αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    επισης οταν ειμαστε μελος μιας παρεας εννοειται πως θα ακουσεις κ αρνητικα σχολια για σενα..
    τι νομιζεις?οτι πρεπει να σε εκθιαζουν?
    κ την μαλακια που θα κανεις θα σου πουν..κ κατι που δεν κανεις σωστα θα σου πουν..αρα δεν μπορεις να διαχειριστεις αυτο το θεμα..
    το παν ειναι να μπορεις να κους τα παντα..δεν αρεσουμε σε ολους κ δεν ειμαστε σε ολους συμπαθεις..
    Το βρήκες. Ναι με ενοχλεί παρα πολυ να μιλάνε αρνητικά για μενα.
    Ναι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, τρελαίνομαι αμα καταλαβω οτι παίζει βρωμια σε βαρος μου.
    Και αμα καταλαβω οτι παιζει βρωμια και αυτοι που θεωρώ φίλους, σπάνε πλάκα, ΟΚ είναι ξοφλημένοι για μένα.

Senior Member
    Anxious4ever, να σε ρωτησω, εσυ που εισαι ωραια γυναικα με κοινωνικη δουλεια και εκ των πραγματων εισαι υποχρεωμενη να δειχνεις κοινωνικη για να κρατησεις τη δουλεια σου, πχ μια γυναίκα που σε υπονομεύει πως θα την διαχειριστείς? και στη θέση της να τη βάλεις και τη δουλειά σου να μη χάσεις??

Senior Member
    αν νιωσω κατι τετοιο...η μου πουν οτι με υπονομευει..σιγουρα θα την πιασω σε μια μερα κ θα την κραξω πολυ ασχημα..θα την κανω σκουπιδι κ υστερα θα συνεχισω την δουλεια μου..κ τις παρεες μου..
    δεν επιτρεπω τετοια πραματα.. κ δυστυχως αν τα παρω κραναρα κινδυνευει ο κοσμος..ειλικρινα δεν ελεγχω τα νευρα μου κ τις αντιδρασεις μου ..μπορει να γινω ακομα κ βιαια..να δειρω δλδ.
    δεν μασαω καθολου..κ παντα προσπαθω να μην μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι γιατι φοβαμαι το τι θα κανω..εχω θεμα με τον θυμο..δεν μπορω να τον διαχειριστω κ εχω προβλημα διαχειρισης θυμου.
    αν ανοιξω το στομα μου σε καποιον που με ενοχλησε δεν ξερω να το σταματησω ..ειναι χειμαρος..
    οποτε μετα μαζευεται ο αλλος η φευγφει εκεινος οταν με βλεπει.
    προσφατα τον φεβρουαριο εγινε κατι παρομοιο με μια κοπελα η οποια επιασε τον αδερφο μου κ του ειπε καποια πραγματα για μενα προσωπικα..εκει που μενω ειμαστε ολοι σαν χωριο..γειτονια..συχναζουμε ολοι στο ιδιο μερος κ ολοι με ξερουν.περναει αυτη αποξω λοιπον απο το καφενειο που καθομουν..την βλεπω πεταγομαι απο την καρεκλα παω την αρπαζω απο το μπρατσο κ ανοιγω το στομα μου..κ της λεω "ακουσε να δεις μαλακισμενη..σε ξερω χρονια..δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με πιανεις στο στομα σου κ μαλιστα σοτν αδερφο μου κ να του λες για μενα.οκ? ο.τι εχεις να το πεις σε μενα την ιδια..αντε μη σε τσακισω"
    εκεινη βουρκωσε κ μου λεει "απο ενδιαφερον το εκανα"
    κ εκει εγινα ακομα πιο εξω φρενων κ της λεω " δνε θελω να ενδιαφερεσαι..με ποιο δικαιωμα?" κ φωναζα κ της ειπα στο τελος..δνε θα μου ξαναπεις ουτε γεια..οταν με βλεπεις θα αλλαζεις δρομο κ τελος.
    κ εφυγα κ χεστηκα..ενιωσα πως τατκοποιησα το ζητημα..γενικα δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου..ελεος ! τι ειμαστε μωρα παιδια τωρα?

Senior Member
    Μια χαρα! με καταλαβαινεις! γιατί υπάρχουν ατομα πολυ διακριτικά τα οποια χειριζονται τέτοιες καταστασεις με το γαντι.
    Και εγω εχω προβλημα διαχειρισης θυμου οπως το ειπες. Αμα θυμωσω, ειναι τελειωμενοι ολοι τους. Μπορω να τους τσακισω στα λογια τοσο ασχημα που θα χεστουν πανω τους.
    Αλλα με τοσο θυμό, και στη δουλεια είχα πρόβλημα κυρίως απο γυναίκες και στη δουλεια και σε παρεες. Σκεψου, να ειμαι αγοραφοβική/κοινωνιοφοβική, να κάνω αγωνα να δειχνω κοινωνικη και να εχω και τον καθε μλκα να πεταει κουβεντες για μενα. Ποσο θα αντεξεις? μηνες? 1 χρονο? 2? 3? εγώ στα 3 χρονια κλαταρω! παραιτηθηκα από 2 εξαιρετικές δουλειές σε εταιρίες για τέτοιες μαλακιες επειδή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Εφτανα σε αδιεξοδο ενιωθα.
    Και σε παρεες πχ προσφατο παραδειγμα, αυτη που θεωρουσα φιλη να μου γνωριζει φιλο της για κονε. Εγω να της λεω βρε δεν ταιριάζουμε με αυτον, οχι ταιριάζετε, αυτη. Και να επιμενει. Να βγουμε, να κάνουμε, να ρανουμε. Ευγενικη, διακριτική εγώ. Ωσπου σε μια εκδηλωση γνωριζω εναν τυπο, γνωστό της φιλης, που μου άρεσε πολύ. Δεν της το ειπα. Και προσπαθησα μετά να τον προσεγγίσω μόνη μου. Ε βρεθηκε μια ******* που της το ειπε !!!!! ...
    ε αυτό ήταν, την πηρα ενα τηλεφωνο και της εριξα ενα βρισιμο ξεγυρισμενο που τωρα με βλεπει μπροστά της και καταπινει σκατά!
    Last edited by Mara.Z; 08-06-2016 at 16:31.

Senior Member
    ωραια ρε συ στην τελικη καλα κανεις κ τους βαζεις στην θεση τους..ειναι κακοπροεραιτοι..αλλα ρε συ..γιατι να κλειστεις?κ να μην ξανακανεις παρεες?γιατι το αφηνεις ετσι?
    εφοσον εχεις δικιο τι σε νοιαζει?κατσαδιασε κ συνεχισε..
    κ στην τελικη ακου..εγω ειμαι πολυ κοινωνικη οπως εχιες δει..εχω παρεες αλλα δεν εχω φιλους..
    με κουραζουν οι φιλοι.ολο ζητανε να κανεις κατι κ γω πιεζομαι..θελω να ειμαι ελευθερη.
    οταν τελειωνω τις προβες μου παω με τα παιδια για καμια μπυρα κ μετα σπιτι μου.
    δεν με ενδιαφερει να εχω κολλητους..εχω μερικα ατομα 2-3 με τα οποια μιλαω προσωπικα.
    αλλα δεν θελω να εχω φιλους με την εννοια παντου μαζι..πνιγομαι..
    οταν ενας δφιλος μου ζητησει κατι βγαζω σπυρακια..
    δεν θελω να κανω χαρες ουτε δωρα ουτε τιποτα.
    ειμαι μονοχνοτη γενικα..δεν θελω να κουβαλιουνται σπιτι μου..θελω την ησυχια μου κ θελω οποτε εγω επιλεξω να βγω απο το σπιτι..ειλικρινα δεν εχω φιλους τωρα..
    μπορεις να με πεις μονοχνοτη κ μοναχικη..
    μαρεσει οταν ειμαι εξω να γελαω να μιλαω..κλπ..να ειμαι μεσα σε ολα..αλλα μολις θελησω να φυγω..δεν με κραταει κανεις κ τιποτα..σπιτακι μου κ αραγματικη.
    τωρα να εχεις φιλους να σου λενε..παμε απο δω παμε απο κει..να ρθω σπιτι σου κ να με πρηζουν ..πωπω εκει τρελλαινομαι..
    γι αυτο κ γενικα με βολεψε που εχασα καποιους "φιλους"..
    επιπλεον μιλας με ενα ατομο που δεν πιστεψε ποτε στην φιλια..
    για μενα φιλια δεν υπαρχει..συμφερον υπαρχει..δυστυχως δεν εχω αγαπησει ποτε καποιον φιλο πολυ..
    ουτε καν με ενδιεφερε αν ενιωθε ασχημα κλπ..
    δνε με αγγιξε ποτε το θεμα της φιλιας..
    παντα βοηθουσα κ βοηθαω τους ανθρωπους αλλα σαν πιο αλτρουιστικη προσεγγιση..
    οχι ομως δεν εχω πονεσει ποτε για φιλη-φιλο..
    αυτο ναι μπορει να ειναι κ κακο..αλλα εφοσον δεν με πειραζει χεστηκα..

Senior Member
    κ να τονισω οτι οι φιλοι σε κανουν παρεα μονο οσο τους συμφερεις..πχ ανα εσυ εισαι σκατα για καποιο καιρο κοιτανε την κωλαρα τους κ βγαινουν μονο με οσους τους προκαλλουν γελιο.
    ειδικα οι γυναικες..
    αν βρεις γκομενο σε κανουν περα..εμενα ετσι μου κανανε παντα..δνε με θελανε γιατι ειχα γκομενους κατα διαστηματα..κ ενω εγω τις επαιρνα τηλ, αυτες απομακρυνοντουσαν κ μυο ελεγαν..τωρα εσυ εχει γκομενο ..τι να βουμε ολοι μαζι?σαν να ηθελαν να ψωλαρμενιζσουν κ επειδη δεν θα ειμαστε γυναικοπαρεα δεν γινοταν..ε ολα αυτα με αηδιασαν..κ καλα εκανα κ τις εχασα κ αι στο διαολο να πανε

Senior Member
    Πολυ προσγειωμένα όσα λες. Πρακτικά και προσγειωμενα.

Αυτες τις παρεες που λες για μπυρα και εξοδους πού τις βρίσκεις? από τη δουλειά σου??

Senior Member
    παρεες κ ανθρωποι που κανουμε μουσικη μαζι κ βρισκομαστε 3 φορες καθε εβδομαδα..
    κ μετα ο καθενας σπιτακι του.
    κανουμε παρεα ομως πολλη..παμε κ για μπανιο κλπ..ειμαστε σαν κοινοτητα ενα πραμα..
    σαν φωλια ..
    χρειαζεται να ξεκινησεις μια δραστηριοτητα να κανεις παρεες..κ τελος..
    αστους φιλους..οι φιλιες ειναι για τα πιτσιρικια πλεον..
    εχω μια φιλη που την αγαπω πολυ κ εχουμε μεγαλωσει μαζι απο παιδια..ειναι η μονη που αγαπησα κ αγαπω πολυ..αλλαδνε ειναι ακριβως φιλη..την θεωρω σαν μικρη αδερφη μου μιας κ οι οικογενειες μας κανανε παρεα κ βρεθηκαμε κ μεις μικρακια κ μεγαλωσαμε κανονικα μαζι..η μια σπιτι της αλλης..
    με αυτη την κοπελα που πλεον δεν ειναι φιλη, αλλα αδερφι μου ..κανουμε ακομα παρεα..ομως αυτη ειναι εκτος αθηνων οποτε δνε με πρηζει..χααχαχαχαχ!!!! την αγαπω παρα πολυ..αλλα πραγματικα αν ηταν εδω πιστευω οτι θα με επρηζε..

Senior Member
    Κανω χορο. Κανω αθλημα. Κανω γυμναστηριο. Ολα αυτα γυναικοκρατούνται. Κανονιζω καμια εκδρομη που και που, αμα εχω αντοχες γιατι με το προγραμμα που εχω θελω μια Κυριακη για αραγμα. Εχω μπει και σε ενα συλλογο δρομεων αλλα αυτοι ειναι αθληταραδες, δεν εχω αντοχές να τρεχω ημιμαραθωνιους καθε Κυριακη... Οι αντρες μπαίνουν σε δυσκολα αθλήματα τα οποία δεν μπορώ να ακολουθήσω.
    Τις φιλιες χεστες...
    Παρεες για να βγαινω για μπυρα και ποτο πολυυυυ δυσκολα, μη σου πω οτι κάποιες φορες εγω επέμενα. Γενικα παρατηρώ ότι υπαρχει μεγαλη βαρεμαρα. Ακομα και στα αθληματα βαριουνται του κερατα.
    Ειναι και η ηλικια περιεργη, οι περισσότεροι εχουν βολευτεί ή με γάμο και παιδιά ή με γκόμενα αρα 2=καιρός για 2 μόνο, άρα ποιες παρέες και βλακείες?

Εχω σκεφτεί από Σεπτέμβρη να ξεκίνησω κιθάρα, μπας και χωθώ σε κανένα ερασιτεχνικό γκρουπάκι.
    Αυτο που περιγραφεις, σαν κοινοτητα, ε αυτο δεν το έχω ζήσει...

Senior Member
    καταλαβα..οχι εμεις ειμαστε μουρλοι κ περναμε σουπερ.!
    τα καλοκαιρια ειδικα πεφτει ξεσαλωμα μεγαλο! δνε μπορω να περιγραψω με λογια ποσο απιθανα περναμε..αν θες ελα σε εμας να κανεις μουσικη! θα παθεις πλακα!στειλε μου πμ αν θες.

Senior Member
    να σημειωσω οτι στην μπαντα μας ερχονται ατομα μετα απο θανατους, καταθλιψεις κλπ γιατι δρα ψυχοθεραπευτικα....οι περισσοτεροι ξερουν τι παει να πει καταθλιψη κλπ ..

Senior Member
    Ναι η μουσικη ειναι ψυχοθεραπευτικη!
    Δεν μενω Αθηνα δυστυχως.
    Αλλα θα σου στειλω μπας και ξερεις κανενα γκρουπακι στην πολη μου

Senior Member
    ναι στειλε μου που μενεις κ σου λεω αν υπαρχει κατι παρομοιο..πχ θεσσαλονικη εχουμε τα αδερφια μας εκει που κανουμε τα ιδια ακριβως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ να τονισω οτι οι φιλοι σε κανουν παρεα μονο οσο τους συμφερεις..πχ ανα εσυ εισαι σκατα για καποιο καιρο κοιτανε την κωλαρα τους κ βγαινουν μονο με οσους τους προκαλλουν γελιο.
    ειδικα οι γυναικες..
    αν βρεις γκομενο σε κανουν περα..εμενα ετσι μου κανανε παντα..δνε με θελανε γιατι ειχα γκομενους κατα διαστηματα..κ ενω εγω τις επαιρνα τηλ, αυτες απομακρυνοντουσαν κ μυο ελεγαν..τωρα εσυ εχει γκομενο ..τι να βουμε ολοι μαζι?σαν να ηθελαν να ψωλαρμενιζσουν κ επειδη δεν θα ειμαστε γυναικοπαρεα δεν γινοταν..ε ολα αυτα με αηδιασαν..κ καλα εκανα κ τις εχασα κ αι στο διαολο να πανε
    ε δεν ειναι φιλοι αυτοι που περιγραφεις ειναι παρεες

Senior Member
    Ε ΝΑΙ αυτο θελω παρεες κ οχι φιλους..

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast