Results 211 to 225 of 227
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
06-06-2016, 20:25 #211
Κυκνε και εγω με μισω ! Μου εχω κανει πολυ ζημια επειδη με μισουσα. Για οσο θα ζω ενα κομματι μου θα με μισει και ενα θα προσπαθει να με αγαπησει.
Οχι Κυκνε απλοι ανθρωποι ειμαστε και θα κανουμε και Λαθη. Ποιος δηλαδη ειναι αξιος να κρινει και να κατα κρινει εσενα εμενα κτλ ? εκτονωσου με το κλαμμα... αυριο θα νιωθεις λιγο καλυτερα... Βαστα ως την τεταρτη, να της τα πεις ομως... ολο το ψυχικο σου βαρος... και ο ελακος το λεει σωστα, μπραβο ελις."Make sure your worst enemy isn't you"
- 06-06-2016, 20:28 #212
Δεν είσαι ποταπή είσαι καλός άνθρωπος και γλυκύτατη και δεν εξωτερικευεις τον θυμό σου...αντί να θυμώσεις με τον κάθε μαλάκα στρεφεις αυτό τον θυμό πάνω σου και φυσικά αυτό σε κάνει δυστυχισμένη και εκφράζεται σε λύπη...σε επεισε κάποτε -λανθασμενα να το τονισω- ένα καθικι ότι δεν αξιζεις παρά μόνο για το σώμα σου και σε πλήγωσε και έκτοτε το μισείς για αυτό το λόγο...πολύ περιληπτικά κάπως έτσι είναι Κυκνε...δεν είσαι ποταπή, είσαι πληγωμένη και μπερδεμένη με διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού σου και των σχέσεων και υποφέρεις άδικα.
06-06-2016, 20:31 #213
Που ειναι το αρκουδακι για αγκαλια ??? τωρα... για παρεουλα ειναι ιδανικο. :)
*** Αυτη την φωνη που σε λεει ποταπη, να της απαντησεις σε παρακαλω πως δεν ΕΙΣΑΙ. Αυτη η φωνη η επικριτικη που σου λεει τοσα ασχημα για την παρτη σου αυτη μετα απο καιρο θα μαθεις να της βγαζεις γλωσσα. Απλα ακομα εχει δυναμη... σε λιγο καιρο δεν θα εχει !
Ενταξει κυκνακο ?"Make sure your worst enemy isn't you"
06-06-2016, 20:41 #214
Θα προσπαθήσω...σ' ευχαριστώ cc και όλους όσους βοηθάτε, δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν έχω πολύ κουράγιο τώρα...αλλά να ξέρετε ότι σας διαβάζω με προσοχή...
Μακάρι να την χάσει τη δύναμη της, με τρομάζει...λέει πολλά...μέχρι που με βρίζει μερικές φορές...δεν ακούω φωνές, μην μπερδευτεί κανείς, μεταφορικά μιλάω...
Το αρκουδάκι ξεκουράζεται γιατί το βράδυ έχει πάλι υπηρεσία... :pΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 20:44 #215
Ρε συ κυκνε είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος γιατί τα βάζεις με τον εαυτό σου να σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τα δύο κακά παιδιά που σε υποστήριξαν έχουν κάνει μαλακές ξύλο κλπ χοντρά πράγματα αυτοί που και που τους πιάνει και πονάνε όχι πάντα εσύ δηλαδή που δεν έχεις πειράξει ούτε μύγα γιατί αυτοτιμωρίσε έτσι γιατί εξαρτάσαι τόσο πολύ από τη γνώμη του άλλου ο άλλος ο οποιοσδήποτε άλλος λέει μια μαλάκια όπως το βλέπει σύμφωνα με τις εμπειρίες του δε σημαίνει ότι αυτό που λέει είναι σωστό ή λάθος εσύ θα κρίνεις τι είναι σωστό και τι λάθος θα τα διαβάσεις και θα τα αξιολογήσεις με τα δικά σου κριτήρια τι ταιριάζει σε σένα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-06-2016, 20:51 #216
Εσύ μέσα σου έχεις μηδενίσει τον εαυτό σου και περιμένει οι άλλοι να σου πουν ποια είσαι κανένας δεν πρόκειται να σου πει ποια είσαι εκτός από τον πατέρα σου και τι μάνα σου οι άλλοι όλοι λένε μαλακές σύμφωνα με τις εμπειρίες τους δηλαδή να σου δώσω ένα παράδειγμα είναι τα λεγόμενα κακά παιδιά ξέρω μερικούς και είχα και αφεντικό κακό παιδί υποτίθεται όλοι μου φέρθηκαν άψογα δηλαδή τι να λέω αυτά που λένε όλοι όχι λέω αυτό που έζησα είναι καλοί αλλά ζόρικοι και ίσως σε κάποιους πρέπει να προσέχεις πως μιλάς αυτά έζησα τι να λέω αλλά δε γίνεται
06-06-2016, 20:52 #217
Αχ βρε elis, με συγκινείς...με το υπέροχος άνθρωπος, κανείς ποτέ (εκτός από εδώ μέσα) δεν με έχει αποκαλέσει έτσι...το καλύτερο που έχω ακούσει έξω είναι ότι είμαι όμορφη εσωτερικά (χωρίς να εννοούν ότι είμαι άσχημη εξωτερικά, δεν ήταν προσβολή δηλαδή)...
Δεν ξέρω, ίσως οι τύψεις μου να με κάνουν να τα βάζω με τον εαυτό μου αν κι η ψυχολόγος μου λέει ότι είναι από θυμό που δεν εκφράζω...
Ναι, δεν έχω πειράξει ούτε μύγα επίτηδες αλλά έχω κάνει λάθη που δεν μου τα έχουν συγχωρέσει κι έτσι δεν μπορώ να με συγχωρήσω κι εγώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 20:59 #218
Κυκνε αυτη η Μαχη θελει γκαζια και σωστο τροπο. Δεν ειναι ευκολο αλλά δεν ειναι και ακατορθωτο. Αυτο να κρατας παντα στο νου σου, αυτο που τωρα φαινεται βουνο δεν θα ειναι για παντα ετσι, και εγω η κυκνος θα μαθω να μου φερομαι καλυτερα. Χρονος, προσπαθεια, οκ καποια πεσιματα ειναι στο προγραμμα, δεν εχουμε πει για τις ορμονες μας βρε ?
Βγαλε το ροζ τετραδιο και σημειωνε :rolleyes:
Καλο βραδυ σε ολους απο εμενα, καλη μας εβδομαδα και θεωρω πως ολοι πολεμαμε αλλά ... ειμαστε διασκορπισμενοι και νιωθουμε πιο εντονο τον πολεμο.
Κυκνε το νου σου...
Ελακο και Ναταλακι καληνυχτα."Make sure your worst enemy isn't you"
06-06-2016, 20:59 #219
Ρε συ κυκνε κάτσε μια μέρα και σκέψου τι έχεις κάνει και τι σου χουν κάνει οκ κι εγώ έχω κάνει μαλακές άλλα ξέρεις πως συγχώρεσα τον εαυτό μου όταν είπα εντάξει γίνανε οι μαλακές άλλα εγώ έχω την κατάθλιψη και την ψύχωση τώρα αυτοί είναι καλά οπότε λυτρωθήκα σαν ψυχή κι έτσι ηρέμησα βέβαια είναι και μέρες που με πιάνει το παράπονο αλλά έχω μάθει να μην το εκφράζω
06-06-2016, 21:06 #220
Κι επίσης να σου πω μόνη μαλακιά δε γίνεται πάντα φταίνε και οι δυο και δεύτερον είναι ανεπίτρεπτο προς τον εαυτό σου να δίνεις αξία στον άλλο πάνω σου όποιος κι αν είναι αυτός
06-06-2016, 21:18 #221
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 21:19 #222
Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο...μπορεί ο άλλος να μας συγχωρεί και εμείς πάλι να μην συγχωρούμε τον εαυτό μας...ή μπορεί κάποιος να μην αισθανθεί ποτέ τύψεις όσο και αν σκεφτόμαστε ότι δεν μπορούμε να τον συγχωρήσουμε. Δεν πρέπει να σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ΕΣΥ θα συγχωρήσεις τον εαυτό σου ασχετα από το τι κάνουν οι άλλοι, αυτό είναι μία δικιά σου εσωτερική διεργασία και στο χέρι σου είναι, δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον.
Και ο elis στα λέει πολύ ωραια, μπράβο ρε elis ώρες ώρες με ξαφνιάζεις με το ποσο εύστοχα τα λες :) Εσύ θα κρινεις Κυκνε ποια είσαι και ποια όχι και εσύ θα αποφασίσεις ποια γνώμη μετράει και ποια όχι...
Και σε αυτό με τον θυμό συμφωνω απόλυτα με τη ψυχολόγο σου, πρέπει να τον εξωτερικευσεις κάποτε και να βγάλεις τη τσαουσα από μέσα σου αντί να στρεφεις ότι άσχημο αισθάνεσαι απέναντι στον ίδιο τον εαυτό σου. Στο κάτω κάτω γιατί να σκασω εγώ να λες;; Να σκάσει οποίος μου κάνει κακό, δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράγμα...ασταδιαλα δηλαδή να πάει! Και ξέρω ότι θα φτάσεις εκεί σιγά σιγά...το κεφάλι ψηλά Κυκνε! :)
06-06-2016, 21:20 #223
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 21:28 #224
Θα προσπαθήσω Ναταλία να το κρατήσω ψηλά...αν και δεν έχω μάθει έτσι ως τώρα...ένα από τα καλά του πρώην ήταν ότι ήθελε κι αυτός να με μάθει να το κρατάω ψηλά κυριολεκτικά και μεταφορικά...θυμάμαι μια φορά που με "μάλωνε" κι εγώ είχα σκύψει το κεφάλι και μου είπε να μην το κάνω...
Μερικές φορές νιώθω να μην μπορώ να αναπνεύσω, συμβαίνει σε κανέναν σας όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένος;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 21:33 #225
Αν προσπαθησεις πραγματικά είμαι σίγουρη πως εν τέλει θα τα καταφέρεις :)
Ναι μου έχει τύχει και εμενα να μου κόβεται η ανάσα με έντονη στενοχώρια ή αναστάτωση...λες μία αίσθηση βάρους και κενού ταυτόχρονα στο στήθος σου και στο στομάχι...είναι φυσιολογικό οταν στενοχώριεσαι, θα περάσει σιγά σιγά όσο θα ηρεμεις...