Results 46 to 60 of 67
-
06-06-2016, 01:24 #46
- 06-06-2016, 01:26 #47
και τελικα πως κατεληξες σ σχεση μαζι τ?
και γτ χωρισατε?
06-06-2016, 09:47 #48
06-06-2016, 09:59 #49
06-06-2016, 10:42 #50
αυτα ακριβως θα της ελεγα κ γω!! συμφωνω απολυτα!
εχει κοληλσει η βελονα κ της εχει γινει εμμονη...
παντρεψου ρε! πηγαινε σε γραφειο συνοικεσιων..σου το εχω ξαναπει!
αλλα αν σε δερνει κατσε ..γιατι για να μη βρισκει γκομενα μονος του γυρευε τι τυπος θα ναι..
αλλα θα εισαι παντρεμενη κ θα εισαι ευτυχισμενη.
κοριτσι μου συνελεθε! εισαι 40 χρονων κ αντι να ασχοληθεις με κατι πιο ουσιαστικο , μιλας σαν 15χρονο.
τι ειναι ο γαμος?κοινωνικη καταξιωση..
τι νομιζεις οτι ειναι?γι αυτο ολοι κ καλα νιωθουν οτι αν παντρευτουν ειναι αποδεκτοι απο το κοινωνικο συνολο..
το νοημα της ζωης δεν ειανι ο γαμος, ειναι ο ερωτας.. μπορεις να ερωτευθεις? εδω ειναι η μαγκια για μενα..κ οχι ο γαμος.
ειμαι κ γω μεγαλη κ ανυπαντρη κ ουτε προκειται να παντρευτω γιατι απλα δνε γουσταρω να ειμαι παντρεμενη..αυτα ειναι τετριμενες ιδεες για σκουριασμενα μυαλα..
να κοιταξεις να φτιαξεις πρωτα την ψυχη σου κ μετα να βρεις εναν ανθρωπο να σου ταιριαξει να βαδισετε μαζι..
αλλιως με το μυαλο που κουβαλας , ουτε κ προκειται να βρεςι καποιον..
γιατι πολυ απλα ειναι ενας ψυχαναγκασμος ολο αυτο που εχεις κ σκεφτεσαι..
οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα συναιασθηματων κ ψυχης,,εννοω οι καλες σχεσεις γιατι υπαρχουν κ οι γαμοι που απουσιαζει το συναιασθημα κ επικρατει δυστυχια.
06-06-2016, 11:45 #51
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το δελφινάκι δεν έχει επίγνωση ούτε του τί εννοεί πραγματικά (παπαγαλίζει αυτά που βλέπει και ακούει! αυτό το "η μαμά μου θέλει" παραπέμπει σε 5χρονο) ούτε του εαυτού της (τί θέλει αυτός ο εαυτός? ποιές ανάγκες έχει? τί ζητάει?)
Ενα παπαγαλάκι είναι μιας κοινωνίας σκοταδιστικής.
Δελφίνι, αν με ακούς, πήγαινε μια βόλτα σε μια παραλία. Και για μια ώρα, μην σκεφτείς τίποτα. Ασε το μυαλό σου να σωπάσει. Καμιά σκέψη να μην σε ταράξει. Απόλυτη ησυχία στη φλυαρία του μυαλού. Γέμισε τη σκέψη σου με το μπλε της θάλασσας που βλέπεις.
Μπορείς να το κάνεις?
06-06-2016, 12:32 #52
Δελφίνι το να μην θες να μείνεις μόνη στη ζωή σου είναι απολύτως κατανοητό.Αλλά μου φαίνεται ότι δε σε απασχολεί τόσο το γεγονός αυτό καθαυτό της μοναξιάς,της συντροφικότητας κτλ αλλά ο γάμος ως θεσμός και "πρέπει" επειδή έτσι κάνουν και οι υπόλοιποι.Εχεις εντελώς λάθος προτεραιότητες κατά την γνώμη μου και επίσης απο την στιγμή που δηλώνεις 40 χρονών είναι "κάπως" να λες η μαμα μου θέλει...
06-06-2016, 14:55 #53
Γιατι, η θεια σου που δεν θελεις να της μοιασεις, δεν παντρευτηκε;
Το θεμα δεν ειναι να παντρευτεις,αλλα να βρεις καποιον που να ταιριαζετε για να ειστε μαζι.
Τι να το κανεις αν ειναι να φορτωθεις και την αποτυχια ενος διαζυγιου, αν ειναι να μεινεις μονη στα γεραματα, με ενα παιδι που δεν μπορεις να φροντισεις γιατι δεν εχεις και δουλεια?;
Προσανατολισου στην δουλεια καλυτερα να μπορεις να συντηρεισαι χωρις την βοηθεια των γονιων και μεσα απο την δουλεια μπορει να βρεις και καμια ταιριαστη γνωριμια ειτε για γαμο ειτε για πανηγυρια.)
Δεν εισαι χοντρη, κοντη εισαι:p
06-06-2016, 15:51 #54
Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσον αφορά το γάμο είναι ότι όλοι θέλουν να παντρευτούν.
Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας
'Άρα όλοι θέλουν να παντρευτούν γιατί σας φαίνεται παράξενο που θέλω και εγώ.... και όταν λέω να παντρευτώ εννοώ να βρω κάποιον που να ταιριάξω για την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να έχουμε χωρισμούς και διαζύγια.
06-06-2016, 16:10 #55
Δεν θέλουν όλοι να παντρευτούν. Ξερω προσωπικά ανθρώπους που δεν θελουν, κάποιοι απο ανωριμότητα και κάποιοι σκεφτομενοι παρα πολυ ωριμα. Επειδη το είπε ένας συγγραφέας δεν σημαίνει πως είναι αλήθεια, μπορεί μα ισχύει για τον δικό του κύκλο/τη δικιά του εποχή.
Από κει και πέρα δεν είναι παραξενο να θέλεις να παντρευτεις. Το παράξενο είναι η εμμονή σου στο να παντρευτεις και ότι εστιαζεις στο λάθος κομμάτι της εξίσωσης. Γιατί ακόμα δεν φαίνεται να απαντήσες στον αυτό σου στο ερώτημα που είχα θεσει: αν για κάποιο λόγο είχες την επιλογή να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου και να μην παντρευτείτε ποτέ ή να παντρευτεις άρον άρον κάποιον τι θα διάλεγες;
Φαίνεται πως δεν το απαντήσες ούτε τον εαυτό σου γιατί επιμενεις να γράφεις "να παντρευτω" και "να παντρευτω".
Επίσης κρινεις σκληροτατα με πικρία και θυμό τον κόσμο γύρω σου, γράφεις για τσουλες και πατσαβουρες και ηλιθιους άντρες που τις παντρευονται. Όλα αυτά επειδή συγκρίνεις τον εαυτό σου και η ανάγκη σου να παντρευτεις είναι κοινωνική, καιγεσαι να βγαίνεις από πάνω στη σύγκριση όχι να βρεις κάτι ουσιαστικό.
Επίσης μας γράφεις από τη μια γιατι δε μπορώ να τυλιξω έναν βλακα κι εγώ δεν είμαι καπατσα φαίνεται είμαι καλό κορίτσι και τέτοια. Ε μήπως οι βλακες δεν είναι τόσο βλακες τελικά; Μήπως βλέπουν ότι δρας με γνωμονα το "τύλιγμα"? Χτες είπα να μη τα σχολιασω αλλά βουαλα...κι απο την άλλη λες πως είχες ευκαιρίες αλλά σου πεφταν λίγοι οι άντρες που γνωρισες στη ζωή σου. Άρα; Τελικά τι θες; Θες έναν μουλιαπα να τον τυλιξεις σα σαρμα; Από την άλλη και αυτό σε απωθει σαν ιδέα, ξέρεις πως θα ήταν εφικτό αν αυτό ήταν το μόνο σου πρόβλημα...μη φασκεις και αντιφάσκεις λοιπόν.
Χαλαρωσε λίγο, αγαπα τον εαυτό σου, γνώρισε κόσμο χωρίς τις αχρηστες ψυχοφθορες προκαταλήψεις σου που περιγράφω πιο πανω και που ξερεις...ίσως βρεις τον τρόπο να είσαι χαρούμενη.
06-06-2016, 17:19 #56
Εγώ θέλω να παντρευτώ για να κάνω παιδάκια κ θέλω τα παιδιά να γίνουν εντός γάμου κ να έχουν κ τους δυο γονείς τους αγαπημένους όπως ακριβώς μεγάλωσα κ εγώ. Και πιστεύω ότι όλοι μα όλοι θέλουν να παντρευτούν άσχετα αν δεν το παραδέχονται.
06-06-2016, 17:22 #57
Ξέρω πολλούς βλάκες επίσης που παντρευτήκανε γυναίκες που μου ήταν εντελώς αντιπαθητικές γιατί έχουν κάκιστο χαρακτήρα ή ήτανε πολύ άσχημες.
06-06-2016, 19:22 #58
οι βλακες αυτοι ηταν οι ωραιοι που ετρωγες τις χυλοπιτες?αστειευομαι ε παντρεψου ρε συ το μονο ευκολο ειναι αν αυτο ειναι το ονειρο σου
06-06-2016, 19:58 #59
06-06-2016, 19:59 #60