Results 1 to 15 of 22
-
11-07-2016, 11:01 #1
Αίσθημα πόνου και πιασίματος στη μέση
Γεια σας...ειμαι 23 χρονων. Τις τελευταιες μερες νιωθω ενα αισθημα πιασιματος στη μεση και καποιους μικρους πονους και εχω πανικοβληθει. Χθες βραδυ που ειχα ξαπλωσει ενιωσα ενα μικρο τιναγμα στη μεση και φοβηθηκα αρκετα αλλα μετα τπτ. Επισης το τελευταιο καιρο εχω στρεσαριστει αρκετα με διαφορα θεματα,μηπως ευθυνεται αυτο? Επισης καμια φορα οταν παιρνω βαθια ανασα νιωθω τα πλευρα μου σαν να τριβονται μεταξυ τους δεν μπορω να το προσδιορισω με αποτελεσμα καθε τρεις και λιγακι να παιρνω βαθιες ανασες. Δε ξερω τι να κανω...
- 11-07-2016, 12:19 #2
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Για την μεση παιζει να εκανες καμια αποτομη κινηση - να σηκωσες κανα βαρος - η να σταβοκοιμηθηκες?
Τωρα για τα πλευρα νομιζω ειναι αδυνατον να τριβονται μεταξυ τους αφου υπαρχει κενο αναμεσα τους εκτος και εαν υπαρχει σπασιμο το οποιο αποκλειω γτ θα ποναγες πολυ και θα το καταλαβαινεςΕαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
11-07-2016, 13:39 #3
Πριν απο 2 εβδομαδες σχεδον ειχα γραττσουνιστει σε μια προεξοχη του γραφειου στην οποια ειχε φυγει το χρωμα ειχε λιγη σκουρια δεν ξερω και νομιζα οτι ειχα τετανο και με αγχωσε πολυ ολο αυτο..με αποτελεσμα καθε τι που θα ενιωθα να το απεδιδα εκει...ακομα και τωρα σε αυτο με τη μεση νομιζω οτι ειναι απο αυτο!! αλλα ισως να ειναι πιασιμο,να εκατσα πολυ ωρα σε κλιματιστικο δε ξερω. Οσο για την αναπνοη οταν παιρνω βαθια ανασα ειναι σαν να υπαρχει φλεμμα σαν να "σφυριζει" κατι δε ξερω..δεν ειναι κατι το συχνο αλλα μ εχει ανησηχυσει και στο google λενε χιλιες δυο βλακειες...
11-07-2016, 13:46 #4
It's lupus.
11-07-2016, 13:49 #5
Σορυ δεν αντεξα ειναι αναφορα απο το doctor house μη φρικαρεις λολ.
Να σε ρωτησω, οταν αθλεισαι που ελεγες, εισαι καλα; Εχεις αυτα τα συμπτωματα;
Επισης ποτε ειναι πιο εντονα; Το βραδυ θα μαντεψω που δε κανεις κατι και πριν κοιμηθεις, οταν εισαι μονος με τις σκεψεις σου γενικα, σωστα;
Τα τραβηγματα και τα τιναγματα που λες μπορει να ειναι νευροπονοι η ψυξη απο το κλιματισμο...εγω κοιμομουν με τον ανεμιστηρα στραμμενο πανω μου και ενιωθα πονο σε ενα σημειο στη πλατη σα τραβηγμα-βελονια δε ξερω τι σκατα. Απο το ρευμα αερα ηταν.
11-07-2016, 13:51 #6
οριστε? δεν καταλαβα
11-07-2016, 13:52 #7
11-07-2016, 13:52 #8
ρε μην τα πετας ετσι αυτα :P
οχι οταν αθλουμαι δεν εχω τπτ απ αυτα!!! ναι κυριως πριν κοιμηθω γινονται ολα..αυτο με την αναπνοη τι παιζει να ειναι? :P
11-07-2016, 14:07 #9
Παραλιγο να μου βγει ο καφες απο τη μυτη λολ συγνωμη, δε ξερω τι με επιασε και σε πειραζω, τόσο καιρο στο φορουμ συνηθως δεν αστειευομαι με αυτα. Ειναι καπως γαιδουρια εκ μερους μου... δες τη θετικη πλευρα, φτιαχνεις καποιου το κεφι :P
Σοβαρα παντως δεν θα αστειευτω ξανα. Αυτο με την αναπνοη που λες οτι ειναι σα να τριβονται τα πλευρα σου μεταξυ τους δε γινεται βασικα για καθαρα ανατομικους λογους. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα το αστειο ειναι οτι καθομαι και παιρνω βαθιες ανασες τωρα για να καταλαβω τι μπορει να νιωθεις λολ...τα πλευρα ακουμπουν...ξερω γω τι ακουμπουν; Τους μυς τριγυρω; Η σε κατι εντελως φυσιολογικο τελοσπαντων ανατομικα εκει τριγυρω και απλα φρικαρεις;
11-07-2016, 14:15 #10
Να σου δωσω να καταλαβεις..καθομαι μιση ωρα μπροστα απ τον υπολογιστη, οταν παω να παρω μια βαθια ανασα νιωθω στη μερια των πλευρων κατι σα σφυριγμα μικρο, κατι σα φλεμμα θα βηξω λιγο και θα φυγει!!! Το εχω παρατηρησει συνηθως οταν ειμαι ακινητος, καθομαι στον καναπε κτλ..Οταν περπαταω κτλ δε νομιζω να το εχω παρατηρησει. Απλως ανησυχησα λιγο γτ καταλαβαινεις με τι το συνδυαζω :P..εδω χθες με το τιναγμα που ενιωσα στη μεση νομιζα οτι ηταν σπασμος απ το τετανο :P (τραγικο) στο google δεν μπηκα προφανως να το ψαξω αυτο με αναπνοη.
11-07-2016, 14:29 #11
Το καταλαβα οτι εκει παει ο νους σου αλλα φανταζομαι με τον τετανο ειναι πολυ πιο δραματικα τα πραγματα...λες καποιος να πεθαινει απο τετανο και να πρεπει να παρατηρει το παραμικρο τραβηγμα και να αφουγκραζεται τη καθε κλανιτσα και το καθε περιεργο γουργουρισμα που θα κανει το σωμα του για να παρει πρεφα οτι χανομαστε; Εεεε χλωμο, πολυ χλωμο.
Ειναι λες και θελεις να εχεις αυτο το προβλημα στα καλα καθουμενα και προσπαθεις να βρεις συμπτωματα που ταιριαζουν, γιατι το κανεις αυτο μωρε στον εαυτο σου...θεωρητικα αν κατσω και αφουγκραστω κι εγω τον εαυτο μου και τα σκαλισω θα βρω χαλαρα δεκα σημαδια τετανου σε εμενα αν αρχισω να τα ερμηνευω οπως εσυ λολ και δεν εχω χτυπησει πανω σε τιποτα σκουριασμενο. Σταματα να θελεις να βρεις σημαδια στον εαυτο σου...
Αυτο με την αναπνοη τωρα...σαν καποιου τυπου νευροπονος μου φαινεται η τελοσπαντων ψυχοσωματικο. Γιατι αν ηταν φλεμμα η κατι αλλο πιο "απτο" με τα πλευρα σου γιατι να μη το νιωθεις εν κινησει αλλα μονο ακινητος;; Θεωρω στεκει αυτο σαν σκεπτικο...
11-07-2016, 14:39 #12
Γενικα προσπαθησε να το δεις με την εξης λογικη το πραγμα: εφοσον οταν αθλεισαι η κανεις πραγματα γενικα εισαι καλα δεν σημαινει πως παθαινεις ο,τι παθαινεις οταν το παθαινεις επειδη φρικαρεις;
Σταματαει ο τετανος για οσο κανεις λιγο τζογκινγκ ξερω γω και μετα αρχιζει παλι; :P
Η τα πλευρα σου παυουν να τριβονται για οσο σηκωνεις βαρη; (δε ξερω και τι τυπου ασκηση κανεις λεω τωρα μερικα παραδειγματα)...
Η οταν καθεσαι ακινητος εχεις φλεμμα στα πλευρα και οταν ξερω γω κανεις καμψεις εξαφανιζεται για λιγο το φλεμμα και μετα επανερχεται;
Η οταν ειμαστε οντως αρρωστοι μας πιανουν οι αρρωστιες μονο τη νυχτα λιγο πριν κοιμηθουμε και την υπολοιπη μερα ειμαστε κομπλε;
Αυτα ολα ειναι πραγματα που η τα εχεις η δεν τα εχεις...ε το οτι εισαι καλα καποιες στιγμες που δεν σκεφτεσαι τοσο θα επρεπε να σου ειναι αρκετο για να ξερεις πως απλα φρικαρεις τον εαυτο σου. Τις στιγμες που φρικαρεις προσπαθησε συνειδητα να επιβληθεις στο φοβο σου με αυτη τη λογικη...
11-07-2016, 15:12 #13
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
To ποιο πιθανον ειναι να εχεις παθει ψυξη οπως ο ολος ο κοσμος απο ερκοντισιον κλπ και αυτο με τα φλεματα το εχω εγω λογο ρινιτιδας εαν βουλωνει που και που η μυτη σου μπορει να ειναι απο αυτο και ειναι παλι λογο κλιματιστικου
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
11-07-2016, 15:17 #14
Εμενα το ΜΕΓΑΛΟ λαθος ηταν που οταν ειχα τη γρατζουνια αφιερωσα ωρες στο google απο εκει ξεκινησαν ολα. Ενταξει εχουν περασει 17 μερες, καταλαβαινω οτι δεν θα γινει κατι αλλα οταν το παιρνω αποφαση οτι το αφηνω πισω τελος,θα νιωσω ενα τιναγμα, ενα πεταρισμα και τσουπ παλι οι σκεψεις. πχ ειχα σταματησει τις σκεψεις μεχρι που μ ετυχε αυτο με τη μεση. Η ασκηση μου ειναι μπασκετ, ποδηλατο και τρεξιμο. Μαλλον ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα αλλα πρεπει να παλεψεις αναμεσα στο "ειναι στο μυαλο μου" και στο "δεν ειμαι καλα, κατι εχω". Οι περισσοτεροι ετσι ημαστε, αλλα εγω ισως να το παρακανω στις αρρωστιες... Παντως για 24 οι απαντησεις σου ειναι πολυ κομπλε και βγαζουν μια ωριμοτητα!!! Μπραβο σου!!!
11-07-2016, 15:45 #15
Την επομενη φορα που θα νιωσεις τιναγμα/τραβηγμα/πεταρισμα προσπαθησε να απασχολησεις τον εαυτο σου με κατι αλλο και μη πεφτεις στη παγιδα να αναλωθεις σε σκεψεις/αναζητησεις στο google κλπ...οκ εχεις μια φοβια με τις αρρωστιες, δεν εισαι ο μονος, απλα προπαθησε να επιβάλλεις τη λογικη πανω στο φοβο σου. Η ελα να σε κράξω γω χαχαχα αλλα περα της πλακας το καλύτερο είναι να αποσπάς τη προσοχή σου με κάτι άλλο που σε απορροφά/ηρεμεί.
Και ναι οκ και ατομα με αυτη τη φοβια ε θα παθουν μια κράμπα, μια ψύξη, ενα νευρόπονο, κανα κρυολόγημα, κατι πραγματικό τελοσπαντων, λογικο ειναι ανθρωποι είναι, αλλα γιατί να πηγαινει ο νους σου στο χειρότερο και να μη προτιμάς την απλούστερη εξήγηση που ειναι πάντα και η πιθανότερη; Το απλούστερο ειναι και το πιθανότερο πάντα και εκεί να εστιάζεις...τεσπα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εσυ μην μασας