Results 196 to 210 of 227
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
06-06-2016, 18:34 #196
να μην του μιλησεις καθολου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τον εκνευρισεις αφανταστα και ναι σου κραταει κακια σιγουρα ξερεις γιατι γιατι σου εδωσε ολη του την συμπαρασταση οπως ειπες και την καταννοηση και εσυ το μονο που μπορεσες να του δωσεις ανταλαγμα ηταν κλαματα και ανασφαλεια ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΝΕ να ξαναγυρισει μαζι σου τα ιδια και στα ιδια?το πενταετες κολλημα σου μετα το χωρισμο πρεπει να σου λεει κατι δεν θες να αλλαξεις δεν θες να βελτιωθεις και δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εδω μεσα σε παιρνουν μ το καλο αφου εχεις μια στασιμη μιζεροκατασταση σου εκανα ενα ποστ πιο πανω βγες απο εκει που εισαι δεν σε βοηθαει επισης ο ψυχολογος σου ειναι για κλαμματα σου τρωει τα λεφτα και πεντε χρονια δεν εχεις καμια εξελιξη η ιδια ησουν με πριν βγες γνωρισε μιλα ΕΚΘΕΣΟΥ σε αυτα που φοβασαι
- 06-06-2016, 18:39 #197
Ταραζομαι γιατί μπορεί να εκλάβει με λάθος τρόπο αυτά που λες ένας άνθρωπος σε μια ευαίσθητη κατάσταση. Το άγριο ταρακουνημα και η σκληρή αγάπη που λένε δεν πιάνουν πάντα και δεν είναι για ολους, σε καποιους ανθρωπους εντείνει το πρόβλημα και τους φοβίζει πιο πολύ. Καμιά φορά ή απάντηση ειναι η υπομονή.
Το να βοηθήσει τον εαυτό της ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ δεν το τονισες αρκετά και για αυτό τα λόγια σου μπορουσαν να παρερμηνευτουν ως "δεν θα σου δείξει υπομονή κάνεις πρέπει να του καθεσαι του αλλουνου και να πιεζεσαι αλλιώς θα πεθάνεις μόνη μπουυυυ ο μπαμπούλας θα μείνεις μόνη αν δεν του κατσεις, κάτσε να αισθάνεσαι παραβιασμενη κάθε υπόλοιπο λεπτό της ζωής σου".....βλέπεις πως είναι επικίνδυνα αυτά που λες και ο τρόπος που τα λες;
Τώρα τα συμμαζεψες ναι, τα ειπες πιο καλα και συμφωνουμε: θα δείξει ο άλλος όση υπομονή είναι να δείξει και ΟΣΗ εχει και σε βάθος χρόνου πρέπει να βοηθήσει και η ίδια τον εαυτό της...αν βοηθήσει το ταιμινγκ και νιώσει εκείνη άνετα πριν λήξει η υπομονή του καλώς, αν όχι παμε παρακάτω! Και το να πάμε παρακάτω είναι σαφως καλυτερο από το να τραυματιστεί ή γυναικα περεταιρω! Και εληξε εκεί το θεμα.Last edited by Natalia_sups; 06-06-2016 at 18:59.
06-06-2016, 18:47 #198
αφησε και τον κυκνο ρε ναταλια να μας πει και αυτη την γνωμη της πανω στο θεμα σε βαθος χρονου πιο βαθος χρονου περασαν πεντε χρονια παραταση δινει και ειναι ανβλητικη πολυ δεν ειπα να κατσει σε οποιν και οποιν ειπα να αχισει να ανοιγεται ΕΝΑ ΒΗΜΑ την φορα να βρει εναν ανθρωπο που της κινι το ενδιαφερον και να ξεκινησει δεν ειπα ακομα δεν τον γνωρισε lets fuck
06-06-2016, 19:00 #199
06-06-2016, 19:03 #200
Κυκνε μην τον ακούς βλακειες λέει. Έλα μίλησε σε εμένα. Ρε ironman μπιλιες θα γίνουμε.
Χεσε τι λέει Κυκνε δεν έχει σημασία τι λέει ο ενας και ο άλλος μηβτα παίρνεις όλα τοις μετρητοις πρέπει να φιλτραρουμε ποια γνώμη έχει κάποια αξία και ποια όχι.
Αυτα είναι βλακειες στο λέω εγώ. Και μόλις μπει και ο νικ το βράδυ θα δεις θα συμφωνήσει. Και ο αρχάγγελος το ίδιο. Μη μασας τίποτα.
06-06-2016, 19:03 #201
πεντε χρονια ζεις σε μια φουσκα βγες εξω και ζησε επιτελους μπορει να με μισεις αλλα καποτε θα με ευγνομωνεις
06-06-2016, 19:06 #202
06-06-2016, 19:09 #203
συγνωμη αν σε πικρανα αν και δεν νομιζω να γινει δεκτη
06-06-2016, 19:16 #204
Κυκνακι μην φοβάσαι τίποτα εδώ είμαστε κι εγώ κι ο νικ μην νιώθεις άσχημα. Θέλεις να ζήσεις φυσικά και θελεις να ζήσεις, απλά τώρα δυσκολευεσαι να διαχειριστεις την αναστάτωση σου...αλλά θα περάσει και θα κουβεντιασουμε όμορφα για ότι σε απασχολεί και θα κάνεις ένα βήμα την ημέρα και όλα θα γίνουν καλύτερα. Ας κλείσει το ρημαδο-θεμα αν δεν το θελεις αλλά εγώ θέλω να έχω νέα σου να ξέρεις.
06-06-2016, 19:45 #205
Κυκνε έχεις κάνει βήματα εγώ τα είδα με πάσα ειλικρίνειά χωρίς να θέλω να σε χαϊδέψω ξέρεις δεν το κάνω ποτέ έχεις κάνει βήματα και πρέπει να το δεις να αρχίσεις σιγά σιγά να ανοίγεσαι κι ας ακούς αρνητικά σχόλια μόνο εκείνος που εκτίθεται τα ακούει οι άλλοι όλοι σχολιάζουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-06-2016, 19:46 #206
Κυκνε, κυκνακι, καλη μου, θυμασαι ποσες φορες ειπαμε οτι τα συναισθηματα μας φουντωνουν μας θολωνουν την Λογικη και εκεινη τη στιγμη δειχνουμε ασχημη συμπεριφορα στον εαυτο μας ?
Εκανες ενα μεγαλο βημα στελνοντας το μαιλ συν την αλλαγη στην θεραπεια και θελεις λιγο τον χρονο σου να τα ξανα επεξεργαστεις.
Σε ενα δημοσιο φορουμ οπως εχουμε ξανα πει ο καθενας εκφραζεται οπως νιωθει. Ειμαστε καποια μελη που εχουμε κατανοησει οτι καποιες ασχημες σκεψεις δεν τις ελεγχεις καποιες φορες. Δεν θα πεσεις σε κατασταση φοβου ομως .... εχεις κανει πολλα βηματα εδω και καιρο. Πιο κοινωνικη, πιο προστατευτικη με εσενα, περισσοτερες δουλιτσες σπιτι... θυμισου λιγο και ποσα καλα εχεις !!!
Κανείς μα κανείς δεν εχει το δικαιωμα να σε πεισει οτι εισαι κατι λιγοτερο. Ειμαστε ολοι ανθρωποι. Αντι να σε κακολογεις σιγα σιγα αρχισε να σε επαινεις, νοικοκυρα οταν γουσταρεις εισαι, φιλοζωη εισαι, γλυκια εισαι, σινεφιλ αρα της τεχνης παιδι εισαι... και πολλα αλλα καλά !
Ελπιζω απλως να κοιμασαι και να μην εχεις κανει κατι σε εναν τσο γλυκο ανθρωπο που εισαι εσυ."Make sure your worst enemy isn't you"
06-06-2016, 19:57 #207
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 20:12 #208
Κυκνε μου άκουσε με λίγο ανοίχτηκες έλαβες υποστήριξη από τρία τέσσερα μέλη εμένα δε με βάζω γιατί εγώ αν δεν έχεις καταλάβει βλέπω και κρίνω ανάλογα και έπεσες και σε ένα ανάποδο έλαβες υποστήριξη από τη Ναταλία τη μορφωμένη από δύο κακά παιδιά που όποιος είναι κακό παιδί ξέρει από ανθρώπους και πέτυχες ένα ανάποδο και τη σε σε πού είναι στήριγμα για όλους οπότε κάνε τον απολογισμό σου και δες μόνη σου την κατάσταση εγώ είδα τα βήματα σου και δε με βάζω να μην κολλάς σε αρνητικά σχόλια γιατί είναι μέσα στη ζωή εγώ ξέρεις πόσα έχω ακούσει σε πληροφορώ τα πάντα ότι κυκλοφορεί το χω ακούσει έβγαλα κατάθλιψη εντάξει σοβαρή αλλά συνεχίζω όσο μπορώ αν και δε σου κρύβω είμαι χώμα μέσα μου κι ότι θες το συζητάμε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-06-2016, 20:20 #209
Θα ήθελα να συζητήσουμε το γιατί στρέφομαι εναντίον του εαυτού μου όταν ταραχτώ και γιατί με μισώ τόσο πολύ...ίσως να γράφω λίγο ασυνάρτητα τώρα, συγχωρήστε με αλλά το μυαλό μου είναι λίγο σούπα αυτή τη στιγμή...γιατί με μισώ τόσο; Δεν είμαι σίγουρη...είμαι τόσο ποταπή; Θέλω να μου πείτε την αλήθεια...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 20:24 #210
οχι δεν εισαι ποταπη απλα τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου τα πραματα και αντι να φτασεις στην ριζα του προβληματος κατηγορεις ξανα και ξανα τον εαυτο σου και αυτο διαιωνιζεται πρεπει να γινεις ελαστικη με τον εαυτο σου και να τον συγχωρεσεις να καταλαβεις οτι δεν φταις εσυ τωρα μπορει να με θεωρεις κακο αλλα αν θες ακου την συμβουλη μου