Results 61 to 75 of 153
Thread: Τι να κάνω;
-
15-06-2016, 14:46 #61
Ακομα καθεσαι;
Ρε συ...δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα δεν σε τιμαει καθολου που τα ανεχεσαι ολα αυτα...εν μερει ειναι και ο λογος που δεν σε σεβεται. Δεν εισαι κανας ηρωας που καθεσαι και τα ανεχεσαι, εισαι καποιος που δεν σεβεται τον εαυτο του και δειλιαζει και δεν πιστευει πως υπαρχει εκει εξω κατι καλυτερο για εκεινον. Λες να μην το διαισθανεται η κοπελα; Ειστε και οι δυο γεματοι κομπλεξ.
Συγκεκριμενα τωρα η συγκριση με το πρωτα μαλακα που μας γαμησε τη ζωη οκ ειναι αναποφευκτη, το καταλαβαινω. Μπορει να τυχαινει να ειναι ενα σημειο αναφορας. Αλλα αυτα τα κρατας για τον εαυτο σου δεν τα λες σε οποιον εχεις επιλεξει να εχεις διπλα σου την δεδομενη στιγμη. Γιατι αν ηταν καλυτερος ε ας ηταν μαζι του. Δεφακ δηλαδη. Καθεσαι και ακους τις μαλακιες της. Λες και οι αλλες δεν χωρισανε απο μαλακα ποτε.
Επισης αυτο με το "δεν αλλαζω το πολυ πολυ κανα δυο ωριτσες παραπανω με τους φιλους σου" τι στο διατανο ειναι; Θα σε αφηνει να παιζεις με τους φιλους σου παραπανω; Σου δινει την αδεια; Απο που και ως που; Μαμα σου ειναι; Γιατι της εχεις δωσει τετοια εξουσια;
Ο τροπος που το σκεφτεστε και που εκφραζεστε πανω σε αυτα τα ζητηματα δεν ειναι υγιης...
Απο τη μια θελει να εχει το πανω χερι και να κανεις οτι θελει και "σπρωχνει τα πραγματα" με τη συμπεριφορα της ωστε αυτη να ειναι η ισορροπια της σχεσης, σε κανει αθελα της να νομιζεις δηλαδη πως η υποχωρητικοτητα σου βοηθαει και απο την αλλη τσατιζεται μαζι σου που καθεσαι και τα ανεχεσαι και για αυτο ξεσπαει πανω σου και δεν σε σεβεται!
Ναι μεν θελει να κανεις καποια συγκεκριμενα πραγματα αλλα θελει να βλεπει εναν δυνατο ανεξαρτητο αντρα να τα κανει επειδη τα θελει ο ιδιος, οχι επειδη του εδωσε η "μαμα" οδηγιες.
Το εχουμε αυτο το χουι οι γυναικες: θελουμε να θελει ο αλλος να κανει τα πραγματα που θελουμε απο μονος του, οχι με το να του δινουμε οδηγιες και να τις ακολουθει σα φοβισμενη μπεκατσα αυτο μας ξενερωνει. Και ξερεις τι; Δικαια το εχουμε!
Εν μερει οκ δε μπορει ο αλλος να μυρισει τα νυχια του χρειαζεται επικοινωνια. Αλλα ειναι σχεδον κανονας πως αν ειμαστε με τον σωστο για εμας ανθρωπο ε ειναι και λιγο στο ιδιο μηκος κυματος με εμας, μας θελει και θελει να μας κανει χαρουμενες και γινεται ΠΗΓΑΙΑ. Ενστικτωδώς δηλαδη το διαισθανομαστε ποτε ο αλλος θελει εμας και ποτε θελει την σχεση...και πιστεψε με υπαρχει διαφορα. Απο εκει πηγαζει ολη αυτη η μιζερια. Θα στο απλοποιησω με το εξης παραδειγμα: ιδιο ειναι να πεις εσυ ο Jeoge σε καποιον "θελω αυτο το δωρο" και να στο δωσει για να τηρησει την κοινωνικη συμβαση της σχεσης που εχετε (φιλοι γκομενοι δε ξερω τι) και ιδιο ειναι να σου πει ο αλλος "να θελησα να σου παρω αυτο γιατι το ειδα και σκεφτηκα οτι θα σου αρεσει/σου παει και μου την εδωσε, με γεμιζει χαρα που στο προσφερω"....ιδιο ειναι;;
Ολη η τσατιλα και η ασχημη συμπεριφορα της κοπελας πηγαζει απο το οτι πιανει ενστικτωδως αυτη τη λεπτομερεια. Κακως καθεται και αυτη ομως...μισει τον εαυτο της.
Ειστε και οι δυο γεματοι ανασφαλειες και εκμεταλλευεστε ο ενας τον αλλον με τον τροπο του...
- 15-06-2016, 14:51 #62
Τα διαβαζω και πραγματικα ειναι λες και διαβαζω για τους γονεις μου! Λολ
ΤΡΕΞΕ. Αυτος ο τυπος σχεσης ειναι αρρωστια.
15-06-2016, 15:12 #63
Jorge οπως λενε όλοι τρέξε ... Για να σωθείτε και οι δυο, ειστε μονο 6 μηνες μαζι θα έπρεπε να ειστε στα μέλια και εσεις ειστε στα δράματα ..!
15-06-2016, 15:53 #64
15-06-2016, 16:06 #65
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :) Κοίταξε να δεις: Να γυρίσει σε αυτόν ούτε καν.. Δε το θέλει, διότι της έκανε μεγάλο κακό.. Ο άλλος φυσικά επειδή και εκείνος την αγαπούσε την θέλει ακόμα, αλλά αυτή το να γυρίσει σε αυτόν ούτε καν.. Εξάλλου μου έχει πει πολλά άσχημα για αυτόν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από τη στιγμή που γνωριστήκαμε μου είχε αναφέρει πάρα πολλές λεπτομέρειες για εκείνη τη σχέση, και για το πόσο κακό τις έκανε, διότι πραγματικά υπέφερε πάρα πολύ από αυτή τη κατάληξη. Με ξένισε διότι από τι στιγμή που τα φτιάξαμε έχει τύχει αρκετές φορές να κάνει αναφορά σε αυτόν(πχ ότι είναι πιο ψηλός και πιο γυμνασμένος από εμένα, ότι με κάλυπτε συναισθηματικά περισσότερο, και φυσικά το χειρότερο που τον ξεμπλόκαρε για να δει το προφίλ του). Δε θεωρώ ότι τα έκανε διότι θέλει να γυρίσει σε αυτόν. Αυτό αποκλείεται.. Δε ξέρω όμως την αιτία που μπορεί να το κάνει αυτό.. Βέβαια εντάξει αυτό είναι το λιγότερο, διότι δε τα εννοεί θεωρώ, απλώς δε μπορώ να τη κατανοήσω. Θεωρώ ότι τα άλλα είναι χειρότερα. Η κτητικότητα για εμένα είναι το χειρότερο.. Διότι ναι μεν θα βγω με τους φίλους μου, όπως και αυτή βέβαια κάποιες φορές, ωστόσο πάντα απαιτεί να τη βλέπω είτε πριν είτε μετά, και φυσικά δε χαίρεται ιδιαίτερα όταν βγαίνω με αυτούς, και αυτό φαίνεται από ότι τώρα το καλοκαίρι δε θέλω να πάω διακοπές μαζί τους.. Μόνο αυθημερόν αν θέλω για ένα μπάνιο..
15-06-2016, 16:32 #66
Λοιπόν αγαπητή μου Cube όταν λέω με καταλαβαίνει, εννοώ πως είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος. Εμένα με τράβηξε αυτή η κοπέλα όχι επειδή την ερωτεύτηκα τρελά, ούτε διότι είναι πανέμορφη κτλ.. Είδα πάνω τις ανασφάλειες και φοβίες που εν μέρη τις έχω και εγώ. Οπότε κατευθείαν ένιωσα πως μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Με λίγα λόγια πιστεύω πως ενώσαμε τις ανασφάλειες μας, και φτιάξαμε αυτή τι σχέση. Οπότε όταν είμαι δίπλα της, νιώθω ότι σκεφτόμαστε τα ίδια, μπορεί να νιώσει ο ένας τον άλλον κτλ.. Εγώ πρώτη φορά νιώθω τέτοια μεγάλη άνεση με μια γυναίκα, και μπορώ να κάνω πράγματα μαζί της, που με άλλες κοπέλες ούτε καν. Βέβαια το τελευταίο καιρό με όλα αυτά που γίνονται αρχίζω να καταλαβαίνω ότι δε ταιριάζουμε.. Δηλαδή οκ έχω τις ανασφάλειες μου και εγώ, αλλά εγώ προσπαθώ πολύ να τις αφήσω πίσω.. Εγώ έχω πολλές παρέες, και ασχολίες.. Αυτή όχι.. Εγώ έχω την αντίληψη στη σχέση πως ο καθένας έχει το χώρο του και την άνεση του, αυτή το βλέπει πιο ουτοπικά του στυλ για πάντα μαζί, όλα μαζί κτλ..!
15-06-2016, 16:53 #67
15-06-2016, 17:02 #68
15-06-2016, 17:21 #69
15-06-2016, 17:30 #70
Άλλο ζήτημα αυτό. Μέχρι τώρα δε τους έχει γνωρίσει από κοντά... Τους ξέρει αλλά από το Facebook , όπως και εγώ τις δικές τις φίλες... Δε έχει τύχει να βγούμε με δικιά μου ή δικιά της παρέα... Μέχρι τώρα μόνο οι 2 μας βγαίνουμε... Ήταν να έρθει με τή παρέα μου 2-3 φορές αλλά δε έτυχε... Δε ξέρω αν το έκανε σκόπιμα, αλλά πάντως δεν έχει πει κάποιο κακό λόγο για τη παρέα μου, ούτε δε θέλει να βγαίνω μαζί τους... Την έχουν γνωρίσει όμως η μάνα μου και η αδερφή μου... Και η αλήθεια είναι ότι δε σχημάτισαν και τη καλύτερη άποψη, επειδή όπως μου είπαν έβγαλε μία υπεροψία που δε τους άρεσαν... Βέβαια δε λενε κάτι, καθώς δικιά μου είναι η ζωή :)
15-06-2016, 17:32 #71
Αυτο δεν το ξερεις. Μπορει να μην πηγαινει πισω σε αυτόν για χιλιους δυο λογους. Απο εγωισμο, περιφανεια, θυμο κλπ
Αρα μην βασιζεσαι στα λόγια αλλα στις πραξεις της. Και απο αυτα που εχεις πει δειχνουν καποιον ερωτευμενο με τον πρωην. Το οτι στον βριζει δεν σημαινει πως δεν τον θελει. Απλως το κανει για να το πιστεψει η ιδια. Και αυτο φαινεται στο οτι σε συγκρινει. "αυτός ειχε καλυτερο σωμα, αυτός ηταν πιο ψηλός, αυτος ειχε μεγαλυτερο......" αφου αυτος ηταν καλυτερός απο σενα (οπως λεει αυτη) στειλε την πακετο σε αυτόν.
Η κοπελα σε βρίζει ασχημα για ψύλου πηδημα. το εκανε αυτο και στον "μεγαλο" της ερωτα;
Θα της αρεσε αυτηνης να την συγκρινεις με μια πρωην σου; Θα της αρεσε να κοιτουσες το προφιλ της πρωην σου;
Θα της αρεσε να μην την αφηνεις να παρει ανασα; να βγει με φίλες της; να κανει κατι που της αρεσει;
Θα της αρεσε να την βρίζεις και να της φωναζεις με το παραμικρό;
Αφησε την πριν την ερωτευτεις γτ μετα θα ειναι 100 φορες πιο δυσκολο. Και αν δεν προλαβεις εσυ θα το κανει αυτη μόλις ξεπερασει το θεμα που την κραταει απο τον πρωην της, πληγωνοντας σε ανεπανόρθωτα.
ΥΓ. εσυ πως ξερεις πως αυτός την θελει ακόμα; στο ειπε αυτός ή αυτη;;;;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-06-2016, 17:40 #72
φιλε,
την εχεις γνωρισει στους δικους σου (και φερθηκε με υπεροψια), εισαι στο πλευρό της (παρα την ασχημη το λιγοτερο συμπεριφορα της), δεν θελει να εχεις φίλους (χωρις καν να τους ξερει), σε συγκρινει με τον πρωην της (παρολο που οπως λεει αυτη την πληγωσε) και συνεχίζεις να την θελεις; Ποτε θα καταλαβεις πως δεν σε θελει; οταν την πιασεις καβαλα με τον πρωην;
ΥΓ. το οτι ο πρωην την πληγωσε και οτι αυτη τον χωρισε το ξερεις απο αυτην;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-06-2016, 17:58 #73
Δεν άφησες και περιθώρια να σου πει κάποιος να ''αν θες παλέψέ το''
Είναι σαν να θες να πάρεις κουράγιο εδώ για να καταφέρεις να χωρίσεις........Last edited by cdeleted29517; 15-06-2016 at 18:37.
15-06-2016, 20:03 #74
Από όσα μου έχει πει, φερόταν το ίδιο και στον πρώην... Μου είχε πει ότι και εκείνον τον ενοχλούσε ότι μιλούσε απότομα, αλλά του άρεζε αυτή η κτητικότητα της, και ότι την αγαπούσε πολύ... Το ότι ακόμα τη θέλει αυτή μου το λέει... Εγώ το πρώην δε το ξέρω , ούτε τον έχω δει ποτέ... Όπως είπα το να γυρίσει σε αυτόν δε παίζει, καθώς τις έκανε μεγάλη ζημιά... Τώρα γι ποιο λόγο ακόμα τον αναφέρει δε ξέρω... Άβυσσος η ψυχή της...
Τώρα όσον αφορά αυτό που λες αν τις άρεζε να κάνω ότι μου κάνει, φυσικά δε θα τις άρεζε, αλλά εγώ εξάλλου δε πρόκειται ποτέ να τα κάνω, δε είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Εμένα μου αναφέρει ότι προσβολές δε είναι μόνο τα λόγια, αλλά και οι συμπεριφορές του τύπου ότι την βαριεμαι κτλ... Ναι είναι φορές που βαριέμαι, γιατι απλώς θέλω να ξεκουραστω... Αλλά τόσο προσβολή είναι πια;
15-06-2016, 20:07 #75
Ναι οι γονείς μου τη γνώρισαν, καθώς έχει έρθει σπίτι μου. Φέρθηκε περίεργα. Ναι στο πλευρό της είμαι και με το παραπάνω θεωρώ. Εντάξει για τους φίλους μου δε είπε οτι δε θέλει να έχω, ούτε έχει πει κάτι κακό, Ωστόσο εντάξει οπότε βγαίνω δε χαίρεται και πολύ...με τον πρώην κάποιες φορές ναι με συγκρίνει, αλλά να γυρίσει αποκλείεται... δε είναι τέτοιο άτομο και τις έχει κάνει τεράστιο κακό..
Ναι ναι από αυτή τα ξέρω... μου έχει πει όλη την ιστορία του χωρισμού αναλυτικά.. Τον πρώην δε έχω ιδέα ποιος είναι, οπότε δε μπορώ να ξέρω την άλλη πλευρά... ωστόσο δε λέει ψέμματα... γενικά είναι απόλυτα ειλικρινής άτομο, οποτε δε έχω λόγο να μην πιστεύω ότι τις φέρθηκε σκάρτα και τον άφησε... !