Results 46 to 60 of 227
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
05-06-2016, 01:15 #46
Κοίτα, θεωρώ ότι έφταιγα εγώ που ξεγελάστηκα από εκείνον τον τύπο και συμφώνησα να μείνω μόνη μαζί του καθώς και για το ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατή σωματικά ώστε να ελευθερωθώ πριν προλάβει καν να με αγγίξει...σιχαίνομαι όταν το θυμάμαι αυτό...όσο για το τι συνέβη δεν έχω τη δύναμη να το περιγράψω αυτή τη στιγμή γιατί μόνο καλό ύπνο δεν θα έχω αλλά με άγγιζε χωρίς να θέλω και με τραβούσε για να με πάει σε απομακρυσμένο μέρος και δεν με άφηνε κι ας το ζητούσα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 05-06-2016, 01:19 #47
κυκνε φανταζομαι οτι θα ηταν δυσκολο αυτο...ΑΛλα πιστεψε με δεν εφταιγες εσυ επειδη αυτος ηταν ανωμαλος και παλιοκαραγκιοζης...
ΓΤ να φταις επειδη συμφωνησες να μεινεις μαζι τ?ε και που να το ξερεις ρε κυκνε τι ηταν αυτος?και βεβαια δεν φταις επιδη δεν ειχες δυναμη.μην ακουω τετοια κυκνε εσυ δεν εφταιγες πουθενα μια χαρα σωστη μ φενεσαι και σταματα να κατηγορεις για τετοια πραγματα τον εαυτο σου...δεν αξιζει...
05-06-2016, 01:25 #48
Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα, αν το ήξερα ποτέ δεν θα είχα βγει έξω από το μαγαζί που ήμασταν...και το γεγονός ότι ήταν το αγόρι της φίλης μου με έκανε να τον εμπιστευθώ...
Αφού το λες εσύ θα προσπαθήσω να με πείσω και γι' αυτό...νομίζω ότι στο έχω ξαναρωτήσει αλλά εσύ αν μάθαινες κάτι τέτοιο για την κοπέλα σου δεν θα την έδιωχνες;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-06-2016, 01:44 #49
οχι βεβαια να την εδιωχνα γτ?επειδη ενας μαλακας πηγε και την ακουμπουσε χωρις να θελει αυτη?ειναι ποτε δυνατον?
αυτο στο υπογραφω κυκνε και κανενας δεν θα σ εδιωχνε....
ΣΤο ξαναλεω εσυ δεν φταις σε απολυτως τπτ..και το τονιζω κιολας....
ΜΑ που να το ηξερες ρε κυκνε οτι θα γινοταν αυτο μαντης εισαι?μην κατηγορεις τον εαυτο σ γτ εσυ δεν εφταιγες σ τπτ...στο ξαναλεω
05-06-2016, 01:48 #50
05-06-2016, 01:51 #51
05-06-2016, 07:17 #52
Καλημέρα!
Νιώθω ηλίθια που πίστεψα στην δικαιολογία του και βγήκα έξω...και μετά η μια μου φίλη (τρεις ήμασταν στο club μαζί μ' εμένα) μου είπε "αφού βγήκες έξω μαζί του τι περίμενες να σκεφτεί;"...
Τέλος σκέφτομαι ότι έπρεπε να είμαι πιο δυνατή σωματικά ώστε να μην μπορέσει να με αγγίξει καθόλου, έπρεπε να μπορέσω να φύγω γρήγορα αντί να προσπαθώ...
Αλλά πραγματικά με βοηθάνε τα όσα λες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-06-2016, 07:31 #53
καλημερα κυκνε ,βλεπω πρωινη πρωινη εισαι :)
και εγω αστα εχω κανει την νυχτα μερα πλεον....κοιμαμαι το απογευμα τωρα πια ,μεχρι να φτιάξω το προγραμμα μ και να μπορεσω να κοιμηθω καλα..
κυκνε περασμενα ξεχασμενα ....αλλωστε να φανταστω εχουν περασει χρονια απο τοτε ετσι?
ενταξει τωρα εσυ π να φανταστεις...οταν βγηκες μαζι του οτι αυτος ειναι μαλακας?που να το ξερεις ,δεν γινοταν να το ξερεις..
και επισης δεν μπορουσες να κανεις τπτ,αλλωστε εμεις οι αντρες εχουμε πιο πολυ δυναμη .....αυτο που εχω να σου πω εγω ,ειναι οτι εσυ δεν εχεις καμια ευθυνη ,πραγματικα και δεν πρεπει να εχεις τυψεις η να στεναχωριεσαι...
Το καλυτερο ειναι να το αφησεις πισω σου και να μην ξαναασχοληθεις και να ξερεις οτι δεν ειναι ετσι οι αντρες ,απλα αυτος ηταν μια πολυ μικρη εξαιρεση με τους μαλακες....
ΧΑιρομε που σ βοηθανε κυκνε
05-06-2016, 07:38 #54
Ναι, μερικές μέρες ξυπνάω σαν το κοκόρι που λαλεί για να ξυπνήσει τον κόσμο χα χα! :p Θέλω να ξυπνήσω τη μαμά μου για να πιούμε καφέ αλλά είναι νωρίς ακόμα...
Εσύ απορώ πως αντέχεις όλη την νύχτα άυπνος...μακάρι να σε βοηθήσει ο γιατρός, πότε θα πας;
Ναι, έχουν περάσει πολλά χρόνια απλά έπαθα μεγάλο σοκ γι' αυτό το σκέφτομαι ακόμα μερικές φορές...
Προσπαθώ να το ξεχάσω όσο γίνεται, πιστεύω πως αν κάποια στιγμή βρω σύντροφο αυτό θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-06-2016, 07:45 #55
xaxa και εγω κοκορι ειμαι :p ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα νωρις ακομα ουτε 8 δεν εχει παει....
αστα κυκνε μεγαλο προβλημα με ον υπνο εχω τις τελευταιες αβδομαδες...δεν ξερω γτ ,με εχει πιάσει μια ανησυχια....στον γιατρο θα παω σε 3 μερες και θα του ζητησω αμα ειναι και κατι για τον υπνο..
ναι λογικο ειναι να επαθες σοκ ,ενταξει σε καταλβαινω..αλλα πρεπει σιγα σιγα να το αφησεις πισω ,δεν αξιζει να επηρεαζει την ζωη σου...
ναι και εγω το πιστευω πως αν βρεις συντροφο ,θα το ξεχασεις.. και θα σε βοηθησει σιγουρα....αλλα και τωρα βρε κυκνε προσπαθησε να μην το αφησεις να σ επηρεαζει την ζωη..το ξερω βεβαια οτι στα λογια ολα φαινοντε οποτε...
εσυ γενικα πως τα πας?και σημερα σε βλεπω καλα γι αυτο...σου εκανε καλο τελικα η αυξηση τις αγωγης
05-06-2016, 08:10 #56
Άσε, την ξυπνάω αλλά δεν σηκώνεται η τεμπέλα... :p
Προσπαθώ να μην το αφήνω όσο μπορώ, είναι μέρες που δεν το σκέφτομαι καθόλου είναι και μέρες που με πιάνει όμως...
Σε γενικές γραμμές καλύτερα πάω, τώρα είναι και μέρα και βοηθάει κι αυτό...τη νύχτα είμαι πιο ευάλωτη...
Αλλά καμιά φορά έχω σκαμπανεβάσματα, μην παραξενευτείς αν με ξαναπιάσει θλίψη (που ελπίζω πως όχι)...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-06-2016, 08:21 #57
xaxaax δεν την βλεπω σημερα να σηκωνεται που ειναι κυριακη :P
ναι καταλαβαινω τι λες..μερικες φορες σ ερχεται μονο του.. αλλα προσπαθησε οσο μπορεις να μην σου χαλαει την διαθεση
τη νυχτα γτ εισαι πιο ευαλωτη ?φοβασαι?
οχι δεν θα παραξενευτω ξερω τι λες ,εχεις εναλλαγες διαθεσης..πιστευω να σ βοηθησει η νεα αγωγη και να περιορισουτν οι εναλλαγες και οι θλιψη..
υ.γ τελικα εκεινη την ταινια την ειδες?και αν ναι πως σ φανηκε?
05-06-2016, 09:06 #58
Φοβάμαι αλλά με πιάνει και μια -πως να το πω- χαδιάρικη και ρομαντική διάθεση και θέλω ν' ακούσω μια καλή κουβέντα και να έχω μιαν αγκαλιά κι επειδή δεν γίνεται με πιάνει το παράπονο...
Όχι, δεν την είδα ακόμα...χθες είδαμε με τη μαμά μου το Crash, το έχεις δει; Αυτό είναι το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=rVJRcEt4TMMΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-06-2016, 09:13 #59
05-06-2016, 09:17 #60