αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν ξερω εγω γοητευομαι οταν με κυνηγανε γυναικες παντως...αν και οταν εχω σχεση μ ειναι αδιαφορες...ωστοσο με ανεβαζει.....
    δεν ξερω απλα μπορει να εισαι ωραια τοτε...πρεπει να νιώθεις καλα μ αυτο...
    δεν βλεπω κατι κακο..εφοσον εσυ δεν θες..
    να σ πω κατι αμα δεν ειχες προσοχη ομως θα σ χαλαγε...δεν θα ηθελες να νιώσεις οτι σ φλερταρουν?να δεις οτι μετρας?
    τεσπα ο καθενας θελει αλλα πραγματα απλα σ λεω μια γνωμη...
    και παλι δεν βρισκω κατι κακο σ αυτο...εκτος βεβαια αμα δημιουργησει ολο αυτο ζηλεια στην σχεση σ ...τοτε ναι να εβλεπα και κατι αρνητικο
    ναι ειναι προβλημα νικ.γιατι οταν γινεται καθημερινα..νιωθεις πηγμενος κ θυμωμενος..
    οταν ο αντρας σου νιωθει οτι εσυ αν πας για καφε η ποτε ολο κ καποιος θα σου την πεσει..ναι..γιατι νιωθει κ αυτος ανασφαλεια..
    οταν νιωθεις οτι δεν περνας καπου με την αξια σου κ τελικα μονο επειδη εισαι ωραιος, ναι τοτε πληγωνεσαι.
    οταν θες να κανεις φιλους κ αυτοι το μνο που θελουν ειναι να σε πηδηξουν ή να σε φιλησουν ή να σου την πεσουν..παλια μαλακια ειναι.
    οταν εχεις χασει φιλη επειδη σε ζηλευει..ναι μαλακια ειναι.
    οταν πας σε λαιβ κ κανεις προβα στη σκηνη κ δεν σε αφηνει απο τα ματια του ο ηχοληπτης, ο εικονοληπτης, ο μαγαζατορας τριβει τα χερια του κ θελει να σε ροκανισει κ εσυ εισαι πτωμα, με την τσιμπλα στο ματι κ θελεις λιγο να μη σε κοιτανε κ να αραξεις μονη σου να κανεις τη δουλεια σου..ναι..
    ειναι μεγαλη μαλακια κ πολυ ενοχηλτικο..γενικα δεν θεωρω σωστο να καρφωνεις τους ανθρωπους με τα ματια σου..νιωθεις παραβιασμενος συνεχως.
    κ χαιρομαι που υπαρχει αυτο εδω το φορουμ κ μπορω να ανοιγομαι ευκολα σε οσα εχω σκεφτει κ ολα αυτα που δνε τολμω να τα πω σε δικους μου ανθρωπους..γιατι φοβαμαι να τα πω..
    κ θα σου φανει περιεργο..
    ειμαστε ρατσιστες..σε ολα..κ στους ομορφους κ στους ασχημους.

Senior Member
    χαχαααχ πολυ καλο χαααχχαα
    ετσι σ θελω δυνατο
    θεος λεμε ρε!! απαιχτος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ναι ειναι προβλημα νικ.γιατι οταν γινεται καθημερινα..νιωθεις πηγμενος κ θυμωμενος..
    οταν ο αντρας σου νιωθει οτι εσυ αν πας για καφε η ποτε ολο κ καποιος θα σου την πεσει..ναι..γιατι νιωθει κ αυτος ανασφαλεια..
    οταν νιωθεις οτι δεν περνας καπου με την αξια σου κ τελικα μονο επειδη εισαι ωραιος, ναι τοτε πληγωνεσαι.
    οταν θες να κανεις φιλους κ αυτοι το μνο που θελουν ειναι να σε πηδηξουν ή να σε φιλησουν ή να σου την πεσουν..παλια μαλακια ειναι.
    οταν εχεις χασει φιλη επειδη σε ζηλευει..ναι μαλακια ειναι.
    οταν πας σε λαιβ κ κανεις προβα στη σκηνη κ δεν σε αφηνει απο τα ματια του ο ηχοληπτης, ο εικονοληπτης, ο μαγαζατορας τριβει τα χερια του κ θελει να σε ροκανισει κ εσυ εισαι πτωμα, με την τσιμπλα στο ματι κ θελεις λιγο να μη σε κοιτανε κ να αραξεις μονη σου να κανεις τη δουλεια σου..ναι..
    ειναι μεγαλη μαλακια κ πολυ ενοχηλτικο..γενικα δεν θεωρω σωστο να καρφωνεις τους ανθρωπους με τα ματια σου..νιωθεις παραβιασμενος συνεχως.
    κ χαιρομαι που υπαρχει αυτο εδω το φορουμ κ μπορω να ανοιγομαι ευκολα σε οσα εχω σκεφτει κ ολα αυτα που δνε τολμω να τα πω σε δικους μου ανθρωπους..γιατι φοβαμαι να τα πω..
    κ θα σου φανει περιεργο..
    ειμαστε ρατσιστες..σε ολα..κ στους ομορφους κ στους ασχημους.
    ε καλα συγνωμη καθε μερα στην πεφτει και ενας φιαφορετικος?
    κοιτα γενικα εμεις οι αντρες λιγο αυτοππεποιθηση να εχουμε ,τοτε συνεχεια την πεφτουμε σ γυναικες..
    επισης ετσι οπως περιγραφεις τον εαυτο σου ,αμα εισαι ωραιο milf ειναι λογικο να τραβας αντρες και απο μικροτερες ηλικιες...
    και εμενα το αγαπημενο γκρουπ γυναικων ανα εποχες ηταν oi milf...
    τωρα τ μονο π βρισκω κακο ειναι στην φιλια π λες..επειδη σ βλεπουν ερωτικα....
    τεσπα εσυ κοιτα να χαρεις την ζωη σ και μην σ προβληματιζουν αυτα..
    Ωστοσο θα ηθελα να σ ρωτησω πως εχασες την φιλη σ πουλες?επειδη σ ζηλευε?πραγματικα εαν θες πες μ ,γτ το εχω απορια...ειχα και εγω μια πρωην π την καραζηλευαν ολες οι φιλες τις......

Senior Member
    τι μιλφ ρε?χαα!
    επειδη εσυ εισαι πιτσιρικι τα ανω των 30 ειναι μιλφ???πφφφ ελεος!
    κ οι ανω των 35 εχουν νεανικη εμφανιση..ακου μιλφ..απαπα.
    τεσπα..
    η φιλη μου εφυγε απο κοντα μου επειδη οποτε βγαιναμε μου την επεφταν συνεχεια σε εμενα κ στραβωνε.
    ενιωθε οτι τραβαω την προσοχη κ το ειχε εκφρασει πολλες φορες.
    ηταν πολυ ασχημη ομως κ θεωρω οτι λογικο να μην της την πεφτουν.
    κ επειδη καναμε παντα διακοπες μαζι κ μου την επεφταν μια φορα μου ειχε πει το εξης "νιωθω συνεχεια οτι ζω στην σκια σου..κουραστηκα"
    κ της λεω " τι λες ρε μαλακα?μου κανεις πλακα?εχεις ψυχολογικα προβληματα?"
    κ γελασε..τεσπα..κ γενικα γυναικες φιλες δυσκολο ..δενε εχω φιλες δεν ξερω γιατι..
    δεν με θελουν κ πολυ..
    οποτε αρκουμαι στον κολλητο μου κ σε μια ωριμη γυναικα που εχω γνωρισει κ τα παμε καλα.

δεν θελω να πω οτι ειμαι ωραια..πιστευω οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραμα..
    δεν ειμαι ασχημη σιγουρα..αλλα εχω μια προσεγμενη εμφανιση , οχι ενδυματικα, γενικα εννοω.
    η ομορφια ειναι κατι προσωρινο ομως τελικα..κατι που φθειρεται με τον χρονο.
    πολλοι εχουν πει οτι εχω θετικη αυρα κ ευχαριστη παρουσια..
    περιεργο για ενα καταθλιπτικο ατομο(οχι τυπικα καταθλιπτικη..αλλα εχω επεισοδια που κ που)..
    ξερεις κατι?οταν κατι γινεται συνεχομενα κ συχνα..τοτε αποτελει κ αυτο προβλημα κ ας ειναι κ καλο.
    μερικες φορες δεν μπορω να κανω φιλους αντρες γιατι με βλεπουν αλλιως.
    κ οσοι αντρες φιλους εκανα..στην αρχη μπηκαν στην ζωη μου για κατι ερωτικο κ επειδη δεν ενεδωσα εγιναν φιλαρακια.
    ειναι ασχημο οταν εναν ανθρωπο τον προσεγγιζουν μονο ερωτικα ..κ δεν σκεφτονται καπως αλλιως για μενα...πχ απλα φιλικα.
    κ αυτο το ζω απο το γυμνασιο περιπου..εκει που ξεκινησα να αναπτυσσομαι.
    κανενας μα κανενας αντρας στη ζ ζωη μου δεν με προσεγγισε φιλικα κ αυτο ειναι παραπονο.
    ο καλυτερος μου φιλος πλεον που κανουμε παρεα 2 χρονια τωρα κ πλεον παιζουμε σφαλιαρες, μου ειχε πει οτι "ναι κ γω αλλιως σε ηθελα..οχι για φιλη, οταν σε γνωρισα ηθελα να σε φιλησω κλπ κλπ...ομως μετα ειδα οτι εισαι αλλου κ το αφησα.." τελικα γιναμε 2 πολυ καλοι φιλοι κ πλεον ναι παιζουμε σφαλιαρες οπως προειπα κ γελαμε πολυ.
    ..Με επιβεβαιώνεις. Αυτόν τον ένα, στον οποιο αναφέρεσαι στο πρώτο σου μήνυμα, το αγορι σου, σχεση σου κλπ, πως τον γνώρισες? Τι ήταν αυτο που τον ξεχώρισε αναμεσα στους πολλούς?
    γιάννης

Senior Member
    τι μιλφ ρε?χαα!
    επειδη εσυ εισαι πιτσιρικι τα ανω των 30 ειναι μιλφ???πφφφ ελεος!
    κ οι ανω των 35 εχουν νεανικη εμφανιση..ακου μιλφ..απαπα.
    τεσπα..
    η φιλη μου εφυγε απο κοντα μου επειδη οποτε βγαιναμε μου την επεφταν συνεχεια σε εμενα κ στραβωνε.
    ενιωθε οτι τραβαω την προσοχη κ το ειχε εκφρασει πολλες φορες.
    ηταν πολυ ασχημη ομως κ θεωρω οτι λογικο να μην της την πεφτουν.
    κ επειδη καναμε παντα διακοπες μαζι κ μου την επεφταν μια φορα μου ειχε πει το εξης "νιωθω συνεχεια οτι ζω στην σκια σου..κουραστηκα"
    κ της λεω " τι λες ρε μαλακα?μου κανεις πλακα?εχεις ψυχολογικα προβληματα?"
    κ γελασε..τεσπα..κ γενικα γυναικες φιλες δυσκολο ..δενε εχω φιλες δεν ξερω γιατι..
    δεν με θελουν κ πολυ..
    οποτε αρκουμαι στον κολλητο μου κ σε μια ωριμη γυναικα που εχω γνωρισει κ τα παμε καλα.
    xaaxxa δεν ειναι κακο το milf... απλα για εμενα μιλφ ειναι οποιαδηποτε γυναικα ανω των 30 που ειναι πολυ ομορφη και προσεγμενη....μην παραιξηγησε :p
    γενικα εσεις οι γυναικες μεταξυ σας παντα υπαρχει ανατγωνισμος...εμεις δεν ειμαστε ετσι...στις φιλιες ενοω..
    και δλδ κοψατε επειδη στην επεφταν?ε αμα ηταν και ασχημη..τεσπα ειστε περιεργες..

Senior Member
    ναι ηταν πολυ ασχημη.κοντη χοντρη με γυαλουμπες ..κ γενικα μηδεν θηλυκοτητα.
    αλλα ηταν η αγαπημενη μου φιλη..ειμασταν μαζι απο μικρα..ομως ετσι οπως μου φερθηκε δνε θελω πια να την ξερω!
    κ δεν της εκανα κατι κακο εγω ..εγω ποτε δνε ημουν υπεροπτικη.

Senior Member
    ρε νικ μαρεσει ετσι οπως τα συμπυκνωνεις μεσα στο κεφαλι σου κ τα πετας ετσι αφοβα κ οποιον παρει ο χαρος..χαχα! εχει γελιο αυτο..
    ακου κει μιλφ.

Senior Member
    ναι ηταν πολυ ασχημη.κοντη χοντρη με γυαλουμπες ..κ γενικα μηδεν θηλυκοτητα.
    αλλα ηταν η αγαπημενη μου φιλη..ειμασταν μαζι απο μικρα..ομως ετσι οπως μου φερθηκε δνε θελω πια να την ξερω!
    κ δεν της εκανα κατι κακο εγω ..εγω ποτε δνε ημουν υπεροπτικη.
    το τερας των νανων περιγραφεις εσυ χαχαχααχχα
    περα απο την παλακ θα ηταν ανθρωπος μ πολλες ανασφαλειες...

Senior Member
    ε ναι..αφου τον αντρα που νγωρισα κ ειμαι μαζι..εκεινη τον γλυκοκοιταζε στην αρχη κ αφου ειδε οτι αυτος θελει εμενα..σιγα σιγα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια..
    τι να πεις..κωλοκοσμος..

Senior Member
    α δλδ ειχε παει να σ φαει και τον αντρα ε?χαχααχ
    ενταξει ετσι οπως την περιγραφεις......δεν θα βλεποταν

Senior Member
    Anxiousforever, λες ότι είσαι πολύ κοινωνικό άτομο!
    Μήπως θα έπρεπε να μας δώσεις μερικά μαθήματα κοινωνικότητας σε εμάς τους κοινωνιοφοβικούς/αγοραφοβικούς?

Από ότι κατάλαβα, ταλαιπωρείσαι από φάσεις κατάθλιψης, κατά τα άλλα έχεις βρει τις ισορροπίες σου. Νομίζω αυτό οφείλεται στο ότι έχεις μια καλή σχέση με το σώμα σου! Το αγαπάς, το φροντίζεις, έχεις μια ωραία εικόνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Anxiousforever, λες ότι είσαι πολύ κοινωνικό άτομο!
    Μήπως θα έπρεπε να μας δώσεις μερικά μαθήματα κοινωνικότητας σε εμάς τους κοινωνιοφοβικούς/αγοραφοβικούς?

Από ότι κατάλαβα, ταλαιπωρείσαι από φάσεις κατάθλιψης, κατά τα άλλα έχεις βρει τις ισορροπίες σου. Νομίζω αυτό οφείλεται στο ότι έχεις μια καλή σχέση με το σώμα σου! Το αγαπάς, το φροντίζεις, έχεις μια ωραία εικόνα.
    μαρα εχεις και εσυ κοινωνικη φοβια?

σορυ για το οφ τοπικ ανξιους

Senior Member
    καλε τι σορρυ! πατρε καλα?για ολα θα μιλησουμε! εδω ειμαι εγω!
    ναι ειμαι υπερκοινωνικο ατομο..σε σημειο του οτι αν δεν δω κοσμο μεσαστη εβδομαδα νιωθω μοναξια κ στενοχωρια.
    δεν εχω θεμα με τον κοσμο..αλλα αυτο επειδη μεγαλωσα σε σπιτι με τεραστια οικογενεια..που παντα ειχε κοσμο κ η μανα μου παντα απο μωρο με γυρναγε σε εκδηλωσεις κ παρτυ κλπ..
    με εμαθε να συναναστρεφομαι με κοσμο απο μικρη κ να επιβιωνω σε δυσκολες καταστασεις..πχ τσακωμους , βια κλπ..δλδ μου εδειξε κ την κακια πλευρα του κοσμου απο πολυ νωρις.
    αυτο που θα προτεινα κ ξερω οτι κανει κ καλο στην κοινωνικη φοβια ..ειναι η ομαδικη ψυχοθεραπεια..
    να τριφτεις κ να δεις κοσμο κ κοσμακη ..να νιωσεις ασφαλης σε ενα πλαισιο κ να μπορεσεις να δεις την μικρη αυτη κοινωνια σαν την μεγαλη κοινωνια που ζουμε.
    να εκτεθεις δλδ σε ολο αυτο..αλλα με ηπιο τροπο κ σταδιακα..

Senior Member
    μαρα εχεις και εσυ κοινωνικη φοβια?

σορυ για το οφ τοπικ ανξιους
    Μέχρι και όταν ξεκίνησα να δουλεύω στα 24, όχι απλά κοινωνιοφοβική, αγοραφοβική ήμουν με πανικό μπροστά σε πολύ κόσμο. Με την τακτική που λέω και σε άλλο ποστ "όρμα κι ό,τι γίνει" κατάφερα με πολύ κόπο, προσπάθεια, ψάξιμο, και λάθη να στρώσω.
    Αλλά και πάλι τα θέματα μου τα έχω... 36 είμαι τώρα. Μπορώ να πω ότι πια ένα ρόλο κοινωνικό ξέρω να παίζω αλλά και πάλι δεν μου αρκει....
    Τελος πάντων, ειναι μεγάλο θέμα.

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast