Results 61 to 67 of 67
-
08-06-2016, 12:12 #61
Καλά μην νομίζετε ότι είμαι και τόσο κακιά απλά με πνίγει το παράπονο.
- 08-06-2016, 12:16 #62
μα βρε δελφινι δεν ειπε κανενας οτι εισαι κακια..
αμα σ πνιγει πρεπει να βγεις απο το σπιτι σ και να συναστραφεις με κοσμο...να κανεις χομπυ...και εκει να γνωρισεις καποιον απο το σπιτι δεν προκειται να βρεις
08-06-2016, 12:40 #63
08-06-2016, 18:23 #64
Δελφίνι μπήκα στο Forum για να δω αν έπεσες από τα 72 κιλά και εσύ ανοίγεις θέμα για γάμους?
Πρώτα η δίαιτα και μετά οι γάμοι!Πάρε ζυγαριά ακριβείας και κάνε μας αναμετάδοση γραμμάριο με γραμμάριο!
08-06-2016, 19:27 #65
23-06-2016, 01:01 #66WhyAlwaysMe?Guest
Ο στόχος της ζωής σου είναι δηλαδή να παντρευτείς?Νυμφομανής μάλλον είσαι.
Μου θυμίζεις μια κοπέλα στην ηλικία μου,που το όνειρο της ζωής της είναι ο γάμος.
Ιου.....
Κάτι τέτοια διαβάζω και είμαι κατά του γάμου.
Και συνέχισε τη δίαιτα αν θες να γίνεις καλύτερη!
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι παχουλές,χοντρές και δεν θα έκανα κάτι με τέτοιες.
23-06-2016, 08:27 #67
Αγαπητη Ολγα , αν δεν περνας μονη σου καλα , αν δεν αγαπουμε τον εαυτο μας , αυτον τον αρνητισμο , τον προβαλλουμε και στους γυρω μας .........μην σου γινεται εμμονη ιδεα το να κανεις σχεση , κανεις δεν θελει εναν απελπισμενο ανθρωπο διπλα του , τωρα αν ειναι κοι ο ιδιος απελπισμενος , δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση , υποθετω οτι κανεις δεν θαναι ευχαριστημενος ................μην ' φωναζουμε '΄οτι θελουμε σχεση , μεταφορικα μιλωντας , παλι θαναι αρνητικος ο αντικτυπος στον αλλον-ους ................ μην εχουμε παραλογες απαιτησεις απο ενα απλο ραντεβου , μην βιαζουμε καταστασεις , αυτα τα πραματα θελουν τον χρονο τους , αλλωστε ειναι πολλα αυτα που θαναπολουμε οντας singles , απο αυτα που θαχουμε οταν ειμαστε σε σχεση ..............εγω λεω να χαλαρωσεις , το αγχος και η ενταση που πιθανον εχεις , φαινεται παντου , στο προσωπο , σε αυτα που λες , στις κινησεις σου .....................οποτε , σαν ολα τα πραματα , ολα θαρθουν στην ωρα τους , αμα δεν τα κυνηγας εμμονιακα ..................καταλαβαινω οτι οι γυναικες , οχι ολες , σε μια ηλικια ανω των 35 , τους πιανει μια ' απελπισια ' ποτε θα παντρευτουν , θα κανουν παιδια , κλπ. , δεν βγαινει κατι με αυτο , χειροτερευει η κατασταση , οσο περναει ο χρονος και δεν βλεπουμε ' φως ' , αν συνεχισεις με αυτηντην σταση/νοοτροπια , σε βλεπω ( μακαρι να βγω ψευτης ) του χρονου, να λες εδω τα ιδια , τι να πουν οι χωρισμενες , που εχουν και κανα -δυο παιδια , και δυσκολα καποιος παιρνει την αποφαση να προχωρησει σε γαμο μαζι τους , εσυ εισαι ελευθερη υποχρεωσεων , μην αφησεις την απελπισια να θολωσει την κριση σου , και παντρευτεις λαθος ανθρωπο , οπως εκανε η αδελφη μου στα 34 της , και τωρα ειναι εδω και 15 χρονια μονη , ερημη δεν ξερω αν ειναι ............. την διαιτα να την κανεις για τον εαυτο σου , για να αισθανεσαι εσυ καλα με αυτον ...................... αυτα τα γραφω , διοτι , οντας μεγαλυτερος , εχω δει κατι ' ναυαγια ' της ζωης , ειτε απο υπερβολικες απαιτησεις , ειτε απο απελπισια , και την απελπισια την οσμιζεται καποιος , οπως τα σκυλια οσμιζονται τον φοβο .................αν δεν ισχυουν ολα αυτα για σενα , απλα αγνοησε τα , για καλο τα εγραψα ......