Αποτομος χωρισμος + θυμος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 133

Αποτομος χωρισμος + θυμος

Καλησπέρα σας αγαπητοι φορουμιτες και φορουμιτισσες,
    παλι δυστυχως εχω ενα θεμα που εχει να κανει με οξυθυμο χαρακτηρα και ανεξηγητη συμπεριφορα.Εκει οπου εργαζομαι,λοιπον,υπηρξε καποιος που εδειξε ενδιαφερον για εμενα,συναδελφοι μου ελεγαν τα καλυτερα γιαυτον κλπ.4 χρονια μικροτερος μου βεβαια,αλλα η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι η ηλικια δεν εχει να κανει τελικα.
    Ξεκιναμε λοιπον μια σχεση,αλλα απο την αρχη ο τυπος ηταν φοβισμενος οτι θα χωρισουμε απο τσακωμο,οτι ειχε 5 χρονια μια σχεση ολο τσακωμους και πλεον απο το δευτερο τσακωμο φευγει οταν ξεκινησει νεα σχεση.
    Τεσπα,αυτος εδειχνε πολυ ερωτευμενος,και ενω στη δουλεια δεν ελεγε ποτε τα προσωπικα του,καθε μερα μαθαινα οτι ολο και σε καποιον συναδελφο ελεγε οτι ειμαστε μαζι κλπ,μες στη χαρα αυτος,στη δουλεια να με βουταει στη τουαλετα και να με φιλαει,να με αγκαλιαζει και να μου λεει ποσο χαρουμενος που ειναι μαζι μου.
    Τα πρωτα συννεφακια αρχισαν να εμφανιζονται οταν μου ειπε οτι που και που σκαει κανα μπαφο και οταν ειδα οτι αντιμετωπιζει πολυ ρατσιστικα τον ομοφυλοφιλο αδερφο του.Παρολαυτα δεν ειπα κατι με ασχημο τροπο και ολα κυλουσαν νορμαλ.
    Ενα βραδυ ομως μου ειπε οτι εχει προβλημα με τα νευρα του και οτι φοβαται οτι μια μερα θα χωρισουμε γιαυτο το λογο.Την επομενη μερα λοιπον εγινε αυτο που φοβοταν.Ο λογος ηταν γελοιος,επειδη ο τυπος δε δουλευε μονο στη δουλεια που ειμαστε μαζι,αλλα δουλευε και με τον πατερα του κλπ,δεν ειχε χρονο να βρισκομαστε ή ηταν πολυ κουρασμενος,οποτε μια δυο φορες που εδειξα δυσαρεσκεια,ο τυπος χαλαστηκε!Επρεπε λεει να δειχνω κατανοηση,και αν κατι με ενοχλει την επομενη μερα να του το λεω πειραχτικα!
    Επισης στο σεξ ηταν βιαιος,και πολλες φορες οταν μιλουσαμε με εβαζε στο τσουβαλι με ολες τις γυναικες,οτι κανετε αυτο,κανετε εκεινο κλπ.
    Μαλωσαμε λοιπον ασχημα μιας και με προκαλεσε,μου μιλησε πολυ ασχημα,με προσβαλλε και με χωρισε ετσι απλα.Ειμαστε μαζι στον ιδιο εργασιακο χωρο,και κανει τα παντα να μου δειξει οτι δε με προσεχει καν,οτι ειναι πληρως αδιαφορος.Πως γινεται κατι τετοιο?πως γινεται λιγες μερες πριν να λες ποσο χαρουμενος εισαι?να κοιμομαστε μαζι,να με γνωριζεις στους φιλους σου,να κανεις ονειρα μαζι μου και επειδη απλα δυσανασχετησα που δε βρεθηκαμε,επειδη ειμαστε πολυ αρχη και θελω να τον βλεπω να βγαζει τοσο θυμο και μισος;

Σας εχει τυχει?τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο;θεωρειτε τη σταση του φυσιολογικη;

Senior Member
    ο λογος λοιπον που δεν στεριωσαν οι προηγουμενες σχεσεις ειναι ο ιδιος ... Δεν ξερω αν πραγαματικα φοβοταν η ετσι το ειπε σε σενα ....
    Εχει προφανως θεματα με το θυμο τα νευρα και τη διαχειριση τους.... Οταν ο αλλος σε νοιαζει και τον αγαπας η εισαι ερωτευμενος δεν τον χωριζεις ετσι για πλακα...
    Λες οτι και στο σεξ ηταν βιαιος .... Μεχρι τωρα δεν ειχε απλωσει χερι γενικοτερα?
    Ποσο καιρο ητνα η σχεση σας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by hurt_child1984 View Post
    παλι δυστυχως εχω ενα θεμα που εχει να κανει με οξυθυμο χαρακτηρα και ανεξηγητη συμπεριφορα.Εκει οπου εργαζομαι,λοιπον,υπηρξε καποιος που εδειξε ενδιαφερον για εμενα,συναδελφοι μου ελεγαν τα καλυτερα γιαυτον κλπ.4 χρονια μικροτερος μου βεβαια,αλλα η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι η ηλικια δεν εχει να κανει τελικα.
    Ξεκιναμε λοιπον μια σχεση,αλλα απο την αρχη ο τυπος ηταν φοβισμενος οτι θα χωρισουμε απο τσακωμο,οτι ειχε 5 χρονια μια σχεση ολο τσακωμους και πλεον απο το δευτερο τσακωμο φευγει οταν ξεκινησει νεα σχεση.
    Τεσπα,αυτος εδειχνε πολυ ερωτευμενος,και ενω στη δουλεια δεν ελεγε ποτε τα προσωπικα του,καθε μερα μαθαινα οτι ολο και σε καποιον συναδελφο ελεγε οτι ειμαστε μαζι κλπ,μες στη χαρα αυτος,στη δουλεια να με βουταει στη τουαλετα και να με φιλαει,να με αγκαλιαζει και να μου λεει ποσο χαρουμενος που ειναι μαζι μου.
    Τα πρωτα συννεφακια αρχισαν να εμφανιζονται οταν μου ειπε οτι που και που σκαει κανα μπαφο και οταν ειδα οτι αντιμετωπιζει πολυ ρατσιστικα τον ομοφυλοφιλο αδερφο του.Παρολαυτα δεν ειπα κατι με ασχημο τροπο και ολα κυλουσαν νορμαλ.
    Ενα βραδυ ομως μου ειπε οτι εχει προβλημα με τα νευρα του και οτι φοβαται οτι μια μερα θα χωρισουμε γιαυτο το λογο.Την επομενη μερα λοιπον εγινε αυτο που φοβοταν.Ο λογος ηταν γελοιος,επειδη ο τυπος δε δουλευε μονο στη δουλεια που ειμαστε μαζι,αλλα δουλευε και με τον πατερα του κλπ,δεν ειχε χρονο να βρισκομαστε ή ηταν πολυ κουρασμενος,οποτε μια δυο φορες που εδειξα δυσαρεσκεια,ο τυπος χαλαστηκε!Επρεπε λεει να δειχνω κατανοηση,και αν κατι με ενοχλει την επομενη μερα να του το λεω πειραχτικα!
    Επισης στο σεξ ηταν βιαιος,και πολλες φορες οταν μιλουσαμε με εβαζε στο τσουβαλι με ολες τις γυναικες,οτι κανετε αυτο,κανετε εκεινο κλπ.
    Μαλωσαμε λοιπον ασχημα μιας και με προκαλεσε,μου μιλησε πολυ ασχημα,με προσβαλλε και με χωρισε ετσι απλα.Ειμαστε μαζι στον ιδιο εργασιακο χωρο,και κανει τα παντα να μου δειξει οτι δε με προσεχει καν,οτι ειναι πληρως αδιαφορος.Πως γινεται κατι τετοιο?πως γινεται λιγες μερες πριν να λες ποσο χαρουμενος εισαι?να κοιμομαστε μαζι,να με γνωριζεις στους φιλους σου,να κανεις ονειρα μαζι μου και επειδη απλα δυσανασχετησα που δε βρεθηκαμε,επειδη ειμαστε πολυ αρχη και θελω να τον βλεπω να βγαζει τοσο θυμο και μισος;

Σας εχει τυχει?τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο;θεωρειτε τη σταση του φυσιολογικη;
    Kκαθόλου δεν μ εχει τύχη .Πιστευω ότι έχει σοβαρό προβλημα,και καλυτερα να φυγεις τωρα γτ αργοτερα θα σ τρελάνει,Σε ηξερε καιρο και σ προσβαλε ετσι?
    Η σταση τ δεν ηταν καθόλου φυσιολογικη
    εσυ τώρα θες να τα ξαναβρείτε?

Senior Member

Πως γίνεται...εδώ άλλοι είναι χρόνια σε σχέση και από έτσι στο γυρίζουν γιουβετσι. Πάντως καλό είναι που τέλειωσε τόσο γρήγορα, μη το σκέφτεσαι καθόλου, ο τύπος φαίνεται ότι έχει θεματα...διαχείρισης θυμού, μισογυνισμου και δεν ξέρεις τι άλλο δεν ανακαλύψεις ακομα. Δεν είναι κακό αν άν έχει ο άλλος κάποια θέματα, όλοι έχουμε, σκοπός είναι να μπορεί σε μία σχέση ο ένας να ανεχτεί τα θέματα του άλλου ή να τον βοηθήσει να τα ξεπερασει. Αλλά έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν βίαιος στην άλλη σχέση στους τσακωμούς και ότι για αυτό τελειωσε και για αυτό επιλέγει να φεύγει τόσο γρήγορα και ατσαλα; Μπορεί με τον καιρό η βία να μη του έβγαινε μόνο στο σεξ αλλά και στους καυγάδες. Και οκ αυτο ειναι μια αυθαιρετη σχετικα υποθεση που κανω μπορει να μην ειναι ετσι. Παντως όχι, δεν είναι φυσιολογικό να είναι κάποιος τόσο αδιάλλακτος, και σου είχαν βαρεσει που σου είχαν βαρεσει κάποια καμπανάκια, οπότε καλύτερα που έγινε έτσι. Οι τσακωμοι είναι άσχημο πράγμα αλλά καμιά φορά μπορούν να είναι εποικοδομητικοι για τη σχέση, δηλαδή τι ήθελε, άμα σε δυσάρεστει κάτι να τα μαζευεις μέσα σου και να μη μιλας σα καλο βολικο γυναικακι επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει δύο καθαρές κουβέντες; Γλιτωσες καλέ. Ας βγάζει ότι θέλει στη δουλειά αυτός, εσύ κυρία.

ειμαι πολυ συζητησιμη γενικα,και δεν ειχα κανενα προβλημα να τον στηριξω.Ολοι μας εχουμε θεματα,συμφωνω,δεν τα ειχαμε καιρο..πολυ λιγο,αλλα νιωσαμε και οι 2 πραγματα.
    Δε ξερω τι του συμβαινει,μαλλον ουτε ο ιδιος.Ολοι νομιζω καποια στιγμη ερχομαστε σε συγκρουση,στη τελικη δε του ειπα κατι κακο,οτι ηθελα να τον δω ειπα,και οτι εφοσον ηταν κουρασμενος μπορουσα να παω εγω να τον παρω μια αγκαλια και να φυγω,αλλα δε μου το ζητησε καν.Στα επομενα μυνηματα μου δεν απαντησε,και την επομενη μερα με προσβαλλε οτι εχω χοντρα θεματα,δε με ακουγε,εβγαλε ενα μισογυνισμο και επειδη και εγω εχω τα δικα μου δεν αντεξα και του λεω σκασε επιτελους να ακουσεις τι ακριβως με εχει πειραξει!
    Το σκασε του εμεινε τοσο πολυ,ισως να πιαστηκε απο εκει,και το κοπανησε λεγοντας μου οτι τελειωσε,ενω ειχε πει και ο ιδιος χοντρες κουβεντες.Την επομενη μερα εκλαιγα μεσα στη δουλεια κι αυτος γελουσε,και το παιζε ανετος και γελαστος!οταν του ειπα να μη γελαω τουλαχιστον μου ειπε να λεω σκασε στο ψοφο (το σκυλο μου) που εχω σπιτι και οτι εχουμε χωρισει.
    Μετα εφυγε απτη δουλεια,δεν εκατσε καν να χωρισουμε απο κοντα,κι οταν τον πηρα τηλ αρχισε να με προσβαλλει,και να με μηδενιζει.Με ακουσε να κλαιω και απενεργοποιησε το τηλεφωνο!Απο τοτε απλα ειμαστε στη δουλεια σα ξενοι.

Senior Member
    Και εσύ τώρα αυτόν τον θες με τέτοια ξεσπάσματα?

Senior Member
    ειμαι πολυ συζητησιμη γενικα,και δεν ειχα κανενα προβλημα να τον στηριξω.Ολοι μας εχουμε θεματα,συμφωνω,δεν τα ειχαμε καιρο..πολυ λιγο,αλλα νιωσαμε και οι 2 πραγματα.
    Δε ξερω τι του συμβαινει,μαλλον ουτε ο ιδιος.Ολοι νομιζω καποια στιγμη ερχομαστε σε συγκρουση,στη τελικη δε του ειπα κατι κακο,οτι ηθελα να τον δω ειπα,και οτι εφοσον ηταν κουρασμενος μπορουσα να παω εγω να τον παρω μια αγκαλια και να φυγω,αλλα δε μου το ζητησε καν.Στα επομενα μυνηματα μου δεν απαντησε,και την επομενη μερα με προσβαλλε οτι εχω χοντρα θεματα,δε με ακουγε,εβγαλε ενα μισογυνισμο και επειδη και εγω εχω τα δικα μου δεν αντεξα και του λεω σκασε επιτελους να ακουσεις τι ακριβως με εχει πειραξει!
    Το σκασε του εμεινε τοσο πολυ,ισως να πιαστηκε απο εκει,και το κοπανησε λεγοντας μου οτι τελειωσε,ενω ειχε πει και ο ιδιος χοντρες κουβεντες.Την επομενη μερα εκλαιγα μεσα στη δουλεια κι αυτος γελουσε,και το παιζε ανετος και γελαστος!οταν του ειπα να μη γελαω τουλαχιστον μου ειπε να λεω σκασε στο ψοφο (το σκυλο μου) που εχω σπιτι και οτι εχουμε χωρισει.
    Μετα εφυγε απτη δουλεια,δεν εκατσε καν να χωρισουμε απο κοντα,κι οταν τον πηρα τηλ αρχισε να με προσβαλλει,και να με μηδενιζει.Με ακουσε να κλαιω και απενεργοποιησε το τηλεφωνο!Απο τοτε απλα ειμαστε στη δουλεια σα ξενοι.
    φύγε μακριά ο τύπος είναι ψυχακιας.....μην επενδύεις σε τέτοιες συμπεριφορές....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Εάν σε προσβάλλει και σε μηδενίζει βρε κορίτσι μου από τόσο νωρίς με τόσο μικρή αφορμη τι το συζητάμε...μην επιρεπεις να σου φέρονται έτσι, εσύ να φεύγεις πρώτη. Τι βασανίζεις τη ψυχουλα σου και κλαις. Είναι δύσκολο και άσχημο το ξέρω, οκ νιωσατε κάποια πράγματα και το νικ σου μου δείχνει ότι έχεις ευαισθησιες σαν άνθρωπος και σε νιώθω. Αλλά σκεψου ότι θα εισαι πολυ καλύτερα χωρίς τετοιες άσχημες συμπεριφορές στη ζωή σου, ο άνθρωπος βγάζει μεγάλο σαδισμό, να σου λείπει. Να σε ρωτησω κάτι; Τώρα στενοχώριεσαι...οκ λογικό. Αλλά ας υποθέσουμε ότι εκεί που τσακωνοσασταν σου έριχνε ένα χαστούκι. Ένα. Τι θα έκανες; Μη μου λες, απλά σκεψου για τον εαυτό σου. Σε παρόμοια περίπτωση με ασχημη συμπεριφορα (με άλλους τρόπους) μου έκανε κάποιος αυτή την ερώτηση και φρικαρα με τον εαυτό μου. Τον άσχημο λόγο τον δέχεσαι και αφήνεις να σε πληγώνει, ψαχνεις τροπο να τον δικαιολογησεις. Μετά ένα χαστούκι. Μετά ένα δεύτερο; Μετά; Που βάζεις την γραμμή; Βάλε μία γραμμή και αγάπα τον εαυτό σου. Το θέμα είναι ότι δουλευετε μαζι, στο κάνει πιο δύσκολο να διαγράψεις την όλη κατάσταση και να μη τον αφήνεις να σε πληγώνει. Μπορείς να αποφευγεις οσο γίνεται να τον βλεπεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εάν σε προσβάλλει και σε μηδενίζει βρε κορίτσι μου από τόσο νωρίς με τόσο μικρή αφορμη τι το συζητάμε...μην επιρεπεις να σου φέρονται έτσι, εσύ να φεύγεις πρώτη. Τι βασανίζεις τη ψυχουλα σου και κλαις. Είναι δύσκολο και άσχημο το ξέρω, οκ νιωσατε κάποια πράγματα και το νικ σου μου δείχνει ότι έχεις ευαισθησιες σαν άνθρωπος και σε νιώθω. Αλλά σκεψου ότι θα εισαι πολυ καλύτερα χωρίς τετοιες άσχημες συμπεριφορές στη ζωή σου, ο άνθρωπος βγάζει μεγάλο σαδισμό, να σου λείπει. Να σε ρωτησω κάτι; Τώρα στενοχώριεσαι...οκ λογικό. Αλλά ας υποθέσουμε ότι εκεί που τσακωνοσασταν σου έριχνε ένα χαστούκι. Ένα. Τι θα έκανες; Μη μου λες, απλά σκεψου για τον εαυτό σου. Σε παρόμοια περίπτωση με ασχημη συμπεριφορα (με άλλους τρόπους) μου έκανε κάποιος αυτή την ερώτηση και φρικαρα με τον εαυτό μου. Τον άσχημο λόγο τον δέχεσαι και αφήνεις να σε πληγώνει, ψαχνεις τροπο να τον δικαιολογησεις. Μετά ένα χαστούκι. Μετά ένα δεύτερο; Μετά; Που βάζεις την γραμμή; Βάλε μία γραμμή και αγάπα τον εαυτό σου. Το θέμα είναι ότι δουλευετε μαζι, στο κάνει πιο δύσκολο να διαγράψεις την όλη κατάσταση και να μη τον αφήνεις να σε πληγώνει. Μπορείς να αποφευγεις οσο γίνεται να τον βλεπεις;
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά δεν ήθελα να αναφερθώ σε ξυλοδαρμό....γιατί εκεί θα καταλήξει αν συνεχίσει....
    hurt αξίζεις κάποιων καλύτερο....

Εχει τυχει καποιος να με κακοποιει συναισθηματικα,και στο τελος με χαστουκισε κιολας,αλλα εκει το εκοψα.
    Ειμαι πολυ ενοχικο ατομο,και νιωθω οτι φταιω εγω.Νιωθω οτι ηταν λαθος να του πω σκασε,αν και δε το ειπα για να τον υποτιμησω απλα με εβγαλε εκτος εαυτου,και δε με αφηνε να του εξηγησω

Senior Member
    Εχει τυχει καποιος να με κακοποιει συναισθηματικα,και στο τελος με χαστουκισε κιολας,αλλα εκει το εκοψα.
    Ειμαι πολυ ενοχικο ατομο,και νιωθω οτι φταιω εγω.Νιωθω οτι ηταν λαθος να του πω σκασε,αν και δε το ειπα για να τον υποτιμησω απλα με εβγαλε εκτος εαυτου,και δε με αφηνε να του εξηγησω
    δεν έχεις λόγο να νιώθεις ενοχές επειδή ο άλλος είναι ψυχακιας....και δεν κάθεται ν ακούει
    και στο φινάλε να απολογηθείς γιατί....
    άμα δεν σ άκουγε κι έλεγε τα δικά του καλά έκανες και του είπες σκάσε....δεν φταις εσύ είστε 2 κι έχετε το ιώδιο μερίδιο ευθύνης....
    γνωμη μου με τα λεγόμενα σου είναι τ ότι θα σηκώσει χέρι....μη του δίνεις ευκαιρία....

Senior Member
    Κακως νιώθεις ενοχικα ... Στο πρώτο ποστ σε ρώτησα κι ολας αν άπλωσε χέρι...
    Τι μαζοχισμός ειναι αυτός μα τραβάς τέτοια κελεπούρια? Γιατί να ανέχεσαι βία είτε συναισθηματική είτε σωματική?
    Κσκε για σύνελθε που θα πεις ότι φταις κι ολας .... Τα χειρότερα γλίτωσες καινευτχως που ήταν και νωρίς γιατί ετσι όπως σε κόβω θα καθόσουνα θα τις έτρωγες θα έλεγες και ευχαριστω και τα σκεφτόσουν και ότι σου άξιζε..
    Βρε ουστ... Άντε κορίτσι μου που κάθεσαι και σκας γι αυτόν ...
    Και αγάπησε τον εαυτό σου για να βρεις ένα σωστό άνθρωπο που πρώτα από ολα θα σε σέβεται... Αλλα πρώτα πρέπει να το κανεις εσυ συτο!!!

Senior Member
    Σαμπως το να μας κάνει ο άλλος να αισθανόμαστε ενοχές και να αμφισβητούμε την εγκυρότητα των συναισθημάτων και των αντιδράσεων μας δεν είναι συναισθηματική κακοποίηση; Ούτε να τσατιστουμε δε μπορούμε; Εσύ είμαι βέβαιη έχεις ζητήσει συγνώμη για το σκασε η τελοσπαντων όπως λες και η ίδια ενιωσες την ανάγκη να του εξηγήσεις (ασχετα που δεν σε αφηνει). Αυτός τι κάνει από μεριας του; Συνεχίζει να σε μειώνει και να σε ρίχνει ψυχολογικά. Οχι δεν φταις που ενιωσες ότι ενιωσες. Εχεις λόγους που το ενιωσες, έχεις επιχειρήματα και όχι δεν είναι κακο να συζητάμε για προβλήματα στη σχέση μας ας είναι και καυγάς. Αρκεί να βγάζει κάπου. Όλα σου τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σου απέναντι του ήταν εγκυρα! Και είσαι και διαλλακτικη και δείχνεις τη διάθεση να συζητας με τον άλλον. Καλό αυτό. Αλλά μην αμφισβητείς ποτέ όσα νιωθεις ειδικά αν ο άλλος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αυτός ο άνθρωπος δεν ψάχνει συντροφο μία βολική μαριονέτα ψάχνει και δεν είναι δικό σου το φταιξιμο ούτε το πρόβλημα. Το μόνο σου λάθος είναι που δυσκολευεσαι να το δεις αυτό. Προσπάθησε αντί να αισθάνεσαι ενοχές να σκαλισεις και να βγάλεις κι εσύ λίγο θυμό από μέσα σου. Δεν ειναι οκ συμπεριφορά αυτη, εσύ επρεπε να είσαι τσατισμενη πρώτα πρώτα. Και απεφυγε τον στη δουλειά όσο μπορεις.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αλλά μην αμφισβητείς ποτέ όσα νιωθεις ειδικά αν ο άλλος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αυτός ο άνθρωπος δεν ψάχνει συντροφο μία βολική μαριονέτα ψάχνει και δεν είναι δικό σου το φταιξιμο ούτε το πρόβλημα.
    Σοφή κουβέντα Νάταλι !!!

* Δεν ξερω αν ισχυει καθολικα και σιγουρα αλλά οταν εχεις ελξη σε μια ουσια η οποια ουσιαστικα σου ωραιοποιει την κατασταση, θεωρεισαι ψιλο --- δεν ειμαι καλα με την παρτη μου--- .
    Εαν εκεινος εκρυβε το ποιος ηταν και δειχνει αυτη τη σκληρη απομακρη συμπεριφορα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να... σκεφτεις κατα ποσο του αξιζει ο θυμος σου, ο πονος σου, το ενδιαφερον σου.

Μη περιμενεις με την δικη σου καλο προαιρετη λογικη να βγει συνεννοηση.
    Μπορει να του σκασει μετα απο κανα μηνα και να σε ψαχνει. Αυτο δε σημαινει οτι ελυσε και τα θεματα με τον εαυτο του ομως.

Εσυ πρεπει να επιβιωσεις στην δουλεια κανοντας, σαν να μην υπαρχει. Εαν δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις εκτος απο φορουμ, φιλους, οικογενεια, κτλ υπαρχουν και ειδικοι.
    Last edited by Constantly curious; 24-04-2016 at 18:55.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    μακρια απο τον τύπο δεν στέκει καλά,εκτόσ αμα θες να μεινεις σ μια σχέση π θα γίνει χειρότερη

Page 1 of 9 123 ... LastLast