Ερώτηση για αλκοολισμό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Συμφωνώ με νικ , γενικότερα δεν κάνει καλό! Εγώ κάπνιζα χρόνια αλλά το έκοψα! Δεν είναι κάτι φοβερό. Θέληση να υπάρχει!!!!!!!!!!!!
    Οχι Δημητρα , καμμια σχεση με τσιγαρο , ειναι φοβερο το αλκοολ , ισως χειροτερο κι απο ναρκωτικα στην διακοπη του , απο αυτους που καταληγουν στην αποτοξινωση , ενα 85% ξανακυλα , ενω μονο ενα 1-2% το κοβουν ιδιαις δυναμεις .........Αγγελος ..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω δεν παρουσιασα τιποτα απολυτως , ισως επειδη το κραταγα με χιλια ζορια στο κρασι , αντε μια στις δεκα τσιπουρο , δεν πηγα σε πιο σκληρα , αλλα μειωση στο αλκοολ , δεν υπαρχει , η το κοβεις εντελως , η οχι , μια φορα αλκοολικος , παντα αλκοολικος ...........στην πρωτη αναποδια , ξανακυλας , αν διατηρεις επαφη με το αλκοολ ........
    Και με το τσιγάρο συμβαίνει αυτό, άμα διατηρήσεις επαφή.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και με το τσιγάρο συμβαίνει αυτό, άμα διατηρήσεις επαφή.....
    Δεν αντιλεγω , δεν καπνιζω , για να το λες ομως .................................. αλλα σε μια ' ειδικη ' που ειχα παει να μου κοψει το αλκοολ , με topamac , ανεπιτυχως βεβαια , μονος τοκοψα τελικως , μου ειπε οτι το αλκοολ ειναι 3 φορες δυσκολοτερο απο το τσιγαρο να το κοψεις , γιατι δρα στους υποδοχεις της ντοπαμινης ( το αλκοολ ) , εκει που δρα και η κοκαινη .....

Banned
    Δεν αντιλεγω , δεν καπνιζω , για να το λες ομως .................................. αλλα σε μια ' ειδικη ' που ειχα παει να μου κοψει το αλκοολ , με topamac , ανεπιτυχως βεβαια , μονος τοκοψα τελικως , μου ειπε οτι το αλκοολ ειναι 3 φορες δυσκολοτερο απο το τσιγαρο να το κοψεις , γιατι δρα στους υποδοχεις της ντοπαμινης ( το αλκοολ ) , εκει που δρα και η κοκαινη .....
    Ναι η δυσκολία για να το κόψεις φαντάζομαι θα είναι μεγαλύτερη...άλλα άμα το μειώσεις το ίδιο εύκολα το αυξάνεις για όλα?

Senior Member
    Ναι η δυσκολία για να το κόψεις φαντάζομαι θα είναι μεγαλύτερη...άλλα άμα το μειώσεις το ίδιο εύκολα το αυξάνεις για όλα?
    Δεν το ξερω αυτο , διοτι ουτε εχω καπνισει , ουτε εχω μπλεξει με ναρκωτικα , μονο απο αλκοολ ξερω , κρασι μαλιστα , αμα με ρωτησεις για 40αρια ποτα , ( 40% αλκοολ , ουισκι , βοτκα , τζην κλπ. ) , παλι θαπαντησω δεν ξερω ........αλκοολικος με κρασι παντως , δεν νοειται , παντα προχωρας σε 40αρια , οποτε , μπορει και να μην υπηρξα αλκοολικος , αφου ειχα καποιον ελεγχο , στο τι θαπιω , και κατεγραφα τι επινα καθα μερα ( ! ) ,αλλα το κακο , ειναι οτι επινα κανα διλιτρο κρασι , με καμμια 10αρια ζαναξ ........αυτο , γι αυτους που νομιζουν οτι θα παθεις κατι αν πιεις αλκοολ , με ηρεμιστικα , επαιρνα και το αντικαταθλιπτικακι μου , μαζι ολα , τουρλου τουρλου , και οδηγουσα την μηχανη μου , γιαυτο εχω πεσει/τρακαρει καμια 15αρια φορες , και 5 φορες κατεληξα στο νοσοκομειο , με πηγαν , δεν πηγα , αναισθητο ................ μετα, ας μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη που με φυλαγε , απωλειες υλικες μονον , παντα ημουν πιστος , μονο τα δυο μπροστινα δοντια εσπασα , 3 φορες ομως , στο τελος αφησα τα προχειρα , αφου λεω θα τα ξανασπασω !! εκανα εμφυτευσεις , δυο , το 10 , που τοκοψα .............εδω , μια τουμπα τρως , νηφαλιος , και σακατευεσαι .....

Junior Member
    Δεν το ξερω αυτο , διοτι ουτε εχω καπνισει , ουτε εχω μπλεξει με ναρκωτικα , μονο απο αλκοολ ξερω , κρασι μαλιστα , αμα με ρωτησεις για 40αρια ποτα , ( 40% αλκοολ , ουισκι , βοτκα , τζην κλπ. ) , παλι θαπαντησω δεν ξερω ........αλκοολικος με κρασι παντως , δεν νοειται , παντα προχωρας σε 40αρια , οποτε , μπορει και να μην υπηρξα αλκοολικος , αφου ειχα καποιον ελεγχο , στο τι θαπιω , και κατεγραφα τι επινα καθα μερα ( ! ) ,αλλα το κακο , ειναι οτι επινα κανα διλιτρο κρασι , με καμμια 10αρια ζαναξ ........αυτο , γι αυτους που νομιζουν οτι θα παθεις κατι αν πιεις αλκοολ , με ηρεμιστικα , επαιρνα και το αντικαταθλιπτικακι μου , μαζι ολα , τουρλου τουρλου , και οδηγουσα την μηχανη μου , γιαυτο εχω πεσει/τρακαρει καμια 15αρια φορες , και 5 φορες κατεληξα στο νοσοκομειο , με πηγαν , δεν πηγα , αναισθητο ................ μετα, ας μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη που με φυλαγε , απωλειες υλικες μονον , παντα ημουν πιστος , μονο τα δυο μπροστινα δοντια εσπασα , 3 φορες ομως , στο τελος αφησα τα προχειρα , αφου λεω θα τα ξανασπασω !! εκανα εμφυτευσεις , δυο , το 10 , που τοκοψα .............εδω , μια τουμπα τρως , νηφαλιος , και σακατευεσαι .....

Δεν έχει σχέση το τι πίνεις.Το θέμα είναι πόσο το σκεφτόσουν οταν δεν μπορούσες να πιεις.Εγω το σκεφτόμουν ολη την ώρα, μέχρι και οταν κοιμόμουν ονειρευόμουν πως έπινα.Εκεί φένετε ο αλκοολικός.Οχι στην ποσότητα η το πόσο συχνα το κανει

Banned
    Εσύ δεν θες να το κόψεις επειδή σ΄αρέσει ή ότι φοβάσαι τα στερητικά κλπ? Η θες να το κόψεις?

Junior Member
    Εσύ δεν θες να το κόψεις επειδή σ΄αρέσει ή ότι φοβάσαι τα στερητικά κλπ? Η θες να το κόψεις?
    Δεν θα το κόψω ποτε φίλε.Απλά επειδή δεν είμαι σε οικονομική ανεση το κάνω αυτο για να μην με πιάσουν τα στερητικά αν κάποια στιγμή δεν έχω χρήματα.Παλιά που έιχα μια δουλειά ειχα χρήματα και μπορουσα να πίνω καθημερινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by buk View Post
    Δεν έχει σχέση το τι πίνεις.Το θέμα είναι πόσο το σκεφτόσουν οταν δεν μπορούσες να πιεις.Εγω το σκεφτόμουν ολη την ώρα, μέχρι και οταν κοιμόμουν ονειρευόμουν πως έπινα.Εκεί φένετε ο αλκοολικός.Οχι στην ποσότητα η το πόσο συχνα το κανει
    πολύ σωστό...
    Quote Originally Posted by buk
    Δεν θα το κόψω ποτε φίλε.Απλά επειδή δεν είμαι σε οικονομική ανεση το κάνω αυτο για να μην με πιάσουν τα στερητικά αν κάποια στιγμή δεν έχω χρήματα.Παλιά που είχα μια δουλειά ειχα χρήματα και μπορουσα να πίνω καθημερινα.
    ok αν είναι αυτό το πρόβλημα σου εγώ όταν ξέμενα από χρήματα άρχιζα να πουλάω πράγματα στο μοναστηράκι. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εξοικονομήσει κάνεις χρήματα αλλά υποτίθεται εδώ είναι φόρουμ αυτοβοήθειας...

Banned
    Δεν θα το κόψω ποτε φίλε.Απλά επειδή δεν είμαι σε οικονομική ανεση το κάνω αυτο για να μην με πιάσουν τα στερητικά αν κάποια στιγμή δεν έχω χρήματα.Παλιά που έιχα μια δουλειά ειχα χρήματα και μπορουσα να πίνω καθημερινα.
    Kαι ούτε θες να μειώσεις τις ποσότητες? Δεν θες ,πιστεύεις ότι δεν μπορείς?

Senior Member
    και γιατι δεν θες να το κοψεις ποτε?δεν θα σ κανει καλο...και εγω πριν επινα ασταματητα για δυο χρονια...επινα ασταματητα ,ειχα χαλασει χιλιαδες ευρω..βεβαια να μην λεω ψεματα το ευχαριστιομουν κιολας περναγα ωραια στα π[αρτυ π πηγαινα..αλλα φοβηθηκα μην παθω τπτ..και τελικα το εκοψα....δεν ξερω σ τι σημειο ειχα φτασει ...αλλα στερητικα επαθα μονο τον πρωτο μηνα και λιγα..ενατξει το σκεφτομουνα ..και απλα επινα κανα μπυρακι...

μην αγχωνεσαι για τα στερητικα θα σ πιασουν για κανα διμηνο πιστευω και δεν ειναι και πολυ μεγαλα..εκτος αν πινεις τεραστιες ποσοτητες..τοτε ναι θα σ πιασουν

Senior Member
    Για να το λες ..............παντως , κι μενα , τοτε , η ζωη μου περιστρεφοταν γυρω απο το αλκοολ , και τωρα , καμμια φορα το σκεφτομαι , αμα πληττω , αλλα δεν ξανακυλω , θεωρω οτι περασα μια φαση , και χαιρομαι που ειμαι αθικτος , αλλα η τυχη δεν κρατα για παντα .............αρκετα την προκαλεσα .....

Senior Member
    Φίλε, αυτό σκέφτεσαι; Ότι αν δεν έχεις λεφτά κάποια μέρα θα σε πιάσουν στερητικά, ή ότι δεν θα μπορείς να κάνεις κεφάλι;

Junior Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Φίλε, αυτό σκέφτεσαι; Ότι αν δεν έχεις λεφτά κάποια μέρα θα σε πιάσουν στερητικά, ή ότι δεν θα μπορείς να κάνεις κεφάλι;
    και τα δυο

Banned
    και τα δυο
    Ε κάτσε ξαφνικά θα μείνεις χωρίς λεφτά?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast