Πήγα σε ψυχολόγο τελικά! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν σου επιτίθεμαι,απλά ρώτησες αρκετά και το βρήκα περιττό.
    Από την πρώτη ερώτηση μου απάνταγες έτσι. Άμυνες ήταν αυτά. Όχι επίθεση.

Εγώ θα στο ξαναπώ, γιατί μιας και την έκανες την κίνηση, σε συμφέρει να την κάνεις ολοκληρωμένη.
    Μη μείνεις στις γενικότητες και στην "αυτοβιογραφία" σου. Εξήγησέ της πόση σημασία έχει για εσένα, οτι αν η ψυχολόγος ήταν μέτρια ή άσχημη (κατ' εσέ), δεν θα έδινες σε εκείνη και στα λόγια της, όση σημασία της δίνεις τώρα που την θεωρείς όμορφη... θα απέρριπτες αυτά που θα σου έλεγε... ή θα νόμιζες οτι μπορεί και να θέλει να σε κοροιδέψει.

Banned
    Δεν σου επιτίθεμαι,απλά ρώτησες αρκετά και το βρήκα περιττό.
    Θα μεγαλώσει η μύτη σου ρε! :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πόσο πιστεύετε ότι θα με βοηθήσει η ψυχολόγος?

Senior Member
    Eξαρτάται από ΕΣΕΝΑ !
    δεν μετριέται ποσοτικά...ούτε ο ψυχολογος ειναι κανενας θαυματοποιός που από το καπέλο βγαζει λαγους.
    Εξαρταται από τη δουλεια που εσυ θέλεις να κανεις με τον εαυτο σου! να διευρευνεις την αντιληψη σου σχετικα με τη σκεψη σου, τα βιωματα σου, να επαναπροσδιορισθεις, να βάλεις Χ και να κανεις νεα αρχη, να αναγνωριζεις τα λαθη σου, να προσπαθεις, να σφάλλεις και πάλι απο την αρχή...

Εγω προσωπικά από όσο σε έχω διαβάσει πιστεύω ότι πιο πολύ θα σε βοηθήσουν οι παρεες, η κοινωνικοποιηση, οι συναναστροφές, το να βλεπεις κοσμο εξω για να κοψει το ματι σου, να μιλας, να φας και τα χαστουκια σου, να ωριμασεις!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Eξαρτάται από ΕΣΕΝΑ !
    δεν μετριέται ποσοτικά...ούτε ο ψυχολογος ειναι κανενας θαυματοποιός που από το καπέλο βγαζει λαγους.
    Εξαρταται από τη δουλεια που εσυ θέλεις να κανεις με τον εαυτο σου! να διευρευνεις την αντιληψη σου σχετικα με τη σκεψη σου, τα βιωματα σου, να επαναπροσδιορισθεις, να βάλεις Χ και να κανεις νεα αρχη, να αναγνωριζεις τα λαθη σου, να προσπαθεις, να σφάλλεις και πάλι απο την αρχή...

Εγω προσωπικά από όσο σε έχω διαβάσει πιστεύω ότι πιο πολύ θα σε βοηθήσουν οι παρεες, η κοινωνικοποιηση, οι συναναστροφές, το να βλεπεις κοσμο εξω για να κοψει το ματι σου, να μιλας, να φας και τα χαστουκια σου, να ωριμασεις!
    Παρέες έχω δεσποινίς,δεν είμαι αντικοινωνικός και μόνος.
    Δεν επιδιώκω την μοναξιά.

Senior Member
    Παρέες έχω δεσποινίς,δεν είμαι αντικοινωνικός και μόνος.
    Δεν επιδιώκω την μοναξιά.
    Tότε γιατί είσαι ντροπαλός?
    Γιατί αγχώνεσαι?
    Γιατί στην ηλικια σου με τόσες παρεες, αφου λες οτι δεν εισαι μονος ουτε επιδιωκεις τη μοναξια, δεν εχεις ξεκινησει την ερωτικη ζωη σου?
    Εσυ τι απαντησεις δινεις?

Senior Member
    Γιατί αγχώνεσαι?
    Γιατί στην ηλικια σου με τόσες παρεες, αφου λες οτι δεν εισαι μονος ουτε επιδιωκεις τη μοναξια, δεν εχεις ξεκινησει την ερωτικη ζωη σου?
    Μάρα, δεν υπάρχει γιατί είναι ντροπαλός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, όπως και ο δικός μου. Τι να κάνουμε. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει ο οποιοσδήποτε την ερωτική ζωή γιατί αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν καν μπακούρια στο χάρτη! Χρειάζεται και κίνητρο εδώ η κατάσταση. Όταν βλέπει ότι μόνος του (και για εμένα ισχύει αυτό) είναι χαμένος από χέρι, τι άλλο να κάνει ο φίλος; Εδώ χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια, και δε μιλάω για ψυχολόγο! Χρειάζεται μαζί του έναν άντρα "γκομενάκια" ή μια γυναίκα καλή φίλη που να θέλουν να τον βοηθήσουν πραγματικά και να του δίνουν την ανάλογη καθοδήγηση...

Banned
    Εξαρτάται από α. την ηθική της (άν έχει και πόσο συμβιβασμένη ή όχι είναι αυτή) όπως έχω εξηγήσει αναλυτικά στην ανάρτηση Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%82-%CE%91%29) και β. από την διάθεση σου να εξασφαλίσεις ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βοήθεια σου με τους τρόπους που έχω προτείνει στο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...A5%CE%A4%CE%97), δηλαδή την ενασχόληση με τα κυρίως θέματα σου και όχι την αποκλειστική ενασχόληση π.χ. με τα δευτερεύοντα θέματα σου, συζητήσεις περί ποδοσφαίρου / μόδας, χαίδεμα αυτιών κλπ, δηλαδή όσα αναφέρω στο ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...A4%CE%A9%CE%9D).

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί αγχώνεσαι?
    Γιατί μου επιτίθεσαι;
    Νομίζω ότι ο rolen σου απάντησε.
    Φιλικά.....

Senior Member
    Μπραβο why. Καλη αρχη σου ευχομαι.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Μάρα, δεν υπάρχει γιατί είναι ντροπαλός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, όπως και ο δικός μου. Τι να κάνουμε. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. ...
    Και ομως , αλλαζει .........κι εγω ημουν πολυ ντροπαλος μικρος , με τα χρονια μουφυγε , ξετσουμισα ......... μια ελαφρα συστολη την εχω , αλλα δεν ειναι κακη , την προτιμω απ το ναμαι θρασυς ..................... ιδιως αν παει καποιος να με ' ριξει ' εκει πανε ολα περιπατο , δεν υψωνω τονο φωνης ευκολα , αλλα ο αλλος , καταλαβαινει απο το υφος μου οτι δεν θαχουμε καλα ξεμπερδεματα ..........κρατω παντα τα προσχηματα ομως , δεν εκτροχιαζομαι ......................δεν εχει χρειαστει ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και ομως , αλλαζει .........κι εγω ημουν πολυ ντροπαλος μικρος , με τα χρονια μουφυγε , ξετσουμισα ......... μια ελαφρα συστολη την εχω , αλλα δεν ειναι κακη , την προτιμω απ το ναμαι θρασυς ..................... ιδιως αν παει καποιος να με ' ριξει ' εκει πανε ολα περιπατο , δεν υψωνω τονο φωνης ευκολα , αλλα ο αλλος , καταλαβαινει απο το υφος μου οτι δεν θαχουμε καλα ξεμπερδεματα ..........κρατω παντα τα προσχηματα ομως , δεν εκτροχιαζομαι ......................δεν εχει χρειαστει ......
    Αυτό λέγεται και ξεψαρώνω, το ντροπαλός σημαίνει ψαρωμένος ή είναι στοιχείο του χαρακτήρα ??? Δεν ξέρω.........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μάρα, δεν υπάρχει γιατί είναι ντροπαλός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, όπως και ο δικός μου. Τι να κάνουμε. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει ο οποιοσδήποτε την ερωτική ζωή γιατί αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν καν μπακούρια στο χάρτη! Χρειάζεται και κίνητρο εδώ η κατάσταση. Όταν βλέπει ότι μόνος του (και για εμένα ισχύει αυτό) είναι χαμένος από χέρι, τι άλλο να κάνει ο φίλος; Εδώ χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια, και δε μιλάω για ψυχολόγο! Χρειάζεται μαζί του έναν άντρα "γκομενάκια" ή μια γυναίκα καλή φίλη που να θέλουν να τον βοηθήσουν πραγματικά και να του δίνουν την ανάλογη καθοδήγηση...
    O άντρας γκομενἀκιας δεν βοηθά απαραίτητα.

Senior Member
    O άντρας γκομενἀκιας δεν βοηθά απαραίτητα.
    Άμα είναι στραβόξυλο αυτός, τότε ναι, είναι έτσι όπως το λες! Γι'αυτό και πρέπει να είναι καλός και σωστός φίλος αυτός. Απαραίτητη προϋπόθεση!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άμα είναι στραβόξυλο αυτός, τότε ναι, είναι έτσι όπως το λες! Γι'αυτό και πρέπει να είναι καλός και σωστός φίλος αυτός. Απαραίτητη προϋπόθεση!
    Δεν βοηθά,γιατί όλες οι (ωραίες) γκόμενες,θα θέλουν αυτόν....

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast