αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 405
    Senior Member
    Oι φίλοι θέλουν μια γωνια να απαγκιάσουν τους φοβους τους, να μιλησουν, να εκτονωθούν. Αμα μπλεχτείς με φίλο καταληγεις 3-4 ωρες κάθε μερα να ασχολείσαι με τα προβληματα του. Και τα καλεσματα σε σπιτια, τραπεζωματα κλπ, υποχρεωσεις ειναι. Τον υποχρεωνεις τον άλλο καποια στιγμη να ανταποδωσει, μου πήρε χρονια να το καταλαβω αυτο.
    Οι παρέες είναι για εξόδους, φαγητό και ποτό. Επιφανεια, μουρη και περναμε καλά.
    Ετσι ειναι. Φαινεται γειωτικό αλλά αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Εμενα με εκαναν στην άκρη ολες οι φιλες που βρηκαν γκομενο ή παντρευτηκαν, όχι μονο γιατί είχαν ενα ταιρι να ασχοληθούν αλλα εμπλεξαν επίσης και με άλλα θεματα που δεν ηθελαν να τα μοιραστουν μαζί μου. Πχ είχε θεματα υγειας ο συζυγος ή ο γκομενος ήταν ανεργος-αφραγκος οποτε πως να βγουν??
    Αλλα μου εχει τυχει να βγω, μονη εγω, με ζευγαρι φιλων και με τη συμπεριφορα τους να με κάνουν να νιωσω ασχημα. Οποτε ναι δεν βγαινω με ζευγαρια μόνο, εκτός αν τους ξερω καλά τί άνθρωποι ειναι...

Senior Member
    για μενα φιλοι και παρεες το ιδιο ειναι ...για να κανεις καποιον παρεα πρεπει να ειναι και φιλος σ...
    τωρα εσεις το βλεπεται αλλιως

Senior Member
    Είσαι καλλιτέχνης σωστά? Εσείς οι μποέμ τύποι το έχετε αυτό το στυλάκι το περιποιητικό, το γλυκούλικο κλπ κλπ Γιατί απορείς? Εγώ νομίζω ότι σας χαρακτηρίζει! Και το βρίσκω πολύ συμπαθητικό. Σου αρέσει γιατί είσαι κι εσύ του χώρου! :)

Senior Member
    εχεις δικιο κ γω ετσι νιωθω..οι φιλοι με πρηζουν..κ δεν γουσταρω..με τιποτα..τελικα ειμαι πολυ μονοχνοτη..!!χαχαα!
    δε με χαλαει καθολου ομως! ασε μωρε εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    εκανα μια φιλη τον σεπτεμβρη κ με επρηζε να παω σπιτι της , να φαμε μαζι, να μαγειρεψουμε, μετα μου στελνε να παμε εδω να παμε απο κει..εγω ολο οχι ελεγα..στο τελος εγυγε εξωτερικο κ ησυχασα..
    ενω μαρεσε σαν ανθρωπος κ τα περναγαμε καλα..
    αυτο το πρηξιμο της φιλιας πραγματικα δεν το αντεχω..
    επιπλεον το οτι ειμαστε φιλοι δε σημαινει οτι πρεπει να μιλαμε καθε μερα...
    οποτε οταν εγω αραζα σπιτι κ δεν εστελνα με επαιρνε αυτη τηλ κ μυο ελεγε μα που εισαι?
    δλδ ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι εχουμε κ ενα σπιτι ρε φιλε κ θελουμε την ησυχια μας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Είσαι καλλιτέχνης σωστά? Εσείς οι μποέμ τύποι το έχετε αυτό το στυλάκι το περιποιητικό, το γλυκούλικο κλπ κλπ Γιατί απορείς? Εγώ νομίζω ότι σας χαρακτηρίζει! Και το βρίσκω πολύ συμπαθητικό. Σου αρέσει γιατί είσαι κι εσύ του χώρου! :)
    ναι ειμαι καλλιτεχνης απο μικρη μεσα στα ωδεια κλπ..κ γενικα ναι ειμαι κ μποεμ..
    κ ειμαι κ ο.τι να ναι μερικες φορες..κ μαρεσει η αλητεια κ το χυμα.
    αλλα οκ..δνε ξερω τι παθαινουν ρε..οκ ολα καλα αρκει να μπαινουν ορια.

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ να τονισω οτι οι φιλοι σε κανουν παρεα μονο οσο τους συμφερεις..πχ ανα εσυ εισαι σκατα για καποιο καιρο κοιτανε την κωλαρα τους κ βγαινουν μονο με οσους τους προκαλλουν γελιο.
    ειδικα οι γυναικες..
    αν βρεις γκομενο σε κανουν περα..εμενα ετσι μου κανανε παντα..δνε με θελανε γιατι ειχα γκομενους κατα διαστηματα..κ ενω εγω τις επαιρνα τηλ, αυτες απομακρυνοντουσαν κ μυο ελεγαν..τωρα εσυ εχει γκομενο ..τι να βουμε ολοι μαζι?σαν να ηθελαν να ψωλαρμενιζσουν κ επειδη δεν θα ειμαστε γυναικοπαρεα δεν γινοταν..ε ολα αυτα με αηδιασαν..κ καλα εκανα κ τις εχασα κ αι στο διαολο να πανε
    Εντάξει γενικά όμως και αυτές οι φίλες θα ήθελαν να δουν εσένα, να πουν τα προβλήματά τους , τα γκομενικά τους να τους πεις και εσύ, πως θα τα λέγατε, μπροστά στον γκόμενό σου? Το λέω γιατί το βλέπω γύρω μου γενικά αυτό, ή θα μπορούσαν πέρα από αυτό που λες εσύ ,να ήταν πολύ κτητικές ή και να σε ζήλευαν...

Senior Member
    ενταξει να πανε σε ψυχολογο να πουν τα προβληματα τους..οπως εκανα κ γω τοσα χρονια κ εδωσα εκατομυρια τα οποια δνε τα βρηκα στο δρομο..εκανα το σκατο μου παξιμαδι...
    δεν αντεχω τα προβληματα των φιλων..ο.τι θελω το συζηταω με τα αδερφια μου..κ με την οικογενεια μου..μπορων α ασχοληθω με τα προβληματα τους..αλλα μεχρι καποια ορια..
    αυτο το παμε για καφε να τα πουμε...δεν το καταλαβα ποτε..
    που πας με μια φιλη σε ενα καφε κ καθεσαι κ μιλας κανα 3ωρο..εκει εγω αρχιζω κ ζαλιζομαι, πειναω ..κουραζομαι πιεζομαι θελω να φυγω..με πιανει αγχος κ θολουρα..πιεζομαι υπερβολικα..κ το συζητησα με τον τοτε ψυχολογο μου κ τον ρωτησα γιατι ζαλιζομαι οταν παω για καφε με μια φιλη που μου μιλαει για τα δικα της?κ μου ειπε οτι πολυ απλα πιεζομαι πολυ εκεινη στη στιγμη κ αντιδρα ο οργανισμος μου..οποτε μου λεει να μην το κανεις! να κανεις παντα αυτο που θελεις..

Senior Member
    ενταξει να πανε σε ψυχολογο να πουν τα προβληματα τους..οπως εκανα κ γω τοσα χρονια κ εδωσα εκατομυρια τα οποια δνε τα βρηκα στο δρομο..εκανα το σκατο μου παξιμαδι...
    δεν αντεχω τα προβληματα των φιλων..ο.τι θελω το συζηταω με τα αδερφια μου..κ με την οικογενεια μου..μπορων α ασχοληθω με τα προβληματα τους..αλλα μεχρι καποια ορια..
    που πας με μια φιλη σε ενα καφε κ καθεσαι κ μιλας κανα 3ωρο..εκει εγω αρχιζω κ ζαλιζομαι, πειναω ..κουραζομαι πιεζομαι θελω να φυγω..με πιανει αγχος κ θολουρα..πιεζομαι υπερβολικα..κ το συζητησα με τον τοτε ψυχολογο μου κ τον ρωτησα γιατι ζαλιζομαι οταν παω για καφε με μια φιλη που μου μιλαει για τα δικα της?κ μου ειπε οτι πολυ απλα πιεζομαι πολυ εκεινη στη στιγμη κ αντιδρα ο οργανισμος μου..οποτε μου λεει να μην το κανεις! να κανεις παντα αυτο που θελεις..
    Όντως αν δεν σου αρέσει, καλό είναι να μην πιέζεσαι! Τραγουδίστρια λοιπόν!! Μια χαρά!! Εγώ ακούω πολύ έντεχνο ελληνικό κι έχω δει από κοντά αρκετούς καλλιτέχνες!!!!

Senior Member
    Οι φιλιες απο ενα σημειο και μετα καταντανε εγωκεντρικές! απο μια ηλικία και μετά! στα 20 και στα 25 το θεωρεις αυτονοητο γιατί είναι κάτι νεο, δεν το καταλαβαινεις αλλα μετα τα 30 με δουλεια και υποχρεωσεις αρχιζεις να το παίρνεις πρεφα γιατί πρέπει να βαλεις προτεραιοτητες αλλιως δεν τα βγαζεις περα.
    Σε θυμουνται στα προβληματα ή αν μεινουν απενταροι για να κερασεις, αλλιως σε έχουν γραμμενο.
    Δεν υπαρχουν μονο καταχρησεις σε ουσίες ή αλκοολ, υπαρχουν και καταχρησεις στο χρονο, στη βολικη διαθεση του αλλου, στο φιλοτιμο, στα συναισθηματα του.

Senior Member
    πολυ λαθος νομιζω οτι ειστε....

στο τελος θα βγαλεται και τελειως αχρηστες τις φιλιες..

Banned
    Δεν ξέρω , όλες σου οι φίλες σε κούραζαν?
    Εμένα άλλοι με κουράζουν στο πεντάλεπτο και άλλους μπορώ να τους ακούω αιωνίως, μήπως είναι αναλόγως τον άνθρωπο, δεν ταιριάζατε σαν άνθρωποι κλπ ή ήταν κουραστικές? Τέσπα δεν βαριέσαι , τι σε πρήζω τώρα? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Οι φιλιες απο ενα σημειο και μετα καταντανε εγωκεντρικές! απο μια ηλικία και μετά! στα 20 και στα 25 το θεωρεις αυτονοητο γιατί είναι κάτι νεο, δεν το καταλαβαινεις αλλα μετα τα 30 με δουλεια και υποχρεωσεις αρχιζεις να το παίρνεις πρεφα γιατί πρέπει να βαλεις προτεραιοτητες αλλιως δεν τα βγαζεις περα.
    Σε θυμουνται στα προβληματα ή αν μεινουν απενταροι για να κερασεις, αλλιως σε έχουν γραμμενο.
    Δεν υπαρχουν μονο καταχρησεις σε ουσίες ή αλκοολ, υπαρχουν και καταχρησεις στο χρονο, στη βολικη διαθεση του αλλου, στο φιλοτιμο, στα συναισθηματα του.
    συμφωνω απολυτα!!!! σε ολα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω , όλες σου οι φίλες σε κούραζαν?
    Εμένα άλλοι με κουράζουν στο πεντάλεπτο και άλλους μπορώ να τους ακούω αιωνίως, μήπως είναι αναλόγως τον άνθρωπο, δεν ταιριάζατε σαν άνθρωποι κλπ ή ήταν κουραστικές? Τέσπα δεν βαριέσαι , τι σε πρήζω τώρα? :p
    δε με πρηζεις..η αληθεια ειναι οτι καποιοι ανθρωποι δεν με ενοχλουν..οντως μου ειναι πιο ευχαριστοι..αλλα προσεξε..στα πλαισια του που κ που..
    αν το κανα αυτο καθε εβδομαδα ακομα κ με αυτους που ταιριαζω κ μπορω να τους ακουω..θα πεθαινα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πολυ λαθος νομιζω οτι ειστε....

στο τελος θα βγαλεται και τελειως αχρηστες τις φιλιες..
    νικολακη σου χω πει..εισαι νινι ακομα..μεγαλωνοντας θα καταλαβεις πραγματικα τι εστι φιλια...
    προς το παρον απολαυσε τους φιλους σου....

Senior Member
    νικολακη σου χω πει..εισαι νινι ακομα..μεγαλωνοντας θα καταλαβεις πραγματικα τι εστι φιλια...
    προς το παρον απολαυσε τους φιλους σου....
    εισαι νινι ακομα, δεν ξερεις πως χαιδευουν και πως φιλουν στο στομα :p

κοιτα και εγω οταν ειμαι σ σχεση αλλαζουν οι προτεραιοτητες μ...αλλα οχι και ετσι...
    φαντζομαι οτι εχει να κανει με την ηλικια

Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast