οικογενειακα προβληματα και διαφωνίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    elis αν βγεις εξω με την κοπελα σου και της κανει καμακι καποιος δηλαδη δεν θα κανεις τιποτα; δευτερον αν η φιλη της ανηκει στην κατηγορια που λες τοτε οι αντρες οφειλουν να τις παρατησουν πλεον σε αυτη τη κοινωνια δεν πρεπει να μιλαμε για οικογενεινιες με συναισθημα αλλα για οικογενειες συνεεξαρτημενες οσο για μενα αν την επεφτε καποιος στην δικια μου θα αντιδρουσα και θα κανα κατι οχι για την τιμη της κοπελας αλλα για την δικια μου να το πω παλι αλλιως την κοπςλα χεσμενη θα την ειχα οτι κανω το κανω για την δικια μου εικονα...και οπως και να χει κατα την αποψη μου αντρες γυναικες κατα μεσο ορο ειναι να τους προκαλεις βαρυα ψυχικη οδυνη...προτιμω να κανω παρεα με ενα λαμπραντορ παρα με αυτην την κοινωνια τελειωμενων

Banned
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    elis αν βγεις εξω με την κοπελα σου και της κανει καμακι καποιος δηλαδη δεν θα κανεις τιποτα; δευτερον αν η φιλη της ανηκει στην κατηγορια που λες τοτε οι αντρες οφειλουν να τις παρατησουν πλεον σε αυτη τη κοινωνια δεν πρεπει να μιλαμε για οικογενεινιες με συναισθημα αλλα για οικογενειες συνεεξαρτημενες οσο για μενα αν την επεφτε καποιος στην δικια μου θα αντιδρουσα και θα κανα κατι οχι για την τιμη της κοπελας αλλα για την δικια μου να το πω παλι αλλιως την κοπςλα χεσμενη θα την ειχα οτι κανω το κανω για την δικια μου εικονα...και οπως και να χει κατα την αποψη μου αντρες γυναικες κατα μεσο ορο ειναι να τους προκαλεις βαρυα ψυχικη οδυνη...προτιμω να κανω παρεα με ενα λαμπραντορ παρα με αυτην την κοινωνια τελειωμενων
    Εντάξει αν κάποιος την πέσει στην κοπέλα σου ένα βλέμμα αρκεί, δεν χρειάζεται να πας να πλακωθείς....και τι εικόνα θα φτιάξεις? αυτή του νταή , που βρίσκει αφορμές να τσακώνεται κλπ...και θα πλακωθείς δηλαδή και κακιά εικόνα....

Junior Member
    elis ευχαριστω το βρηκα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    γεια σας παιδια.
    Ανοιξα αυτο το thread για να σας μιλησω για ενα περιστατικο που με προβληματισε..
    Τις ημερες που ημουν στο πατρικό μου διαδραματιστηκε ενα παραξενο περιστατικο...πηγαινα με τον πατερα μου σε καποια δουλεια με το μηχανακι...ο πατερας μου ηταν οδηγος κι εγω καθομουν απο πισω..ξαφνικα στο δρομο ειδαμε μια φιλη μου η οποια ειναι φιλη μου εδω και χρονια...ο πατερας μου την ειδε απο μακρια και γυρισε και μου ειπε "η αθηνά δεν ειναι αυτη;" και του κανω " ναι"..πλησιασε λοιπον απο κοντα την κοπελια με το μηχανακι και τον παρατηρουσα πως την κοιταζε: Την κοιτουσε στον ποπό επιμονα και παραλιγο να πεσουμε απο το μηχανακι ..επισης πηγε απο μπροστα της και την κοιτουσε και στο στηθος...παιδια ειχα μεινει!! Η κοπελα αντεδρασε αλλά δεν το εδειξε...φυσικά δεν μου ειπε τιποτα η κοπελα ..το μεσημερι ομως με πηρε τηλεφωνο το αγορι της (με το οποιο γνωριζομαστε πολυ καλά) και μου ειπε με πλαγιο τροπο, χωρις να θελει να με προσβαλλει οτι η Αθηνά ενοχληθηκε απο αυτο και μου ζητησε να μην ξαναγινει.. Το ειπα στον πατερα μου και εχει ψυχραθει τελειως...δεν μου μιλαει φυσιολογικά, κανει συνεχεια καβγαδες κτλ...δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του..η κοπελα ειχε δικιο αλλα δεν το παραδεχεται..επισης η μανα μου οποτε θελει παιρνει τη θεση του κι οποτε θελει λεει οτι η φιλη μου ειχε δικιο...πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν του το ειπα οτι ενοχληθηκε;; μου ειπε" θελει ψυχιατρο , αντε στο διαολο με τον καθε κομπλεξικο ..προσεχε τις παρεες σου μην σε παρασυρει σε τιποτα κακο" ..μα παει καλα;;; ολο τον χρονο μου ελεγε οτι ειναι καλη κοπελια και τωρα σχεδον τη βριζει..και πως ειναι κομπλεξικος καποιος που ενοχληθηκε απο αυτο;;
    Και αυτο που κοιταει ετσι επιμονα ποπους κτλ το εχει ξανακανει πολλες φορες, οχι στη συγκεκριμενη, σε αλλες...τι γνωμη εχετε;;;
    Επιπλεον, υπαρχει και το αλλο ζητημα...κανεις μα κανεις συγγενης δεν ερχεται στο σπιτι εξαιτιας του πατερα μου...εχει παραξενη συμπεριφορα κτλ...πφφφ
    Με την μητερα σου ειχε γενικα προβληματα ; εξωσυζυγικές σχεσεις κλπ ; ξέρεις κατι ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Κοίταξε μέχρι τώρα δε μου έχει τύχει αλλά όταν ήταν μόνες τους τις την πέφταν αυτό είναι σίγουρο επίσης δεν ξέρω κι αν με απατούσαν αλλά και πάλι δε θα κάνα τίποτα αυτό έλειπε να της κυνηγάω άμα δε θέλουν αυτές μία δε θέλω εγώ δέκα εγώ φίλε είμαι σκληρός δεν είμαι βίαιος αλλά είμαι σκληρός σηκώνομαι ένα πρωί και λέω τέρμα και δε πα να χουνε περάσει και πόσα χρόνια τέρμα κι αντε γεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι όσον αφορά την κοινωνία είναι τελειωμένη όντως αλλά ο τρόπος ζωής έρχεται απέξω οπότε ουδεμία ευθύνη φέρουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    το μεσημερι ομως με πηρε τηλεφωνο το αγορι της (με το οποιο γνωριζομαστε πολυ καλά) και μου ειπε με πλαγιο τροπο, χωρις να θελει να με προσβαλλει οτι η Αθηνά ενοχληθηκε απο αυτο και μου ζητησε να μην ξαναγινει.. Το ειπα στον πατερα μου και εχει ψυχραθει τελειως...δεν μου μιλαει φυσιολογικά, κανει συνεχεια καβγαδες κτλ...δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του..η κοπελα ειχε δικιο αλλα δεν το παραδεχεται..επισης η μανα μου οποτε θελει παιρνει τη θεση του κι οποτε θελει λεει οτι η φιλη μου ειχε δικιο...πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν του το ειπα οτι ενοχληθηκε;; μου ειπε" θελει ψυχιατρο , αντε στο διαολο με τον καθε κομπλεξικο ..προσεχε τις παρεες σου μην σε παρασυρει σε τιποτα κακο" ..μα παει καλα;;; ολο τον χρονο μου ελεγε οτι ειναι καλη κοπελια και τωρα σχεδον τη βριζει..και πως ειναι κομπλεξικος καποιος που ενοχληθηκε απο αυτο;;
    Το ότι το αγόρι της φίλης σου πήρε τηλέφωνο εσένα για το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν λάθος γιατί έτσι ουσιαστικά σε έκανε μεσάζοντα σε κάτι που όχι μόνο δεν έγινε από δική σου ευθύνη, αλλά και σε είχε ήδη φέρει σε δύσκολη θέση. Γιατί δεν πήγε να μιλήσει ο ίδιος στον πατέρα σου αφού υποτίθεται είναι ο "άντρας" της υπόθεσης και θέλει να προστατέψει την κοπέλα του; Για όλη την φασαρία που έγινε σίγουρα φταίει η συμπεριφορά του πατέρα σου, αλλά και η συμπεριφορά του "αγοριού" της φίλης σου πιο πολύ σε συμπεριφορά κατίνας παραπέμπει... Αν δεν σε είχε βάλει να κάνεις εσύ παρατήρηση στον πατέρα σου για όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί η φασαρία και η επιπλέον ένταση μέσα στο σπίτι σου. Δεν είναι δυνατόν εσύ να επωμίζεσαι τις ευθύνες των πράξεων του πατέρα σου.

Banned
    Ρε παιδιά εσείς καταλάβατε ότι το αγόρι της φίλης της άννας ήταν μπροστά στο σκηνικό? Εγώ κατάλαβα ότι πήγε η φίλη και του τα είπε μετά...
    Prini η φίλη φταίει που δεν το είπε απευθείας στην άννα και ζήτησε ''προστασία'' , λέμε τώρα , από το αγόρι της.....δηλαδή μόνο αυτός δεν φταίει και η άννα.....

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε παιδιά εσείς καταλάβατε ότι το αγόρι της φίλης της άννας ήταν μπροστά στο σκηνικό? Εγώ κατάλαβα ότι πήγε η φίλη και του τα είπε μετά...
    Prini η φίλη φταίει που δεν το είπε απευθείας στην άννα και ζήτησε ''προστασία'' , λέμε τώρα , από το αγόρι της.....δηλαδή μόνο αυτός δεν φταίει και η άννα.....
    Έχεις δίκιο. Αυτό ακριβώς που λες κατάλαβα διαβάζοντας το κείμενο της Άννας. Σίγουρα και το γεγονός ότι η φίλη της ζήτησε "προστασία" από το αγόρι της είναι άτοπο. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται η Άννα σε όλο αυτό. Δεν ευθύνεται για κάτι έτσι ώστε να την μπλέκουν. Είναι προφανές ότι ντράπηκε από αυτό το περιστατικό και αισθάνθηκε άσχημα όπως θα αισθανότανε ο καθένας. Επομένως με το να της ζητούν να κάνει παρατήρηση στον πατέρα της της δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα και την βάζουν και σε επικίνδυνη θέση καθώς ουσιαστικά την στέλνουν να τσακωθεί μαζί του.

Όσο για τον τρόπο που κινήθηκε το αγόρι της φίλης της, η λογική λέει ότι αν έχεις πρόβλημα με κάποιον επειδή έκανε κάτι που σε ενόχλησε πας και το λες στον ίδιο. Αλλά φυσικά το να πας αυτοπροσώπως σε κάποιον και να του πεις να μην ξαναενοχλήσει την κοπέλα σου θέλει κότσια και είναι δύσκολο. Το εύκολο είναι να πάρεις τηλέφωνο την κόρη του και να της πεις να του κάνει εκείνη παρατήρηση λες και είναι κηδεμόνας του και μπορεί να οριοθετήσει την συμπεριφορά του. Αν φοβάσαι να του μιλήσεις ο ίδιος τουλάχιστον μην μπλέκεις άλλους.

Banned
    Quote Originally Posted by prini View Post
    Έχεις δίκιο. Αυτό ακριβώς που λες κατάλαβα διαβάζοντας το κείμενο της Άννας. Σίγουρα και το γεγονός ότι η φίλη της ζήτησε "προστασία" από το αγόρι της είναι άτοπο. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται η Άννα σε όλο αυτό. Δεν ευθύνεται για κάτι έτσι ώστε να την μπλέκουν. Είναι προφανές ότι ντράπηκε από αυτό το περιστατικό και αισθάνθηκε άσχημα όπως θα αισθανότανε ο καθένας. Επομένως με το να της ζητούν να κάνει παρατήρηση στον πατέρα της της δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα και την βάζουν και σε επικίνδυνη θέση καθώς ουσιαστικά την στέλνουν να τσακωθεί μαζί του.

Όσο για τον τρόπο που κινήθηκε το αγόρι της φίλης της, η λογική λέει ότι αν έχεις πρόβλημα με κάποιον επειδή έκανε κάτι που σε ενόχλησε πας και το λες στον ίδιο. Αλλά φυσικά το να πας αυτοπροσώπως σε κάποιον και να του πεις να μην ξαναενοχλήσει την κοπέλα σου θέλει κότσια και είναι δύσκολο. Το εύκολο είναι να πάρεις τηλέφωνο την κόρη του και να της πεις να του κάνει εκείνη παρατήρηση λες και είναι κηδεμόνας του και μπορεί να οριοθετήσει την συμπεριφορά του. Αν φοβάσαι να του μιλήσεις ο ίδιος τουλάχιστον μην μπλέκεις άλλους.
    Ναι απλά εγώ είχα στο μυαλό μου ότι ο τύπος μπορεί και να χέστηκε και απλά η φίλη να τον έβαλε με τον τρόπος της να τηλεφωνήσει για να γλιτώσει τις γκρίνιες της....Εμείς δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί ....

Page 2 of 2 FirstFirst 12