Results 16 to 30 of 34
-
23-07-2016, 12:23 #16
Genesis, είσαι ευαίσθητη ψυχή!!!
Κάνε τη δουλειά σου και μην τους δίνεις σημασία...αν μπορείς να εξελιχθείς επαγγελματικά, καντο, μην διστάζεις! μάς αξίζει να έχουμε μια δουλειά που μας γεμίζει!!
επενδυσε θετικά στον εαυτό σου!!
- 26-07-2016, 18:07 #17
Σήμερα κατά τις μία πήρα έναν διπλό ελληνικό από το κυλικείο. Τέτοιον καφέ είχα καιρό να πιω. Ακόμα να συνέλθω. Κατευθείαν με έπιασε ζαλάδα και σύγχυση. Με το ζόρι έφτασα σπίτι. Ακόμη νιώθω κόπωση. Είχα πολλές μέρες που ήμουν καλά. Φυσικά πήρα το κατακάθι σπίτι μήπως και βρω τρόπο να το πάω για ανάλυση.
Επιπλέον άρχισαν την μπουρδολογία ξανά.
Συγγνώμη τώρα, αν ήθελα μια δουλειά που να είναι των ενδιαφερόντων μου και εξέλιξη, θα είχα φύγει χρόνια από εκεί. Μάλλον όλοι θα το έκαναν, παντού στον κόσμο, αλλά πρέπει και να στεγάζονται και να τρώνε.
26-07-2016, 21:08 #18
Σχεδόν το προκάλεσα να κάνουν κάτι γιατί ήθελα να δω την διαφορά και να κρατήσω δείγμα. Φυσικά δεν ξαναπαίρνω καφέ ή οτιδήποτε άλλο μη συσκευασμένο από το κυλικείο. Δεν είχε την αίσθηση ενός ηρεμιστικού ούτε καν ψυχοφαρμάκου. Εξάλλου εγώ δεν κάνω περίεργα πράγματα στην δουλειά, απλώς δεν σκύβω το κεφάλι να με συκοφαντούν, να λένε ότι είμαι αστοιχείωτη, ότι κάθομαι σε μια καρέκλα, ότι δεν γνωρίζω τίποτα. Το πτυχίο φυσικής το έχουν θάψει τελείως.
Με ένα τέτοιο την ημέρα εξάλλου θα δουλεύεις με πολύ κόπο. Ένα μήνα σχεδόν δεν αισθάνθηκα κόπωση από αυτή την δουλειά μόνο νύστα και ανία.
30-07-2016, 19:18 #19
Αφού έκανα drug test δεν βρέθηκε ναρκωτική ουσία. Αλλά παρόλα αυτά μπορεί να είναι δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα π.χ.
Αυτή την στιγμή δεν έχω ακουστικές παραισθήσεις. Παίρνω αντιψυχωσικό σε μικρές δόσεις. Μπορεί μια υποτροπή να ξεκινήσει από τέτοιες υποψίες; Το πρώτο επεισόδιο πριν από χρόνια ξεκίνησε με γενική σωματική κατάπτωση και ακουστικές παραισθήσεις. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα ρωτήσω βέβαια έναν ειδικό, δυστυχώς οι γιατροί που πληρώνει η υπηρεσία μου γράφουν μόνο φάρμακα και αν θέλεις παρακολούθηση έχουν ιδιωτικό ιατρείο με πληρωμή (τα ωραία της Ελλάδας). Δυστυχώς δεν έχω χρήματα για ιδιώτες γιατρούς που τουλάχιστον έχουν μια καθησυχαστική επίδραση πάνω σου, γιατί φυσικά δεν θα πάω να ξαναπληρώσω τον γιατρό της υπηρεσίας με πιθανότητα να σπάσει και το ιατρικό απόρρητο.
Επίσης δεν μπορώ με τίποτα τα εμπιστευτώ τα καθίκια στην δουλειά μου. Αυτό δεν μου φαίνεται για ψύχωση αλλά για ένστικτο αυτοσυντήρησης.
30-07-2016, 22:14 #20
30-07-2016, 22:23 #21
genesis μου μυρίζει υποτροπή.Πήγαινε σε έναν γιατρό.Ίσως χρειάζεται προσαρμογή η δοσολογία του φαρμάκου σου.Πήγαινε σε κάποιον που να εμπιστεύεσαι και που ξέρει το ιστορικό σου.Μη το αφήσεις γιατί αν είναι παράνοια και υποτροπιάζεις θα σου έρθει πακέτο μετά.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
31-07-2016, 13:47 #22
31-07-2016, 18:54 #23
Δεν έχω όμως ακουστικές παραισθήσεις. Μπορεί να ήταν κρίση πανικού και να μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα. Τώρα βέβαια έφυγα τέσσερις εβδομάδες με άδεια και ηρέμησα.
Πάντως εγώ σαν άτομο, είτε με ψύχωση είτε χωρίς, δεν δέχομαι να με αναγκάζουν να παίρνω νερά που τους περίσσεψαν, φρούτα ή άλλο φαγητό, για να φανώ ευγενική. Βασικά έγινα πολύ σκληρή με αυτό το πράγμα. Ακόμη και ρούχα μου πρότεινε η άλλη να μου δώσει. Εκεί πηγαίνουμε για να αγοράσουμε το δικό μας φαγητό και τα δικά μας ρούχα, όχι να μας δώσουν αποφάγια και αποφόρια.
Επίσης πάντα είχα πολλά σωματικά προβλήματα, κόπωση, πονοκεφάλους, αυπνίες, άγχος κλπ. μέχρι που έμεινα μόνη μου σε ένα γραφείο στην Αθήνα και άρχισα να γίνομαι καλύτερα.
Οπότε θέλω να προσέξω λίγο ακόμη και όχι να αφήνω χύμα καφέδες, νερά και φαγητό στο γραφείο. Τώρα αν μου δώσουν κάτι και δεν είναι κέρασμα για γιορτή σε κουτί με πολλά γλυκά, νομίζω θα το πάρω και θα το πετάξω.
Εξάλλου αν κάνουν τέτοια πράγματα κάτι θα βγει στην φόρα γιατί δεν θα τα κάνουν μόνο σε μένα.
31-07-2016, 19:07 #24
Δεν ακους πραγματα,αλλα τα φανταζεσαι.Δεν ειναι νορμαλ αυτα που λες.Κανεις δε θα σε δηλητηριασει απλως γιατι δε τους αρεσει η φατσα σου.Σιγα μην μπουν φυλακη για παρτη σου.
31-07-2016, 19:20 #25
Aυτοί και αυτές κανονικά έπρεπε να είναι στην φυλακή και χωρίς να δηλητηριάζουν κανένα. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματά μου εκεί μέσα. Δεν με στέλνουν με τίποτα σε αντικείμενο του πτυχίου μου (μετά την προκήρυξη) και μάλιστα στην επιθεώρηση εργασίας, όπου πήγα γι' αυτό το θέμα, η εκπρόσωπος δικηγόρος της εταιρείας με έβγαλε ανίκανη για οτιδήποτε λόγω προηγουμένου ψύχωσης. Βέβαια διάγνωση δεν έκαναν (το είπαν ότι δεν είναι γιατροί) αλλά με έβγαλαν κενό στο οργανόγραμμα. Μόνο ότι με ταίζουν δεν μου είπαν.
Έτσι πάντα κάποια προισταμενίτσα απόφοιτο Λυκείου ή Παντείου ή οτιδήποτε άλλο εκτός από μαθηματικό, φυσικό (που είμαι και εγώ) ή μηχανικό θα έχω πάνω από το κεφάλι μου να με χλευάζει και να με "βάζει" να δουλεύω πράγμα που μειώνει την προσωπικότητα του εργαζόμενου.
13-08-2016, 14:02 #26
Ο καφες κανει καλο στην υγεια και πρεπει να πινεται με μετρο απο τον κοσμο αλλα εχει ενα κακο στα ατομα με ψυχωση χειροτερευει τα συμπτωματα γιατι αυξανει τα επιπεδα ντοπαμινης στον εγκεφαλο και ουτως η αλλως στους ψυχωτικους αυτη η ουσια αυξανεται και απο μονη της υπερεκκρινεται δηλαδη.Οποτε μη σκεφτεσαι οτι σου ριξαν κατι μεσα...
30-08-2016, 08:14 #27
Μπορεί και να τα φαντάζομαι. Γι' αυτό τον λόγο ξεκίνησα και να γράφω διήγημα φαντασίας.
Πάντως εγώ δεν μιλάω για άτομα που μπαίνουν φυλακή. Μιλάω για Καμόρα κανονική (μασονικές στοές κλπ.) που έχει πλοκάμια παντού. Σ' αυτή την φαντασία μου υπάρχουν 200.000 περίπου νεκροί σε περίοδο ειρήνης που οι δολοφόνοι τους όχι μόνο δεν είναι φυλακή, αλλά τρώνε, πίνουν, γλεντάνε, διαβιούν πολυτελώς αν πρόκειται για πρόσωπα με θέσεις και εξουσία. Για την δική μου πίστη ο νεκρός δεν ησυχάζει αν δεν τιμωρηθεί ο δολοφόνος του, μάλιστα είχα δει και ένα όνειρο πρόσφατα, με κοπέλες ντυμένες νύφες και μεγάλο πλήθος που περίμενε, ήταν να παντρευτώ αλλά δεν υπήρχε γαμπρός και αυτό το πλήθος και ιδιαίτερα οι νύφες ξεσηκώθηκαν για να μην παντρευτώ.
Για την δική μου περίπτωση π.χ. (στην φαντασία μου ή όχι) υπάρχει συμβόλαιο θανάτου από μικρή λόγω ενός αδερφού που πέθανε. Γι΄ αυτόν τον αδερφό έχω ακούσει μισόλογα στο χωριό μου, που είναι θαμένος. Η μάνα μου και μια από τις αδερφές μου κρυφά, πηγαίνουν σε έναν τάφο παιδιού στην εκκλησία του παλιού χωριού μας όταν πάμε εκεί για βόλτα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πέθανε όταν ήμουν ενός έτους. Εγώ δεν θυμάμαι να σκότωσα κανένα παιδί, ούτε και κανέναν άλλο φυσικά. Ίσως το σκότωσε κάποιος συγγενής (πατέρας π.χ. ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένεια με γκόμενα) και έδωσαν συμβόλαιο στην Καμόρα να το φορτώσουν σε μένα το ενός έτους τότε για να μην γίνει δίκη. Έχω ακούσει και στην οικογένεια και στην δουλειά για δολοφόνο, εμμέσως δηλαδή, λένε εμένα δολοφόνο.
Φαντασία ή όχι, πολλές φορές η πραγματικότητα αποδεικνύεται χειρότερη από το χειρότερο σενάριο τρόμου. Εξάλλου βιώνω ένα σενάριο τρόμου ως σήμερα στα 45 μου.
30-08-2016, 10:18 #28
μια φορα κ οταν ημουν 27 χρονων..ειχα μια παρεα με την οποια εβγαινα ασταματητα..ειμαστα παρτυ ανιμαλς κ πηγαιναμε σε rave party..οι φιλοι μου ολοι ετρωγαν κουμπια κ επιναν K και MDMA..
εγω γενικα δεν επινα τετοια ουτε ετρωγα κουμπια λογω του οτι αρρωστησα απο μικρη με καταθλιψη οποτε παντα ειχα ενα φοβο μεσα μου οτι αν παρω κατι παιζει να ξεφυγω.οποτε κ οι φιλοι μου με προστατευαν απο αυτο κ δεν με αφηναν να παρω κατι εφοσον ειχα αυτο το ιστορικο.
φυσικα εγω δεν ειχα κανει ποτε ψυχωση ..μονο καταθλιψη κ στρες.
τεσπα..μια μερα λοιπον ειχαμε παει στο LUV οπου επαιζε techno ο mikee.(ενας παλιος γνωστος dj).
μετα αποτο παρτυ συνηθιζαμε παντα να πηγαινουμε σε ενα σπιτι καποιου για chill.
γενικα ημουν απειρα χρονια σε αυτον τον χωρο ..επαιζα κ γω μουσικες ..το μονο που ειχε τυχει πιο μικρη να παρω ηταν λιγο k. κ επινα μονο μπαφους κ αλκοολ.
κ παλι τεσπα..εκεινο το βραδι ειμασταν περιπου 6 ατομα κ μετα το παρτυ παμε στο σπιτι (πρωι τωρα πια)ενος παιδιου που ηταν γνωστος αλλα οχι κ ιδιαιτερος φιλος..
για να αραξουμε ολοι μαζι να τσιλαρουμε.
ο τυπος λοιπον μας εφτιαξε τσαι..ε το ηπιαμε κ μεις..κ εκει που καθομασταν νιωθαμε καπως παραξενα μετα απο καποια ωρα..
αλλα δεν το λεγαμε..καποια στιγμη πεταγεται μια φιλη(πολυ κολλητη μου φιλη) κ λεει..ρε σεις νιωθω παραξενα λες κ θελω να σηκωθω κ να σας αγκαλιασω ολους κ γενικα λες κ εχω παρει κατι.
κ πεταγομαστε ολοι κ λεμε κ μεις το ιδιο ρε! κ τον κοιταμε κ του λεμε "ρε μαλακα τι εβαλες μεσα στο τσαι?" κ γελωντας μας λεει "εριξα λιγο MD" k βαλαμε τα γελια..
τεσπα...δεν παθαμε κατι..απλα θελω να πω με ολο αυτο..οτι για να κανει καποιος ψυχωση πιστευω απο μια ναρκωτικη ουσια πρεπει να το εχει ηδη μεσα του..να εχει την προδιαθεση..οσοι δεν εχουν προδιαθεση δυσκολα κανουν ψυχωση απο ναρκωτικα.
ομως φυσικα υπαρχει κ η περιπτωση καποιος να σαλταρει τελειως κ να καει αν τρωει κουμπια κ md καθε μερα κ σε υπερβολιεκς ποσοτητες κ μαλιστα εχω γνωστους οι οποιοι το επαθαν.
υπαρχει ομως κ αυτο που εχω ακουσει οτι καποιος ξεφυγε απο εναν μπαφο.
τον φεβρουαριο εχασα μια φιλη απο LSD.ηταν η δευτερη φορα που ηπιε κ εκανε ψυχωση με αποτελεσμα να χασει τον ελεγχο να μην κοιμαται να εχει παραλληρημα κ τελικα μετα να παρει κ αλλα χαπια μονομιας ..επεσε σε κωμα κ πεθανε.
αυτη η περιπτωση ομως συνεβη γιατι τελικα μαθαμε οτι η κοπελα ειχε ιστορικο απο την μανα της η οποια πασχει απο ψυχωση..
πιθανον να γινεται κ πιθανον να μη γινεται...ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι ενα μυστηριο πραμα κ δεν υπαρχουν κανονες.
ομως ρε φιλη να σου χωνουν drogia μεσα στο δημοσιο ...κ στη δουλεια σου κ μαλιστα κυριλε γυναικες..μου φαινεται πραγματικα απιστευτο.
θεωρω οτι δεν πρεπει να δινεις πια τοση σημασια..αλλα να επικεντωθεις στην δικη σου υγεια κ να κανεις το καλυτερο που μπορεις για σενα..εχει σημασια τωρα πια??
30-08-2016, 11:24 #29
30-08-2016, 11:25 #30
Mπορεί να είναι διάφορες ουσίες, από καθαρτικά έως φυτοφάρμακα με λίγο ναρκωτικό ή μικρές ποσότητες δηλητηρίων.
Από ναρκωτικά έχω καπνίσει μερικές φορές χασίς νεότερη αλλά δεν συνέχισα, όπως και οι γνωστοί και φίλοι που καπνίσαμε μαζί. Δεν μου άρεσε, μου προκάλεσε μελαγχολία, όχι ευφορία. Επίσης δεν πίνω (εκτός από ένα ποτό που και που) και πρόσφατα έκοψα το κάπνισμα. Μια ευαισθησία την έχω, σκέφτομαι πολύ, αλλά προσπαθώ να κάνω κάτι δημιουργικό με αυτό, γράψιμο ή μεταπτυχιακό στη φυσική.
Εντάξει είμαι 45, ταλαιπωρούμαι σχεδόν 16 χρόνια από την ασθένεια, χωρίς να έχω εγκαταλείψει την δουλειά, έκανα παράλληλα και σπουδές. Άλλοι πέθαναν στα 45 από την φαρμακευτική αγωγή. Έχω χάσει πολλά, φιλίες, την δυνατότητα να κάνω την δική μου οικογένεια.
Πάντως στην δουλειά φέρνω τον δικό μου καφέ ή φαγητό πια και προσέχω που τα αφήνω.
Όσο για τις κυριλέ κυρίες, σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερες πουτάνες από αυτές δεν υπάρχουν, τις έχω ικανές για τα λεφτά και τις θέσεις να κάνουν ότι τους λένε οι ανώτεροι, ακόμη και να βαπτιστούν μασόνες και να ρίχνουν δηλητήρια.
Ε όχι και πανάκριβες ουσίες. Κακής ποιότητας ναρκωτικό ή απλά δηλητήρια.