ΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ειναι το γαμωτο. καταλαβαινω. Ομως πλεον ειναι αργα για να το αλλαξεις. Για αυτο αφησε το πισω σου και προχωρα.
    Και μην ξεχασεις αυτο που σου εκανε αλλα μονο αυτον. Παρε το μαθημα (παθημα) απο ολο αυτο και μαθε απο το λαθος σου.
    Καλά εσένα και τη cube σας έχω κατασυμπαθήσει ευχαριστώ ρε παιδιά

Senior Member
    χαχαχαχαχα αρα απο το αγχος και το στρες απο το μαλακα ή απο το αγχος τον εξετασεων (οταν εδινα εσταζα αγχος αντι για ιδρωτα χαχαχα)

πως τα πηγες κιολας; καλα;
    κανω ιδιαιτερα για να δώσω το 17 έχει ενα μήνα που ξεκίνησα, από το πρώτο σκέφτομαι όλα αυτά που έγινα απο το καλοκαίρι του 14 μέχρι το φθινόπωρο του 15 και ανεβάζω παλμους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Καλά εσένα και τη cube σας έχω κατασυμπαθήσει ευχαριστώ ρε παιδιά
    Και εμεις σε συμπαθουμε πολυ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    κανω ιδιαιτερα για να δώσω το 17 έχει ενα μήνα που ξεκίνησα, από το πρώτο σκέφτομαι όλα αυτά που έγινα απο το καλοκαίρι του 14 μέχρι το φθινόπωρο του 15 και ανεβάζω παλμους...

Λογικο!! Εδω ανεβαζω παλμους εγω που δεν τα επαθα, ποσο μαλλον εσυ.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member

ΥΓ. Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα κιολας

Senior Member
    Λογικο!! Εδω ανεβαζω παλμους εγω που δεν τα επαθα, ποσο μαλλον εσυ.
    ευχαριστώ πολύ για τις ευχες για τις εξετάσεις.. άσε..!σας καληνυχτω παιδια αύριο πρωι έχω μαθημα.. ασ μην κοιμάμαι όρθια είπαμε έχουμε και έναν στόχο πέραν να ξανα βρούμε τον εαυτό μας.. καλό σας βράδυ

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ για τις ευχες για τις εξετάσεις.. άσε..!σας καληνυχτω παιδια αύριο πρωι έχω μαθημα.. ασ μην κοιμάμαι όρθια είπαμε έχουμε και έναν στόχο πέραν να ξανα βρούμε τον εαυτό μας.. καλό σας βράδυ
    καληνυχτα και ονειρα γλυκα

Banned
    Καληνύχτα........

Senior Member
    ναι αλλα ξεχνας κατι. η αυτοπεποιθηση δεν πουλιεται ουτε την αποκτας απο το πουθενα. Την περνεις απο τις επιτυχιες που εχεις (οχι μονο ερωτικες). ειναι κυκλος. για να εχεις γυναικες πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση αλλα για να εχεις αυτοπεποιθηση πρεπει να εχεις γυναικες. οση αυτοπεποιθηση και να εχεις αν εχεις μονο αποτυχιες θα σου πεσει (η αυτοπεποιθηση)
    Δεν το ξεχνω , αλλα δεν ισχυει ................. η αυτοπεποιθηση εχει τα θεμελια της στην πρωιμη παιδικη ηλικια , μεχρι τα 8-9 χρονια , ποση αγαπη εχεις δεχτει , σε ποσο ηρεμο οικογενειακο περιβαλλον μεγαλωσες , πως σου φεροντουσαν οι γονεις σου , κλπ.κλπ. απο κει και περα , λιγα μπορεις να κανεις , αν δεν εχεις αυτην την οριτζιναλ αυτοπεποιθηση , δλδ τον σπορο , λιγο μπορεις να την καλλιεργησεις ............................. δεν ειναι κυκλος , εγω πχ. εωα αυπεποιθηση , αλλα δεν ξερω το γιατι , εχω ωρισμενες επιτυχιες στο αλλο φυλο , ωραιος δεν ειμαι , εχω μια ανεση με το αλλο φυλο ,., ως εκει ομως , δεν εχω το θαρρος να την πεσω στο ξεκαρφωτο
    , αλλα οσες χυλοπιττες και να φαω , δεν κλονιζεται η αυτοπεποιθηση μου , δεν μπορω να το εξηγησω , εχω και επαγγελματικες επιτυχιες , και αποτυχιες , αλλα και παλι , εχω ακλονητη εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου ........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν το ξεχνω , αλλα δεν ισχυει ................. η αυτοπεποιθηση εχει τα θεμελια της στην πρωιμη παιδικη ηλικια , μεχρι τα 8-9 χρονια , ποση αγαπη εχεις δεχτει , σε ποσο ηρεμο οικογενειακο περιβαλλον μεγαλωσες , πως σου φεροντουσαν οι γονεις σου , κλπ.κλπ. απο κει και περα , λιγα μπορεις να κανεις , αν δεν εχεις αυτην την οριτζιναλ αυτοπεποιθηση , δλδ τον σπορο , λιγο μπορεις να την καλλιεργησεις ............................. δεν ειναι κυκλος , εγω πχ. εωα αυπεποιθηση , αλλα δεν ξερω το γιατι , εχω ωρισμενες επιτυχιες στο αλλο φυλο , ωραιος δεν ειμαι , εχω μια ανεση με το αλλο φυλο ,., ως εκει ομως , δεν εχω το θαρρος να την πεσω στο ξεκαρφωτο
    , αλλα οσες χυλοπιττες και να φαω , δεν κλονιζεται η αυτοπεποιθηση μου , δεν μπορω να το εξηγησω , εχω και επαγγελματικες επιτυχιες , και αποτυχιες , αλλα και παλι , εχω ακλονητη εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου ........................

Παντως ομολογω πως συμφωνουμε πως διαφωνουμαι.

Εδω ενα χαμογελο απο κοπέλα και νιωθω λιγη αυτοπεποιθηση και μολις καταλαβαινω πως το εκανε στο πισινο μου νιωθω χειροτερα απο πριν.

Αν εξαιρεσεις το μπουλινγκ που σου εχω πει πως ειχα στο σχολειο, τα παιδικα μου χρονια ηταν full αγαπη απο την οικογενεια μου, παραπονο δεν εχω. Και υπαρχουν πολυ αντρες που ενω ειχα και αυτοι μπουλινγκ στο σχολειο τους αλλα τωρα εχουν μια χαρα αυτοπεποιθηση (και γυναικες).

και οταν ξεκινησαν να μου αρεσουν οι γυναικες ειχα αυτοπεποιθηση, πολυ περισσοτερο απο οτι τωρα, αλλα η συνεχόμενες αποτυχιες την εριξαν στον πατο. Και αλλο να εχεις μερικες αποτυχιες και μερικες επιτυχιες και αλλο μόνο αποτυχιες. Σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε την διαφορα!!!!!

και το χειροτερο απο ολα στην αποψη σου. αν εχεις δικιο (που δεν εχεις) σημαινει πως εγω δεν θα αποκτησω ποτε αυτοπεποιθηση no matter what!!! Αν ειναι ετσι ας παω να πεσω απο τον Καιαδα..... να μην το κουραζουμε κιολας!

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω

Senior Member
    Καταλαβα τι εννοεις , αλλα δεν θελω να το σχολιασω , διοτι εχουμε διαφορετικη αποψη , δεν μπορεις να ξερεις , η να θυμασαι αν θελεις , πως περασες τα παιδικασου χρονια , , οταν ησουν 1-2-3-4- ετων , θυμασαι ? οχι βεβαια ............τωρα αν επιμεινω στην αποψη μου , θα ειναι σαν να σε καταδικαζω , και δεν το θελω , οποτε ας δεχτουμε , οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση ............ ισως εχουμε και διαφορετικη αποψη για το τι σημαινει αυτοπεποιθηση , πολυ πιθανον ........αλλιως , θα καταληξουμε σε μια πολυ βαρετη διαφωνια !!!

Senior Member
    Aγαπητε αρχαγγελε , σκεφτηκα οτι υπαρχει μια σημαντικη ειδοποποιος διαφορα στην αυτοπεποιθηση , μεταξυ εμου και εσου , ειναι η ηλικια ......................... εισαι σιγουρα μικροτερος μου , ειμαι 54 , και διαφερει κατα πολυ η αυτοπεποιθηση στα 54 , διοτι πλεον ξερεις ποσο και αν αξιζεις , και δεν μπορει να στο κλονισει τιποτα αυτο , εχεις μεγαλη εμπειρια στην ηλικια μου , εχεις κανει σχεσεις , επαγγελματικα , και ξερεις που ' τοχεις ' και που 'δεν τοχεις ' , ενω στα 30 ας πουμε , μπορει μια αποτυχια , η παραπανω , να στην κλονισει , η να στην αυξησει , στην δικη μου ηλικια , δεν υπαρχει τετοια περιπτωση αυξομειωσης ..............................................εχ εις τελειως διαφορετικα βιωματα απο μενα , μεγαλωσες σε μια κοινωνια με διαφορετικες αξιες , με μπουλιιν , και αλλα , τα οποια δεν υπηρχαν επι εποχης μου , οποτε .........................................ατυχ� �ς η συγκριση !!

Banned
    Το θέμα είναι πως ξεκινάει κανείς, με τι αυτοπεποίθηση? Στα ερωτικά, επαγγελματικά κλπ...Γιατί και δουλειά να πιάσεις χωρίς να την ξέρεις, δεν θα έχεις αυτοπεποίθηση...αλλά αν συγκρίνεις τους ανθρώπους μεταξύ τους άλλοι έχουν παραπάνω και άλλοι λιγότερο, αλλά στην αρχή χωρίς επιτυχίες, εμπειρίες κλπ είναι ''μειωμένη'' έτσι και αλλιώς....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Το θέμα είναι πως ξεκινάει κανείς, με τι αυτοπεποίθηση? Στα ερωτικά, επαγγελματικά κλπ...Γιατί και δουλειά να πιάσεις χωρίς να την ξέρεις, δεν θα έχεις αυτοπεποίθηση...αλλά αν συγκρίνεις τους ανθρώπους μεταξύ τους άλλοι έχουν παραπάνω και άλλοι λιγότερο, αλλά στην αρχή χωρίς επιτυχίες, εμπειρίες κλπ είναι ''μειωμένη'' έτσι και αλλιώς....
    Μην το λες , εγω ξεκινησα μονος , μια πολυ δυσκολη δουλεια/επιχειρηση , και την ξεκινησα στα 27 μου , μη εχοντας ιδεα , αλλα πιστευα στον εαυτο μου , και την εφερα επιτυχως εις περας ............................. σωστο ειναι αυτο που λες , οτι στα 20 -25 , δεν μπορεις ναχεις την αυτοπεποιθηση που εχεις στα 40 -50 , καμμια φορα ομως , στα 40 , προσγειωνεσαι αποτομα , ενω οταν εισαι νεος , εχεις αγνοια του κινδυνου , νομιζεις οτι ξερεις παραπανω , αποσα πραγματι ξερεις , οτι εισαι το κεντρο του κοσμου , επικινδυνο πραμα , το παρατηρω σε νεα παιδια , οχι ολα φυσικα ................ το θεμα , ειναι να εχεις σωστα τοποθετημενους τους στοχους σου , να εισαι ρεαλιστης , καμμια φορα , η υπερβολικη αυτοπεποιθηση , μπορει να σε κανει να σπασεις τα μουτρα σου ............ σε μια των περιπτωσεων , μου συνεβη αυτο , σε επαγγελμστικο επιπεδο , σε προσωπικο , οχι .......... οι ανθρωποι, πιστευουν σε αυτον που πιστευει στον εαυτο του , κατα παραδοξο τροπο, κι ας εχει λαθος αποψεις , ελκονται απο το μυστηριο που εκπεμπει καποιος .................

Senior Member
    εγω σαν ανθρωπος δεν εχω αυτοπεποιθηση αλλα γενικα δεν εχω πολλες αναστολες βεβαια το ενα ειναι πολυ διαφορετικο απο το αλλο...ενω εχω ταση προς την παραβατικοτητα μου ειναι δυσκολα τα απλα πραγματα της ζωης μου ειναι πιο ευκολο να μαι παραβατικος παρα να ενταχθω στην κοινωνια φυσικα πολλα ειναι αυτα που μου βαζουν εμποδια και εννοω τον εαυτο μου...βρηκα μια καινουρια δουλεια και εμαθα πως μολις μαθω την δουλεια θα κραταω το μαγαζι μονος μου και αγχωθηκα αντε γεια γενικα σαν ανθρωπος ειμαι παρορμητικος απαισιοδοξος την χαρα την βλεπω με κυαλια αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση φτανουν μονο σε σημειο να κανω καμια μαλακια παρορμητικα και δεν με λες και μαχητη της ζωης...μεχρι στιγμης δεν μου αρεσει η ζωη γενικοτερα....αυτα ειναι μεγαλα βηματα για μενα που δεν εχω μαθει να ζω με στοχους και προτεραιοτητες μου ειναι δυσκολο να ζω την ζωη στα φυσιολογικα της πλαισια παντα εκανα πραγματα παραβατικα για να νιωσω οτι ζω...τελος παντων τοσο αγχος και απαισιοδοξια δεν κανουν τιποτα αν τα καταφερω καλως αλλιως παω παρακατω...δεν ξερω για σας εγω πιστευω πως για μενα η αυτοπεποιθηση μπορει να χτιστει γιατι στην ουσια εγω τωρα βγηκα στην ζωη ειμαι ανωριμος συναισθηματικα μεχρι πριναπο καποιους μηνες οταν ετρωγα πορτα απο δουλεια απογοητευομουν τωρα προχωραω χωρις να αισθανομαι τιποτα ειναι εξελιξη αυτο...αλλα ναι νομιζω οτι δεν θα παω πολυ μακρυα αν εγω ειμαι εκ φυσεως απαισιοδοξος και δεν βιωνω χαρα η ευτυχια δεν νομιζω να ξεχειλισω απο αυτα καποια στιγμη αποτην αλλη ομως πρεπει να μαζευω την παρορμηση και τις λιγες αναστολες

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast