Results 31 to 44 of 44
Thread: Η νυχτα που με σημαδεψε...
-
03-03-2008, 10:05 #31
Originally posted by nikosFU
Αγαπητέ/ή showmehowtolive,
προσωπικά θεωρώ ότι η ιστοσελίδα που ανέφερα δεν εόναι και τόσο μούφα που λες.
Βιβλία που προτείνει δεν αγόρασα, αλλά και να αγόραζα τι θα έχανα...30 ευρώ.
Θεωρείς ότι 30 ευρώ είναι πολλά;
2-3 ποτά σε κλάμπ.
Τώρα αν καταφέρει και γίνει πλούσιος έτσι, με γειά του, γιατί δίνει βιβλίο και όχι αέρα.
Και δεν παύουν να είναι προσωπικές μου θέσεις.
Στην ιστοσελίδα γράφτηκα μόνο, και παίρνω μηνύματα (δωρεάν)!
Αλλά το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός όχι μόνο δεν είναι μούφα,
Αλλά δημιουργήθηκε (γύρω στο 1960 αν δεν κάνω λάθος) από τρεις κορυφαίους επιστήμονες.
Milton Ericson, κορυφαίο Υπνοθεραπευτή, μια κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια, και ακόμη έναν που δεν θυμαμαι, νομίζω κορυφαίος μαθηματικός.
Φυσικά από τότε συνέχεια εξελλίσεται.
Υπάρχουν και ελληνικές ιστοσελίδες NLP και όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει.
Χαιρετώ
η ιστοσελίδα που αναφέρεις είναι υπερ-μούφα.... πρέπει να το καταλάβεις αυτό... το επιχείρημα σου αν θεωρώ οτι 30 ευρώ είναι πολλά , για να με πείσεις για την αξιοπιστία της σελίδας είναι εντελώς απαράδεκτο και γελοίο...
(Ακου 2-3 ποτά 30 ευρώ...όπα ρε μάγκα κουβαρντά, με τη χοντρή πορτοφόλα.......)
Χαιρετώ και εγώ
- 03-03-2008, 14:33 #32
Originally posted by ShowMeHowToLive
Originally posted by Dexter
.. Η πρώτη φορά είναι το κάτι άλλο..πάντα μένει χαραγμένη μέσα σου γιατί είναι η πιο αγνή..είναι η πρώτη, πριν δεν υπήρχε άλλη καμία!
πριν εκφράσv άποψη για το θέμα σου θα ήθελα πρώτα να σου πω να μην αγχώνεσαι με μουφες τέτοιου είδους όπως γράφει παραπάνω ο Dexter.... Η πρώτη φορά δεν είναι τίποτα ... γίνεται απλά για να γίνει... δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά βάζεις το τσουτσουνάκι σου μέσα , σπρώχνεις λίγο όπως έχεις δει στις τσόντες και αυτό είναι... ούτε μένει χαραγμένη μέσα σου ώς η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σου, ούτε σε σημαδεύει για πάντα , ούτε πρέπει να σε επιρεάζει η απόδοση που είχες στις επόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις σου... διότι απλά το σεξ μαθαίνεται με τον καιρο.. μετα απο πολλά φικι φικι θα αρχίσεις να το ευχαριστιέσαι και εσύ.. μέχρι τότε όμως δεν πρέπει να παύεις να προσπαθείς.. να κάνεις εξάσκηση....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.... οι απόψεις τύπου dexter ισχύουν για 1 άτομο στα 1000.....
\"Everything is alright, all we need is some direction\"
Χαίρομαι παρ\' όλα αυτά που μου απάντησες (έστω και αν πέταξες ασυναρτησία, είναι λίγο και ο ερχομός της Άνοιξης φιλαράκι, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό), λυπάμαι όμως για τον Ίκαρο, γιατί αν πάρει στα σοβαρά αυτά που λες τότε θα καταντήσει σαν εσένα, δηλαδή ένας αργόσχολος κομπλεξικός που περνάει όλη την ώρα του σε ένα pc, λέγοντας την στους άλλους, αφού δεν μπορεί να το κάνει επι πραγματικότητας γιατί όλοι τον γράφουν.
Αυτά και καλημέρα..
Ξέρεις σε πιο μέλος του σωματός μου γράφτηκε μόλις η προσωπική σου άποψη? .....
04-03-2008, 10:40 #33
.. Η πρώτη φορά είναι το κάτι άλλο..πάντα μένει χαραγμένη μέσα σου γιατί είναι η πιο αγνή..είναι η πρώτη, πριν δεν υπήρχε άλλη καμία!
πριν εκφράσv άποψη για το θέμα σου θα ήθελα πρώτα να σου πω να μην αγχώνεσαι με μουφες τέτοιου είδους όπως γράφει παραπάνω ο Dexter.... Η πρώτη φορά δεν είναι τίποτα ... γίνεται απλά για να γίνει... δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά βάζεις το τσουτσουνάκι σου μέσα , σπρώχνεις λίγο όπως έχεις δει στις τσόντες και αυτό είναι... ούτε μένει χαραγμένη μέσα σου ώς η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σου, ούτε σε σημαδεύει για πάντα , ούτε πρέπει να σε επιρεάζει η απόδοση που είχες στις επόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις σου... διότι απλά το σεξ μαθαίνεται με τον καιρο.. μετα απο πολλά φικι φικι θα αρχίσεις να το ευχαριστιέσαι και εσύ.. μέχρι τότε όμως δεν πρέπει να παύεις να προσπαθείς.. να κάνεις εξάσκηση....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.... οι απόψεις τύπου dexter ισχύουν για 1 άτομο στα 1000.....
\"Everything is alright, all we need is some direction\"
Χαίρομαι παρ\' όλα αυτά που μου απάντησες (έστω και αν πέταξες ασυναρτησία, είναι λίγο και ο ερχομός της Άνοιξης φιλαράκι, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό), λυπάμαι όμως για τον Ίκαρο, γιατί αν πάρει στα σοβαρά αυτά που λες τότε θα καταντήσει σαν εσένα, δηλαδή ένας αργόσχολος κομπλεξικός που περνάει όλη την ώρα του σε ένα pc, λέγοντας την στους άλλους, αφού δεν μπορεί να το κάνει επι πραγματικότητας γιατί όλοι τον γράφουν.
Αυτά και καλημέρα..
Ξέρεις σε πιο μέλος του σωματός μου γράφτηκε μόλις η προσωπική σου άποψη? .....
04-03-2008, 11:27 #34
Φροντίστε να συμμαζέψετε τα νεύρα σας και την εύκολη κριτική.
Ευχαριστώ.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
05-03-2008, 20:10 #35
Αγαπητέ/ή showmehowtolive,
(Ακου 2-3 ποτά 30 ευρώ...όπα ρε μάγκα κουβαρντά, με τη χοντρή πορτοφόλα.......)
Δυστυχώς ή και ετυχώς ποιός ξέρει άλλωστε, είμαι στη βιοπάλη, και φυσικά μάγκας δεν το παίζω!
Ισα-ίσα που προσπαθώ να κερδίσω (όσο είναι δυνατόν αυτό) αυτογνωσία.
Οι θέσεις και απόψεις σου σεβαστές.
Καλό θα ήταν να σεβαστείς και της δικές μου.
Να σαι καλά.
Ξεφύγαμε όμως εντελώς από το θέμα.
10-03-2008, 20:03 #36
Φίλε μου μερικές δεκάδες κοπέλες εκεί έξω σε ψάχνουν... Στα δικά σου τα μάτια αυτές θα νιώθουν θεές.. Εσύ που είσαι τόσο γλυκός, κρύβεις τον εαυτό σου... Πού θέλεις να σε βρούν; Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου!! Κ αν θες να μάθεις εμείς τα κορίτσια εχουμε κάνει φοβερό σεξ με φαινομενικά άσχημους άντρες οι οποιοι εβγαζαν τέτοια αυτοπεποιθηση στο κρεβάτι που ξετρέλαινε... Μη μασάς!!
11-03-2008, 15:34 #37
Originally posted by ΜΕΛΛΥ
Κ αν θες να μάθεις εμείς τα κορίτσια εχουμε κάνει φοβερό σεξ με φαινομενικά άσχημους άντρες οι οποιοι εβγαζαν τέτοια αυτοπεποιθηση στο κρεβάτι που ξετρέλαινε...
Τώρα αυτό το λες για παρηγοριά ; :o
12-03-2008, 22:01 #38
Χααχα!
Πάντως ως \"όμορφο άντρα\" σε διαβεβαιώ ότι όχι μόνο δεν αρκεί αυτό αλλά και συχνά βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής περισσότερες φορές απ\'όσο θέλεις και πολύ πιο έντονα από ότι θες. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Ασε που υπάρχει κι ένα είδος ρατσισμού γιατί δύσκολα σε εμπιστεύονται οι γυναίκες. Πολύ δύσκολα. Φράσεις όπως \"δεν αξίζω εγώ κάποιον σαν και σένα\" έχω βαρεθεί να τις ακούω και συφιλιάζομαι. Και βγαίνουν τόνοι ζήλειας που άντε να τους κάνεις καλά - ότι και να κάνεις.
ʼσε συν τις άλλοις που επαναπαύεσαι τόσο πολύ σ\' αυτό που δεν μαθαίνεις ούτε αναπτύσσεις πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων και να διεκδικείς και να μένεις. απλά κάθεσαι εκεί και είσαι όμορφος, σιγά το κατόρθωμα. τέλος πάντων. μεγάλη κουβέντα. όσο \"Ευλογία\" είναι το \"όμορφος\" τόσο εύκολα γίνεται κατάρα.
το παν είναι η αυτοπεποίθηση. και γω σαν \"όμορφος\" τι είχα καταφέρει για χρόνια; τίποτα. χορταίνεις από τα βλέματα και νομίζεις ότι κάτι γίνεται. τίποτα δεν γίνεται. μόλις έπαψα να φοβάμαι άρχισαν και τα καλά και τα άσχημα και όλα τέλος πάντων. το παν είναι η αυτοπεποίθηση. είναι πολύ πιο πολύτιμο πράγμα από την ομορφιά.
13-03-2008, 03:08 #39
\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"Ασε που υπάρχει κι ένα είδος ρατσισμού γιατί δύσκολα σε εμπιστεύονται οι γυναίκες. Πολύ δύσκολα. Φράσεις όπως \"δεν αξίζω εγώ κάποιον σαν και σένα\" έχω βαρεθεί να τις ακούω και συφιλιάζομαι. Και βγαίνουν τόνοι ζήλειας που άντε να τους κάνεις καλά - ότι και να κάνεις\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\".
Συγνώμη, αλλά αν είχες συναντήσει γυναίκες που σου έλεγαν τέτοια, πρέπει να ήταν τουλάχιστον τελειωμένες για να μη πω τίποτε άλλο και λογοκριθώ. Είπαμε, ο κυβερνοχώρος έχει μια ευκολία να γράφει ο καθένας τη μ@@κ@ του, αλλά όχι και έτσι!
22-03-2008, 17:49 #40
Όπως επίσης και την εύκολη καταδίκη του!
Όχι δεν ήταν τελειωμένες, ήταν μάλιστα κι αυτές πανέμορφες και δούλευαν και με προηγούμενες σχέσεις και κάτω από 30.
Συγνώμη αν έθιξα την \"γυναικεία\" σου υπόσταση κι αξιοπρέπεια!
Το θέμα όμως είναι άσχετο με τη \"δίκαια αγανάκτηση\" σου. Και είναι αν η ομορφιά είναι τόσο \"πολύτιμη\" όσο ο φίλος που ξεκίνησε το thread πιστεύει ότι είναι, προκειμένου να κάνει σχέση. Κι αυτό που επαναλαμβάνω είναι ότι έρχεται με σημαντικά παρελκόμενα κι ότι δεν αποτελεί πανάκεια.
22-03-2008, 22:09 #41
Originally posted by alexandros3
Πάντως ως \"όμορφο άντρα\"Originally posted by alexandros3
σε διαβεβαιώ ότι Φράσεις όπως \"δεν αξίζω εγώ κάποιον σαν και σένα\" έχω βαρεθεί να τις ακούω.Originally posted by alexandros3
όσο \"Ευλογία\" είναι το \"όμορφος\" τόσο εύκολα γίνεται κατάρα.Originally posted by alexandros3
το παν είναι η αυτοπεποίθηση. και γω σαν \"όμορφος\" τι είχα καταφέρει για χρόνια;
22-03-2008, 23:42 #42
καλά...και αυτές οι καταξιωμένες και πανέμορφες γυναικες έλεγαν τα παραπάνω;
Δεν έθιξες καμία γυναικεία μου αξιοπρέπεια, αλλά επειδή είμαι γυναίκα και μάλιστα-δόξα τω θεό-όμορφη, δεν αντιμετώπισα ποτέ κανέναν ωραίο άντρα έτσι...
Έχε μαλιστα υπόψιν σου ότι οι ωραίες και καταξιωμένες γυναίκες γουστάρουν άντρες με προσωπικότητα και όχι υπερφίαλους χαζογκόμενους που εστιάζουν στην εμφάνιση τους.
Τα πάντα είναι θέμα εγκέφαλου
23-03-2008, 12:34 #43
ανικοκανοτητα σεξουαλικη
Ερευνες λενε πως το 90% των αντρων θα περασουν απο φαση σεχυαλικης ανικανοτητας.Γι\' αυτο Ικαρε μην ανυσηχεις ειναι μια φαση που ολοι μας παιρναμε.Περιποιησου τον εαυτο σου και πες θα πεσω στην μαχη της ζωης πολεμοντας ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και αμα χασω θα πεσω μαχομενος και οχι με χαμηλωμενα τα οπλα.Η ζωη σου ανηκει.
26-05-2008, 09:37 #44
Aν και λιγο αργα, θα συμφωνησω με τους προλαλίσαντες.Αν και αμφιβάλω αν τώρα μετά από 2 μήνες θα διαβάζεις αυτό το ποστ, ας το δούνε άλλοι τουλάχιστον..
1)Μην σε παιρνει απο κατω ενα ασημαντο στην ουσια γεγονος.
2)Προσπάθησε να δώσεις λίγη αξία στον εαυτό σου πρώτα και μετά τα ξαναλέμε.Αν πιστεύεις ότι θα κάνεις κάτι λάθος, τότε όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει εναντίων σου για να γίνει κάτι λάθος.Αν πιστεύεις ότι είσαι άχρηστος,με χωρίς νόημα ζωή,ότι δεν ήθελες να γεννηθείς και άλλες τέτοιες γνωστές εξυπνάδες (ή μάλλον πιο σωστά *@^% :) ,τότε μια ολόκληρη ζωή θα είσαι έτσι και το μόνο που θα κάνεις θα είναι να κλαίγεσαι συνέχεια ενώ παράλληλα μέσα σου θα βράζεις από μια κακία και μίσος.
Ναι, στην αρχή μισείς τον εαυτό σου, όμως εκείνη την ώρα ενεργοποιήται ένα εσωτερικό αμυντικό σου σύστημα και ρίχνεις το φταίξιμο αλλού ,όπως στους γονείς σου(!), στο ύψος σου, στο ντύσιμο σου,στο fiatάκι που έχεις και όχι στην καινούρια πολύ-cool BMW,στην περιοχή που μένεις..
Στο τέλος καταλήγεις να μισείς τους πάντες και τα πάντα.Δεν είμαι γυναίκα αλλά είμαι άνθρωπος και μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα πλησίαζα με κανέναν Θεό κάποιον που σφίγγεται από την κακία του και φοράει μια ψευτικη μάσκα της καλοσύνης(τι έγραψα πάλι.. :).
Για δοκίμασε να υποστηρίξεις λίγο τον εαυτό σου πρώτα που τον έχεις καταχαντακώσει και μετά να σε απασχολούν άλλα θέματα όπως το γκομενικό σου.
.
.
Όσο για την παραπάνω ιστοσελίδα eΙksi.gr που είδα , μόνο απάτη δεν μου φάνηκε και ο λόγος είναι ότι βασίζεται από όσο λέει στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. (NLP)
.
Τι δεν γνωρίζετε τι είναι το NLP?
:)
Μετά από 4 χρόνια τί έγινε γιατί τόσο λίγοι εδώ;
16-06-2025, 20:32 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή