εχω νευριασει με τον εαυτο μου..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53

εχω νευριασει με τον εαυτο μου..

να 'μαι παλι..με εχει παρει πολυ απο κατω..εχω φτασει στις μερες μας,αυτη τη δυσκολη εποχη να εχω απορριψει 4 δουλειες..ειλικρινα δεν ξερω τι εχω παθει..με καλουν να παω για δουλεια και δεν παω..και λεω για δουλεια οχι για συνεντευξη/δοκιμαστικο.θελω να παω,γι αυτο αλλωστε στελνω και βιογραφικα,αλλα οταν χτυπησει το τηλ και κανονισω ραντεβου κοβονται τα ποδια μου.και δεν παω.γιατι φοβαμαι να οδηγησω μηπως πεθανω,φοβαμαι οτι δεν θα ανταπεξελθω στη δουλεια και συνεχως θα νιωθω αδυναμη και θα φοβαμαι μην παθω κατι..δεν εχω την πολυτελεια να καθομαι..αλλα αυτος ο φοβος μου μου κοβει με το ζορι καθε επιθυμια.αφου και μονο στην ιδεα οτι θα ειμαι εξω με πιανει το στομαχι μου και ολα τα συμπτωματα τελοσπαντων..τα οποια ειναι πολλα..
    εν ολιγοις ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι εχω νευρα με μενα,οτι ντρεπομαι για μενα και οτι δε μπορω να μου συγχωρησω αυτες μου τις πραξεις.σκεφτομαι οτι περιπου 2 χρονια πριν μπορει να μην ημουν στα καλυτερα μου αλλα δεν μασαγα ομως.τουλαχιστον κυκλοφορουσα.δεν φοβομουν.δεν ειχα φοβια.και με συγκρινω με τοτε και στενοχωριεμαι.γιατι τοτε μπορουσα και τωρα δε μπορω;τι σκ@τ@ εχω παθει; ετσι θα ειναι η ζωη μου απο δω και περα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinakilg View Post
    να 'μαι παλι..με εχει παρει πολυ απο κατω..εχω φτασει στις μερες μας,αυτη τη δυσκολη εποχη να εχω απορριψει 4 δουλειες..ειλικρινα δεν ξερω τι εχω παθει..με καλουν να παω για δουλεια και δεν παω..και λεω για δουλεια οχι για συνεντευξη/δοκιμαστικο.θελω να παω,γι αυτο αλλωστε στελνω και βιογραφικα,αλλα οταν χτυπησει το τηλ και κανονισω ραντεβου κοβονται τα ποδια μου.και δεν παω.γιατι φοβαμαι να οδηγησω μηπως πεθανω,φοβαμαι οτι δεν θα ανταπεξελθω στη δουλεια και συνεχως θα νιωθω αδυναμη και θα φοβαμαι μην παθω κατι..δεν εχω την πολυτελεια να καθομαι..αλλα αυτος ο φοβος μου μου κοβει με το ζορι καθε επιθυμια.αφου και μονο στην ιδεα οτι θα ειμαι εξω με πιανει το στομαχι μου και ολα τα συμπτωματα τελοσπαντων..τα οποια ειναι πολλα..
    εν ολιγοις ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι εχω νευρα με μενα,οτι ντρεπομαι για μενα και οτι δε μπορω να μου συγχωρησω αυτες μου τις πραξεις.σκεφτομαι οτι περιπου 2 χρονια πριν μπορει να μην ημουν στα καλυτερα μου αλλα δεν μασαγα ομως.τουλαχιστον κυκλοφορουσα.δεν φοβομουν.δεν ειχα φοβια.και με συγκρινω με τοτε και στενοχωριεμαι.γιατι τοτε μπορουσα και τωρα δε μπορω;τι σκ@τ@ εχω παθει; ετσι θα ειναι η ζωη μου απο δω και περα;
    Αγοραφοβια εχεις ?
    εχεις επισκεφτει ποτε καποιον ειδικο?ψυχολογο/ψυχιατρο?
    και πριν δυο χρονια ησουνα καλα?και τωρα φοβασαι να βγεις εξω?και να κυκλοφορησεις?
    εγω απο αυτα π ειπες το μονο π καταλαβα ειναι οτι φοβασαι.....

παθαινω κρισεις πανικου κατα περιοδους..χρονια τωρα..και μετα μου μενει ο φοβος..αλλα τωρα πια ειναι πιο δυνατο και καθηλωτικο απο καθε αλλη φορα..δεν εχω παει σε καποιον ειδικο επειδη σαν ηλιθια πιστευα οτι μπορω να το παλεψω μονη μου ..οτι θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει..αλλα τωρα πια κλεινω εναν χρονο που δεν λεω να συνελθω..φοβαμαι παντου..δηλαδη η λεξη που με χαρακτηριζει ειναι φοβος.τιποτα αλλο.φοβος για τα παντα..για οποιαδηποτε κατασταση..νομιζω πως οτι και να κανω ακομα και που καθομαι κατι θα παθω και θα πεθανω..ετσι ειμαι ολη τη μερα..δεν ευχαριστιεμαι τιποτα..μονο αν πιω κανα ποτηρακι κρασι μια στο τοσο χαλαρωνω λιγο..

Senior Member
    παθαινω κρισεις πανικου κατα περιοδους..χρονια τωρα..και μετα μου μενει ο φοβος..αλλα τωρα πια ειναι πιο δυνατο και καθηλωτικο απο καθε αλλη φορα..δεν εχω παει σε καποιον ειδικο επειδη σαν ηλιθια πιστευα οτι μπορω να το παλεψω μονη μου ..οτι θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει..αλλα τωρα πια κλεινω εναν χρονο που δεν λεω να συνελθω..φοβαμαι παντου..δηλαδη η λεξη που με χαρακτηριζει ειναι φοβος.τιποτα αλλο.φοβος για τα παντα..για οποιαδηποτε κατασταση..νομιζω πως οτι και να κανω ακομα και που καθομαι κατι θα παθω και θα πεθανω..ετσι ειμαι ολη τη μερα..δεν ευχαριστιεμαι τιποτα..μονο αν πιω κανα ποτηρακι κρασι μια στο τοσο χαλαρωνω λιγο..
    και σε ειδικο γτ δεν πας τωρα?πρεπει να πας οπωσδηποτε να σε βοηθησει μην καθεσαι και αφηνεις την ζωη σου ετσι....κανε κατι τωρα
    σου περασαν οι κρισεις?ποτε επαθες τελευταια?φοβασαι να βγεις δλδ γενικα απο το σπιτι σ?
    δεν αξιζει να χαλασεις την ζωη σ γι αυτο..οι κρισεις ερχινται και μετα απο λιγο καιρο φευγουν..ειχα και εγω παλια ,ειχα παθει μερικες πριν 7 χρονια..δεν ξαναεπαθα..απλα ηταν σε περιδο στρες....
    απο τις κρισεις δεν παθαινεις τπτ μην φοβασαι για την ζωη σου ..απλα ειναι ενοχλητικες οταν ερχονται..

τελευταια ηταν πριν 3 μηνες περιπου..μου εχει μεινει η φοβια..με αποτελεσμα να ζαλιζομαι,να νιωθω οτι πνιγομαι και αλλα τοσα καθε φορα που πρεπει να παω καπου..σε καμια περιπτωση δεν ειμαι λειτουργικη..αλλα θα θελα πολυ να ξαναγινω..βεβαια τα ιδια συμπτωματα τα εχω και μεσα στο σπιτι αλλα οχι συνεχεια και οχι εντονα..δηλαδη ελεος..με βαρεθηκα..ευχαριστω που απαντας παντως..

Senior Member
    τελευταια ηταν πριν 3 μηνες περιπου..μου εχει μεινει η φοβια..με αποτελεσμα να ζαλιζομαι,να νιωθω οτι πνιγομαι και αλλα τοσα καθε φορα που πρεπει να παω καπου..σε καμια περιπτωση δεν ειμαι λειτουργικη..αλλα θα θελα πολυ να ξαναγινω..βεβαια τα ιδια συμπτωματα τα εχω και μεσα στο σπιτι αλλα οχι συνεχεια και οχι εντονα..δηλαδη ελεος..με βαρεθηκα..ευχαριστω που απαντας παντως..
    σιγα βρε :P

ναι αλλα δεν μ ειπες αν ειχες παει σε καποιον ειδικο?γτ αν οχι πρεπει να πας.....θα σ βοηθησει πολυ....αν δεν εχεις λεφτα υπαρχουν και κεντρα ψυχικης υγειας δωρεαν..παντως μην το αφηνεις πρεπει να πας...για να σ περασει και να μπορεσεις να ξαναγινεις φυσιολογικη και λειτουργικη..
    Και γτ απεριψες ολες τις δουλειες?κακαως...λογο του φοβου σ ε?μπορεις ν πας σ αυτες τις δουλειες η τις προλαβαν αλλοι?
    Εκτος απο κρισεις πανικου δεν εχεις τπτ αλλο?πχ θλιψη και τετοια ε?

οχι δεν εχω παει σε ειδικο..κψυ εδω που ειμαι δεν εχει..σημερα ειχα ενα ραντεβου για δουλεια κι ο ανθρωπος μου ειπε να παω για να ξεκινησω αμεσα και δεν πηγα..και επειδη παιζει το συμπαν μαζι μου χτυπησε το τηλ μου πριν κανα τριωρο και μου ειπαν να παω αυριο σε αλλη δουλεια που ειχα στειλει βιογραφικο..και μου φαινεται βουνο γμτ..οσο για το θεμα της θλιψης ναι εχω..στην ουσια δεν με ικανοποιει τπτ στη ζωη μου.τπτ απ το τιποτα που εχω..κατα διαστηματα περναω αρκετο καιρο στο κρεβατι και μονο κλαιγοντας..

Senior Member
    οχι δεν εχω παει σε ειδικο..κψυ εδω που ειμαι δεν εχει..σημερα ειχα ενα ραντεβου για δουλεια κι ο ανθρωπος μου ειπε να παω για να ξεκινησω αμεσα και δεν πηγα..και επειδη παιζει το συμπαν μαζι μου χτυπησε το τηλ μου πριν κανα τριωρο και μου ειπαν να παω αυριο σε αλλη δουλεια που ειχα στειλει βιογραφικο..και μου φαινεται βουνο γμτ..οσο για το θεμα της θλιψης ναι εχω..στην ουσια δεν με ικανοποιει τπτ στη ζωη μου.τπτ απ το τιποτα που εχω..κατα διαστηματα περναω αρκετο καιρο στο κρεβατι και μονο κλαιγοντας..
    λεφτα να πας σε εναν ειδικο εχεις?αν εχεις παντως πηγαινε θα σ βοηθησει πολυ...
    να πας στην δουλεια μην ριξεις ακυρο..και που καθεσαι σπιτι με τις φοβιες σου?κερδιζεις κατι?μην τις αφησεις αλλο ,πηγαινε και δεν θα το μετανιώσεις θα γινεις καλυτερα αμα βγεις απο το σπιτι....δλδ αυτο θες απο τον εαυτο σου?κανε μια προσπαθεια σηκω ντυσου ,ετοιμασου και πηγαινε...ξερω οτι ειναι δυσκολο γτ παλια ειχα και εγω κατι παραπλησιο αλλα αμα δεν κανεις κατι θα μεινεις ετσι...δεν θες να αλλαξει αυτο?
    Ας σου φενεται βουνο η δουλεια πρεπει να πας...να αλλαξει αυτο που ζεις...το προτιμας δλδ?να καθεσαι σπιτι με τις φοβιες απ'το να βγεις εξω και να πας κοντρα?

Αν θες να αλλαξει κατι στην ζωη σου σημερα ειναι η μερα..με ενα ναι η οχι στην δουλεια μπορει να αλλαξουν πολλα πραγματα σκεψου το καλα πριν δεν πας ουτε στην δευτερη δουλεια..δλδ σκεψου σαν κατι που θα αλλαξει ριζικα την ζωη σου

Senior Member
    Κούκλα τα ξέρεις πρέπει να πας σε ένα ειδικό και αν θες μπορείς να πάρεις και φάρμακα κάτι φυτικό δοκίμασες? Γυμναστική? Περπάτημα τρέξιμο κάτι? Αφού τα ξέρεις άμα δεν κάνεις τίποτα δε γίνεται τίποτα αντέδρασε σε αυτό που σου συμβαίνει βγάλε τον εαυτό σου δηλαδή τι θα πάθεις άμα προσπαθήσεις τώρα ξεκινάει η ζωή με τα προβλήματα πότε περιμένεις να αρχίσεις κάτι για να γίνει κάτι έστω κι αν είναι αυτό που δε θες αλλά άμα κανείς κάτι θα γίνει κάτι νόμος της ζωής
    Πλάκα πλάκα είμαι και γκουρού τις ελεύθερες μου ώρες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν είμαι γκουρού κούρου είμαι
    Αστειάκι

ουτε φαρμακα..ουτε φυτικα..ουτε γυμναστικη..ουτε τιποτα ..τιποτα δεν κανω απ ολα αυτα..εσεις σωστα τα λετε..καλα ποσο loser ειμαι τελικα..

Senior Member
    εγω σου ειπα παντως φροντισε τον εαυτο σου μην τον αφηνεις.....
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας για δουλεια και σε εναν ψυχικο υγειας..θα γινεις πολυ καλυτερα ....
    αλλα πρεπει ν αρχισεις να κανεις κατι μην αφηνεις τπτ..
    αυτα απο εμενα

Senior Member
    Κι από μένα κούκλα κάτι πρέπει να κάνεις εγώ τα εφάρμοσα όλα αυτά και σου λέω θα δεις διάφορα εγγυημένα κάτι λίγο από το καθένα

Το εχω περασει και εγω αυτο το σταδιο. Αρνησης το ονομασα. Οσο ομως με κατηγορουσα τοσο χειροτερα γινομουν. Ζητησα βοηθεια σε πλαισιο κουβεντας για να καταλαβω σιγα σιγα καποιες αρνησεις μου.
    Πρωτο καλο μειωθηκε ο θυμος προς τον εαυτο μου. Εαν μπορεις να βρεις ψυχθεραπευτικη υποστηριξη κανε το. Αδειασαν οι μπαταριες σου. Μονη ποσα να κανεις ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Cc μου ,τι κανεις;το θεμα ειναι οτι χανω ευκαιριες και μετα ειμαι πολυ σκληρη με τον εαυτο μου.εγω η ιδια θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να αρνουμαι δουλειες.και μετα με κατηγορω,με τιμωρω κλπ..θελω να ψαξω και να βρω τι σκ@τ@ ειναι αυτο που με σταματαει..και πριν απο λιγο παλι χτυπησε το τηλ.γι αλλη συνεντευξη.εχω αγχωθει ηδη εχουν βαρυνει τα βλεφαρα μου δε τη παλευω..η ζωη ομως τρεχει,δεν περιμενει.κι οπως λενε πρεπει να αρπαζουμε τις ευκαιριες.μακαρι να μπορουσα να το κανω..

Page 1 of 4 123 ... LastLast