αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 27 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    μαλιστα και ρουφιανος + τοις αλλοις..οτι ειπα εγω σε πμ για την ανξιους δεν αφορα το ανοιχτο φορουμ εγω μιλαω για γεγονοτα που συνεβησαν εντος φορουμ αλλο φορουμ αλλο τι λεει καθενας στο πμ και δεν απειλει την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ και επισης οτι ειπα στο πμ σε εσενα τα εξεθεσα μετα και εδω ασε που συμφωνουσες σε αυτα που ελεγα το βαζω στην παντα δεν θα κατσω να ξεκατινιαστω με ενα 8 χρονο με μυαλο πενταχρονου οτι ειχα να πω το ειπα τελια τα αλλα ειναι συμπερασματα δικα σου και δεν με απασχολουν
    αστον να χτυπιεται μονος του αιρονμαν, μην ασχολεισαι., τραβα μια αναφορα για προσωπικα δεδομενα και προσβολες κι αστον να παρακαλαει τον αεον να του εξηγησει τι παραβιασεις κανει και τον αδικουν,...

Senior Member
    μαλιστα και ρουφιανος + τοις αλλοις..οτι ειπα εγω σε πμ για την ανξιους δεν αφορα το ανοιχτο φορουμ εγω μιλαω για γεγονοτα που συνεβησαν εντος φορουμ αλλο φορουμ αλλο τι λεει καθενας στο πμ και δεν απειλει την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ και επισης οτι ειπα στο πμ σε εσενα τα εξεθεσα μετα και εδω ασε που συμφωνουσες σε αυτα που ελεγα το βαζω στην παντα δεν θα κατσω να ξεκατινιαστω με ενα 8 χρονο με μυαλο πενταχρονου οτι ειχα να πω το ειπα τελια τα αλλα ειναι συμπερασματα δικα σου και δεν με απασχολουν
    σορρυ κιολας κ οι δυο δεν εισαστε καλα..............
    καθεστε κ ξεκατινιαζεστε κ οι δυο στην προκειμενη..σορρυ κιολας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ψυχολογικα προβληματα ειχε, δεν ξερω αν κολλαει η κορτιζονη.
    δλδ αναποδιες στην ζωη της.
    μπαλονιασμενη οψη, ναι, ισχυει. πρησμενο προσωπο και μπρατσα, αλλα ποδια και περιφερεια τεραστια βρε παιδι, αλλος ανθρωπος. βεβαια εχει και μια ηλικια. ισως μπηκε στην κλιμακτηριο δεν ξερω, αλλα τοσα κιλα σε 2 χρονια, εντυπωση μου εκανε. την ειδε κι ο δικος μου και μου κοψε το απογευματικο παγωτο μην γινω ετσι (εγω την πληρωσα παλι)...
    θα σας πω και κατι που ισως δεν ξερετε μετα την εμηνοπαυση οι γυναικες δεν παραγουν πλεον θηλικες ορμονες και αυξανονται τα επιπεδα τεστοστερονης τους στο αιμα αρχιζουν λοιπον να εναποθετουν λιπος εκει που εναποθετουν και οι αντρες αποκτουν αντρικο παχος σεσυνδυασμο τωρα με τα οποια φαρμακα δεν θελει και πολυ η γυναικα να εγινε ετσι

Senior Member
    χαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα χαχαχχαχα

πωπω φοβερα πραγματα ,βρηκες τον ανθρωπο σ τωρα ρεμεντυ και σ εδωσε δικιο ε?χαχαχαχαααχαχχαχαχα

πωπω δεν μιλας σοβαρα?εχω πεθανει ρεεεεεεεεεεεε χαχαχααχαχχαχααχαχχαχαχαα χα

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    [/B]
    χχααχ@!!! ελιωσα στο γελιο!!!! ρε φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!!
    ασε ρε συ τρεμει το φυλλοκαρδι μου.
    μου αρεσει το φαγητο και πρεπει παντα να προσεχω για να μην βαζω. την ειδα και τρομαξα σου λεω.
    κομμενα τα πιτογυραααα!!!!!!!

Senior Member
    σορρυ κιολας κ οι δυο δεν εισαστε καλα..............
    καθεστε κ ξεκατινιαζεστε κ οι δυο στην προκειμενη..σορρυ κιολας...
    δεν ξερω αν προσπαθεις να ριξεις λαδι στη φωτια για περαιτερω συζητηση νομιζω γραφω τελια

Senior Member
    θα σας πω και κατι που ισως δεν ξερετε μετα την εμηνοπαυση οι γυναικες δεν παραγουν πλεον θηλικες ορμονες και αυξανονται τα επιπεδα τεστοστερονης τους στο αιμα αρχιζουν λοιπον να εναποθετουν λιπος εκει που εναποθετουν και οι αντρες αποκτουν αντρικο παχος σεσυνδυασμο τωρα με τα οποια φαρμακα δεν θελει και πολυ η γυναικα να εγινε ετσι
    ναι ρε συ, αλλα σε 1-2 χρονια? δλδ σε 5 πως γινεσαι? 150 κιλα? δεν ξερω και τον ψυχιατρο της. υποθεση ειναι τα ψυχοφαρμακα γιατι ποτε δεν ηταν χοντρη.
    θ αρχισω γυμναστηριο και βαριεμαι μεσα στις ζεστες. σκιαχτηκα.

Senior Member
    ποσα κιλα εισαι ρεμεντυ τωρα κ με τι υψος?
    καλο ειναι γενικα παντα να προσεχουμε(βρηκες κ συ τωρα να μιλησεις με την ανορεκτικη εδω περα..εμενα!που τρωω τα μπισκοτα μισα)..
    αληθεια καθε μερα τρωω ενα μπισκοτο μισο..εχω φαει κολλημα αν το φαω ολοκληρο θα παρω πολελς θερμιδες κ γενικα..προσεχω παααρα πολυ..σε σημειο εκνευριστικο..

Senior Member
    δεν ξερω αν προσπαθεις να ριξεις λαδι στη φωτια για περαιτερω συζητηση νομιζω γραφω τελια
    οχι ρε παιδι μου δεν θελω να ριξω λαδι στη δωτια..απλα το λεω γιατι μη γινεστε τωρα μικροι...τι ειπε ο ενας κ τι ειπε ο αλλος..ξεχαστε το..ενα φορουμ ειναι ελεος..
    δεν εχουμε προσωπικα εδω μεσα..μη τα παιρνετε κ ολοι τοις μετρητοις..
    αφηστε κ τιποτα να πεσει κατω..παρατηρω οτι προσβαλλεστε πολυ ευκολα ολοι κ κανετε λες κ ειστε φιλοι πραγματικοι..εννοω λες κ τα λετε λαιβ..ελεος οκ..
    χαλαρωστε λιγακι..θα ακουσεις πολλα σε ενα δημοσιο φορουμ..δεν πρεπει ολα να τα παιρνεις τοις μετρητοις..
    με ειδες εμενα να σε ρωταω ironman τι ειπες στον νικ για μενα???οχι...πολυ απλα δεν με ενδιαφεει..δεν ειμαι εδω για να φαγωνομαι κ να κανω ιντριγκες..χαλαρα παιδια..χαλαρα.

Senior Member
    το γυμναστηριο παντα καλο κανει οχι κακο ειτε για να εχουμε ελεγχο του βαρους μας ειτε για να το ελαττωσουμε χαχαχαχ καλ ανξιους ελπιζω μην εχεις την ιδια λογικη και στα σουβλακια παιρνεις 6 και τρως τα μισα!!χαχαχαχα

Senior Member
    οχι ρε παιδι μου δεν θελω να ριξω λαδι στη δωτια..απλα το λεω γιατι μη γινεστε τωρα μικροι...τι ειπε ο ενας κ τι ειπε ο αλλος..ξεχαστε το..ενα φορουμ ειναι ελεος..
    δεν εχουμε προσωπικα εδω μεσα..μη τα παιρνετε κ ολοι τοις μετρητοις..
    αφηστε κ τιποτα να πεσει κατω..παρατηρω οτι προσβαλλεστε πολυ ευκολα ολοι κ κανετε λες κ ειστε φιλοι πραγματικοι..εννοω λες κ τα λετε λαιβ..ελεος οκ..
    χαλαρωστε λιγακι..θα ακουσεις πολλα σε ενα δημοσιο φορουμ..δεν πρεπει ολα να τα παιρνεις τοις μετρητοις..
    με ειδες εμενα να σε ρωταω ironman τι ειπες στον νικ για μενα???οχι...πολυ απλα δεν με ενδιαφεει..δεν ειμαι εδω για να φαγωνομαι κ να κανω ιντριγκες..χαλαρα παιδια..χαλαρα.
    τεσπα δικιο ο καυγας ελειξε στο μισο μπισκοτο χαχαχα

Senior Member
    το γυμναστηριο παντα καλο κανει οχι κακο ειτε για να εχουμε ελεγχο του βαρους μας ειτε για να το ελαττωσουμε χαχαχαχ καλ ανξιους ελπιζω μην εχεις την ιδια λογικη και στα σουβλακια παιρνεις 6 και τρως τα μισα!!χαχαχαχα
    χαχα καλοο! οχι οχι..δεν τρωω σουβλακια ειμαι χορτοφαγος...

Senior Member
    ποσα κιλα εισαι ρεμεντυ τωρα κ με τι υψος?
    καλο ειναι γενικα παντα να προσεχουμε(βρηκες κ συ τωρα να μιλησεις με την ανορεκτικη εδω περα..εμενα!που τρωω τα μπισκοτα μισα)..
    αληθεια καθε μερα τρωω ενα μπισκοτο μισο..εχω φαει κολλημα αν το φαω ολοκληρο θα παρω πολελς θερμιδες κ γενικα..προσεχω παααρα πολυ..σε σημειο εκνευριστικο..
    κανονικη ειμαι ανξιους. οταν εχασα αρκετα περιττα κιλα που με βαραιναν, μπηκα στο στενο παντελονι που ηθελα και σταματησα να ζυγιζομαι γιατι ειχα αρχισει να κολλαω με την ζυγαρια. απο τοτε, μολις τιναχτει το κουμπι:p, κοβω την πολλη μασα, με κοπο παντα γιατι τρελαινομαι να μαγειρευω κι ο δικος μου το ιδιο.
    εχω ταση, πρεπει παντα να προσεχω δυστυχως. κι απο υψος νορμαλ 1.70

Senior Member
    ε οκ τοτε..απλα πρεπει να εισαι προσεκτικη για να μην παρεις..προτιμησε να τρως πολλες φορες μεσα στην μερα αλλα φαγητα χωρις λιπαρα.ετσι δεν θα παχυνεις ποτε..οπως επισης παντα φαγητο μαγειρεμενο με λιγο λαδι κ οχι πολυ λαδι..παχαινει το πολυ λαδι κ καλυτερα να ειναι ωμο το λαδι σου.
    σαλατες κλπ..ξερεις εσυ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τι γινεται ρε παιδια πολεμος εναντιον μ?σαν τα σκυλια στο φαι μαζευτηκατε....:p

και ομως AEON περα απο την πλακα ,τους εχω διαβασει...πες μ τη παραβιασα χτες...το εχω απορια...γτ μ εσβησες πολλα μηνυματα/...
    AEON θα περιμενω πολυ να μ πεις?..........απλα θελω να μαθω με αυτα π εγραφα πως παραβιασα τους κανονες ..εκτος αμα δεν ξερεις και εσυ αν τους παραβιασα και απλα αρχισες να μοιραζεις ποινες...

Page 19 of 27 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast