Results 1 to 9 of 9
Thread: την πατήσαμε... και τώρα?
-
07-06-2016, 12:10 #1
την πατήσαμε... και τώρα?
Καλησπέρα. Είπα να γράψω στο Forum αν και δεν έχει τύχει να γράψω πρόσφατα γιατί είμαι πραγματικά μπερδεμένος, δεν θέλω να ακούσω ότι θα με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά την πραγματικότητα μπας και συνέλθω.
Καταρχάς αυτό το διάστημα δεν είμαι σε σχέση, είχα κάποιες σχέσεις παλιότερα αλλα πάει καιρος που έχω να κάνω σχέση. Προτιμώ να ειμαι free γιάτι πιστευα μέχρι τωρα οτι με κάνει να νιώθω καλύτερα. Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Δεν θυμάμαι ποτε ήταν η τελευτεά φορα.
Όλα αυτά μεχρι πρόσφατα που γνώρισα ένα κοριτσι της ηλικιας μου, πολυ διαφορετικο αποτι εγώ..δεν ταιριάζουμε πουθενα πραγαμτικα...ουτε ενδιαφερονται κοινα, διαφορετικος τροπος διασκεδασης κτλ, παρολα αυτα κάτι με έλκυε σε αυτο το άτομο και απο περιεργια αρχικα ηθελα να το γνωρίσω. Καταφερα να έρθω πιο κοντα σιγα σιγα βγήκαμε μονοι 2-3 φορες και έμαθα πραγματα για εκεινη. Μου εμπιστευτικε πραγματα. Ισως το είδε φιλικά. Το θέμα ειναι αρχισε να με τρωει κατι μεσα μου και δεν αντεξα της είπα οτι μου αρεσει...
Εκεινη απαντησε διπλωματικα οτι δεν ειναι ετοιμη για σχεση και τετοια και οτι θελει να ζει την ζωη της γιατι ειχε μια σχεση πολλων χρονων που χωρισε προσφατα. Το θεμα ειναι οτι βγαινουμε ακομα μαζι σαν παρέα...
Και εδω θελω την βοηθεια σας οσο την βλεπω τοσο μου γινεται εμμονη....αξιζει να προσπαθησω ξανα δινοντας λιγο χρονο και αν ναι πως. Η καλυτερα να εξαφανιστώ να ησυχάσει και το κεφαλι μου..
- 07-06-2016, 12:20 #2
κοιτα φιλε για να σου ειπε πως δεν θελει σχεση ,2 πραγματα παιζουν....η οντως δεν θελει σχεση τωρα η απλα δεν της αρεσεις π ειναι και το πιθανο...
αμα οσο την βλεπεις σ γινεται εμμονη ξεκαθαρισε μαζι της και πες της οτι δεν μπορεις να την δεις φιλικα..και σταματα να βγαινεις......
εγω προσωπικα δε θα εδινα χρονο σ μια κοπελα..
επισης αυτη μπορει να σ ειπε ετσι για να δει αν της αρεσεις..
Για μενα βγες λιγο ακομα μαζι της και αμα δεις οτι δεν αλλαζουν τα πραγματα ,αστην και φυγε
07-06-2016, 12:24 #3
Αυτο σκέφτομαι... 1-2 συναντήσεις να δω αν αλαξει κατι απο μέρους της. Ξεκαθαριζω και φευγώ. Η αληθεια οτι θα ειχα φυγει ειδη απλα εχω να νιωσω χρονια αυτο το συναισθημα, ισως γτ εχει μια δυναμικη που δεν εχω ξαναδει. Θελει να με βαλει στον πειρασμο της απογοητευσης...
07-06-2016, 12:44 #4
ναι αυτο κανε τραβα μια δυο φορες και αμα δεις δεν αλλαζει τπτ ,ξαναπες το και αμα σ πει οχι ,φυγε
07-06-2016, 14:59 #5
Καλησπερα. Τι ηλικια εχεις;
Το πιο πιθανο ειναι να μην σε βλεπει ερωτικα η κοπελα.
Οσο της κανεις το φιλαρακι ενω εσυ την βλεπεις αλλιως,κι εσυ θα βασανιζεσαι κι εκεινην θα επιβεβαιωσεις οτι μπορειτε να ειστε μια χαρα φιλαρακια.
Καλυτερα απομακρυνσου κι ΑΝ ΤΥΧΟΝ αλλαξει σκεψεις για σενα,θα σεψαξει αυτη.
Τωρα, περα απ ολα τα αλλα της κανεις την πατεριτσα που δεν εχει αγορι,εχει καποιον να βγαινει, να την κολακευει κλπ. Αστην μονη της κι ισως αλλαξει το τοπιο.
Κι αν δεν αλλαξει,πας για αλλα.
07-06-2016, 21:46 #6
Oτι δεν ταιριάζετε στον τρόπο διασκέδασης τι εννοείς;
07-06-2016, 22:41 #7
Από καθαρή γυναικεία περιέργεια, δηλαδή τί πράγματα σου εμπιστεύτηκε??
08-06-2016, 07:16 #8
Μπορεί να βιάστηκες που της είπες ότι σ΄αρέσει..
08-06-2016, 08:40 #9
Αμα σου ειπε πως χωρισε πρόσφατα και δεν ειναι ετοιμη, εσύ, ζήτησε της να κρατησετε μια καλή επικοινωνία, με απλα λόγια μην τη χασεις απ τα ματια σου. Ετσι, αν ο λόγος όντως ειναι η θύμιση του πρώην της (ίσως και ελπίδα της να τα ξαναφτιαξουν) και όχι εμμεση απόρριψη σου, τοτε και επικοινωνια θα κρατησει μαζι σου (άρα εισαι στη λίστα) και θα μπορεις να ελπίζεις (χωρίς εννοειται να την παρακαλας) - και στο μεταξυ θα μπορεις να κοιτας κι αλλού. Το ότι σου ξανοιχθηκε μπορει να ναι και καλο, αρα σε εμπιστευεται σαν αντρα, άρα τουλάχιστον καπου τη γεμίζεις, μπορει όμως απλα να θελε καποιον να τα πει για να ξαλαφρωσει κι εσυ ως ατομο τη γεμισες γι αυτον απλα το σκοπο. Η μεχρι τωρα επικοινωνια σας, αν ηταν αποκλειστικα και μονο με δικη σου πρωτοβουλια δεν ειναι και το πλεον καλο σημαδι!
Το "πολυ διαφορετικο αποτι εγώ..δεν ταιριάζουμε πουθενα πραγαμτικα...ουτε ενδιαφερονται κοινα, διαφορετικος τροπος διασκεδασης κτλ", η προσωπική μου εμπειρια:
Γνώρισα ή μου γνώρισαν κορίτσια με τα οποια ταιριαζα σε όλα αυτα αλλά δεν έγινε τίποτα, ενα δυο ραντεβου ή και κατι περισσότερο και τελειωνε. Μαζι τους ειτε δεν εννιωθα έλξη, ειτε δεν μου αρεσαν σαν χαρακτήρες ειτε εμφανισιακα. Με άλλες, με τις οποίες δεν ταιριαζα (κατα τον τροπο που το θετεις που φαινεται να ταυτιζεται με το όπως οι παρα πολλοί κρινουν δυο ανθρωπους ότι ταιριαζουν ή δεν ταιριαζουν) εννιωσα μεγαλη έλξη και υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον που οδηγουσε σε ερωτικό.
Η εξηγηση σ ' αυτο μπορει να βρισκεται στο βαθυτερο ειναι μας, καπου βαθια μεσα μας, εκει που κρυβονται οι αληθινες επιθυμίες και τα απωθημενα μας. Ίσως να θελουμε καποιον να συμπληρωνει τα κενα μας ή να ναι ο χαρακτηρας κι ο τροπος ζωης που δεν ειμαστε εμεις. Ίσως η έλξη να ειναι κατι πολυ πιο πέρα απο το χαρακτηρα και τα ενδιαφεροντα.γιάννης