εχω νευριασει με τον εαυτο μου.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοια μέχρι που το έζησα. . Τρέξιμο όταν πάω μου ανεβαίνουν πολύ οι σφυγμοι αν και μου αρέσει να τρέχω .. έχω από τέλη του 2014 που με έχει πάρει η κάτω βόλτα και δε λέω να σηκωθω .. Θα το προσπερασω ποτέ άραγε?? ������
    θα το προσπερασεις αλλα πρεπει να αρχισεις να κανεις και κατι να βοηθησεις λιγο τον εαυτο σου...
    αρχισε καποιο χομπυ η κατι π σ αρεσει ...και να ξερεις οτι και η γυμναστικη βοηθαει

valia πως ειναι η καθημερινοτητα σου;εργαζεσαι;ποια ειναι η ηλικια σου;

Senior Member
    Δουλεύω αλλά παλιά είχα και εγώ αμφιβολία ότι θα τα κάνω όλα μαντάρα κτλπ όπως και εσυ φοβάσαι με το τηλέφωνο μόνο που το βλέπεις το είχα και εγώ .. τώρα μπαίνω στα 26. Και όλο αυτό μου ήρθε απο υπερβολικό άγχος.. αλλά οκ ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και επίσης είμαι πολύ ευαίσθητη παρότι δεν το δειχνω. Εσύ έχεις κάτι άλλο πέρα από ότι αναφερες? Εγώ έχω ζαλάδες ταχυκαρδία τρέμουλο.. εμετό.. βασικά γ@μησε τα...

Senior Member
    Βασικά αυτό που μου λέει συνέχεια η φίλη μου είναι ότι επικεντρώνομαι στο πρόβλημα και όχι στην λύση.. ������

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinakilg View Post
    να 'μαι παλι..με εχει παρει πολυ απο κατω..εχω φτασει στις μερες μας,αυτη τη δυσκολη εποχη να εχω απορριψει 4 δουλειες..ειλικρινα δεν ξερω τι εχω παθει..με καλουν να παω για δουλεια και δεν παω..και λεω για δουλεια οχι για συνεντευξη/δοκιμαστικο.θελω να παω,γι αυτο αλλωστε στελνω και βιογραφικα,αλλα οταν χτυπησει το τηλ και κανονισω ραντεβου κοβονται τα ποδια μου.και δεν παω.γιατι φοβαμαι να οδηγησω μηπως πεθανω,φοβαμαι οτι δεν θα ανταπεξελθω στη δουλεια και συνεχως θα νιωθω αδυναμη και θα φοβαμαι μην παθω κατι..δεν εχω την πολυτελεια να καθομαι..αλλα αυτος ο φοβος μου μου κοβει με το ζορι καθε επιθυμια.αφου και μονο στην ιδεα οτι θα ειμαι εξω με πιανει το στομαχι μου και ολα τα συμπτωματα τελοσπαντων..τα οποια ειναι πολλα..
    εν ολιγοις ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι εχω νευρα με μενα,οτι ντρεπομαι για μενα και οτι δε μπορω να μου συγχωρησω αυτες μου τις πραξεις.σκεφτομαι οτι περιπου 2 χρονια πριν μπορει να μην ημουν στα καλυτερα μου αλλα δεν μασαγα ομως.τουλαχιστον κυκλοφορουσα.δεν φοβομουν.δεν ειχα φοβια.και με συγκρινω με τοτε και στενοχωριεμαι.γιατι τοτε μπορουσα και τωρα δε μπορω;τι σκ@τ@ εχω παθει; ετσι θα ειναι η ζωη μου απο δω και περα;
    να προτεινω μια λυση?την επομενη φορα που θα χτυπησει το τηλεφωνο απλα πηγαινε αν φοβασαι να οδηγησεις παρε λεοφωρειο πηγαινε να δοκιμασεις να δεις ποσο φοβασαι πραγματικα στον εργασιακο χωρο αν δεις οτι δεν φοβασαι ολα καλα αν πας και νοιωσεις φοβια κριση πανικου κτλ εδω ειμαστε και το ξανασυζηταμε θυμησου τον μπατμαν πως ξεπερασε την φοβια με τις νυχτεριδες εκθεσου στο προβλημα μην φευγεις

τι εχω..;και τι δεν εχω..λοιπον εχουμε και λεμε..ζαλαδα-2 φορες εχω παθει και ιλιγγο-,ταχυκαρδιες,πνιξιμο στο λαιμο,δε μπορω να παρω βαθια ανασα,ναυτια,ανησυχια συνεχεια οτι κατι θα παθω,μουδιασματα ειναι κι αλλα ..αυτα ειναι ο,τι μπορω να σκεφτω τωρα..αισθημα ματαιοτητας..α και περυσι το καλοκαιρι το περασα εχοντας αποπραγματοποιηση.ξερεις εκτος τοπου και χρονου..οπως τα λες λοιπον..γ@μησε τα..και κατι αλλο..μου εχει ερθει και ταση λιποθυμιας 2 φορες (χωρις να λιποθυμησω)αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αγχος.βασικα οτι και να μου πουν κανεις δε μπορει να με πεισει για τιποτα.καποτε πηγαινα στο γιατρο και μετα ημουν καλα..τωρα αυτο δεν υπαρχει..στα ορια της τρελας(που λεει ο λογος)..παντως μπραβο που εργαζεσαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Παιδιά εγώ που πάω σε ψυχολόγο δεν έχω δει διαφορά. Αντιθέτως με έχουν πιάσει και άλλες φοβίες. . παίρνω μισό χαπι κάθε βράδυ. Τα συμπτώματα που είχα τα έχω και τώρα . Και πολύ φοβία. Ενώ βγαινω έξω σε καφέ λέω τι κάνω τώρα εδω ?? Δεν έχει νόημα.. δεν θέλω να φτάσω σε σημείο όπου φτάνουν πολλοί και θέλουν να πεθάνουν. Έχω φοβηθεί πολύ.. δεν λέει να σηκωθεί η ψυχολογία μού. Στρες και πάλι στρες. Κουραζομαι εύκολα στην μέρα. Ας πούμε τώρα έχω πονοκέφαλο. Άλλη φοβία ας πούμε έχω όταν βγαινω στο μπαλκόνι νομίζω ότι θα πέσω κάτω και μπαίνω μέσα ... εχω τρομάξει πολύ. Ξαπλωνω και κάνω το σταυρό μου τα βράδια. Να την συνεχίσω την ψυχολόγο ?? Θα δω αποτελέσματα στην πορεία?? Katerinakilg σορρυ για την παρέμβαση μου..
    αν ο ψυχολογος ειναι καθε φορα να κοιταει το ρολογακι ποτε θα τελειωσει το ραντεβου και το μονο που κανει ειναι ατελειωτες ερωτησεις χωρις λυσεις τοτε σηκω και φυγε το θεμα ειναι να δωσει λυσεις οχι να ακουει μονο παρε ενα βιβλιο καλυτερα και διαβασε εγω ειχα παρει ενα που το ελεγαν νικηστε το αγχος και πραγματικα με βοηθησε οταν ακολουθησα τις συμβουλες του

Senior Member
    τι εχω..;και τι δεν εχω..λοιπον εχουμε και λεμε..ζαλαδα-2 φορες εχω παθει και ιλιγγο-,ταχυκαρδιες,πνιξιμο στο λαιμο,δε μπορω να παρω βαθια ανασα,ναυτια,ανησυχια συνεχεια οτι κατι θα παθω,μουδιασματα ειναι κι αλλα ..αυτα ειναι ο,τι μπορω να σκεφτω τωρα..αισθημα ματαιοτητας..α και περυσι το καλοκαιρι το περασα εχοντας αποπραγματοποιηση.ξερεις εκτος τοπου και χρονου..οπως τα λες λοιπον..γ@μησε τα..και κατι αλλο..μου εχει ερθει και ταση λιποθυμιας 2 φορες (χωρις να λιποθυμησω)αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αγχος.βασικα οτι και να μου πουν κανεις δε μπορει να με πεισει για τιποτα.καποτε πηγαινα στο γιατρο και μετα ημουν καλα..τωρα αυτο δεν υπαρχει..στα ορια της τρελας(που λεει ο λογος)..παντως μπραβο που εργαζεσαι..
    Δεν μου είναι εύκολο μην νομίζεις . Μία κρίση πανικού την επαθα μέσα στην δουλειά. . Λένε ότι όλα είναι στο μυαλό μας αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστω. Επίσης αν πηγές νοσοκομειο και δεν σου βρήκαν τίποτα τότε είναι απο το άγχος. Άποψη μου είναι να μην πιέσεις τον εαυτό σου να δουλέψεις. Πάρε το χρόνο σου. Γιατί εγώ νόμιζα ότι το πρόβλημα μου ήταν το οικονομικό. Πλέον το οικονομικό το ελυσα και συνεχιζω να μην είμαι καλά. Κάθε μέρα εχω τάση εμετού και άλλοτε κάνω.προσπαθησε να χαλαρώσεις μην σε πιάσουν κρίσεις πανικού γιατί μετά άστα να πάνε .

Senior Member
    Κατερίνα αν μπορείς κάνε περπάτημα κάθε μέρα για ένα μήνα τουλάχιστον δέκα λεπτά δηλαδή βγες βόλτα πάρε ένα χυμό κανε μια βόλτα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο κάτσε πιες το και ξαναγυρνά με αυτό και μόνο άμα το κάνεις κάθε μέρα έστω κι αν βαριέσαι θα δεις διάφορα εγώ έκανα το ίδιο με ποδήλατο και είδα διαφορά εγγυημένο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    αν ο ψυχολογος ειναι καθε φορα να κοιταει το ρολογακι ποτε θα τελειωσει το ραντεβου και το μονο που κανει ειναι ατελειωτες ερωτησεις χωρις λυσεις τοτε σηκω και φυγε το θεμα ειναι να δωσει λυσεις οχι να ακουει μονο παρε ενα βιβλιο καλυτερα και διαβασε εγω ειχα παρει ενα που το ελεγαν νικηστε το αγχος και πραγματικα με βοηθησε οταν ακολουθησα τις συμβουλες του
    Μία φορά το κοίταξε είναι η αλήθεια .. μου λέει πράγματα συνέχεια απλά μιλάει ψυχρά κάποιες φορές. Και μου λέει ότι μέχρι την άδεια μου τον Αύγουστο θα το κόψω . Τώρα που την πήρα τηλέφωνο γιατί φοβηθηκα με απάντησε αμέσως και μου μιλούσε..

Senior Member
    Elis εγώ κάνω τρέξιμο. Θεωρεις να κάνω γυμναστική χαλαρά ? Θέλω να πω ότι αν πιεζω τον εαυτό μου στην γυμναστική είναι καλύτερα ή όχι ?? Εμένα πάντως το κόλπο με την βόλτα απλά μια ώρα που έκανα δε με βοηθούσε .

ειδατε;τα χαλια μου εχω..τουλαχιστον εσεις κατι κανετε..το παλευετε..μαλλον ειμαι πιο σοβαρα απ ο,τι νομιζω..εγω γιατι πιστευω οτι δε μπορω να κανω τιποτα;ολα βουνο μου φαινονται..ουφφφφφφ.

Senior Member
    ειδατε;τα χαλια μου εχω..τουλαχιστον εσεις κατι κανετε..το παλευετε..μαλλον ειμαι πιο σοβαρα απ ο,τι νομιζω..εγω γιατι πιστευω οτι δε μπορω να κανω τιποτα;ολα βουνο μου φαινονται..ουφφφφφφ.
    φιλη δεν ξερω αν ειδες κατι σου προτεινα αν θες δοκιμασε το και γραψε μας τα αποτελεσματα δηλωσε το εδω πριν το κανεις να εχεις και την αμεση παροτρυνση μας

Senior Member
    Κοίτα θα σου πω τι πιστεύω η γυμναστική είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις χωρίς να πάρεις ποτέ συμπληρώματα κάτι άλλο εκτός από βιταμίνες αυτό είναι το ένα δεύτερον γυμναστική είναι το είδος δηλαδή εγώ δεν πιστεύω ότι ένας με άγχος θα βοηθηθεί από έντονη γυμναστική μισής ώρας δηλαδή εγώ είμαι της άποψης περισσότερη ώρα μικρότερη ένταση για να σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ηρεμήσεις όταν είχα άγχος ήθελα κάτι έντονο για να ικανοποιηθω με τα χρόνια κατάλαβα ότι καλύτερα να κάθομαι δύο ώρες να σηκώνω ελαφριά βάρη και να ηρεμώ πραγματικά παρά να κάνω κάτι έντονο απλά για να εκτονωθώ κι έτσι σιγά σίγα μου φύγε το άγχος και τώρα άμα με δεις είμαι ένας παρά πολύ ήρεμος άνθρωπος γιατί άλλαξα τη γυμναστική που έκανα συν τα φάρμακα έτσι παίζουν κι αυτά ρόλο στην ηρεμία πάντως μετά χρόνια έγινα κρέμα από νευρικός που ήμουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by ironman View Post
    φιλη δεν ξερω αν ειδες κατι σου προτεινα αν θες δοκιμασε το και γραψε μας τα αποτελεσματα δηλωσε το εδω πριν το κανεις να εχεις και την αμεση παροτρυνση μας
    θα προσπαθησω..και θα σας ενημερωσω πρωτα εννοειται..απλα δε θελω να αποτυχω..θα με ριξει περισσοτερο..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast