Τι να κάνω; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 153
    Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν άφησες και περιθώρια να σου πει κάποιος να ''αν θες παλέψέ το''
    Είναι σαν να θες να πάρεις κουράγιο εδώ για να καταφέρεις να χωρίσεις........
    Το παλευω 6 μήνες, και με δυσμενής συνθήκες( εξωτερικό). Θέλω να τι πάω στα άκρα διότι είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση, έχω δεθεί ως ένα βαθμό και δε θέλω να την αφησω... Ωστόσο πλέον αρχιζω να αμφιβάλλω αν αξίζει... Από την άλλη σε περίπτωση χωρισμού θα με πειράξει πολύ, διότι είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο, και επειδή είμαι σε δύσκολη καμπή ( φεύγω στρατό σε λίγο καιρό) φοβάμαι τη μοναξιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Το παλευω 6 μήνες, και με δυσμενής συνθήκες( εξωτερικό). Θέλω να τι πάω στα άκρα διότι είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση, έχω δεθεί ως ένα βαθμό και δε θέλω να την αφησω... Ωστόσο πλέον αρχιζω να αμφιβάλλω αν αξίζει... Από την άλλη σε περίπτωση χωρισμού θα με πειράξει πολύ, διότι είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο, και επειδή είμαι σε δύσκολη καμπή ( φεύγω στρατό σε λίγο καιρό) φοβάμαι τη μοναξιά...
    Με όλα αυτά όμως πάλι σαν να είσαι μόνος σου δεν είναι;;; μηπως σε μπερδεύουμε και εμείς χειρότερα εδώ μέσα ;;
    '' πιο καλή η μοναξιά απο σένα που δεν φτάνω, μια σε βρίσκω μια σε χάνω'' λεω εγώ τώρα.. αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα..καλή τύχη !!! :)

Banned
    Από όσα μου έχει πει, φερόταν το ίδιο και στον πρώην... Μου είχε πει ότι και εκείνον τον ενοχλούσε ότι μιλούσε απότομα, αλλά του άρεζε αυτή η κτητικότητα της, και ότι την αγαπούσε πολύ... Το ότι ακόμα τη θέλει αυτή μου το λέει... Εγώ το πρώην δε το ξέρω , ούτε τον έχω δει ποτέ... Όπως είπα το να γυρίσει σε αυτόν δε παίζει, καθώς τις έκανε μεγάλη ζημιά... Τώρα γι ποιο λόγο ακόμα τον αναφέρει δε ξέρω... Άβυσσος η ψυχή της...
    Τώρα όσον αφορά αυτό που λες αν τις άρεζε να κάνω ότι μου κάνει, φυσικά δε θα τις άρεζε, αλλά εγώ εξάλλου δε πρόκειται ποτέ να τα κάνω, δε είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Εμένα μου αναφέρει ότι προσβολές δε είναι μόνο τα λόγια, αλλά και οι συμπεριφορές του τύπου ότι την βαριεμαι κτλ... Ναι είναι φορές που βαριέμαι, γιατι απλώς θέλω να ξεκουραστω... Αλλά τόσο προσβολή είναι πια;
    Προσβολή δεν είναι αυτό, αυτό είναι το δικό της παράπονο.....εσύ τι εννοείς να ξεκουραστείς? Γιατί και πριν ανέφερες ότι σε ενοχλεί σε κάποιες φάσεις που κοιτάει το κινητό της κλπ........

Banned
    Ε λούσου τα τότε..... :p
    Eλπίζω να μην παρεξηγείς.....
    Εσύ ήσουν ειλικρινής μαζί της όταν μιλήσετε? Τι της είπες και σου είπε ''αυτή είμαι και βγες για δυο ώρες''?

Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Με όλα αυτά όμως πάλι σαν να είσαι μόνος σου δεν είναι;;; μηπως σε μπερδεύουμε και εμείς χειρότερα εδώ μέσα ;;
    '' πιο καλή η μοναξιά απο σένα που δεν φτάνω, μια σε βρίσκω μια σε χάνω'' λεω εγώ τώρα.. αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα..καλή τύχη !!! :)
    Να είσαι καλά Μαρία :) Εντάξει νομίζω το κουράσαμε πολύ... Με τη μοναξιά δε έχω θέμα, καθώς μέχρι τώρα μόνος ήμουν(αυτή είναι η πρώτη μου σχέση).. Απλώς φοβάμαι το πλήγωμα που θα φάω, καθώς και ανησυχώ για τη κοπέλα γιατί τη νοιάζομαι πολύ..! Αλλά ναι εγώ ζω τη σχέση, θα δω τι θα κάνω :) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου :)

Member
    Προσβολή δεν είναι αυτό, αυτό είναι το δικό της παράπονο.....εσύ τι εννοείς να ξεκουραστείς? Γιατί και πριν ανέφερες ότι σε ενοχλεί σε κάποιες φάσεις που κοιτάει το κινητό της κλπ........
    Να ξεκουραστώ εννοώ να υπάρχουν μέρες που δε θα βγω μαζί της, και θα κάτσω να ηρεμήσω.. Γιατί βγαίνουμε κάθε μέρα, και φυσικό επακόλουθο είναι να κουράζομαι.. Δε έχω μόνο αυτή.. Έχω και άλλες υποχρεώσεις και προσπαθώ να τα στριμώχνω όλα για να μην μένει ανικανοποίητη..!

Senior Member
    Να είσαι καλά Μαρία :) Εντάξει νομίζω το κουράσαμε πολύ... Με τη μοναξιά δε έχω θέμα, καθώς μέχρι τώρα μόνος ήμουν(αυτή είναι η πρώτη μου σχέση).. Απλώς φοβάμαι το πλήγωμα που θα φάω, καθώς και ανησυχώ για τη κοπέλα γιατί τη νοιάζομαι πολύ..! Αλλά ναι εγώ ζω τη σχέση, θα δω τι θα κάνω :) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου :)
    Απλα γιατι ειπες οτι φοβάσαι τη μοναξιά γι αυτο το λέω.. Να εισαι καλα σιγα το πράγμα :)

Member
    Ε λούσου τα τότε..... :p
    Eλπίζω να μην παρεξηγείς.....
    Εσύ ήσουν ειλικρινής μαζί της όταν μιλήσετε? Τι της είπες και σου είπε ''αυτή είμαι και βγες για δυο ώρες''?
    Ναι ξέρω ότι τα θέλει ο πισινός μου.. Δεν αντιλέγω :P
    Όταν μιλήσαμε εχθές τις είπα ειλικρινά όλα όσα με ενοχλούν.. Ότι θέλω περισσότερο χώρο ελεύθερο, να μην είναι τόσο κτητική και να μην με προσβάλλει.. Πάνω κάτω τις είπα ότι έγραψα και εδώ.. Αυτή μου είπε ότι είσαι πολυάσχολος και ότι δε φταίω εγώ για αυτό.. Εγώ δε μπορώ να αλλάξω δραματικά.. Το πολύ πολύ να βλέπεις μου λέει τους φίλους σου για κανένα δίωρο παραπάνω.. Αυτή τη παραχώρηση θα μου κάνει δηλαδή.. :/ Δε βλέπω να θέλει να αλλάξει κάτι άλλο περαιτέρω.. Για το απότομο μίλημα μου λέει έτσι είμαι, και έτσι μιλάω σε όλους(φίλους, γονείς), κάτι που ισχύει... Δηλαδή έτσι έχει μάθει να μιλάει, και φυσικά αυτό δε είναι εύκολο να αλλάξει..

Member
    Απλα γιατι ειπες οτι φοβάσαι τη μοναξιά γι αυτο το λέω.. Να εισαι καλα σιγα το πράγμα :)
    Ε ντάξει δε τη φοβάμαι, αλλά δε μου αρέσει κιόλας.. Και επειδή έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση πιστεύω πως αν την αφήσω δε θα βρω άλλη... :/

Senior Member
    Ε ντάξει δε τη φοβάμαι, αλλά δε μου αρέσει κιόλας.. Και επειδή έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση πιστεύω πως αν την αφήσω δε θα βρω άλλη... :/
    Καλα η μακροχρόνια σε κανέναν πάνω κατω... Σιγα μη δεν βρεις.. Και αυτο που σου ξανα ειπα μη συμβιβάζεσαι ..!

Senior Member
    Εμένα μου αναφέρει ότι προσβολές δε είναι μόνο τα λόγια, αλλά και οι συμπεριφορές του τύπου ότι την βαριεμαι κτλ... Ναι είναι φορές που βαριέμαι, γιατι απλώς θέλω να ξεκουραστω... Αλλά τόσο προσβολή είναι πια;
    οχι προσβολή δεν είναι, απλά μια χαρά σε χειρίζεται...
    οκ ειπες ότι ούτε εσύ ούτε αυτή είστε ερωτευμένοι γιατί το κουράζετε τόσο πολύ;
    Quote Originally Posted by Jorge
    Είδα πάνω τις ανασφάλειες και φοβίες που εν μέρη τις έχω και εγώ.Οπότε κατευθείαν ένιωσα πως μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον.
    Δεν είναι καθόλου περίεργο και συμβαίνει πιο τακτικά από όσο νομίζεις. Αυτό δεν σημαίνει κάτι ομως. Από αυτα που βιώνεις θα έχεις καταλάβει ότι δεν σε νιώθει
    Το πολύ πολύ να βλέπεις μου λέει τους φίλους σου για κανένα δίωρο παραπάνω..
    εντάξει αφού σου έδωσε και την άδεια... ζήτησε αν είναι και γραπτή παράταση της άδειας εξόδου. (θα τα μάθεις στο στρατό αυτά)
    ωστόσο δε λέει ψέμματα... γενικά είναι απόλυτα ειλικρινής άτομο, οποτε δε έχω λόγο να μην πιστεύω ότι τις φέρθηκε σκάρτα και τον άφησε... !
    κράτα μικρό καλάθι... ως χαρακτήρας είναι ασταθής. Και είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα. Σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε... Χέσε με όμως εμένα
    Λέει ή δεν λέει ψέματα εσύ είσαι ευχαριστημένος;
    Αυτή μια χαρά κοιτάει τον εαυτό της εσύ τον κοιτάς;
    Βάλε σε μια τάξη το μυαλό σου μην παρασύρεσαι από ότι σε ελκύει και κανε ότι νομίζεις. Υπάρχουν αρκετές επιλογές έχεις σκεφτεί καμία;

Banned
    Ναι ξέρω ότι τα θέλει ο πισινός μου.. Δεν αντιλέγω :P
    Όταν μιλήσαμε εχθές τις είπα ειλικρινά όλα όσα με ενοχλούν.. Ότι θέλω περισσότερο χώρο ελεύθερο, να μην είναι τόσο κτητική και να μην με προσβάλλει.. Πάνω κάτω τις είπα ότι έγραψα και εδώ.. Αυτή μου είπε ότι είσαι πολυάσχολος και ότι δε φταίω εγώ για αυτό.. Εγώ δε μπορώ να αλλάξω δραματικά.. Το πολύ πολύ να βλέπεις μου λέει τους φίλους σου για κανένα δίωρο παραπάνω.. Αυτή τη παραχώρηση θα μου κάνει δηλαδή.. :/ Δε βλέπω να θέλει να αλλάξει κάτι άλλο περαιτέρω.. Για το απότομο μίλημα μου λέει έτσι είμαι, και έτσι μιλάω σε όλους(φίλους, γονείς), κάτι που ισχύει... Δηλαδή έτσι έχει μάθει να μιλάει, και φυσικά αυτό δε είναι εύκολο να αλλάξει..
    Ναι αυτό ισχύει γιατί το έχω δει να συμβαίνει και όντως δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει, το ότι σου μιλάει απότομα δηλαδή....
    Δεν είναι πάντως φυσικό επακόλουθο να κουράζεσαι , αυτή σε κουράζει ή τελος πάντων εσύ έχεις και άλλες ασχολίες τώρα στη ζωή σου......
    Αυτή όταν σου είπε για το δίωρο τι της είπες?? Δεν ενοχλήθηκες?

Member
    Καλα η μακροχρόνια σε κανέναν πάνω κατω... Σιγα μη δεν βρεις.. Και αυτο που σου ξανα ειπα μη συμβιβάζεσαι ..!
    Καλά μην το λες αυτό.. Χαχα... Γενικά από αυτοπεποίθηση είμαι άστα να πάνε..! Ευχαριστώ ξανά για τις άμεσες απαντήσεις σου, και συγγνώμη αν σε έχω κουράσει!

Senior Member
    Καλά μην το λες αυτό.. Χαχα... Γενικά από αυτοπεποίθηση είμαι άστα να πάνε..! Ευχαριστώ ξανά για τις άμεσες απαντήσεις σου, και συγγνώμη αν σε έχω κουράσει!
    Σιγα καλε ξεχνιέμαι εδώ μεσα.. Τι με κουράζεις για τον θεο..καλη τύχη στην απόφαση σου !!!

Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    κράτα μικρό καλάθι... ως χαρακτήρας είναι ασταθής. Και είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα. Σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε... Χέσε με όμως εμένα
    Λέει ή δεν λέει ψέματα εσύ είσαι ευχαριστημένος;
    Αυτή μια χαρά κοιτάει τον εαυτό της εσύ τον κοιτάς;
    Βάλε σε μια τάξη το μυαλό σου μην παρασύρεσαι από ότι σε ελκύει και κανε ότι νομίζεις. Υπάρχουν αρκετές επιλογές έχεις σκεφτεί καμία;
    Μπα εμένα είναι υπερ του δέοντος ειλικρινής. Εδώ ξεμπλόκαρε τον πρώην ή της είπε ο άλλος για καφέ, και μου τα είπε αμέσως.. Της έχω εμπιστοσύνη.. Ωστόσο στο θέμα τώρα με τον πρώην επειδή δε τα έχω ζήσει και δεν έχω ακούσει και τη δικιά του πλευρά, λογικά θα τα έχει φουσκώσει λίγο.. Από όλο αυτό το διάστημα πάντως δε μου έχει δώσει δείγματα να μην την εμπιστεύομαι.. Ωστόσο όπως λες επειδή έχει ασταθή χαρακτήρα, και επειδή εγώ είμαι και άπειρος πολύ ίσως να μου έχει πει διάφορα ψέμματα και να μην το έχω πάρει ακόμα χαμπάρι..
    Ευχαριστημένος όχι δεν είμαι,τον εαυτό μου δε το κοιτάω και πολύ είναι η αλήθεια, και φυσικά γνωρίζω πως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να βρω μια λύση.. Πάντως εκτιμώ πολύ τη βοήθεια όλων εδώ μέσα, και ειδικά τη δικιά σου, που όπως είπες έχεις μια παρόμοια εμπειρία με εμένα :)

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast