αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 405
    Senior Member
    Ρε συ τωρα ειδα ποσο παλιο μελος εισαι.ειχες παντα αυτο το νικ η το αλλαξες;

Senior Member
    ναι ρε ειμαι παλια καραβανα! μπαινω 6 χρονια κατα καιρους εδω μεσα..οποτε εχω ζορια αλλα κ οχι ..απλα για παρεα στη δουλεια..ξερεις βαριεμαι την πρωινη δουλεια μου κ με βοηθαει να χαλαρωνω λιγο αλλα κ να βοηθαω ανθρωπους που εχουν ζορια, οσο μπορω.
    ειμαι μελος απο 2010 κ ειχα αλλο νικ.το αλλαξα γιατι δνε ηταν οκ αυτο που ειχα βαλει πιο πριν..
    ναι εχεις δικιο σχετικα με τον γαμπρο.
    τωρα παλι μιλησαμε στο chat για κατι αλλο κ ημουν τυπικη κ εστειλα απλα οκ.
    δεν προκειται να το αφησω να βγει εκτος οριων.
    οποτε οκ...θα ειμαι πιο τυπικη κ θα το παρει το μνμ.
    δεν θελω να πω κατι στον συντροφο γιατι ρε συ..ειανι προσφατα ολα τα αλλα κ αμεσως θα παει το μυαλο στο πονηρο..απλα την επομενη που θα στειλει ξημερωμα δεν θα απαντησω τιποτα κ θα καταλαβει οτι τον εχω γραμμενο.
    ειναι απλα καλο ατομο κ τον εχω συμπαθησει σαν φιλαρακι..
    απο τον χορο εχω αποκτησει πολυ καλους φιλους κ ανθρωπους που με τα χρονια δεσαμε ακομα πιο πολυ.
    απλα ρε συ δνε καταλαβαινω γιατι μπαινουν στην διαδικασια να διεκδικησουν μια κοπελα η οποια εχει σχεση..δλδ ..εχουν ορεξη για ταλαιπωρια?
    εγω προσωπικα οποτε μου αρεσε καποιος κ μαθαινα οτι εχει κοπελα..ρε συ δεν σχολιομουν καν.δλδ οσο κ να εδινε αυτος πρασινο φως, εγω ξενερωνα.
    οποτε δνε μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο στον εαυτο τους..δνε τον σεβονται?θελουν να ελπιζουν για κατι το οποιο δεν θα γινει δικο τους?
    γιατι ας πουμε τοση επιμονη?μηπως τελικα ειναι αντρικος ανταγωνισμος?
    οτι κ καλα να παρουμε την γκομενα απο τον αλλον για επιβεβαιωση?
    ξερεις ασυνειδητα ρε παιδι μου..μηπως αυτοεπιβεβαιωνονται..
    το φαινομενο ειναι πολυ συχνο ειδικα σε εμενα προσωπικα.
    δεν μασανε ρε!
    μονο ενας τα χριστουγεννα..μου την επεφτε του πα οτι εχω σχεση κ το παιδι εκανε πισω αμεσως.ηταν ο μονος που εκανε πισω..
    δεν το συζητω για τον κλαρινογαμπρο εδω! μου αλλαξε τα φωτα! αι σιχτιρ πια!

Senior Member
    κ συ εισαι πολυ παλιο μελος!
    ειχες κ συ αλλο νικ?δεν σε θυμαμαι απο πολυ παλια..
    εγω πρωτομπηκα οταν πεθανε ο πατερας μου..

Senior Member
    Ναι, εγω αρχαιο μελος...
    Παντα αυτο το νικ ειχα. Ποτε δεν το αλλαξα. Ισως τις εποχες που δραστηριοποιουσουν,να ελειπα εγω.

Την διεκδικηση που λες ,την κανουν ανδρες και γυναικες,για διαφορους λογους.
    Οι ανδρες συνηθως για να πηδηξουν ενω οι γυναικες με την ελπιδα να χωρισουν την δικια τους και να γινουν κυριες...
    Ο ανταγωνισμος ειναι ο ενας λογος.
    Ο αλλος ειναι η αδιαφορια για την υπαρχουσα σχεση.
    Ο παραλλος ειναι οτι για πολλους και πολλες δεσμευμενους,η δεσμευση δεν τους σταματαει απο ξενοπηδηματα, οποτε ο αλλος απλα δοκιμαζει την τυχη του τυπου "ε μπορει να το παει το γραμμα η μανταμ και να γλειψουμε κι εμεις κανενα κοκκαλακι"..
    Και παει λεγοντας..
    Οποτε το θεμα δεν ειναι ποτε το τι θελουν οι απεναντι. Ο καθενας οτι του σφηνωθει στο κεφαλι θελει.
    Το θεμα ειναι πως θελεις εσυ την ζωη σου και την σχεση σου.
    Οι απεναντι οσο και να χοροπηδανε δεν μπορουν να κανουν τπτ αν δεν το επιτρεπεις.
    Αν περιμενεις να σταματησουν οι διεκδικησεις,θα περιμενεις για παντα..
    Απελπισμενες/οι θα υπαρχουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ναι, εγω αρχαιο μελος...
    Παντα αυτο το νικ ειχα. Ποτε δεν το αλλαξα. Ισως τις εποχες που δραστηριοποιουσουν,να ελειπα εγω.

Την διεκδικηση που λες ,την κανουν ανδρες και γυναικες,για διαφορους λογους.
    Οι ανδρες συνηθως για να πηδηξουν ενω οι γυναικες με την ελπιδα να χωρισουν την δικια τους και να γινουν κυριες...
    Ο ανταγωνισμος ειναι ο ενας λογος.
    Ο αλλος ειναι η αδιαφορια για την υπαρχουσα σχεση.
    Ο παραλλος ειναι οτι για πολλους και πολλες δεσμευμενους,η δεσμευση δεν τους σταματαει απο ξενοπηδηματα, οποτε ο αλλος απλα δοκιμαζει την τυχη του τυπου "ε μπορει να το παει το γραμμα η μανταμ και να γλειψουμε κι εμεις κανενα κοκκαλακι"..
    Και παει λεγοντας..
    Οποτε το θεμα δεν ειναι ποτε το τι θελουν οι απεναντι. Ο καθενας οτι του σφηνωθει στο κεφαλι θελει.
    Το θεμα ειναι πως θελεις εσυ την ζωη σου και την σχεση σου.
    Οι απεναντι οσο και να χοροπηδανε δεν μπορουν να κανουν τπτ αν δεν το επιτρεπεις.
    Αν περιμενεις να σταματησουν οι διεκδικησεις,θα περιμενεις για παντα..
    Απελπισμενες/οι θα υπαρχουν...
    ναι εισαι απολυτα σωστη...τελικα μερικες φορες διαπιστωνω οτι ζω στην δικια μου φραουλοχωρα...
    στην κοσμαρα μου..κ ειμαι τοσο αγαθη..κ επειδη εγω σκεφτομαι ετσι , νομιζω οτι κ ο αλλος θα σκεφτει ετσι.

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    γεια σας..θα ηθελα να μοιραστω εναν προβληματισμο μου σχετικα με τους ανθρωπους που γνωριζω στην ζωη μου..
    ειμαι ηδη σε σχεση πολλων ετων..κ αγαπω πολυ τον ανρθωπο με τον οποιο ειμαι μαζι.
    αυτο που με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..ειναι οτι επειδη ειμαι καλλιτεχνης κ καθε βδομαδα γνωριζω πολυ κοσμο κ γενικα συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο, αντρες κ γυναικες , εχω παρατηρησει οτι κατα καιρους καποιος απο το περιβαλλον θα με φλερταρει(εννοω παντα αντρας)..αλλα με εναν περιεργο τροπο.
    καθε 3 μηνες περιπου θα παρουσιαστει καποιος αντρας με τον οποιο θα συνεργαζτω ο οποιος θα ξεκινησει να ενδιαφερεται για μενα, αλλα με τροπο πατρικο.
    δηλαδη θα ξεκινησουμε την συνεργασια..θα με κοιταει ατελειωτα..εγω αποφευγω να σταυρωσω το βλεμμα μου κ μετα θα αρχισει για πολυ καιρο να με φροντιζει κ να μου υποδεικνυει τι πρεπει να φαω, τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλα.
    πχ..αρρωσταινω..κ σκιζονται...να μου φερουν νερο,ζεστο τσαι, νιωθω κουρασμενη κ δειχνουν ενδιαφερον για το ποσο κοιμαμαι, μου στελνυον μνμτα του στυλ "ξεκουρασου.ευχομαι να ξεκουραστηκες κλπ"πιες νερο, δεν ηπιες πολυ νερο, κανε αυτο κανε το αλλο.." κ γενικα δεν με αφηνουν απο τα ματια τους.
    σκιζονται να με εξυπηρετησουν..σαν να εχω σκυλακια γυρω μου ενα πραμα..το αξιοσημειωτο ειναι οτι αυτοι οι αντρες παντα γνωριζουν οτι ειμαι σε σχεση σοβαρη..
    σαν να νιωθω οτι προσπαθουν να ανταγωνιστουν τον ανθρωπο μου..
    εγω ειμαι απλα φιλικη κ δνε κρυβω οτι μερικες φορες γοητευομαι απο αυτη τη σταση..ομως δεν δινω δικαιωμα για κατι παραπανω..ουτε στελνω μνμτα κλπ..
    κ δεν πιστευω οτι την προκαλω γιατι ειμαι ενας δυναμικος ανθρωπος, πολυ καλη σε αυτο που κανω καθως διδασκω κιολας..δεν ειμαι δλδ κανενα χαιβανι.
    νιωθω δλδ σαν να γινονται φροντιστες της υγειας μου..
    κ σκεφτομαι γιατι το βγαζω συνεχεια αυτο στους αντρες.
    δλδ σκεφτομαι οτι καθε μερικους μηνες περιπου..υπαρχει ενα υποψηφιος γαμπρος ενα πραμα..
    κ πλεον εχει παγειωθει αυτο στη ζωη μου κ με εχιε προβληματισει αρκετα.θεωρω οτι ειναι ενα προβλημα πλεον..διοτι κ εγω αρχιζω κ εξαρτωμαι απο την φρονιστικη αυτη συμπεριφορα..θεωρειται οτι ειναι ενα νορμαλ πραμα ολο αυτο?
    νιωθω ενα πραμα σνα να μη με αφηνουν στην ησυχια μου..
    βεβαια θεωρω οτι καθε γυναικα κ αντρας γοητευεται απο αυτο..
    αλλα τι κανω λαθος κ συμβαινει τοσο συχνα, δεν μπορω να καταλαβω..
    μηπως να αφησω τριχες στα ποδια ,, να παρω κ καμια 10αρια κιλα να ησυχασω??χααχχαχαχα !!
    Χωρις να εχω διαβασω τη συζητηση που ανοιξες με το θεμα σου, απλά μονο απ αυτο το εισαγωγικό ας πουμε μηνυμα σου: εχεις πολλές προτάσεις κοπέλα μου. Αβίαστα συμπεραίνω πως εισαι πολύ ωραία κοπέλα (την ωραία κοπέλα δεν την φτιαχνουν τα ωραια ρουχα) και ωραιος χαρακτηρας και σοβαρο άτομο (γι αυτο εισαι τοσα χρονια με τοσες προτασεις γυρω σου σταθερη στην ιδια σχεση και δεν δινεσαι σε κανεναν). Αυτα τα χαρακτηριστικα σου ειναι που βλεπουν όλοι αυτοι και σε φροντιζουν στην τριχα, με αλλα λόγια σε παρακαλάνε, επιδιωκουν το ενδιαφερον σου επειδη στη σκεψη τους σε βλεπουν ερωτικά, όχι απλα για σεξ αλλα για κατι πιο σοβαρο που κραταει περισσότερο, τουλάχιστον (αφου ξερουν πως εισαι δοσμενη αλλού) να νιωθουν ωραία έστω στη σκια της γοητειας σου.
    Δεν βρισκω να σε απασχολεί κατι απ αυτα που απασχολουν αυτο το διαδικτυακο χωρο, εδω μπηκες απλα για να μοιραστεις τον προβληματισμό σου.
    γιάννης

Senior Member
    δεν θελω να πω οτι ειμαι ωραια..πιστευω οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραμα..
    δεν ειμαι ασχημη σιγουρα..αλλα εχω μια προσεγμενη εμφανιση , οχι ενδυματικα, γενικα εννοω.
    η ομορφια ειναι κατι προσωρινο ομως τελικα..κατι που φθειρεται με τον χρονο.
    πολλοι εχουν πει οτι εχω θετικη αυρα κ ευχαριστη παρουσια..
    περιεργο για ενα καταθλιπτικο ατομο(οχι τυπικα καταθλιπτικη..αλλα εχω επεισοδια που κ που)..
    ξερεις κατι?οταν κατι γινεται συνεχομενα κ συχνα..τοτε αποτελει κ αυτο προβλημα κ ας ειναι κ καλο.
    μερικες φορες δεν μπορω να κανω φιλους αντρες γιατι με βλεπουν αλλιως.
    κ οσοι αντρες φιλους εκανα..στην αρχη μπηκαν στην ζωη μου για κατι ερωτικο κ επειδη δεν ενεδωσα εγιναν φιλαρακια.
    ειναι ασχημο οταν εναν ανθρωπο τον προσεγγιζουν μονο ερωτικα ..κ δεν σκεφτονται καπως αλλιως για μενα...πχ απλα φιλικα.
    κ αυτο το ζω απο το γυμνασιο περιπου..εκει που ξεκινησα να αναπτυσσομαι.
    κανενας μα κανενας αντρας στη ζ ζωη μου δεν με προσεγγισε φιλικα κ αυτο ειναι παραπονο.
    ο καλυτερος μου φιλος πλεον που κανουμε παρεα 2 χρονια τωρα κ πλεον παιζουμε σφαλιαρες, μου ειχε πει οτι "ναι κ γω αλλιως σε ηθελα..οχι για φιλη, οταν σε γνωρισα ηθελα να σε φιλησω κλπ κλπ...ομως μετα ειδα οτι εισαι αλλου κ το αφησα.." τελικα γιναμε 2 πολυ καλοι φιλοι κ πλεον ναι παιζουμε σφαλιαρες οπως προειπα κ γελαμε πολυ.

Senior Member
    θυμηθηκα μια μερα που ειχα ραντεβου με φιλυος για καφε..κ μεχρι να παω για καφε στον δρομο υπηρχαν πειραγματα..στο στουντιο εκεινη την περιοδο ολοι ειχαν οργιασει..με προσεγγιζαν κ μυο την επεφταν..κ θυμαμαι οτι στον δρομο αρχισα να νευριαζω κ μολις εφτασα στο καφε στους φιλους μου εβαλα τα κλαματα.με ρωτησαν τι γινεται, τι εχεις? κ τους λεω..δεν αντεχω αλλο! εχω κουραστει..
    με βλεπουν οπου παω σαν ενα κομματι κρεας! κουραστηκα! θελω την ησυχια μου, βαρεθηκα να μιλαω κ να με κοιτανε, θελω μια φορα στη ζωη μου ρε φιλε να περασω εντελως αορατη κ απαρατηρητη.
    δεν τολμω να φορεσω ρουχα που αγαπω γιατι φοβαμαι τα πειραγματα.δεν τολμω να σταθω στον δρομο να περασω απεντανι. βρισκω σημειωματα στο μπαρμπριζ του αυτοκινητου μου.
    κ ο αντρας μου ζηλευει πολυ..συνεχεια κοβει φατσες οταν ειμαστε εξω..πολλες φορες φοβαμαι μην αρπαχτει με καποιον.

Senior Member
    δεν θελω να πω οτι ειμαι ωραια..πιστευω οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραμα..
    δεν ειμαι ασχημη σιγουρα..αλλα εχω μια προσεγμενη εμφανιση , οχι ενδυματικα, γενικα εννοω.
    η ομορφια ειναι κατι προσωρινο ομως τελικα..κατι που φθειρεται με τον χρονο.
    πολλοι εχουν πει οτι εχω θετικη αυρα κ ευχαριστη παρουσια..
    περιεργο για ενα καταθλιπτικο ατομο(οχι τυπικα καταθλιπτικη..αλλα εχω επεισοδια που κ που)..
    ξερεις κατι?οταν κατι γινεται συνεχομενα κ συχνα..τοτε αποτελει κ αυτο προβλημα κ ας ειναι κ καλο.
    μερικες φορες δεν μπορω να κανω φιλους αντρες γιατι με βλεπουν αλλιως.
    κ οσοι αντρες φιλους εκανα..στην αρχη μπηκαν στην ζωη μου για κατι ερωτικο κ επειδη δεν ενεδωσα εγιναν φιλαρακια.
    ειναι ασχημο οταν εναν ανθρωπο τον προσεγγιζουν μονο ερωτικα ..κ δεν σκεφτονται καπως αλλιως για μενα...πχ απλα φιλικα.
    κ αυτο το ζω απο το γυμνασιο περιπου..εκει που ξεκινησα να αναπτυσσομαι.
    κανενας μα κανενας αντρας στη ζ ζωη μου δεν με προσεγγισε φιλικα κ αυτο ειναι παραπονο.
    ο καλυτερος μου φιλος πλεον που κανουμε παρεα 2 χρονια τωρα κ πλεον παιζουμε σφαλιαρες, μου ειχε πει οτι "ναι κ γω αλλιως σε ηθελα..οχι για φιλη, οταν σε γνωρισα ηθελα να σε φιλησω κλπ κλπ...ομως μετα ειδα οτι εισαι αλλου κ το αφησα.." τελικα γιναμε 2 πολυ καλοι φιλοι κ πλεον ναι παιζουμε σφαλιαρες οπως προειπα κ γελαμε πολυ.
    εφοσον λες οτι δεν θες να πεις οτι εισαι ωραια ...και μαλλον ας πουμε δεν θα εισαι ωραια...
    Πραγματικα δεν βρισκω τον λογο π σ προσεγγιζουν οι αντρες......εγω προσωπικα σ μια ωραια θα εκανα κινηση..
    μηπως εισαι πολυ φιλικη?

Senior Member
    οχι νικ δεν καταλαβες καλα..
    πιθανον..
    ωραια ειμαι..απλα εγω δεν νιωθω καλα να το λεω για τον εαυτο μου.
    θελω να ειμαι ταπεινη.
    αντικειμενικα ωραια ειμαι..αν κ σου λεω πιστευω οτι ολα αυτα υποκειμενικα ειναι.
    εχω ενα αξαιρετικο σωμα κ φατσα κ μακρια μαλλια..ανοιχτα ματια κ τετοια.
    αλλα..δεν θελω να με βλεπουν συνεχεια ετσι..μερικες φορες θελω την ησυχια μου..
    κ οχι να παω σε μια καφετερια κ να κοιτανε τι λεω..να κοιτανε εμενα γενικα..
    εχει τυχει να πω σε ανθρωπο "τι κοιτας?" σε καφετερια..
    μερικες φορες συζηταω κ νιωθω οτι κοιτανε απο απεναντι..ενα ζευγαρι ματια παντα πανω μου.
    ξερεις αυτο ξεπερανει πλεον την φαση της φιλαρεσκειας κ κατανταει ενοχλητικο.

Senior Member
    οχι νικ δεν καταλαβες καλα..
    πιθανον..
    ωραια ειμαι..απλα εγω δεν νιωθω καλα να το λεω για τον εαυτο μου.
    θελω να ειμαι ταπεινη.
    αντικειμενικα ωραια ειμαι..αν κ σου λεω πιστευω οτι ολα αυτα υποκειμενικα ειναι.
    εχω ενα αξαιρετικο σωμα κ φατσα κ μακρια μαλλια..ανοιχτα ματια κ τετοια.
    αλλα..δεν θελω να με βλεπουν συνεχεια ετσι..μερικες φορες θελω την ησυχια μου..
    κ οχι να παω σε μια καφετερια κ να κοιτανε τι λεω..να κοιτανε εμενα γενικα..
    εχει τυχει να πω σε ανθρωπο "τι κοιτας?" σε καφετερια..
    μερικες φορες συζηταω κ νιωθω οτι κοιτανε απο απεναντι..ενα ζευγαρι ματια παντα πανω μου.
    ξερεις αυτο ξεπερανει πλεον την φαση της φιλαρεσκειας κ κατανταει ενοχλητικο.
    δεν ξερω εγω γοητευομαι οταν με κυνηγανε γυναικες παντως...αν και οταν εχω σχεση μ ειναι αδιαφορες...ωστοσο με ανεβαζει.....
    δεν ξερω απλα μπορει να εισαι ωραια τοτε...πρεπει να νιώθεις καλα μ αυτο...
    δεν βλεπω κατι κακο..εφοσον εσυ δεν θες..
    να σ πω κατι αμα δεν ειχες προσοχη ομως θα σ χαλαγε...δεν θα ηθελες να νιώσεις οτι σ φλερταρουν?να δεις οτι μετρας?
    τεσπα ο καθενας θελει αλλα πραγματα απλα σ λεω μια γνωμη...
    και παλι δεν βρισκω κατι κακο σ αυτο...εκτος βεβαια αμα δημιουργησει ολο αυτο ζηλεια στην σχεση σ ...τοτε ναι να εβλεπα και κατι αρνητικο

Αγαπητο ημερολογιο,

Περναω ενα δραμα.Με θελουν και με πολιορκουν ολοι οι αντρες.
    Δεν ξερω τι να κανω πια.

Και δεν καταλαβαινω το γιατι?Επειδη εχω αναλογιες 90-60-90?
    Επειδη ειμαι 1,75 και 55 κιλα?
    Επειδη εχω πλουσιες ξανθιες μπουκλες και γαλαζια ματια?
    Επειδη ειμαι παντα ντυμενη στην τριχα?

Μια συνηθισμενη κοπελα ειμαι που προσπαθω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη και οι αντρες δεν με αφηνουν.
    Ααααχχ δεν ξερω τι θα κανω.

Senior Member
    χχααχ θεος!! γελασα πολυ!!!
    χαχααχαχ!!!! δλδ οσες γυναικες ειναι ομορφες πρεπει να τους πρηζουν τ αρχιδια??
    χααχαχχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αγαπητο ημερολογιο,

Περναω ενα δραμα.Με θελουν και με πολιορκουν ολοι οι αντρες.
    Δεν ξερω τι να κανω πια.

Και δεν καταλαβαινω το γιατι?Επειδη εχω αναλογιες 90-60-90?
    Επειδη ειμαι 1,75 και 55 κιλα?
    Επειδη εχω πλουσιες ξανθιες μπουκλες και γαλαζια ματια?
    Επειδη ειμαι παντα ντυμενη στην τριχα?

Μια συνηθισμενη κοπελα ειμαι που προσπαθω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη και οι αντρες δεν με αφηνουν.
    Ααααχχ δεν ξερω τι θα κανω.
    χαχαααχ πολυ καλο χαααχχαα
    ετσι σ θελω δυνατο

Οχι αλλα προσπαθησε και συ να τους κοβεις τον αερα.Πχ μην απαντας στο φβ απο ενα σημειο και μετα.Ασε να φανει οτι το δες και δεν απαντησες.Ή μην τους αφηνεις να σε εξυπηρετουν.

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast