Results 1 to 15 of 227
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
04-06-2016, 18:44 #1
Δεν αντέχω άλλο...
Ας με βοηθήσει κάποιος! Ακολούθησα τη συμβουλή κάποιου μέλους (nick για σένα λέω) και μόλις έστειλα ένα e mail στον πρώην μου όπου του ξεκαθαρίζω ότι δεν περιμένω τίποτα από εκείνον παρά μόνο να μιλήσουμε κι ας είναι και για μία μόνο φορά...δεν ξέρω αν θα μου απαντήσει, το ελπίζω, αλλά υποφέρω φριχτά! Σε όλα τα προηγούμενα δεν απάντησε, σκέφτομαι πως ίσως το κάνει τώρα αν μάθει ότι μόνο μιαν απάντηση θέλω...
Remedy, αν το διαβάσεις αυτό μην θεωρήσεις ότι σε έγραψα απλά σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια εξηγώντας του το τι θέλω για να μην νομίζει ότι ζητάω περισσότερα όπως να τον συναντήσω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 04-06-2016, 18:52 #2
Γεια σου Κυκνε :)
To ξερω οτι υποφερεις αλλα μηπως να μην εστελνες? Αφου δεν σου απαντησε στα αλλα μπορει και να μην θελει επικοινωνια μαζι σου. Και μπορει αυτος να ειναι ο τροπος του ωστε να συνεχισει στη ζωη του. Αλλη φορα παντως μην στειλεις τιποτα, αφου ειναι πρωην καλυτερα να ξεκοψεις τελειως παρα να βαζεις το μαχαιρι στη πληγη. Αυτα και βλεπεις και εσυ οτι η οποιαδηποτε προσπαθεια σε κανει τοσο χαλια, οποτε προσπαθησε να σκεφτεις και λιγο τον εαυτο σου. Περαστικα και γρηγορα δυνατη :)Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-06-2016, 18:59 #3
Γεια σου Mariah :)
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου...όμως αυτό που με κάνει τόσο χάλια είναι ότι δεν μου μιλάει καν και νομίζω πως με μισεί και δεν έχω τρόπο να μάθω αν είναι αλήθεια αφού δεν μου απαντάει...τον εαυτό μου σκέφτομαι και το κάνω αυτό γιατί αν του μιλήσω έστω και μία φορά η ζωή θα γίνει πιο εύκολη ως εκ θαύματος...πραγματικά, δεν κάνω πλάκα, θα ανακουφιστώ τρομερά!
Όσο δεν μου μιλάει ώρες ώρες σκέφτομαι να κάνω καμιά τρέλα και μάλλον θα το είχα κάνει αν ήξερα πως να το πετύχω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:05 #4
Δεν σε μισει , απλως θελει να ξεκοψει απο το παρελθον, αυτος ειναι ο τροπος του. Για αυτο και μην συνεχιζεις να στελνεις μηνυματα, ειναι σαν να τον παρακαλας και πεφτεις στα ματια του. Ξερεις πολυ καλα οτι αν θελει να επικοινωνησει αυτος μαζι σου , θα βρει τον τροπο... οποτε και η "εξαφανιση" ειναι ενα μηνυμα προς εσενα. Συγνωμη αν ακουγομαι καπως σκληρη ... αλλα πολλοι ανθρωποι οταν αφηνουν πισω το παρελθον, το αφηνουν τελειως. Καμια επικοινωνια, κανενα μηνυμα.
Καλοκαιρι ειναι, βγες λιγο εξω να αλλαξεις παραστασεις και ξεχνα τον. Αυτα και μην ακουσω παλι βλακιες για τρελες, αυτα τα λεγαμε οταν ειμαστε 15 χρονων οχι τωρα που μεγαλωσαμε :pΑν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-06-2016, 19:07 #5
Κύκνε εχω καιρό να μπω στο φόρουμ! Πρέπει να ξεπεράσεις το πρώην σου ,σε πάει πίσω αυτή η κατάσταση. Του έχεις στείλει κι άλλα μηνύματα????? Είσαι ευάλωτη αυτή τη στιγμή γι ' αυτό νιώθεις έτσι! Πόσα χρόνια έχετε χωρίσει? Το έχω βιώσει κι εγώ ,είχα κολλήσει απίστευτα με έναν πρώην μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πίσω με πήγε αυτό!! Σκέψου ότι μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να νοιάζεται για σένα και να αξίζει την αγάπη σου!!!!!! Αυτά! Και μην κα΄νεις καμιά βλακεία!
04-06-2016, 19:09 #6
Λογική φαίνεται αυτή η προσπαθεια με το ιμειλ απο τη μια αλλα απο την αλλη εσύ είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου; Θέλεις μόνο να μιλήσετε δηλαδή...; Αν ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω πάλι δεν θα το ήθελες; Άρα μήπως ξεγελας τον εαυτό σου και προσπαθείς να ξεγελάσεις και εκεινον με μία πιο χαλαρή επαφη συνεχίζοντας να τρέφεις ελπίδες ασχετα που δεν ζητας πολλα...; Δεν ζητας πολλά γιατί δεν σε παίρνει να ζητήσεις πολλά όχι επειδή δεν θέλεις...έτσι δεν είναι...;
Τα λέω αυτά επειδή νομίζω πως και το να μιλάτε απλά δεν έχει νόημα...το θέλεις για να καλύψεις όπως όπως κάποιες συναισθηματικές αναγκες που κανονικά καλύπτονται σε μία σχέση...άρα ακόμα και αν σου απαντήσει δεν είναι ξεκάθαρο το τι ειδους επικοινωνία θα ειναι αυτή...θέλεις να συνεχίσει να σε καλύπτει συναισθηματικά χωρίς να είστε σε σχέση...ε μπορεί και να το έκανε για λίγο κάποιος...αλλά δεν είναι καλό ούτε γίνεται να βγάλει πουθενά. Θα θέλει και να προχωρήσει στη ζωή του. Δεν γίνεται να στηρίζει την πρώην του προχωρώντας. Ξέρω πως σου είναι δυσάρεστες σκέψεις αυτές αλλά αυτή είναι η αληθεια νομίζω και πιστεύω είσαι ικανή να την αντιμετωπίσεις...θα μπορούσα να σου πω πολλά όμορφα γαλήνια πράγματα αλλά ίσως με το να μην απαντήσει θα σου κάνει περισσότερο καλο όσο περίεργο και αν σου φαίνεται τώρα.
Λες υποφέρεις φριχτά...αλλά αν σου απαντήσει που θα πάει αυτό..; Κάπου θα πρέπει να σταματήσει πάλι η επικοινωνία...εκεί δεν θα υποφέρεις ακόμα περισσότερο πάλι; Δεν θα είναι ξανά πιο φρέσκια ή αναμνηση; Θα έχεις πάρει καινούρια "δόση" ας πούμε και θα έχεις κάνει πισωγυρισμα στην απεξάρτηση σου από αυτόν...καλύτερα προχωρα λέω εγώ, άσε την ανάμνηση του να απαλύνει και να φύγει, αστο να σβήσει, θα υποφέρεις λιγότερο με τον καιρό και θα το ξεπεράσεις...
04-06-2016, 19:10 #7
Βγαίνω και γενικά προσπαθώ να ξεχνιέμαι αλλά πάντα το έχω σαν αγκάθι μέσα μου την άρνηση του...
Όσο για τις τρέλες δεν θα ήταν η πρώτη φορά, γενικά δεν είμαι ευτυχισμένη και θα ήθελα να πεθάνω άσχετα αν καλυτέρεψα λίγο τελευταία επειδή μου αύξησε ο γιατρός τα αντικαταθλιπτικά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:14 #8
Ναι, του έχω στείλει κι άλλα αλλά δεν του το είχα ξεκαθαρίσει αυτό οπότε μπορεί κι εκείνος να φοβήθηκε ότι θα του δυσκολέψω τη ζωή...ενώ τώρα ίσως καταλάβει πως δεν πρόκειται...μακάρι!
Έχει γύρω στην πενταετία που δεν βλεπόμαστε αλλά εγώ τον αγαπώ ακόμα και πονάω...όσο για την βλακεία μην ανησυχείτε γιατί είμαι άχρηστη, δεν το πετυχαίνω όσο και να προσπαθώ, είναι η κατάρα μου να μην μπορώ ούτε να πεθάνω!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:18 #9
Ναταλία, δεν το έχω ξεπεράσει εδώ και πόσα χρόνια έχω χάσει πια τις ελπίδες μου, θα με πονάει για πάντα...
Όσο για το τι περιμένω πραγματικά θέλω απλά να μου μιλήσει, τίποτα άλλο...γιατί να μείνω μαζί του δεν γίνεται, αυτό θα το ήθελα ναι αλλά για πάντα όχι πάλι να κλέψω μερικές στιγμές...αυτό θα με πλήγωνε παραπάνω, αυτή η ανάμνηση θα με γυρνούσε πίσω το να μιλήσουμε όχι, μόνο βάλσαμο στην ψυχή μου θα ήταν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:20 #10
04-06-2016, 19:21 #11
Αληθεια, εχεις δοκιμάσει να δεις τα πράγματα απο τη δικιά του σκοπια...; Έχει πεντε χρονια μπορει στο ενδιαμεσο να εχει γνωρισει κι αλλες να εχει χωρισει, να ειναι με τη τριτη η τεταρτη ξερω γω...η με μια, η καμια...αλλα φαντασου να προχωρα η ζωη σου πεντε χρονια και να αισθανεσαι πως η ευημερια και ευτυχια καποιου, ωρες ωρες και η ζωη του εξαρτωνται απο εσενα...δεν θα σε φρικαρε; Θα ήθελες τόσο σοβαρή ευθύνη; Δεν θα ενιωθες άσχημα;
04-06-2016, 19:24 #12
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:26 #13
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 19:33 #14
Άλλο σε ρωταω...αν ηξερες πως κάποιος η θέλει να είναι μαζί σου η θέλει να πεθάνει/υποφερει να ζει. Πως η ζωή του και το να είναι καλά κρέμονται από μία κλωστή αναλογα με το τι κανεις εσυ, πως αν παραπατησεις κάνεις τον άλλον να θέλει να καταστρέψει τον εαυτό του, αν ηξερες πως βλέπει τον εαυτό του και την αξία του μόνο από τα δικά σου μάτια και εξαρτάται από εσενα πλήρως. Θα ενιωθες καλα με αυτό...; Θα ήθελες οοοολη η ζωή ενός άλλου ανθρώπου να είναι εναποθετημενη στα χέρια σου; Στο κάτω κάτω άνθρωπος είσαι...θνητός, με αδυναμίες...δεν θα έτρεμε το φυλλοκαρδι σου; Δεν θα ενιωθες εγκλωβισμενη μέσα στην ευθύνη; Αυτο που θελω να πω πως η αγαπη πρεπει να ειναι ελευθερη, δεν μπορει να εχει μεσα της τοση εξαρτηση...και δεν λεω πως θα του κανεις κακο, οτι έχει σημασία αν έχει τώρα κοπελα, άλλωστε μία κουβεντα θες απλά...Αυτα που λέω στα λεω για να δεις πως πρέπει να προχωρησεις και να το ξεπεράσεις γιατί ρομαντικοποιεις μία μη υγιή κατάσταση...
04-06-2016, 19:40 #15