Results 46 to 60 of 153
Thread: Τι να κάνω;
-
14-06-2016, 23:33 #46
Να είσαι καλα! απλά γιατί και εγώ έκανα το ίδιο λαθος η cube είναι κοπέλα..με μπερδεύει η συμπεριφορά της, είναι δυνατον από την μια η κτητικότητα και από την άλλη η αδιαφορία.. περιεργα μας τα λέει η κοπελιά.. τι να πω η ουσία της σχέσης είναι να θέλεις τον άνθρωπο και όχι τη σχέση και έτσι όπωσ μου τα περιγράφεις δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλει η κοπέλα..!
- 14-06-2016, 23:39 #47
Είσαι σωστή Ναταλία.. Ναι είπα να το συζητήσω εδώ μαζί σας, διότι είστε πολύ ωραίο φόρουμ και με πολύ καλές απόψεις... Το προτιμώ εδώ με αγνώστους, παρά με φίλους που δε τους έχω και πολύ σε εκτίμηση.. Με γονείς δε μπορώ να κάνω πολλά, διότι μένουν μακριά από μένα αυτή τη στιγμή..! Πάντως ναι θα προσπαθήσω να βγάλω μια άκρη με αυτό το θέμα!
14-06-2016, 23:56 #48
Αλήθεια; Χαχα δε το ήξερα για τη Cube.. Zητάω συγγνώμη λοιπόν για το λάθος μου Cube.. Μαρία πραγματικά και εγώ δε μπορώ να βγάλω άκρη... Πολύ περίεργη συμπεριφορά.. Δηλαδή είναι στιγμές που με κάνει να νιώθω θεός και ο άντρας των ονείρων της, και στιγμές που με κάνει να νιώθω σκουπίδι.. Γενικά νομίζω πως το πρόβλημα είναι στην κυκλοθυμικότητα που έχει.. Με λίγα λόγια αισθάνομαι ότι απλώς τη νοιάζει μόνο ο εαυτός της, διότι πραγματικά θέλει να γίνεται πάντα το δικό της, ενώ στα δικά της προβλήματα απαιτεί να είμαι πάντα δίπλα της(που είμαι), ενώ εγώ όταν είχα την αρρώστια μου φέρθηκε άσχημα.. Με κουράζει να τρέχω συνεχώς για αυτή, όσο και αν την θέλω, διότι στο τέλος της ημέρας νιώθω εξαντλημένος και σωματικά και ψυχολογικά, και ότι τα δικά μου θέλω και επιθυμίες δε εισακούονται.
Επίσης κακή εντύπωση μου έχει κάνει κάποιες σπασμωδικές κινήσεις που κάνει ώρες ώρες(πχ μια φορά ξεμπλόκαρε και μίλησε στον πρώην γιατί λέει τις έλειψε!!!)..
Τέλος πάντων αυτές τις μέρες θα προσπαθήσω να τις μιλήσω ειλικρινά και ότι γίνει... Αν πάλι πάει να βγει από επάνω, απλώς δε θα το τραβήξω άλλο.. Θα βγω από τη σχέση και ας πονέσω...
15-06-2016, 12:17 #49
Καλησπέρα σας, Λοιπόν χθες το βράδυ το πήρα απόφαση και μίλησα με την κοπελιά. Τις είπα όλα όσα με ενοχλούν στη συμπεριφορά της. Πάλι άκρη δε βγήκε: Μου είπε πως εγώ αυτή είμαι σαν χαρακτήρας και δεν αλλάζω. Μου λέει πως το πολύ πολύ να βλέπεις κανένα 2ώρο παραπάνω τους φίλους σου.. Όλα τα άλλα δε θα τα αλλάξω, διότι έτσι είμαι.. Επίσης πάλι μου μίλησε λίγο απότομα και μου ανέφερε πως εγώ σε έχω στα πούπουλα, σε αγαπάω τόσο, τα έχεις όλα και πάλι έρχεσαι και μου παραπονιέσαι, και πως και εγώ έχω πολλά παράπονα από εσένα αλλά δε το κάνω συνέχεια θέμα.. Η συζήτηση λοιπόν έληξε εκεί.. Δε το τράβηξα παραπάνω διότι δε έβγαινε άκρη..
Οπότε τι συμπέρασμα βγαίνει; Γιατί να μην κάνει κάποια προσπάθεια; Τόσο κακό είναι; Δε λέω είναι τουλάχιστον ειλικρινής και μου λέει πως αυτή είναι και δεν αλλάζει, αλλά δεν είναι και λίγο εγωιστικό αυτό;
Νιώθω πλέον το αδιέξοδο να μπαίνει μπροστά μου. Δηλαδή αυτή η σχέση είναι πραγματικά σκωτσέζικο ντους. Δεν αμφιβάλλω ότι η κοπέλα έχει αισθήματα για εμένα, και με θεωρεί ένα ξεχωριστό άτομο, αλλά δε καταλαβαίνω το λόγο που βγάζει πάνω μου μίσος, κόμπλεξ και απωθημένα.. Το έχει παραδεχτεί κιόλας.. Δηλαδή ξέρει τα λάθη τις, τα παραδέχεται, ωστόσο δε κάνει κάτι για να τα βελτιώσει ή τουλάχιστον δε προσπαθεί. Νιώθω όμως πολλά αισθήματα για αυτή, και ότι με καταλαβαίνει και δε θέλω να τη χάσω... Λέτε αξίζει το κόπο να το τραβήξω και άλλο ή δε υπάρχει νόημα;
15-06-2016, 12:56 #50
Φιλε πραγματικά σου ειπε πως εχει πολλα παραπάνω απο σενα κ κάθεσαι κ ασχολείσαι .. Ελεος εισαι 23 νεότατος μη τρώγεσαι αλλο για το θεο ..και τι ειναι αυτο κανενα 2ωρο παραπάνω οι φίλοι ειναι σημαντικό πράγμα στη ζωη μας αν ειναι δυνατόν.. Δεν βγαινει τελείωσε το καλυτερα ενα τελος με πονο παρα ενας πόνος δίχως τελος .. Παω για διαβασμα πάψε να συμβιβάζεσαι
15-06-2016, 12:59 #51
15-06-2016, 13:08 #52
Αμάν με συγχωρεις παράπονα σου ειπε κ εγω ειμαι απο κινητό κ διάβασα παραπάνω συγγνώμη ειλικρινά.. Αλλα κ έξω απο αυτο.. Καλε μου η σχεση στην ηλικια σου πρέπει να σου προσφέρει μονο χαρα ετσι το μεγαλύτερο ποσοστό να ειναι καλο .. Εδώ η κοπέλα σου εχει φαει τη ζωη .. Ξανα ειπα όλοι εχουμε ψυχολογικα απο τους προηγούμενους δεν μας φταίνε οι επόμενοι .. Και για να μην θυμηθώ που πήγε κ ξανα μιλησε στον πρώην που της προκάλεσε ψυχολογικα γιατι ας πούμε της έλειψε.. Πίσσα και πούπουλα στον τύπο οχι πήγε κ του ξανα μιλησε ελεος !
15-06-2016, 13:29 #53
Αυτη στο εχει πει αυτο;
Εαν αυτος ηταν ο ερωτας της ο μεγαλος, ο δικό σας ερωτας τι ειναι;
Και πως σε κανει να νιωθεις αυτο;
γτ αν αγαπαει ακομα αυτον καλυτερα αφησε την. Καλυτερα θα ειναι και για τους δυο σας. αυτη θα ξεκαθαρισει τα συναισθηματα της και εσυ δεν θα εχεις τον φόβο της επιστροφής του πρωην της.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-06-2016, 13:38 #54
15-06-2016, 13:40 #55
Ναι αυτή ήταν άσχημη συμπεριφορά. Το έκανα όσο έλειπα εξωτερικό. Τον ξεμπλοκαρε από το Facebook γιατί λέει ότι έμαθε ότι είναι στεναχωρημένος επειδή πλέον έχει εμένα... Δε του μίλησε, απλώς τον ξεμπλοκαρε και είδε το προφίλ του... Επίσης όσο έλειπα εξωτερικό τις έστειλε ένας για καφέ και στην αρχή είπε ναι, αλλά μετά από δικιά μου πίεση το ακύρωσε. Μου είπε και καλά ότι το έκανε για να ζηλεψω... Μπορεί, αλλά ήταν άσχημο :(
15-06-2016, 13:44 #56
15-06-2016, 13:48 #57
Ήταν ο πρώτος της, ήταν τότε 18 χρονών και ένιωθε πολλά για αυτόν... Ήταν ερωτευμένη μαζί του ναι... Χώρισαν άσχημα γιατί την είχε προδώσει με πολλά ψέμματα. Από τότε κλείστηκε στον εαυτό της και από τη στεναχώρια της έπαθε όλα αυτά τα άσχημα στη ψυχολογία της.. Παρόλο που πέρασαν από τότε 4 χρόνια, και παρόλο που ήταν κακός χωρισμός ακόμα δε το έχει ξεπεράσει 100%, και καποιες φορες με συγκρίνει μαζί του, και μου τον αναφέρει σαν παράδειγμα ( πχ μου αναφέρει ότι αυτός την κάλυπτε περισσότερο συναισθηματικά κτλ) δε ξερω πόσο σωστό είναι να αναφέρει τον πρώην σε μία σχέση ένα άτομο. Εντάξει δε το σκέφτεται και λέει ότι της έκανε πολύ κακό, αλλα δε ξέρω γιατί ώρες ώρες τα κάνει αυτά...
15-06-2016, 13:48 #58
Φιλε.
δεν θα σου πω τι θα κάνεις. Θα σου δωσω μια συμβουλη.
Απο αυτα που διαβασα η κοπελα αυτη δεν ειναι ερωτευμενη μαζι σου, ενω εσυ αν και λες πως δεν είσαι, βλεπω πως την ερωτευεσαι. Αν θελεις να εισαι μαζί της να ξέρεις πως θα είσαι φυλακισμενος της και όχι το αγορι της. Εαν τωρα σου φαιρεται ετσι τι θα γίνει σε μερικα χρόνια; Θα σε δερνει κιολας; Σε ενα ζευγαρι πρεπει να υπάρχει αλληλοσεβασμος και αμοιβαία αγαπη. Ομως παρολο που εσυ νιωθεις για αυτην ολα αυτα και νοιαζεσαι κιολας πολυ, αυτη δεν ενδιαφερεται και καθόλου. Εαν δεν θελει να αλλαξει την συμπεριφορα της, δωσε της και ενα μαστιγιο να σε μαστιγωνει κιολας.
Αυτη σου λεει να θυσιασεις την ελευθερια σου, τους φιλους σου, αυτα που σου αρέσουν, αλλα αυτη τι θυσιαζει για σενα; Σε μια σχεση δεν παιρνεις μονο αλλα δινεις κιολας. Αυτη λοιπον τι προσφαιρει σε αυτη την σχεση, εκτός απο το να σε βριζει και να σου μιλαει αποτομα;
Συμβουλη μου λοιπον ειναι κατσε και σκεψου τι θες απο την ζωη σου. Μια γυναικα που δεν σε εκτιμα ή μια (μελλοντικη) γυναικα που να βλεπει τον κόσμο όλο στα ματια σου;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-06-2016, 14:03 #59
η κοπέλα σου είπε ότι αυτή είναι και δεν θα αλλάξει. Εσύ της είπες το ίδιο;
Οι δικιές σου ανάγκες και η δικιά σου ψυχολογία δεν έχουν σημασία;
Δεν κάνει προσπάθεια και δεν αλλάζει γιατί θεωρεί ότι η συμπεριφορά της είναι σωστή. Στο ξαναλέω μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τη λογική. Δεν υπάρχει λογική στη συμπεριφορά της. Οι αγχώδεις διαταραχές και η ανασφάλεια της κάνουν κουμάντο. Είναι εγκλωβισμένη μέσα σε αυτές
Λογικό είναι να έχεις συναισθήματα γι αυτήν. Μετά από 3 μήνες είναι φυσικό να έχεις αναπτύξει δέσιμο και οικειότητα ακόμα και να μην είσαι ερωτευμένος με αυτήν. Σημασία όμως έχει πως αισθάνεσαι εσύ !!! Πολύ την αναλύσαμε την κοπέλα εδώ μέσα...
Η απόφαση είναι αποκλειστικά δικιά σου ανεξάρτητα τι λέμε εδώ μέσα. Ούτως ή άλλως δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές
15-06-2016, 14:05 #60
Ολες οι γυναικες ειχαν πρωτο ερωτα, δεν το εχει αυτη μονοπώλιο. Και σε συγκρινει μαζί του;
Ξερεις τι επρεπε να της πεις όταν σου είπε ότι αυτός την καλυπτε περισσοτερο συναισθηματικα; "Δηλαδη να σε προδωσω κι εγω με ψεμματα!!!" Να της θύμιζες λιγο τον λόγο που χωρισαν γτ μαλλον παθαινει διαλείψεις.
Τελός παντων. Αποψη μου ειναι τρεχα..... μακρια!!!! RUN FOREST...... RUN!!!! (νομιζω πως καπου το εχω ξαναπει αυτο....)
Το να σε συγκρινει μαζι του (με εναν ανθρωπο που όπως λες την πληγωσε τόσο) σημαινει πως μόλις αυτός κουνησει το δακτυλό του θα τρεξει κόντα του ακόμα και αν ειστε παντρεμενοι με 10 παιδια. Ελπιζω να μην το λενε αυτον και στεφανο!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xMnN_gkI50YΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει