Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ οπωσδήποτε! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ωραια εγω θα σ προτεινα να συνεχισεις να ψαχνεις και σ κανα σαιτ γνωριμιων που τ ξερεις μπορει να βρεις καποιον π θα σ αρεσει..

και την τελευταια σχεση σ π την γνωρισες?
    Παλιά γνωριμία από τα 18 με ήθελε αλλά δεν τον ήθελα εγώ πολύ και έτσι χωρίσαμε.

Senior Member
    και τελικα πως κατεληξες σ σχεση μαζι τ?
    και γτ χωρισατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και τελικα πως κατεληξες σ σχεση μαζι τ?
    και γτ χωρισατε?
    Νομίζω ότι απάντησα πιο πάνω στην ερώτησή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Νομίζω ότι απάντησα πιο πάνω στην ερώτησή σου.
    ναι δεν την ειχα οντως εχεις δικιο....

τεσπα παντως εγω για το θεμα θα σ προτεινα ,να μπεις σ σαιτ γνωριμιων και ας εχεις ξαναμπει..υπαρχουν πολλα ,ποτε δεν ξερεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε δελφίνι..; Αλήθεια; Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί μπορείς να φανταστείς για να είσαι ευτυχισμένη; Να παντρευτεις; Πες παντρεύεσαι με νυφικό με παπα και με κουμπάρο...μετά τι; Πως θα ζεις καλά με κάποιον άλλον αν δεν τα έχεις καλά ούτε με τη παρτη σου;
    Ο ironman το λέει για να με διαψεύσει ή να μου δείξει ότι είμαι αυστηρή τελοσπαντων αλλά ίσα ίσα με επιβεβαιώνει παραπανω..ο γάμος είναι γεμάτος υποχωρησεις και προβληματα. Ειδικα αν και οι δύο δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους είναι σκατά επι σκατων.
    Και η ίδια ξέρω παντρεμένα ζευγάρια πολλά...και παντρεμένα και αρραβωνιασμενα και; Είναι καλά νομίζεις; Αυτό είναι η ευτυχία; Χτες μπήκα σε ένα τσατ απο τη βαρεμαρα να πουλησω λίγο τρέλα και έναν αδέσμευτο δεν πετυχα χαχαχαχα οι γυναίκες τους το ξέρουν πιστεύεις ότι τσαταρουν και καυλαντιζουν; Αυτό είναι μόνο ένα μικροσκοπικο παράδειγμα του γιατί ο γάμος δεν ισούται με ευτυχια. Αν είναι αδύναμοι στη μοναξιά τους και βαρεμενοι οι άνθρωποι βαρεμενος θα ειναι και ο γάμος τους και δυστυχής. Δεν θα μιλήσω καν για ενδοοικογενειακή βία σωματική και λεκτικη που κάθονται παντρεμένοι χρόνια καποιοι έτσι και μετά τους βλέπεις παππουληδες και λες αααα τι ωραία 40 χρόνια γάμου. Συγχαρητήρια ρε κοπελια/γιαγιά που ετρωγες το σκατο με το κουτάλι και ξύλο χρόνια για να χαίρεται ή μαμα σου και η κυρα κατινα απέναντι ότι είσαι παντρεμένη.

Και θα πιστευα ότι απλά θες συντροφικότητα και έναν άνθρωπο να τον λες ανθρωπο σου αλλά δεν πειθομαι οτι έχεις τις σωστές προτεραιότητες...λες τόσο καιρό θέλω γάμο θέλω να παντρευτώ, δεν ειπες μία φορά "θέλω να βρω τον άνθρωπο μου"....αν τον εβρισκες και δεν παντρευοσασταν; Θα σε χαλαγε;

Τι προτιμάς...να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου ή να ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ αν υποθέσουμε ότι το ένα για κάποιο λόγο αποκλείει το άλλο...; Καλό ερώτημα δεν είναι...; Για απάντησε το στον εαυτό σου, όχι σε εμένα...τι θα διάλεγες;
    αυτα ακριβως θα της ελεγα κ γω!! συμφωνω απολυτα!
    εχει κοληλσει η βελονα κ της εχει γινει εμμονη...
    παντρεψου ρε! πηγαινε σε γραφειο συνοικεσιων..σου το εχω ξαναπει!
    αλλα αν σε δερνει κατσε ..γιατι για να μη βρισκει γκομενα μονος του γυρευε τι τυπος θα ναι..
    αλλα θα εισαι παντρεμενη κ θα εισαι ευτυχισμενη.
    κοριτσι μου συνελεθε! εισαι 40 χρονων κ αντι να ασχοληθεις με κατι πιο ουσιαστικο , μιλας σαν 15χρονο.
    τι ειναι ο γαμος?κοινωνικη καταξιωση..
    τι νομιζεις οτι ειναι?γι αυτο ολοι κ καλα νιωθουν οτι αν παντρευτουν ειναι αποδεκτοι απο το κοινωνικο συνολο..
    το νοημα της ζωης δεν ειανι ο γαμος, ειναι ο ερωτας.. μπορεις να ερωτευθεις? εδω ειναι η μαγκια για μενα..κ οχι ο γαμος.
    ειμαι κ γω μεγαλη κ ανυπαντρη κ ουτε προκειται να παντρευτω γιατι απλα δνε γουσταρω να ειμαι παντρεμενη..αυτα ειναι τετριμενες ιδεες για σκουριασμενα μυαλα..
    να κοιταξεις να φτιαξεις πρωτα την ψυχη σου κ μετα να βρεις εναν ανθρωπο να σου ταιριαξει να βαδισετε μαζι..
    αλλιως με το μυαλο που κουβαλας , ουτε κ προκειται να βρεςι καποιον..
    γιατι πολυ απλα ειναι ενας ψυχαναγκασμος ολο αυτο που εχεις κ σκεφτεσαι..
    οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα συναιασθηματων κ ψυχης,,εννοω οι καλες σχεσεις γιατι υπαρχουν κ οι γαμοι που απουσιαζει το συναιασθημα κ επικρατει δυστυχια.

Senior Member
    Εγώ πάλι πιστεύω ότι το δελφινάκι δεν έχει επίγνωση ούτε του τί εννοεί πραγματικά (παπαγαλίζει αυτά που βλέπει και ακούει! αυτό το "η μαμά μου θέλει" παραπέμπει σε 5χρονο) ούτε του εαυτού της (τί θέλει αυτός ο εαυτός? ποιές ανάγκες έχει? τί ζητάει?)
    Ενα παπαγαλάκι είναι μιας κοινωνίας σκοταδιστικής.

Δελφίνι, αν με ακούς, πήγαινε μια βόλτα σε μια παραλία. Και για μια ώρα, μην σκεφτείς τίποτα. Ασε το μυαλό σου να σωπάσει. Καμιά σκέψη να μην σε ταράξει. Απόλυτη ησυχία στη φλυαρία του μυαλού. Γέμισε τη σκέψη σου με το μπλε της θάλασσας που βλέπεις.
    Μπορείς να το κάνεις?

Banned
    Δελφίνι το να μην θες να μείνεις μόνη στη ζωή σου είναι απολύτως κατανοητό.Αλλά μου φαίνεται ότι δε σε απασχολεί τόσο το γεγονός αυτό καθαυτό της μοναξιάς,της συντροφικότητας κτλ αλλά ο γάμος ως θεσμός και "πρέπει" επειδή έτσι κάνουν και οι υπόλοιποι.Εχεις εντελώς λάθος προτεραιότητες κατά την γνώμη μου και επίσης απο την στιγμή που δηλώνεις 40 χρονών είναι "κάπως" να λες η μαμα μου θέλει...

Senior Member
    ....Εδώ και 5 χρόνια είμαι εντελώς ελεύθερη και δεν έχω ούτε καν μία σχέση και κανένας δεν με θέλει γιατί είμαι χοντρή 72 κιλά με 1,60 ύψος. Και εγώ δεν θέλω να γεροντοκοριάσω θέλω να παντρευτώ.... τι θα κάνω ;;; Έχω μια θεία ζωντοχήρα που έχει ένα παιδί και δεν θέλω να της μοιάσω καθόλου γιατί είναι πολύ κακιά και δυστυχισμένη και μίζερη και δεν θα ήθελα να γίνω σαν εκείνη.
    Γιατι, η θεια σου που δεν θελεις να της μοιασεις, δεν παντρευτηκε;
    Το θεμα δεν ειναι να παντρευτεις,αλλα να βρεις καποιον που να ταιριαζετε για να ειστε μαζι.
    Τι να το κανεις αν ειναι να φορτωθεις και την αποτυχια ενος διαζυγιου, αν ειναι να μεινεις μονη στα γεραματα, με ενα παιδι που δεν μπορεις να φροντισεις γιατι δεν εχεις και δουλεια?;

Προσανατολισου στην δουλεια καλυτερα να μπορεις να συντηρεισαι χωρις την βοηθεια των γονιων και μεσα απο την δουλεια μπορει να βρεις και καμια ταιριαστη γνωριμια ειτε για γαμο ειτε για πανηγυρια.)

Δεν εισαι χοντρη, κοντη εισαι:p

Senior Member
    Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσον αφορά το γάμο είναι ότι όλοι θέλουν να παντρευτούν.
    Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας

'Άρα όλοι θέλουν να παντρευτούν γιατί σας φαίνεται παράξενο που θέλω και εγώ.... και όταν λέω να παντρευτώ εννοώ να βρω κάποιον που να ταιριάξω για την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να έχουμε χωρισμούς και διαζύγια.

Senior Member
    Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσον αφορά το γάμο είναι ότι όλοι θέλουν να παντρευτούν.
    Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας

'Άρα όλοι θέλουν να παντρευτούν γιατί σας φαίνεται παράξενο που θέλω και εγώ.... και όταν λέω να παντρευτώ εννοώ να βρω κάποιον που να ταιριάξω για την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να έχουμε χωρισμούς και διαζύγια.
    Δεν θέλουν όλοι να παντρευτούν. Ξερω προσωπικά ανθρώπους που δεν θελουν, κάποιοι απο ανωριμότητα και κάποιοι σκεφτομενοι παρα πολυ ωριμα. Επειδη το είπε ένας συγγραφέας δεν σημαίνει πως είναι αλήθεια, μπορεί μα ισχύει για τον δικό του κύκλο/τη δικιά του εποχή.

Από κει και πέρα δεν είναι παραξενο να θέλεις να παντρευτεις. Το παράξενο είναι η εμμονή σου στο να παντρευτεις και ότι εστιαζεις στο λάθος κομμάτι της εξίσωσης. Γιατί ακόμα δεν φαίνεται να απαντήσες στον αυτό σου στο ερώτημα που είχα θεσει: αν για κάποιο λόγο είχες την επιλογή να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου και να μην παντρευτείτε ποτέ ή να παντρευτεις άρον άρον κάποιον τι θα διάλεγες;
    Φαίνεται πως δεν το απαντήσες ούτε τον εαυτό σου γιατί επιμενεις να γράφεις "να παντρευτω" και "να παντρευτω".
    Επίσης κρινεις σκληροτατα με πικρία και θυμό τον κόσμο γύρω σου, γράφεις για τσουλες και πατσαβουρες και ηλιθιους άντρες που τις παντρευονται. Όλα αυτά επειδή συγκρίνεις τον εαυτό σου και η ανάγκη σου να παντρευτεις είναι κοινωνική, καιγεσαι να βγαίνεις από πάνω στη σύγκριση όχι να βρεις κάτι ουσιαστικό.

Επίσης μας γράφεις από τη μια γιατι δε μπορώ να τυλιξω έναν βλακα κι εγώ δεν είμαι καπατσα φαίνεται είμαι καλό κορίτσι και τέτοια. Ε μήπως οι βλακες δεν είναι τόσο βλακες τελικά; Μήπως βλέπουν ότι δρας με γνωμονα το "τύλιγμα"? Χτες είπα να μη τα σχολιασω αλλά βουαλα...κι απο την άλλη λες πως είχες ευκαιρίες αλλά σου πεφταν λίγοι οι άντρες που γνωρισες στη ζωή σου. Άρα; Τελικά τι θες; Θες έναν μουλιαπα να τον τυλιξεις σα σαρμα; Από την άλλη και αυτό σε απωθει σαν ιδέα, ξέρεις πως θα ήταν εφικτό αν αυτό ήταν το μόνο σου πρόβλημα...μη φασκεις και αντιφάσκεις λοιπόν.
    Χαλαρωσε λίγο, αγαπα τον εαυτό σου, γνώρισε κόσμο χωρίς τις αχρηστες ψυχοφθορες προκαταλήψεις σου που περιγράφω πιο πανω και που ξερεις...ίσως βρεις τον τρόπο να είσαι χαρούμενη.

Senior Member
    Εγώ θέλω να παντρευτώ για να κάνω παιδάκια κ θέλω τα παιδιά να γίνουν εντός γάμου κ να έχουν κ τους δυο γονείς τους αγαπημένους όπως ακριβώς μεγάλωσα κ εγώ. Και πιστεύω ότι όλοι μα όλοι θέλουν να παντρευτούν άσχετα αν δεν το παραδέχονται.

Senior Member
    Ξέρω πολλούς βλάκες επίσης που παντρευτήκανε γυναίκες που μου ήταν εντελώς αντιπαθητικές γιατί έχουν κάκιστο χαρακτήρα ή ήτανε πολύ άσχημες.

Senior Member
    οι βλακες αυτοι ηταν οι ωραιοι που ετρωγες τις χυλοπιτες?αστειευομαι ε παντρεψου ρε συ το μονο ευκολο ειναι αν αυτο ειναι το ονειρο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    οι βλακες αυτοι ηταν οι ωραιοι που ετρωγες τις χυλοπιτες?αστειευομαι ε παντρεψου ρε συ το μονο ευκολο ειναι αν αυτο ειναι το ονειρο σου
    Πράγματι είναι το μόνο εύκολο για τους άλλους αλλά όχι για μένα.������

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    Πράγματι είναι το μόνο εύκολο για τους άλλους αλλά όχι για μένα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast