Αρχικά καταχωρημένο από
Αρης31
αν καταλαβα καλα οι δικοι σε πιεζουν και σε απειλουν με εισαγγελικη, δεν ξερω αν μπορεις αλλα γραψε τους στα αρχιδια σου και προσπαθησε να την κανεις απο το σπιτι,παιρνοντας το επιδομα που δικαιουσα θα βοηθησει
εγω εχω ψυχωση και κανω χρηση διαφορων ουσιων και κανναβης αλλα τουλαχιστον σε μενα δεν εχουν επιδραση στην υποτροπη, υποτροπες παθαινω κυριως οταν στεναχωριεμαι η οταν οι δικοι μου αρχιζουν τις φασαριες στο σπιτι, ειναι πολυ πιεστικοι και αυστηροι και μου εχουν πρηξει τον ερωτα μαλιστα ο αδερφος της μανας μου χειροδικει κιολας μερικες φορες αλλα ειμαι στα κοντα να τον αρχισω στις φαπες με εχει φερει στο αμην
οι δικοι και ιδιως η οικογενεια του αδερφου της μανας μου με θεωρουν βαρος σαν μια ασχημη υποχρεωση και μαλιστα διατινονται οτι καθε υποτροπη τους χαλαει παραπανω απο μενα, καταλαβες δηλαδη αντι να κλαιγομαι εγω που τραβαω ζορι εχω και τα μουνοπ@ν@ να μου λενε οτι υποφερουν παραπανω απο μενα τον ασθενη
γενικα να ξερεις οτι ναι μεν παιζουν ρολο οι ουσιες σε καποιους σε ενδεχομενη υποτροπη αλλα εξισου σημαντικο ειναι και το περιβαλον, εμεις πρεπει να ζουμε μια πολυ ηρεμη ζωη χωρις εντασεις, οι ουσιες πιστευω δεν προκαλουν αυτες καθαυτες την υποτροπη αλλα χαμηλωνουν το οριο πιεσης το οριο δηλαδη που σπας σε κανουν πιο ευαλωτο
εμενα το κυριως προβλημα ειναι ο αδερφος της μανας μου και η γυναικα του, προσπαθουνε να με απομακρυνουν απο τη μητερα μου την εχουν παρει κοντα και της βαζουν λογια, επισης μερα παρα μερα περναει ο αδερφος της μανας μου και τη πιλατευει οχι μονο για μενα αλλα για διαφορα θεματα γενικα εχει ασχημη και θα μπορουσα να πω αλλοπροσαλη συμπεριφορα τον ενοχλει το καθε τι και ακομη για το παραμικρο κανει μεγαλη φασαρια
παιρνω ενα καλο επιδομα ,617 ευρω και θα μπορουσα να φυγω απλα δε θελω να απομακρυνθω και αλλο απο τη μανα μου αυτοι κοιτανε να την εχουν απο κοντα και ακομα και για τη περιουσια της λενε να προσεχει μαλλον με αποτερο σκοπο να την καρπωθουν οι ιδιοι αλλα αμα παιξει φαση μα τη παναγια θα τους γ@μησω τα πρεκια
σου ευχομαι το καλυτερο φιλε μου και μη μασας χωσου μην τους αφηνεις να σε τυρανανε