Results 31 to 45 of 153
Thread: Τι να κάνω;
-
14-06-2016, 16:07 #31
- 14-06-2016, 16:22 #32
Ναταλία μου κι εγώ σε αγνοώ να ξέρεις.
Ζορζ είναι φως φανάρι ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου. Εσύ δεν είσαι! Και δεν της αξίζει όλο αυτό που περνάει. Γι' αυτό είπα απομακρύνσου!
14-06-2016, 16:46 #33
Ναι δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της! Όμως ούτε η ίδια είναι. Μου το έχει αναφέρει κιόλας... Μου έχει πει ότι είναι μαζί μου λόγω του χαρακτήρα μου, αλλά και λόγω του ότι γενικά της αρεσω σε πολλούς τομείς. Επίσης από τη συμπεριφορά της, που τη ζω και τη βλέπω δε νιώθω ότι έχω δίπλα μου ένα άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί μου. Έγραψα κάποια συμβάντα και εγώ με τη μικρή μου εμπειρία, δε νομιζω οτι είναι αγάπη. Εγώ παρόλο που δε ειμαι τρελαμενος μαζί της , προσπαθώ όμως, τη αγαπώ και θέλω μόνο το καλό της. Δε ξέρω όμως αν λόγω του ότι δε ειμαι ερωτευμένος μαζί της πρέπει να αποχωρησω.
14-06-2016, 16:49 #34
14-06-2016, 17:00 #35
Γιατί έχουμε πολλά κοινά, ταιριάζουμε σαν άτομα, και όποτε είμαστε στα καλά μας περνάμε όμορφα... Έχουμε δεθεί σαν άτομα και λόγω της απόστασης. Και επιπλέον εγώ από τη πλευρά μου νιώθω ότι την ερωτευομαι.. Αλλά πάντα κάτι γίνεται και ξενερωνω.. Θεωρεις ότι είναι κακό να είσαι σε μία σχέση, αν δε λιώνεις για τον άλλον;
14-06-2016, 17:24 #36
Κόιταξε τόσο ουτοπικά δεν τα έχω πλέον στο κεφάλι μου, αν πάθεις μαθαίνεις, αλλά μονο να έχετε κοινά και να περνάτε όμορφα ε αυτό το κάνεις και με τους φίλους νομίζω.. αλλά από την άλλη ίσως είσαι και πολύ ώριμος και εγώ όχι.. τρελά ερωτευμένη δεν ξέρω αν ξανά υπάρξω στη ζωή μου αλλά σίγουρα θέλω να έχω έναν ενθουσιασμό γιατί έτσι μόνο έτσι νομίζω πιο εύκολα ανέχεσαι συμπεριφορές που αν δεν νιώθεις ενοθσιασμένος- ερωτευμένος να τον έστελνες τον άλλον στην μάνα του ας πουμε..!
14-06-2016, 17:25 #37
Να σε ενημερώσω ότι όταν μας αρέσει κάποιος πολύ σημαίνει ότι τον έχουμε ερωτευτεί! Επίσης το μίσος που λες είναι η άλλη πλευρά του έρωτα (δεν θα πω της αγάπης), επίσης, βλέπει ότι εσύ δεν την θες πολύ γι'αυτό δεν σου λέει ότι σε θέλει, έτσι πιστεύω εγώ. Κοίτα δεν είσαι μαλάκ.. απλά δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της για σκέψου πως μπορεί να τη χάσεις και θα δεις για πότε θα την θες κουράστηκα να γράφω πολλά γιατί είμαι από κινητό, τα λέμε!
14-06-2016, 17:43 #38
14-06-2016, 18:04 #39
Εσύ περνάς καλά γενικά? Γιατί και το αρχικό σου ποστ έλεγε ότι σε ενοχλούν πολύ οι συμπεριφορές της, ερωτευμένοι λες δεν είσαστε? Μήπως σου καλύπτει και ανάγκες της φίλης, της παρέας? Μήπως θες να είσαι σε σχέση, μοναξιά κλπ? Μήπως φοβάσαι ότι θα αργήσεις να ερωτευτείς οπότε μένεις με αυτήν ?
14-06-2016, 19:47 #40
Κοιτα να δεις. Έρωτας δε υπήρχε... Υπήρχε όμως ενθουσιασμός στην αρχή ναι.. Εμενα πρώτη μου σχέση, αυτή ήταν μόνη της 4 χρόνια, και είδαμε ότι ταιριαζαμε πολύ... Τα φτιαξαμε σε δύσκολη περίοδο... Μόλις τα φτιαξαμε μετά από λίγες ημέρες εγώ εφευγα εξωτερικό... Τους 3 μήνες που ήμουν εξωτερικό περάσαμε πολλές δυσκολίες και εντάσεις, όμως το κρατησαμε... Όταν γυρισα Ελλάδα ήμασταν στην αρχή τέλεια!! Εγώ νόμιζα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου... Όμως άρχισαν μετά από λίγο καιρό άσχημες συμπεριφορές εκ μέρους της... Συνεχής έλεγχος, απαίτηση να βλεπομαστε κάθε μέρα, να κάνουμε τα πάντα μαζί, να μείνουμε μαζί για πάντα, άρχισαν καβγάδες συχνοί... είμαστε στο σημείο να μαλωνουμε ανά 2 μέρες συνήθως, και πάντα για βλακείες... μετά τα βρίσκουμε πάντα... Στους καβγάδες αντιδράει άσχημα... Απότομη συμπεριφορα, βρισιές και προσβολές... Μου απαγορεύει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν πχ θέλω να πάω γυμναστήριο γιατί μου αρέσει πολύ η γυμναστική και δε με αφηνει γιατί λέει θα τρωει χρόνο από εμάς... καλοκαίρι δ θέλει τώρα να πάω διακοπές με φίλους, παρά μόνο μαζί, και με φίλους μου λέει μόνο αν θες αυθημερόν για κανένα μπάνιο... Θέλει να βρίσκομαι συνέχεια στο πλευρό της, και οτιδήποτε και να έχει πρέπει να τρέχω κοντά της, με αποτέλεσμα να πιεζομαι συνεχώς...
Από τη πλευρά μου μου κάνει παράπονα ότι δε τις δίνω όλη μου τη προσοχή και ότι τη βαριέμαι, πράγμα που δε ισχύει εντελώς γιατί κάθε μέρα τη βλέπω και πιστεύω ότι δε βγάζω ούτε είμαι βαριεστημενος.... Απλώς είναι μέρες που απλά είμαι πτώμα στη κούραση και αυτό φαίνεται... και φυσικά μου λέει ότι δε της προσφέρω ασφάλεια, κάτι που Συμφωνώ... αυτα από εμένα... δε έχω κάνει κάτι άλλο, ούτε μου έχει παραπονεθεί αυτή για κάτι άλλο...
14-06-2016, 19:57 #41
14-06-2016, 20:25 #42
14-06-2016, 23:01 #43
Φίλε Cube και maria eleni καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δε περνάω καλά, διότι πιέζομαι πολύ. Είμαι που είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής μου(πήρα πτυχίο, Σεπτέμβριο θα πάω στρατό), έχω και τη κοπελιά, που αντί να με ηρεμεί με αγχώνει σε όλους τους τομείς.. Πχ. θέλει να φύγουμε εξωτερικό μετά το στρατό, χωρίς ουσιαστικά να ρωτήσει αν εγώ θέλω ή μπορώ, και αυτό με δημιουργεί ένα μεγάλο άγχος. Πλέον φοβάμαι τις αντιδράσεις τις και όταν είμαστε μαζί προσέχω μην κάνω/πω κάτι και ενοχληθεί, διότι εγώ μισώ τους καβγάδες, και δυστυχώς με αυτή έχουμε αρκετούς. Με λίγα λόγια νιώθω ότι η ζωή μου ελέγχεται συνεχώς και ότι και αν κάνω το κάνω με προσοχή μην τυχόν και ενοχληθεί. Αυτά δε γίνονται βέβαια συνεχώς, και φυσικά υπάρχουν στιγμές που είμαστε τέλεια, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον, κάνουμε σεξ κτλ.. Όλα τα καλά μιας σχέσης δηλαδή..
Τώρα επειδή και οι 2 αναφέρατε ότι αυτή είναι ερωτευμένη μαζί μου και ίσως γιαυτό κάνει αυτές τις συμπεριφορές.. Εγώ δε το πιστεύω, και θα σας το πω με μερικές συμπεριφορές, που εμένα δε μου δείχνουν έρωτα και αγάπη. Αυτά έχουν γίνει από τότε που γύρισα Ελλάδα, και θέλω τη γνώμη σας, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος: Πολλές φορές όταν βγαίνουμε έξω η κοπέλα φαίνεται αρκετές φορές στον κόσμο της... Δηλαδή ώρες ώρες μου φαίνεται ότι με έχει γραμμένο, διότι απλώς κάθεται και ασχολείται με το κινητό της ή το δικό μου, ή άλλες φορές φέρνει βιβλία πχ και εμένα δε μου δίνει τη σημασία που θέλω, με αποτέλεσμα να δυσανασχετώ. Γιατί εγώ-που υποτίθετε δεν είμαι και ο ερωτευμένος- πάντα το μυαλό μου είναι πως θα φιληθούμε, αγκαλιαστούμε κτλ.. Το χειρότερο που θεωρώ ότι έγινε ήταν μια φορά μέσα στον Ιανουάριο αρρώστησα και ήμουν μέσα στο σπίτι.. Δε μπορούσα να βγω.. Αυτή ήρθε σπίτι μου να με δει, και είχε απαίτηση να πάμε την επόμενη μέρα έξω, ενώ ήξερε πως αυτό δε γινόταν.. Εκεί θύμωσα πραγματικά, διότι ένιωσα ότι δε σεβάστηκε εμένα και το ότι ήμουν άρρωστος και απλά σκέφτηκε μόνο τον εαυτό της..
Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ.. Από τη μια περνάω όμορφα μαζί της, είναι ένα καλό άτομο, έχει αρκετά στοιχεία που θέλω σε μια κοπέλα, και κυρίως είναι σοβαρό άτομο για σχέση.. Δεν είναι κανένα κοριτσάκι.. Από την άλλη όμως με προβληματίζει πολύ αυτή η κακιά συμπεριφορά που βγάζει προς εμένα, χωρίς να δίνω εγώ αφορμές, και το χειρότερο είναι ότι δε με καταλαβαίνει.. 1-2 φορές που πήγα να παραπονεθώ απλώς αντέδρασε πάλι άσχημα.. Νιώθω ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσω σε ένα αδιέξοδο.. Μετά σκέφτομαι πως αν την αφήσω θα νιώσει πολύ άσχημα, καθώς μόνο εμένα έχει ουσιαστικά, ενώ και εγώ θα στεναχωρηθώ σίγουρα πάρα πολύ... Πφφφ! Μεγάλο μπέρδεμα!
14-06-2016, 23:29 #44
Ρε Jorge ακομα να το λυσεις; Απο αναγκη ειναι μαζι σου τι ερωτευμενη και κουραφεξαλα λετε και απο αναγκη εισαι και εσυ μαζι της. Ειστε ανωριμοι και οι δυο και φοβαστε την μοναξια.
Το σωστο και υπευθυνο θα ηταν να βρεις τη δυναμη να χωρισετε 1)για να σωσεις τον ευατο σου, δεν εισαι ευχαριστημενος σε αυτη τη σχεση και τζαμπα τρως τα νιατα σου και 2)για να ταρακουνηθει λιγο και εκεινη, ουτε εκεινη ειναι ευχαριστημενη στη σχεση σας και επισης τρωει τα νιατα της και πρεπει καποια στιγμη να φαει ενα γερο στραπατσο να συνελθει, να ερθει λιγο σε επαφη με τη πραγματικοτητα. Καλο θα της κανεις με το να το τελειωσεις. Θα κανει καλο και στους δυο σας απο αποψη προσωπικης εξελιξης οσο δυσκολο και αν ειναι. Τωρα τα μα μου μηπως δεν ξερω...δε θελω να ειμαι απολυτη δικια σου σχεση ειναι, κατσε να το αναλυετε οσο θες με αγνωστους στο ιντερνετ αντι να τα πεις σε αυτην. Μην αντιδρας και μη δειχνεις πως νιωθεις γιατι φοβασαι οτι θα ξεσπασει οπως λες...δεν βλεπεις οτι υποκρινεσαι και θα μαζευεις στα μουλωχτα απεχθεια προς το προσωπο της χωρις να παιρνει αυτη χαμπαρι; Οτι και να της πεις αν δεν αλλανεις ΕΣΥ συμπεριφορα και δεν αποκτησεις τα @@ να της πεις να ηρεμησει και να επιβαλεις καποια δικα σου θελω δε θα παρει χαμπαρι. Που παλι πιστευω δεν θα παρει χαμπαρι, τωρα ειναι αργα, δεν θα σε σεβαστει ποτε.
14-06-2016, 23:31 #45
Εμείς δεν ξέρουμε αν αυτή είναι ερωτευμένη.....
Η αυτή είναι τρελή και αλλοπαρμένη με σένα μαγεμένη :p και τα κάνει όλα αυτά γιατί έχει παράπονα από σένα, δεν βλέπεστε όσο θέλει κλπ
Η δεν είναι και απλά είναι κτητική , είναι συνέχεια στην τσίτα σου βγάζει το λάδι..........
Εντάξει τώρα που λες ότι σε έχει γραμμένο δεν είναι και όλοι οι άνθρωποι γουτσου γουτσου όλες τις ώρες.....αναλόγως.....
Είσαι μόνιμα σε διαρκή φόβο γενικότερα.....