Results 316 to 330 of 405
-
10-06-2016, 15:38 #316
- 10-06-2016, 15:39 #317
το επιχειρημα περι κρεοφαγιας, για μενα εινια πολυ απλο.
αν δεν επρεπε να τρωμε καθολου κρεας, δεν θα το μεταβολιζαμε . απλο.
το καθε ζωο, τρωει αυτο που μπορει να μεταβολισει.
επιπλεον υπαρχουν απειρες πειστικες μελετες οτι εχει αναντικαταστατες θρεπτικες ουσιες.
απο κει και περα οι συνθηκες εκτροφης μπορει να φιαξουν, αν προμοταρουμε και γνωριζουμε βιομηχανιες που τηρουν καλες συνθηκες εκτροφης και συμπεριφορας.
ΣΕΒΟΜΑΙ οποιον αποφασισει να κοψει το κρεας για φιλοζωικους λογους, οπως και οποιον δεν θελει να το κοψει.
αυτοι που δεν σεβομαι ειναι οι υποκριτες που χρησιμοποιουν δερμα, δλδ προιοντα που μπορεις να παρεις μονο απο νεκρο ζωο, η καλλυντικα που κανουν πειραματα σε ζωα και κανουν τους χορτοφαγους.
επισης δεν γουσταρω την υστερια των χορτοφαγων που γινονται επιθετικοι με τους μη.
φαε οτι θες, αλλα μη μας σπας τα @@ αν δεν στο επιτρεψουμε(οχι εσυ, αυτοι που ειναι επιθετικοι)
αλλο η ενημερωση και το προμοταρισμα των πιστευω σου κι αλλο η επιθεση που κανουν μερικοι.
αυτα :)
10-06-2016, 15:48 #318
η αληθεια ειναι οτι γινομαι λιγο επιθετικη προβαλλοντας βιντεο κ εικονες..οχι λεκτικα..πολλες φορες καθομαι σε τραπεζια που τρωνε κρεας κ δεν λεω τιποτα απολυτως!
δεν του τη σπαω του αλλου οταν παει να φαει κρεας ή να αγορασει κρεας..ποτε ποτε..δεν το κανω αυτο..το θεωρω απαραδεκτο..
αυτο ηθελα να σου πω ρεμεντυ πριν..οτι πρεπει να δεις ντοκυμαντερ..αν θελεις σχετικα με το εντερο μας κ το κρεας..δεν το μεταβολιζουμε..τουλαχιστον ετσι φαινεται απο απεισητμονικες αποψεις μεσα σε αυτο το ντοκυμαντερ..δεν ισχυει δλδ αυτο που νομιζουμε..
θα επρπεπε να ειχαμε μικροτερο εντερο..αλλα τωρα τι να σου πω..ο θεος κ η ψυχη του.
αν δεις το ντικυμαντερ ειναι αρκετα πειστικο.οταν το ειδα εμεινα με ανοιχτο το στομα κ δεν θυμαμαι κ τον τιτλο.αν βαλεις ομως νετ σχετικα με εντερο κ χοσρτοφαγια παιζιε να σου το βγαλει..
κανει συγκρισεις ζωων που τρωνε κρεας με τα δοντια τους κ τα δικα μας δοντια..μιλαει γαι το εντερο μας ακριβως πως γινεται η πεψη συγκριτικα με σαρκοφαγα ζωα κ επαθα σου λεω σοκ!!!
10-06-2016, 15:53 #319
εμενα μου τη δινει κ ο κρεοφαγος που γινεται επιθετικος μαζι μου..το ξερεις οτι δεν με αφηνουν σε ησυχια χωρις να μιλαω??η ερχονται επιδιεκτικα με το μπουτι στο στομα ενος κοτοπουλου κ γελανε?
κ γελαω κ γω..τι να κανω..
μιλαω τωρα για τα αδερφια μου κλπ..οχι για ασχετους..ασε η μανα μου! οταν της ειπα μανα κοβω κρεας κοντεψε να παρει υπογλωσσιο..κ μου λεει "εχεις μπλεξει παιδι μου σε καμια αιρεση?"
κ εβαλα τα γελια!
παντως εχω πολλους χορτοφαγους φιλους κ στην μπαντα μου κ γειτονες κ γενικα πολυς κοσμος εχει ξεκινησει να κοβει κρεας..επισης απο τα βιντεο που ανεβασα 2 κοπελες μου εστειλαν "σε ευχαριστουμε που μας βοηθησες να κοβουμε το κρεας.,χαρη στα βιντεο σου το καταφεραμε αυτο"
κ εμεινα με ανοιχτο το στομα..κ ειναι κ αλλοι οι οποιοι με βριζουν επειδη τα ανεβαζω..
ομως εγω κανω αυτο που γουσταρω κ οποιος θελει ας με μπλοκαρει..χεστηκα..
καποια στιγμη ενας φιλος μου την ειπε αγρια οτι ο ανθρωπος πρεπει να τρωει μονο κρεας..
κ του εστειλα αποσπασμα απο το ντοκυμαντερ αυτο στο youtube , κ ρε συ μετα δεν ειχε τι να πει..δεν ξερω...πιθανον επειδη ειναι τοσο πειστικο κ μιλαει με αποδειξεις ...πιθανον δεν ειχε κατι να πει..ή βαρεθηκε να ασχολειται....χοχοχοχοχχο
10-06-2016, 16:00 #320
εχω δει πολλα επιστημονικα ντοκυμ, ανξιους κι απο τις δυο πλευρες.
κυκλοφορουν πολλοι αστικοι μυθοι κι ανακριβειες κι αν δεν εισαι η ιδια μοριακη βιολογος, δεν μπορεις να ξεχωρισεις ευκολα την μπαρουφα απο το επιστιμονικο επιχειρημα.συνηθως πιστευεις οτι σε βολευει...
ουτε κι εγω ειμαι βιολογος η ιατρος και γι αυτο εμπειστευομαι επιστημονες που μου "γεμιζουν το ματι? ως αξιολογοι και γιατρους και διατροφολογους.
εχω καταληξει οτι στις ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ το κρεας κανει αναντικαταστατο καλο και οχι κακο.
η καταχρηση φυσικα και μπορει ακομα και να σκοτωσει, αλλα ακομα και το αλευρι σκοτωνει σε καταχρηση και οποιαδηποτε τροφη.
ακομα και το νερο σκοτωνει αν πιεις πανω απο 3 λιτρα την ημερα.
καλα κανεις κι ενημερωνεις δικαιωμα σου και αγωνα να κανεις και την αποψη σου να πεις.
καλα κανεις επισης που δεν ζαλιζεις οσους τρωνε η οσους δεν σου δινουν το ελευθερο.
αλλα αυτα τα βιντεο, σορι αλλα δεν ειναι ενημερωση ειναι σκετα θριλερ για να κανεις εμετο.
εγω τα θεωρω τρομερη επιθετικοτητα και λαικισμο να τα χρησιμοποιει κανεις σαν επιχειρημα,. ειμαστε νοημονα οντα, οποιος εχει ερευνες και επιχειρηματα ας τα πει.
τετοια βια ειναι απεχθης απ οπου κι αν προερχεται και κατι δειχνει σαν οπλο..
προσωπικα εχω μπλοκαρει οποιον μου εστελνε τετοια βιντεο στο φμ.
10-06-2016, 16:05 #321
10-06-2016, 16:07 #322
10-06-2016, 16:07 #323
ΡΕ ΑΕΟΝ τι θα γινει? Μ εχεις ΡΙξει 10 ποινες...τουλαχιστον πες μ τον λογο ειπα κατι κακο σημερα?η στα χτεσινα?......σημερα γτ ξαναεφαγα ποινες?
10-06-2016, 16:23 #324
ρε συ δεν δημοσιευω οποιοδηποτε σκουπιδι βρισκω...
προσπαθω να ειναι προσεγμενα αυτα πο δημοσιευω..κ ναι ξερεις τρωω πολυ πολεμο απο κρεοφαγους κ εχω κουραστει..
μολις πως ειμια χορτοφαγος(που δεν ειμαι οκ?γιατι τρωω παραγωγα προς το παρον).
με κοιτανε κ μου επιτιθονται αμεσα..λες κ τους βριζω ενα πραμα..
ελεος..ας με αφησουν κ εμενα στην ησυχια μου.
ειναι προσπωικη μου επιλογη κ θελω να με σεβονται κ μενα..
πχ πηγαμε για ενα τραπεζι με φιλους κ με κραζανε επειδη πηρα σαλατες κ οσπρια..κ μου λεγανε φωναζοντας καλα ηρθες στην ταβερνα να φας οσπρια??
κ τους λεω ρε αφηστε με στην ησυχια μου! εγω εν τω μεταξυ δεν τους ειπα τιποτα η ερμη που παραγγειλανε τα σφαχτα..κ τα βαλανε κ μπροστα στη μουρη μου.ε οκ...ποιος προκαλλει τοτε?εγω ή αυτοι?
επισης να σου πω οτι ο αντρας μου τρωει κρεας..δεν του εχω επιβαλλει ποτε να μη φαει κρεας κ του το μαγειρευω κιολας!!! απλα δνε δοκιμαζω κ οταν το μαγειρευω του δινω πηρουνια να δοκιμασει εκεινος να μου πει αν ειναι σωστο κλπ..
αν κ επειδη μαγειρευω χρονια εχω κ εμπειρο ματι για το αν ειναι μαλακο το κρεας κλπ..
10-06-2016, 16:24 #325
10-06-2016, 16:25 #326
ΑΕΟΝ. μην το σβησεις τον ΝΙΚ σε παρακαλω....ειναι καλο παιδι..δεν θα ξαναβρισει..τον εχω εγω απο κοντα!! αληθεια!!
10-06-2016, 16:25 #327
καλα, οταν σου επιτιθενται επειδη τρως αυτα που θελεις, ειναι απαραδεκτο, δεν το συζηταω καν. σαφως και επρεπε να το σεβονται.
10-06-2016, 16:29 #328
δεν θελω να σε ταραξω, αλλα παιζει να εχουν συναισθηματα και τα φυτα :) υπαρχουν μελετες που λενε οτι το αποδεικνυουν.
10-06-2016, 16:29 #329
10-06-2016, 16:32 #330
πρωτων επειδη τα χορτα δεν μουκανιζουν και δεν βελαζουν οταν τα κοβουν δεν παει να πει οτι δεν εχουν ζωη δευτερον ποιος ειπε οτι ολοι οι εκτροφεις ζωων ειναι απανθρωποι?τριτων απο την στιγμη που εχεις αυγα και γαλακτοκομικα οκ αλλα τοκρεας εχει πολλα οφελη να μου πεις για το γαλα οτι ειναι αχρηστη τροφη για τον ενηλικα να σου πω οκ