Results 16 to 30 of 44
Thread: Η νυχτα που με σημαδεψε...
-
17-02-2008, 19:59 #16
Αγαπητέ Ikaros,
κάτσε και διάβασε τι λέξεις λες στον εαυτό σου!
Πως περιμένεις να πετύχεις γενικά στη ζωή;
Αν θεωρείς τον εαυτό σου ΜΑΛΑΚΑ θα παραμείνεις έτσι.
Αν έχεις όρεξει (γιατί μόνο με πραγματική θέληση θα καταφέρεις αλλαγές), ψάξου λίγο με το NLP.
Και παρακάτω μια ιστοσελίδα www.elksi.gr.
Πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου.
Εσύ πρέπει να αλλάξεις, όχι οι άλλοι.
Αυτά τα λίγα
καλή συνέχεια
- 18-02-2008, 18:01 #17
Ειναι πολυ δυσκολο να αγαπησω αυτο που ειμαι. Εχω προσπαθησει στο παρελθον αλλα δεν τα καταφερα. Οσο για την ιστοσελιδα που μου δινεις κατανοω οτι εχεις καλη προθεση αλλα ολα αυτα μου μοιαζουν στη καλυτερη σαχλαμαρες. Ο τυπος απλα κοιταει να εκμεταλευτει τους απογοητευμενους για να πουλησει βιβλια και να τα οικονομησει. Χωρια που δεν μπορω να δεχτω με τιποτα οτι οι 4 παρουσιαζομενοι ως μυθοι από αυτον ειναι οντως μυθοι. Ειδικα το πρωτο και καπως το δευτερο και το τριτο. Παει σε κοντρα με οτι πιστευω τοσα χρονια. Με οτι εχω χτισει τοσα χρονια. Ο τυπος ειναι προφανες τι θελει να πουλησει βιβλια πατωντας σε ζωντανα πτωματα σαν το δικο μου. Ισως να αποδεχομουν τους αγνους σκοπους του εαν δεν ειχε να κερδισει τιποτα αλλα αυτο δεν συμβαινει. Ο τυπος ειναι μεγας απατεωνας παταει στη δυστυχια του αλλου καθως ο πνιγμενος από τα μαλλια του πιανεται ως γνωστον. Ευχομαι να μην εισαι ενα απο τα θυματα του. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
18-02-2008, 18:58 #18
Kαλέ, εσύ το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα (και όχι μόνο εσύ δηλαδή).
Ζηλεύεις τον οποιοδήποτε γιατί δεν είναι εσύ και νομίζεις ότι για τους άλλους όλα είναι μια χαρά. Άκου οι γυναίκες την έχουν πιο εύκολα. Ξέρεις πόσες κοπέλες είναι στην ίδια θέση με εσένα; (αν και αυτές δεν έχουν καν την διέξοδο του πορνείου). Αν κάποιος έχει άγχος το να κάνεις έρωτα είναι δύσκολο είτε γυναίκα είσαι είτε άντρας. Στις γυναίκες από το άγχος συσπάται ο κόλπος και δεν μπορεί να γίνει διείσδυση και αν γίνει μπορεί να μη νιώθουν απολύτως τίποτα, είναι σα να μην έγινε (χειρότερα κιόλας, έγινε κάτι το οποίο πόνεσε, ο άλλος ευχαριστήθηκε και η γυναίκα νιώθει σαν αντικείμενο με καμία συμμετοχή δική της).
Σαν πολύ αυστηρός είσαι με τον εαυτό σου και δε νοείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημά σου είναι αυτή σου η αυστηρότητα, η απόρριψη.
Είχες πρόβλημα με τη στύση σου, και; Οι 9 στους 10 με τους οποίους έχω κάνει σεξ είχαν πρόβλημα τις πρώτες φορές, άλλοι είχαν χαλαρή στύση, άλλοι είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση και η πλειοψηφία (ολική σχεδόν) δεν μπορούσε να εκσπερματώσει καθόλου. Μα είχαν άγχος, φυσικό είναι, όπως κι εγώ. Οι πρώτες φορές με κάποιον δύσκολα πετυχαίνουν, χρειάζεται μια εξοικείωση με τον άλλον. Μετά γίνεται καλύτερο και καλύτερο.
Και τι κόλλημα είναι αυτό με την εμφάνισή σου; Είσαι κοντός λες, και; Εγώ στο παρελθόν είχα κόλλημα να μη μου αρέσουν οι ψηλοί (με ξενέρωναν άντρες πάνω από 1,74). Θυμάμαι υπήρχε μια παρέα αγοριών (6-7) με πολλές κατακτήσεις στην περιοχή που σε όλες θα άρεσε τουλάχιστον ένας και ήταν από 1.60 μέχρι 1,70 ο ψηλότερος. Ο πιο κοντός μάλιστα από αυτούς είχε χρόνια σχέση με μία κοπέλα 1,80 (και με αναλογίες και πρόσωπο μοντέλου). Μου αρέσουν επίσης πολλές φορές παχουλοί, άντρες με μεγάλες μύτες και από τις μεγαλύτερες καψούρες της ζωής μου ήταν με κάποιον που θεωρείτο από τους πιο άσχημους άντρες (αυτό βέβαια δεν τον εμπόδιζε να έχει σχέσεις με όμορφες κοπέλες).
Δεν είναι λοιπόν θέμα εμφάνισης.
18-02-2008, 19:19 #19
Κοίτα ίκαρε, άλλο νάσαι άσχημος, να το ξέρεις και να φροντίζεις να καλλιεργείς τα υπόλοιπα, κι άλλο νάσαι άσχημος και μαλάκας μαζί.
18-02-2008, 19:22 #20
Θυμήθηκα τώρα δύο περιστατικά που ταιριάζουν με το θέμα της χαμηλής αυτοεκτίμησης και τι μπορεί να σου κάνει αυτό το κλικ που ανέφεραν παραπάνω που θα μπορούσε να σου αλλάξει την ψυχολογία.
1) Ο πρώην μου, με τον οποίο είχαμε σχέση 7 χρόνια (και σημειωτέον είναι 1.67 μετά βίας) έχει ακόμα να το λέει ότι του έχει μείνει μια φράση μου η οποία του έδωσε αυτοπεποίθηση πολλές φορές όταν τη θυμόταν. Ήμασταν σε ένα γεμάτο κλαμπ και του είπα \"Θα μπορούσες να βγάλεις για καφέ οποιαδήποτε κοπέλα από δω μέσα\" (δηλαδή σε οποιαδήποτε άγνωστη κοπέλα να πήγαινε και να της ζήταγε να βγούνε ραντεβού θα δεχόταν). Το εννοούσα και το εννοώ ακόμα. Όταν είχαμε χωρίσει υπήρχε μια μακρά περίοδος που κάπου άρχισε να αμφιβάλλει για τον εαυτό του, να του έχει μειωθεί η αυτοπεποίθηση αλλά θυμόταν αυτό που του είχα πει και του ανέβαζε το ηθικό.
2) Όταν πήγαινα γυμνάσιο με έβαλε η παρέα της ξαδέλφης μου που πήγαινε 2α λυκείου να κάνω πλάκα σε ένα αγόρι. Μία από τις φίλες της ήταν ερωτευμένη για χρόνια μαζί του αλλά δε τολμούσε να του το πει γιατί ήταν φίλοι, δεν ένιωθε άνετα με το παρουσιαστικό της και δεν ήξερε πως θα το πάρει αυτός. Άρχισα να τον παίρνω τηλέφωνο λέγοντάς του ότι μου αρέσει πολύ, ότι θα ήθελα να τον γνωρίσω, ότι τον έβλεπα στο φροντιστήριο αλλά ντρεπόμουν να του μιλήσω. Συνεχίστηκε αυτό για κανά 2-3 μήνες μέχρι που κόψαμε την πλάκα με μαλακό τρόπο για να μην απογοητευτεί. Τα αποτελέσματα; Ήταν ένα συνεσταλμένο αγόρι, ο καλός μαθητής που ντρεπόταν τις κοπέλες και μετά την πλάκα πήρε τα πάνω του, έβγαλε ένα πιο δυναμικό εαυτό με τις κοπέλες, άρχισε να κάνει σχέσεις τη μία μετά την άλλη και να θεωρείται στο τέλος από τους γόηδες του σχολείου. Αφού η κοπέλα που ήταν ερωτευμένη μαζί του μου έλεγε μετά ότι τελικά σε αυτόν η πλάκα μπορεί να βγήκε σε καλό αλλά αυτή έχασε κάθε ευκαιρία να είναι μαζί του (γιατί φυσικά είχε και αυτή πρόβλημα αυτοπεποίθησης).
18-02-2008, 19:42 #21
Originally posted by Aphelia
Εγώ στο παρελθόν είχα κόλλημα να μη μου αρέσουν οι ψηλοί (με ξενέρωναν άντρες πάνω από 1,74).
18-02-2008, 20:00 #22
ικαρε το μονο που σε ασχημαινει ειναι η ψυχολογια σου
18-02-2008, 20:35 #23
Εχμ, έχουν αμβλυνθεί τώρα κάπως τα γούστα μου, το αγόρι μου είναι 1.83 (αν και δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει που είναι τόσο ψηλός, μου κακοφαίνεται που στραβολαιμιάζω για να τον κοιτάξω) :)
21-02-2008, 15:01 #24
Originally posted by liberchild
Κοίτα ίκαρε, άλλο νάσαι άσχημος, να το ξέρεις και να φροντίζεις να καλλιεργείς τα υπόλοιπα, κι άλλο νάσαι άσχημος και μαλάκας μαζί.
Ναι ειμαι πολυ μαλακας που περιμενω κατανοηση και βοηθεια απο τυπισες σα του λογου σου...
28-02-2008, 20:54 #25
Αγαπητέ Ίκαρε...(έχω μέρες να μπω προς τα δω),
η ιστοσελίδα που σου σύστησα, έχει να κάνει με τον Νευρολογικό Προγραμματισμό και την αναδόμηση των σκέψεων και πιστεύω μας.
Αν δεν σου κάνει, δεν σημαίνει ότι έτσι ελαφρά τη καρδία μπορείς να κατηγορείς!!!!!
Πως είσαι σίγουρος οτι ο άλλος είναι απατεώνας!!!!
Και μετά λες ότι δεν σου δίνουμε κατανόηση.
Πως;;;;;
Εσύ ο ίδιος δεν δείχνεις ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,
ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ.
Αυτά που λέω τώρα, τα κατέκτησα με πολύ αγώνα, τουλάχιστον, πριν κατηγορήσεις δείξε σεβασμό.
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να πιστέψεις, αλλά αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου, ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΜΗΣΕΣ (ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ), ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΑΥΤΑ
Ελπίζω αυτή τη φορά τα λόγια μου να ηχήσουν στο (συγνώμη....ξερό) κεφάλι σου.
Σημ. Αν θες διάβασε και εδώ: www.askitis.gr
Να σαι καλά
Νίκος
29-02-2008, 13:46 #26
Originally posted by Dexter
.. Η πρώτη φορά είναι το κάτι άλλο..πάντα μένει χαραγμένη μέσα σου γιατί είναι η πιο αγνή..είναι η πρώτη, πριν δεν υπήρχε άλλη καμία!
πριν εκφράσv άποψη για το θέμα σου θα ήθελα πρώτα να σου πω να μην αγχώνεσαι με μουφες τέτοιου είδους όπως γράφει παραπάνω ο Dexter.... Η πρώτη φορά δεν είναι τίποτα ... γίνεται απλά για να γίνει... δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά βάζεις το τσουτσουνάκι σου μέσα , σπρώχνεις λίγο όπως έχεις δει στις τσόντες και αυτό είναι... ούτε μένει χαραγμένη μέσα σου ώς η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σου, ούτε σε σημαδεύει για πάντα , ούτε πρέπει να σε επιρεάζει η απόδοση που είχες στις επόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις σου... διότι απλά το σεξ μαθαίνεται με τον καιρο.. μετα απο πολλά φικι φικι θα αρχίσεις να το ευχαριστιέσαι και εσύ.. μέχρι τότε όμως δεν πρέπει να παύεις να προσπαθείς.. να κάνεις εξάσκηση....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.... οι απόψεις τύπου dexter ισχύουν για 1 άτομο στα 1000.....
\"Everything is alright, all we need is some direction\"
29-02-2008, 14:06 #27
Originally posted by nikosFU
Αγαπητέ Ίκαρε...(έχω μέρες να μπω προς τα δω),
η ιστοσελίδα που σου σύστησα, έχει να κάνει με τον Νευρολογικό Προγραμματισμό και την αναδόμηση των σκέψεων και πιστεύω μας.
Αν δεν σου κάνει, δεν σημαίνει ότι έτσι ελαφρά τη καρδία μπορείς να κατηγορείς!!!!!
Πως είσαι σίγουρος οτι ο άλλος είναι απατεώνας!!!!
ο Ικαρος έχει δίκιο σε αυτό που λέει.... η ιστοσελίδα είναι μούφα και στημένη για να ξεζουμίσει λεφτά απο κατατρεγμένους με απογοήτευση... Οντως, και εγώ ελπίζω να μην την πάτησες και εσύ....
29-02-2008, 15:34 #28
Αγαπητέ/ή showmehowtolive,
προσωπικά θεωρώ ότι η ιστοσελίδα που ανέφερα δεν εόναι και τόσο μούφα που λες.
Βιβλία που προτείνει δεν αγόρασα, αλλά και να αγόραζα τι θα έχανα...30 ευρώ.
Θεωρείς ότι 30 ευρώ είναι πολλά;
2-3 ποτά σε κλάμπ.
Τώρα αν καταφέρει και γίνει πλούσιος έτσι, με γειά του, γιατί δίνει βιβλίο και όχι αέρα.
Και δεν παύουν να είναι προσωπικές μου θέσεις.
Στην ιστοσελίδα γράφτηκα μόνο, και παίρνω μηνύματα (δωρεάν)!
Αλλά το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός όχι μόνο δεν είναι μούφα,
Αλλά δημιουργήθηκε (γύρω στο 1960 αν δεν κάνω λάθος) από τρεις κορυφαίους επιστήμονες.
Milton Ericson, κορυφαίο Υπνοθεραπευτή, μια κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια, και ακόμη έναν που δεν θυμαμαι, νομίζω κορυφαίος μαθηματικός.
Φυσικά από τότε συνέχεια εξελλίσεται.
Υπάρχουν και ελληνικές ιστοσελίδες NLP και όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει.
Χαιρετώ
01-03-2008, 11:16 #29
Originally posted by ShowMeHowToLive
.. Η πρώτη φορά είναι το κάτι άλλο..πάντα μένει χαραγμένη μέσα σου γιατί είναι η πιο αγνή..είναι η πρώτη, πριν δεν υπήρχε άλλη καμία!
πριν εκφράσv άποψη για το θέμα σου θα ήθελα πρώτα να σου πω να μην αγχώνεσαι με μουφες τέτοιου είδους όπως γράφει παραπάνω ο Dexter.... Η πρώτη φορά δεν είναι τίποτα ... γίνεται απλά για να γίνει... δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά βάζεις το τσουτσουνάκι σου μέσα , σπρώχνεις λίγο όπως έχεις δει στις τσόντες και αυτό είναι... ούτε μένει χαραγμένη μέσα σου ώς η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σου, ούτε σε σημαδεύει για πάντα , ούτε πρέπει να σε επιρεάζει η απόδοση που είχες στις επόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις σου... διότι απλά το σεξ μαθαίνεται με τον καιρο.. μετα απο πολλά φικι φικι θα αρχίσεις να το ευχαριστιέσαι και εσύ.. μέχρι τότε όμως δεν πρέπει να παύεις να προσπαθείς.. να κάνεις εξάσκηση....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.... οι απόψεις τύπου dexter ισχύουν για 1 άτομο στα 1000.....
Χαίρομαι παρ\' όλα αυτά που μου απάντησες (έστω και αν πέταξες ασυναρτησία, είναι λίγο και ο ερχομός της Άνοιξης φιλαράκι, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό), λυπάμαι όμως για τον Ίκαρο, γιατί αν πάρει στα σοβαρά αυτά που λες τότε θα καταντήσει σαν εσένα, δηλαδή ένας αργόσχολος κομπλεξικός που περνάει όλη την ώρα του σε ένα pc, λέγοντας την στους άλλους, αφού δεν μπορεί να το κάνει επι πραγματικότητας γιατί όλοι τον γράφουν.
Αυτά και καλημέρα..
03-03-2008, 10:00 #30
Originally posted by ShowMeHowToLive
Χαίρομαι παρ\' όλα αυτά που μου απάντησες (έστω και αν πέταξες ασυναρτησία, είναι λίγο και ο ερχομός της Άνοιξης φιλαράκι, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό), λυπάμαι όμως για τον Ίκαρο, γιατί αν πάρει στα σοβαρά αυτά που λες τότε θα καταντήσει σαν εσένα, δηλαδή ένας αργόσχολος κομπλεξικός που περνάει όλη την ώρα του σε ένα pc, λέγοντας την στους άλλους, αφού δεν μπορεί να το κάνει επι πραγματικότητας γιατί όλοι τον γράφουν.
Αυτά και καλημέρα..
Ξέρεις σε πιο μέλος του σωματός μου γράφτηκε μόλις η προσωπική σου άποψη? .....
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή