Results 1 to 7 of 7
Thread: Η σχεση μου.
-
07-06-2016, 17:52 #1
Η σχεση μου.
Καλησπερα σε ολους .Περνω το θαρρος να δημοσιευσω στο συγκεκριμενο forum γιατι θελω να μοιραστω οτι συμβαινει, με σας, η με καποιον που εχει αναλογη εμπειρια.Το ιστορικο ξεκινα πριν απο δυο χρονια την εποχη που αποφασιζω οτι η σχεση αυτη δεν ειναι καταλληλη για μενα κ φευγω.Μετα τα γεγονοτα συμβαινουν ως εξης.Ειδα τον ανθρωπο μου να εχει παψει να ειναι πια ανθρωπος να μην μπορει ν αποφασισει για το παραμικρο ,να μην τρωει,να μην μπορει να μασησει ,να μην κανει μπανιο,να μην μπορει να κοιμηθει να εχει ιδεες καταδιωξης απο δηθεν μυστικες υπηρεσιες οπου θα τον κατηγορουσαν για να τον βαλουν φυλακη!!!Αυτοκτονικος ιδεασμος κ αποπειρα η οποια ευτυχως δεν πετυχε.Ελαβε θεραπεια κ εγινε ξανα ο γοητευτικος κ επιτυχιμενος αντρας που γνωρισα.Ξανα μαζι με παρακολουθηση απο ψυχιατρο ο οποιος σταδιακα του σταματησε τα φαρμακα.Τα φαρμακα σταματησαν αλλα τα προβληματα συμπεριφορας παραμενουν .Τα παραπανω δεν συμβαινουν πια ομως η συμπεριφορα του ειναι απολυτη κ ακαμπτη.Υπερβολικος σε ολα κ κυριως με θεματα υγειας.Π.χ μια ιωση η ενα σπυρακι.Μιλαμε για τοσο απλα θεματα.Σκεφτεται τοσο υπερβολικα αρνητικα παντα οτι θα με κολλησει κατι η θα παθει κατι..απροσδιοριστο.Ολες αυτες οι σκεψεις του εχουν σαν αποτελεσμα να προχωρα κ σε πραξεις.Αφου λοιπον φοβαται θεωρει οτι ειναι καλυτερα να ξεκοψει μαζι σου!!!Δεν βγαινει ραντεβου ,πχ γιατι εχεις μια ιωση (η οποια αποδραμει-δεν ειπαμε να σαι κ με πυρετο)δεν αγγιζει ουτε καν το χερι απο τον κινδυνο της μολυνσης εχω συμπερανει εγω.Για φιλι?ουτε λογος ακομη κ αν ειχαν περασει 15 μερες.!!Η μονη επαφη αντε κανα μυνημα.κι αυτο αν συμφωνεις μαζι του.Αν δεν συμφωνεις ξεκοβει κ μπορει να ξανστειλει ενα μηνυμα μετα απο 2 μερες.Ουτε τηλεφωνο ουτε προσωπικη επαφη.Για το αν νιωθεις εσυ σαν σκουπιδι καθε φορα θεωρω οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου κ δεν ειναι σε θεση να καταλαβει οτι εσυ νιωθεις παραπολυ ασχημα με την συμπεριφορα αυτη.Οσες φορες κι αν του εχω θιξει το θεμα προσπαθει να τα φρτωσει σε μενα οτι νιωθει αγχος κ θελει ηρεμια.Δεν ξερω κ δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος ερωτευμενος να μπορει να συμπεριφερεται τοσο σκληρα στον συντροφο του.Ποτε δεν μπορουσαμε να κανονισουμε τιποτα .αναβαλει ξανα κ ξανα κ απαιτει απο εμενα να ειμαι παντα μεσ την τρελη χαρα.Σαν να μην γινεται τιποτα.Αυτα....Θα χαρω πολυ να σας ακουσω.
- 07-06-2016, 17:58 #2
o φιλος σου κατα πασα πιθανοτητα εχει νοσοφοβια και υποχονδριαση..αφου τ εφυγαν τα αλλα τα σοβαρα παλι καλα να λες....
τωρα για τα υπολοιπα εσενα μπορει να σ φενονται ακατονοητα αυτα που κανει ,αλλα αμα ησουνα στην θεση θα καταλαβαινες και αυτος τι περναει .....επειδη εχω περασει απο αυτα με τις αρρωστιες στο λεω οτι εκεινη την ωρα τ μυαλο δεν δουλευει και δεν σκεφτεται λογικα..
οποτε εγω προσωπικα θα μπορουσα να τον δικαιολογησω ωσ ενα βαθμο.....
το θεμα ειναι να παει παλι σ καποιον ειδικο να τον βοηθησει με αυτο......αλλιως βλεπω να σας χαλαει την σχεση στο τελος..
07-06-2016, 18:21 #3
προτεινε του να πατε σε εναν ειδικο μιλησε το για την φοβια του αν δεν ειναι συνεργασιμος κοψε περα και αστον να βουρλιζεται απο την στιγμη που δεν μπορει να σε εκτιμησει σαν ανθρωπο φευγεις
07-06-2016, 18:32 #4
Πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία έπρεπε να κάνει μαζί με τα φάρμακα και τώρα που τα έκοψε δεν είναι αργά αλλά θα του πάρει δύο τρία χρόνια να το ξεπεράσει τελείως
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-06-2016, 11:20 #5
ναι μονο με ειδικο θα τα καταφερει αλλιως θα παιζει να γινει χειροτερα..
εσυ δεν εχω καταλαβει τι παιρνεις απο αυτη τη σχεση??
γενικα μιλαω..οχι να τον παρατησεις τον ανθρωπο επειδη ειναι αρρωστος..γαι ονομα του θεου..
αλλα εσυ εχεις υπολογισει αν μπορεις να αντεξεις ολο αυτο?
εχεις δυναμεις?σε τι φαση εισαι?
08-06-2016, 18:58 #6
Τι να αντεξω απ ολο αυτο.Δεν αντεχεται...χωρια που πρεπει παντα εκεινος να εχει δικιο.Απο δυναμεις ..θεωρουμαι δυναμικος ανθρωπος αλλα ...εχω κ ορια.κ καπου με ξεπερνα η ολη κατασταση.θεωρω οτι θα φτασω να χρειαζεται να κανω ψυχοθεραπεια αν συνεχισω...τελος παντων.Απλα κ λυπαμαι κ κριμα ειναι,γιατο χω προσπαθησει πολυ.Ξερεις τι ειναι να τρεχεις στους γιατρους με το κιχ?..για μενα παντα ε?γιατι ολα ειναι υποκειμενικα.
08-06-2016, 19:38 #7
αυτο το τελευταιο ποστ που εκανες αποστηθησε το και πεστου το αν ο λεγαμενος δεν θελει να ακουσει και θελει να σε στειελει εσενα για ψυχοθεραπεια στειλτον με συνοπτικες διαδικασιες εκανες υπομονη οσο μπορουσες δεν θα πεθανεις κιολας να εισαι σε μια σχεση πουδεν περνας καλα