Δεν αντέχω άλλο... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 227
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Επειδή σου έτυχε μία φορά να μην ακούσει τα λόγια σου ένα καθικι δεν σημαίνει πως δεν θα τα ακούσει ο φυσιολογικός κόσμος. Θα τα ακούσει. Στο υπογράφω. Πρέπει να είσαι ειδικός τύπος διεστραμμένου για να μην τα ακούσεις. Ε δεν είναι όλοι έτσι διεστραμμένοι βρε Κυκνε, μιλάμε για μία μικροσκοπικη μειοψηφία που ήσουν ατυχη και γνωρισες...αλλά δεν θα είναι έτσι ο επόμενος η οι επόμενοι. Θα είναι νορμαλ και άμα πεις ΟΧΙ θα καταλάβουν όχι και θα σταματάνε. Και δεν θα θυμώνουν.
    :D Ναταλία, χαμογέλασα λίγο τώρα...είναι κάτι καλό αυτό μέσα στην τόση τρομάρα με ηρεμεί να συζητάω μαζί σας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το είπα μόνο στην κολλητή μου...

Ναι, αυτό με έκανε να έχω φοβίες...για την κατάθλιψη δεν είμαι 100% σίγουρη αλλά πιστεύω πως έπαιξε ρόλο, θυμάμαι μια περίοδο που αυτοτραυματιζόμουν συχνά σαν μια προσπάθεια να ξεφύγω από τους εφιάλτες μου μήπως καταφέρω και ξεμπερδέψω...
    α βρε κυκνε και αφησες να σ επηρεασει ,αυτος τοσο πολυ?ενταξει φανατζομαι οτι δεν θα ενιωθες καθολου καλα στο περιστατικο ,αλλα επρεπε να το ειχες πει και 2ον να μην δωσεις τοση σημασια...γι αυτο τωρα εχεις φοβιες....
    η κολητη σ τι σ ειπε?

Senior Member
    Ναι, στις ερωτικές μου σχέσεις έχω πρόβλημα να λέω όχι, δεν το κάνω εύκολα...λίγες φορές μίλησα...πρέπει να μάθω όμως, έχεις δίκιο...Θα σου πω απέξω απέξω ένα μικρό περιστατικό...ένα "μη" τόλμησα να πω και σ' αυτό έτρεμε η φωνή μου και ήταν αρκετό...δεν έχω μάθει σε τόση καλωσύνη...
    Μα αυτό δεν είναι καλοσύνη! Κοινή λογική είναι βρε Κυκνε...θα ήταν καλοσύνη το να σταματήσει κάποιος όταν του λες "μη" με την προϋπόθεση πως έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουσταρει με το σώμα σου.
    Έχει τέτοιο δικαίωμα κάποιος εξαρχης; Η είσαι ιδιοκτησία του; Όχι βέβαια.
    Είναι ΔΙΚΟ σου σώμα. Άρα δεν είναι καλοσύνη το να σταματήσει να ευχαριστείται κάτι που δεν είναι δικό του αλλα ολοδικο σου, το σώμα σου δηλαδή.
    Είναι σαν να λες πως το να μη σε κλέψει κάποιος είναι καλοσύνη. Όχι βέβαια! Είναι η λογική τάξη των πραγμάτων, τα δικά σου πράγματα και το δικαίωμα της αυτοκυριαρχίας του εαυτου σου και τους σώματος σου είναι δικά σου, και δεν ειναι καλοσύνη το να μην τα παραβιάζει κάνεις, δεν είναι καλοσύνη το να μην στα κλέβει αν δεν θέλεις. Αν γουσταρεις τον αφήνεις και αν δεν γουσταρεις είναι δικαίωμα σου, δεν είναι καλοσύνη το να σεβαστεί το δικαίωμα σου, είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    α βρε κυκνε και αφησες να σ επηρεασει ,αυτος τοσο πολυ?ενταξει φανατζομαι οτι δεν θα ενιωθες καθολου καλα στο περιστατικο ,αλλα επρεπε να το ειχες πει και 2ον να μην δωσεις τοση σημασια...γι αυτο τωρα εχεις φοβιες....
    η κολητη σ τι σ ειπε?
    Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς μετά από τόσα χρόνια αλλά προσπάθησε να με στηρίξει...

Όμως με τα χρόνια μπόρεσα να το πω και σε μιαν άλλη στενή μου φίλη και με βοήθησε κι εκείνη αρκετά...ακόμα και πριν λίγους μήνες που την είδα (γιατί τώρα πια ζει σε άλλη πόλη) έτυχε να αναφερθεί και πάλι ήταν υποστηρικτική και μου έκανε πολύ καλό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μα αυτό δεν είναι καλοσύνη! Κοινή λογική είναι βρε Κυκνε...θα ήταν καλοσύνη το να σταματήσει κάποιος όταν του λες "μη" με την προϋπόθεση πως έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουσταρει με το σώμα σου.
    Έχει τέτοιο δικαίωμα κάποιος εξαρχης; Η είσαι ιδιοκτησία του; Όχι βέβαια.
    Είναι ΔΙΚΟ σου σώμα. Άρα δεν είναι καλοσύνη το να σταματήσει να ευχαριστείται κάτι που δεν είναι δικό του αλλα ολοδικο σου, το σώμα σου δηλαδή.
    Είναι σαν να λες πως το να μη σε κλέψει κάποιος είναι καλοσύνη. Όχι βέβαια! Είναι η λογική τάξη των πραγμάτων, τα δικά σου πράγματα και το δικαίωμα της αυτοκυριαρχίας του εαυτου σου και τους σώματος σου είναι δικά σου, και δεν ειναι καλοσύνη το να μην τα παραβιάζει κάνεις, δεν είναι καλοσύνη το να μην στα κλέβει αν δεν θέλεις. Αν γουσταρεις τον αφήνεις και αν δεν γουσταρεις είναι δικαίωμα σου, δεν είναι καλοσύνη το να σεβαστεί το δικαίωμα σου, είναι υποχρεωμένος να το κάνει.
    Απ' ότι φαίνεται πολλά πράγματα τα σκέφτομαι λάθος...

Senior Member
    Για αυτό Κυκνε μάθε να μην φοβάσαι να λες οχι.
    Δεν χρωστάς την αυτοκυριαρχία του σώματος σου σε κάποιον για να σε αγαπά...αυτη είναι δική σου και μόνο δική σου. Και την προστατεύεις όπως προστατεύεις και ότι άλλο σου ανήκει. Και απλά κάνεις την χάρη να παραχωρεις κάποιες προσωπικές χαρές σε όποιον θέλεις και ΑΜΑ θέλεις ΟΠΩΣ θέλεις. Ελέγχοντας εσύ τι θελεις να γίνεται και τι όχι. Για να μοιραζεστε πράγματα που προσφέρουν ευχαρίστηση και σε εσένα πάνω από ολα, όχι μόνο σε εκείνον.

Senior Member
    Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς μετά από τόσα χρόνια αλλά προσπάθησε να με στηρίξει...

Όμως με τα χρόνια μπόρεσα να το πω και σε μιαν άλλη στενή μου φίλη και με βοήθησε κι εκείνη αρκετά...ακόμα και πριν λίγους μήνες που την είδα (γιατί τώρα πια ζει σε άλλη πόλη) έτυχε να αναφερθεί και πάλι ήταν υποστηρικτική και μου έκανε πολύ καλό...
    μαλιστα καταλαβα....
    Και απο τοτε δλδ, εχεις αυτες τις φοβιες ε?
    Οταν εκανες σχεση δεν σ εφυγαν?η σου εφυγαν λιγο?

Senior Member
    μαλιστα καταλαβα....
    Και απο τοτε δλδ, εχεις αυτες τις φοβιες ε?
    Οταν εκανες σχεση δεν σ εφυγαν?η σου εφυγαν λιγο?
    Καλημέρα!

Μου έφυγαν λίγο...δεν μου έφυγαν εξ' ολοκλήρου γιατί πιεζόμουν να κάνω κάποια πράγματα που δεν τα πολυήθελα οπότε εν καιρώ αυτή η πίεση λειτούργησε αρνητικά και μετατράπηκε σε απέχθεια από τότε που είμαι μόνη, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να πω...

Senior Member
    Για αυτό Κυκνε μάθε να μην φοβάσαι να λες οχι.
    Δεν χρωστάς την αυτοκυριαρχία του σώματος σου σε κάποιον για να σε αγαπά...αυτη είναι δική σου και μόνο δική σου. Και την προστατεύεις όπως προστατεύεις και ότι άλλο σου ανήκει. Και απλά κάνεις την χάρη να παραχωρεις κάποιες προσωπικές χαρές σε όποιον θέλεις και ΑΜΑ θέλεις ΟΠΩΣ θέλεις. Ελέγχοντας εσύ τι θελεις να γίνεται και τι όχι. Για να μοιραζεστε πράγματα που προσφέρουν ευχαρίστηση και σε εσένα πάνω από ολα, όχι μόνο σε εκείνον.
    Καλημέρα Ναταλία!

Ετοιμαζόμουν να γράψω απάντηση αλλά γκρίνιαξε ο Τζέρυ για να φάει και με αποσυντόνισε, κάτσε τώρα να θυμηθώ τι ήθελα να πω...
    Τα λες πολύ σωστά, εγώ νόμιζα ότι έστω κι αυτά τα λίγα του έδιναν χαρά γι' αυτό και τα έκανα πέρα από το φόβο να τα αρνηθώ...αλλά τελικά δεν του έφταναν, άδικα η τόση πίεση που μου ασκούσα με όλες τις συνέπειες...

Senior Member
    Καλημέρα!

Μου έφυγαν λίγο...δεν μου έφυγαν εξ' ολοκλήρου γιατί πιεζόμουν να κάνω κάποια πράγματα που δεν τα πολυήθελα οπότε εν καιρώ αυτή η πίεση λειτούργησε αρνητικά και μετατράπηκε σε απέχθεια από τότε που είμαι μόνη, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να πω...
    καλημερα κυκνε..τα δυο μας ειμαστε παλι στο φορουμ :P και εγω απο αυπνια ερχομαι.

καταλαβα οτι σου ειχαν φυγει λιγο ,αλλα απο την πιεση π ασκουσες στον εαυτο σου ,σου γυρισε μπουμερανγκ και εγινε απεχθεια σωστα?
    ποτε μην πιεζεις να κανεις πραγματα που δεν θελεις...
    τωρα δλδ αμα γνωριζες εναν αντρα ,θα ενιωθες απεχθεια για αυτον η θα ενιωθες αβολα απεναντι τ?

Senior Member
    καλημερα κυκνε..τα δυο μας ειμαστε παλι στο φορουμ :P και εγω απο αυπνια ερχομαι.

καταλαβα οτι σου ειχαν φυγει λιγο ,αλλα απο την πιεση π ασκουσες στον εαυτο σου ,σου γυρισε μπουμερανγκ και εγινε απεχθεια σωστα?
    ποτε μην πιεζεις να κανεις πραγματα που δεν θελεις...
    τωρα δλδ αμα γνωριζες εναν αντρα ,θα ενιωθες απεχθεια για αυτον η θα ενιωθες αβολα απεναντι τ?
    Θα ένιωθα απέχθεια για την σωματική επαφή, όχι με το που θα τον έβλεπα...όντως μου γύρισε μπούμερανγκ και τώρα θέλει χρόνο για να ξαναμπώ στο παιχνίδι...και άβολα θα ένιωθα γιατί έχω ξεσυνηθίσει μιας κι είμαι χρόνια μόνη μου όπως λέγαμε χθες...θα είναι σαν ν' αρχίζω πάλι από την αρχή, σαν μωρό που κάνει τα πρώτα του βήματα...

Senior Member
    Θα ένιωθα απέχθεια για την σωματική επαφή, όχι με το που θα τον έβλεπα...όντως μου γύρισε μπούμερανγκ και τώρα θέλει χρόνο για να ξαναμπώ στο παιχνίδι...και άβολα θα ένιωθα γιατί έχω ξεσυνηθίσει μιας κι είμαι χρόνια μόνη μου όπως λέγαμε χθες...θα είναι σαν ν' αρχίζω πάλι από την αρχή, σαν μωρό που κάνει τα πρώτα του βήματα...
    ναι καταλαβα αυτο που θες να πεις..
    ενταξει το να συνηθησεις δεν θα σ επερνε και πολυ καιρο μετα απο 2-3 ραντεβου θα ειχες ξανασυνηθισει..
    και υπαρχει κατι που φοβασαι σε μια σχεση περα απο το κοματι του σεξ η εισαι καλα στα υπολοιπα?

Senior Member
    ναι καταλαβα αυτο που θες να πεις..
    ενταξει το να συνηθησεις δεν θα σ επερνε και πολυ καιρο μετα απο 2-3 ραντεβου θα ειχες ξανασυνηθισει..
    και υπαρχει κατι που φοβασαι σε μια σχεση περα απο το κοματι του σεξ η εισαι καλα στα υπολοιπα?
    Φοβάμαι κάτι ακόμα αλλά όχι τόσο όσο το άλλο...φοβάμαι τις φωνές γιατί τις έχω συνδυάσει μέσα στο μυαλό μου με ξύλο...δηλαδή αν μου φωνάζει κάποιος νομίζω ότι θα με χτυπήσει από τα νεύρα του...και μαζεύομαι σαν το σαλιγκάρι στο καβούκι του...

Senior Member
    Φοβάμαι κάτι ακόμα αλλά όχι τόσο όσο το άλλο...φοβάμαι τις φωνές γιατί τις έχω συνδυάσει μέσα στο μυαλό μου με ξύλο...δηλαδή αν μου φωνάζει κάποιος νομίζω ότι θα με χτυπήσει από τα νεύρα του...και μαζεύομαι σαν το σαλιγκάρι στο καβούκι του...
    μα γιατι βρε κυκνε να σου φωναξει καποιος?μου φενεσαι πολυ ηρεμος ανθρωπος...δεν βρισκω λογο να σ φωναξει....
    αλλα να σε χτυπησει αποκλειεται ,μην το φοβασαι αυτο ,εκτος και αμα βρεις καναν μαλακας..αλλα δεν νομιζω...
    κοιτα γενικα φοβασαι πραγματα που ειναι πολυ σπανια...δεν λεω καλα κανεις και φοβασαι ,αλλα αμα γνωρισεις καποιον καλο ανθρωπο θα καταλαβεις οτι αυτα δεν υπηρχε λογος να τα φοβασαι....

Γενικα παντως καταλαβα τι φοβασαι ,αλλα σε βρισκω πολυ λογικη....πολυ ανθρωποι φοβουνται τα ιδια με εσενα.....
    Τωρα εσυ νιώθεις τοιμη να γνωρισεις καποιον ανθρωπο?η ακομα θες λιγο χρονο?

Senior Member
    μα γιατι βρε κυκνε να σου φωναξει καποιος?μου φενεσαι πολυ ηρεμος ανθρωπος...δεν βρισκω λογο να σ φωναξει....
    αλλα να σε χτυπησει αποκλειεται ,μην το φοβασαι αυτο ,εκτος και αμα βρεις καναν μαλακας..αλλα δεν νομιζω...
    κοιτα γενικα φοβασαι πραγματα που ειναι πολυ σπανια...δεν λεω καλα κανεις και φοβασαι ,αλλα αμα γνωρισεις καποιον καλο ανθρωπο θα καταλαβεις οτι αυτα δεν υπηρχε λογος να τα φοβασαι....

Γενικα παντως καταλαβα τι φοβασαι ,αλλα σε βρισκω πολυ λογικη....πολυ ανθρωποι φοβουνται τα ιδια με εσενα.....
    Τωρα εσυ νιώθεις τοιμη να γνωρισεις καποιον ανθρωπο?η ακομα θες λιγο χρονο?
    Ήρεμη είμαι απλά όπως όλοι οι άνθρωποι κάνω κι εγώ λάθη κι αν ο άλλος ενοχληθεί μπορεί και να υψώσει τη φωνή, μου έχει τύχει και με τον πρώην (καλά, μην φανταστείς και τρελή ένταση φωνής εγώ είμαι υπερβολικά φοβιτσιάρα)...

Νιώθω έτοιμη γιατί μου έχει λείψει η συντροφικότητα κι η παρέα αλλά αν γίνει κάτι όπως θα φαντάζεσαι μετά από την όλη συζήτηση θέλω χρόνο πριν ν' αρχίσει η σωματική οικειότητα ακόμα κι αν είναι μια απλή αγκαλιά, αν δεν γνωρίσω καλά τον άλλον θα μου βγαίνει...

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast