Χημικη διετα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο δεν ειναι χημικη διαιτα , ειναι μια καλη διατροφη , αμα τρως και μικρες ποσοτητες ........
    Τρωω μετριες προς μεγαλες ποσοτητες αλλα δυο η τρεις φορες την μερα μονο μερικες φορες και μια οπως χτες και σμρ λογω ζεστης
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Με την ζεστη , δεν σηκωνει φαι , arntaben , αμα αρχισω και τρωω μετριες /μεγαλες ποσοτητες , με τον μεταβολισμο μου , που εχει επιβραδυνθει λογω ηλικιας , θα γινω αλλος τοσος , εσυ εισαι νεα ( δεν λεω ' μικρη ' , παρεξηγεισαι ! ) και εχεις ταχυτατο μεταβολισμο .......

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ψωμι γλυκα ζαχαρη καφεδες χρειαζομαστε παντα σε λογικες ποσοτητες
    Δεν νομίζω ότι χρειάζονται, απλά δεν σε βλάπτουν σε λογικές ποσότητες και αφού είναι και νόστιμα................

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν νομίζω ότι χρειάζονται, απλά δεν σε βλάπτουν σε λογικές ποσότητες και αφού είναι και νόστιμα................
    Αμα αρχισουμε , Κιουμπ , και ψαχνουμε τι βλαπτει και τι δεν βλαπτει , δεν θα φαμε τιποτα στο τελος !! τα ψαρια , εχουν μολυβδο και καδμιο , τα κρεατα και τα πουλερικα , ορμονες , το γαλα , δεν εχει βιταμινες και ισως βλαπτει , λογω της υψηλης παστεριωσης ( αντι για 30 ' στους 70 κελσιου , 5' στους 130 κελσιου , οικονομια χρονου ) , τα χορταρικα/φρουτα εχουν ισχυρα φυτοφαρμακα που δεν φευγουν με το πλυσιμο , τα ζωα που τρωμε , και τα παρελκομενα τους ( αυγα ) , τρεφονται με μεταλλαγμενα , τα οποια μεταλλαγμενα , εχουν κατακλυσει την αγορα , ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ MICRO φαγητα , καταστρεφονται ολες οι βιταμινες , εχει ισχυροτατη μαγνητικη ακτινοβολια , και μικρο μηκος κυματος ( διεισδυτικο ) , αλλοιωνει την μοριακη τους δομη , εγω τον εχω καταργησει , οσο για τα συντηρητικα ? τα ανθρωπινα πτωματα , αντι για 3 χρονια που καναν παλια να λιωσουν , τωρα κανουν 8 χρονια , καταναλωνουμε κατα μεσο ορο 5-8 κιλα συντηρητικα στην διαρκεια της ζωης μας ......................καλη ορεξη ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12