Results 106 to 120 of 153
Thread: Τι να κάνω;
-
15-06-2016, 23:28 #106
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 15-06-2016, 23:28 #107
15-06-2016, 23:30 #108
Μα είσαι σίγουρος ότι το κάνεις για αυτό? Γιατί εγώ κατάλαβα ότι φοβάσαι και δεν αντέχεις καβγάδες κλπ.....
Αν μπορείς να καταπιέζεσαι και να την βλέπεις κάθε μέρα οκ....
Αλλά μην σκάσεις και κάνεις κανα μπαμ στο τέλος....
Και από την άλλη δεν είσαι ειλικρινής μαζί της, αφού αυτή σου γκρινιάζει ότι βαριέσαι κλπ άρα το αντιλαμβάνεται, τι καλά να είναι?
15-06-2016, 23:32 #109
15-06-2016, 23:55 #110
καταλαβαινω.
θες να δωσεις μια ευκαιρια ακομα, και να το κανεις αν πιστευεις οτι πρεπει. Αλλα μην βρεθεις στο λαθος να δωσεις κι αλλη.
Θα σου πω ακομα μια ιστορια. οταν παρουσιαστικα εκανα παρεα με ενα παιδι. Μια μερα που ειχαμε εξοδο μεθυσε και δεν ηξερα τι να τον κανω. παραλιγο να φαμε φυλακη εξαιτιας του αλλα την γλιτωσαμε παρατριχα.
τελος παντων οταν ξαναβγηκαμε (δεν τον αφησα να πιει σταγονα) εμαθα και τον λόγο. τα ειχε φτιαξει με μια κοπελα που ηταν τρελη (μόλις ειχαν βγει για καφε και οταν γυρισε στο σπιτι του, αυτη ειχε βαλει στο προφιλ της πως εχει σχεση με αυτόν). αυτός σαν παρθενος που ηταν είπε ας κανω σεξ μαζί της και μετα την παραταω. οταν το εκανε ομως την ερωτευτηκε.
Μην στα πολυλογω δεν ηθελε να πηγαινει με φιλους του πουθενα παρα μόνο μαζί της, εμαθε τον κωδικο στ φβ του και του αλλαξε τους κωδικούς, τον κατηγορουσε για όλα, ηθελε να είναι μαζι συνεχεια.
μια μερα λοιπον την πηρε τηλ για να πανε βόλτα και αυτη του είπε πως ειναι κουρασμενη και ηθελε να κοιμηθει (αυτη είχε το δικαιωμα να μην τον συναντησει αν δεν ηθελε) και του είπε να κατσει σπιτι του (του εδωσε διαταγη σαν αφεντικο στον σκυλο της) αυτός εκατσε αλλα μετα απο λίγο ήθελε να παρει κατι απο ενα μινιμαρκετ και ετσι εφυγε για να ψωνισει. Εκει που εμενε ηταν μικρη πολη και οταν περασε απο μια καφετέρια την ειδε (την κουρασμένη) παρεα με φίλες και φιλους να γελαει και να περναει καλά. μαλιστα τριβόταν και σε εναν φίλο της. Αυτο ηταν πηγε και για πρωτη φορα φερθηκε σαν αντρας. Εγινε της κακομοιρας στο καφε.
Την χωρησε. Μετα παρουσιαστηκε. Ειχε κι αυτός τις αμφιβολίες του αλλα μονο που θυμωταν τι του είχε κανει του εφευγε. Τελικα τωρα τα εχει με μια γυναικαρα και ειναι ευτυχισμενοςΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-06-2016, 00:05 #111
κι εγω ρε φιλε θελω οι αλλοι να ειναι χαρουμενοι και δεν με νοιαζει για μενα (μια φορα μου αρεσε μια κοπελα και ηθελα να κανω κατι μαζί της [ή να προσπαθησω εστω] αλλα αρεσε και σε καποιον αλλον. εκανα πισω και του την αφησα γτ αυτός είχε πιο πολλα να της προσφέρει απο ότι εγω [ειχε καλυτερες προοπτικές για δουλεια, ειχε εμπειρίες στο σεξ, ηξερε τι θελει απο την ζωη του, την αγαπουσε αληθινα]. Ακομα ειναι ευτυχισμένοι μαζι και εχουν παντρευτει κιολας) αλλα ολα εχουν ενα οριο. στη περιπτωση σου κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος. αρα ποιος ο λόγος;;
ειναι σαν να θυσιαζεις την ζωη σου για να ζησει καποιος αλλος και που πεθαινει 1 λεπτο αργοτερα.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-06-2016, 00:47 #112
Αρχάγγελε, Cube, maria eleni σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια σας. Μου έχετε δώσει μεγάλη τροφή για σκέψη..
Εδώ και μέρες κάνω μια αποτίμηση της σχέσης αυτής και προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σε όλους τους τομείς και έχω γλυκαθεί. Λογικό.. Θέλω πολύ μια σχέση και πριν τη γνωρίσω πήγαινα να τρελαθώ γιατί το είχα μεγάλη ανάγκη.. Η κοπελιά πληγωμένη βαριά από τη 1η της σχέση που είχε λήξει άσχημα πριν 4 χρόνια, και με τα προβλήματα που έχει(κρίσεις πανικούς/άγχους/αγοραφοβία κτλ) να νιώθει και αυτή τεράστια μοναξιά.. Ανασφαλείς και οι 2 μας τα φτιάξαμε.. Σίγουρα δε έγινε η σχέση από έρωτα, αλλά πιο πολύ από ανασφάλειες και των 2.
Μέσα στη σχέση η κοπελιά από πολύ νωρίς ξεκίνησε να μου κάνει διάφορες σκηνές που εγώ δε τα βρίσκω φυσιολογικά με τη μικρή(ανύπαρκτη βασικά) εμπειρία από τις γυναίκες. Με ενοχλεί το ότι έχει σαν άτομο αλαζονική συμπεριφορά(πχ μειώνει τη σχολή μου, με μειώνει σε διάφορους τομείς με τρόπο κτλ), θράσος(έχει τύχει να έρθει σπίτι μου χωρίς να ρωτήσει κανέναν έτσι απλά, ενώ εγώ μένω με γονείς), είναι κτητική και με θέλει μόνο για αυτή, κάθε μέρα να με βλέπει και να με έχει για πάντα κτλ, μου έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας(ναι έχει ψάξει το κινητό μου, χωρίς να υπάρχει λόγος από εμένα), με πιέζει και κάνω πράγματα που δε τα θέλω πάντα, ενώ τέλος φυσικά έχει πολύ άσχημη γλώσσα.. Όταν θυμώνει βρίζει και με έχει προσβάλλει άσχημα.. Τώρα θα μου πείτε καλά ρε φίλε τι κάθεσαι με αυτή; Ή πχ εσύ είσαι καλύτερος; Όλο τη κοπέλα κράζεις.. Εγώ τα λάθη που κάνω είναι ότι είμαι μαλθακός, υποχωρητικός και δε διεκδικώ τα θέλω μου.. Αυτή βέβαια έχει και άλλα παράπονα από εμένα(του τύπου δε τη δίνω τη σημασία που θέλει, τη βαριέμαι, δε τη καλύπτω συναισθηματικά όσο θέλει, δε τη προσφέρω ασφάλεια κτλ).
Είμαι ακόμα μαζί της, γιατί είναι ένα άτομο δυνατό, έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες με τον εαυτό της και αυτό το θαυμάζω. Μου προσφέρει αγάπη όταν είναι στα καλά της, και νιώθω ότι είμαστε ίδιοι, διότι όπως είπα ενώσαμε τις ανασφάλειες μας.. Όπως έχω ξανά πει νιώθω ένα σκωτσέζικο ντους σε αυτή τη σχέση, ωστόσο παραδόξως μου αρέσει.. Δηλαδή υπάρχει μια μαύρο και μια άσπρο και αυτό δε ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει.. Βέβαια το σώμα μου άλλα λέει, καθώς ήδη έχω αρρωστήσει 2 φορές, που εγώ είχα να αρρωστήσω 6 χρόνια, και γενικά νιώθω διαρκώς μια πίεση που είναι στιγμές που απλά δε αντέχω... Τώρα θα ξανά μιλήσω μαζί της, καθώς μου έχετε δώσει κουράγιο να το κάνω, και αν δε αλλάξει θα φύγω.. Νομίζω ότι θα κοροιδεύω τον εαυτό μου αν μείνω με όλα αυτά.. :/
16-06-2016, 10:42 #113
Ναι δίνω όντως αρκετά, και καταπιέζω πάρα πολλά θέλω μου, ώστε να μένει η κοπελιά ικανοποιημένη, ωστόσο εντάξει πιστεύω και η ίδια κάνει υποχωρήσεις. Δε θέλω να τα τσουβαλιάζω όλα σε αυτή, ή να την βγάλω ''τέρας'' και εγώ να είμαι ο ''άγγελος''.. Απλώς εντάξει υποχωρήσεις σε μια σχέση όλοι κάνουμε, οπότε το βλέπω λογικό.. Τώρα όμως δε ξέρω κατά πόσο τις υποχωρήσεις που κάνεις εσύ πρέπει να κάνει και ο άλλος τις ίδιες ή όχι.. Και επειδή σε θέμα σχέσεων δε έχω εμπειρία, νιώθω ότι οκ δε κάνω και κάτι τρελό.. Απλώς κάνω υποχωρήσεις για το άτομο που αγαπώ! Έτσι το βλέπω.
16-06-2016, 13:30 #114
ναι κανει κι αυτη υποχωρησεις δεν λεω..... σου εδωσε 2 ωρες παραπανω με τους φιλους σου. ουααααου!!! :Ρ
Σε μια σχεση ενα ζευγαρι κανει αμοιβαιες υποχωρησεις. Το να βρεθειτε πχ στο κρεβατι δεν ειναι υποχωρησει αλλα υποχρεωση ή μαλλον κατι που το κανουν για να ευχαριστηθουν κι δυο. Υποχωρηση ειναι να κανεις κατι που δεν σου αρεσει για τον αλλον
Οταν παγαινετε μια βόλτα πχ. πηγαινετε οπου θελει αυτη ή οπου θελεις εσυ;
Οταν καθεστε να δειτε μια ταινια βλεπετε αυτο που αρεσει σε εσενα ή αυτο που αρεσει σε εκεινη;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-06-2016, 14:32 #115
Καλά ναι σωστα αυτά που λες... Κοιτα να δεις όταν βγαίνουμε έξω πάμε όπου νάναι... Ξεκινάμε και όπου μας αρέσει... Συνήθως για καφέ όταν πάμε δε υπάρχει θέμα..! Τώρα φυσικά ναι συνήθως αν θέλει να πάμε κάπου, πάμε... Είτε για φαγητό, είτε σινεμά κτλ... Αλλά να σου πω την αλήθεια αυτό δε με πειράζει και πολύ... Απλώς ναι αν εγώ θέλω να πάμε κάπου που μου αρέσει δε τις το λέω συνήθως... Γιατί φοβαμαι μην δε τις αρέσει και έρθει με το ζόρι... ξέρω λάθος λογικη, αλλά το κάνω..
Απλώς γενικά ναι έχω ένα θέμα στο να καταλάβω πραγματικά τι είναι υποχωρήσεις.. Δε ειμαι σίγουρος δηλαδή πως λειτουργούν αυτά... !
16-06-2016, 17:12 #116
16-06-2016, 17:36 #117
Μα φυσικά νιώθω ότι την αγαπάω αυτή τη κοπέλα.. Είπαμε δε νιώθω ερωτευμένος, ωστόσο νιώθω αρκετά για αυτή. Θέλω να κάνω υποχωρήσεις γιατί μου αρέσει να τη βλέπω χαρούμενη, και για τα άτομα που αγαπώ δε με ενδιαφέρει τόσο ο εαυτός μου, όσο να είναι ο άλλος καλά! Ωστόσο τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και να με πειράζει, διότι βλέπω ότι δε εκτιμάει τα όσα κάνω, συνεχώς έχει παράπονα και έχω αρχίσει να κουράζομαι υπερβολικά..
16-06-2016, 18:20 #118
Ας ξεκαθαρίσω λίγο ακόμα τα πράγματα.. Εγώ πριν γνωρίσω τη κοπέλα είχα, και ακόμα έχω μια αρκετά ενδιαφέρουσα ζωή.Έχω πολλές παρέες, ασχολούμαι με αρκετές δραστηριότητες και εκτός σχολής κτλ.. Από την άλλη η κοπέλα είναι αρκετά αντίθετη από εμένα: Ελάχιστες παρέες, και ελάχιστες δραστηριότητες πέρα από τη σχολή της.. Τώρα βέβαια που είναι μαζί μου, έχει πάρει τα πάνω της και ασχολείται και με άλλα πράγματα που κάνουμε μαζί.
Από τους 3 μήνες που είμαστε μαζί(τους 3 που ήμουν εξωτερικό δε τους μετράω), έχω αρχίσει να αμφιβάλω για αυτή τη σχέση, διότι πλέον δε περνάω τόσο καλά, και αυτό φαίνεται.. Καταρχάς εγώ είμαι σε μια φάση της ζωής μου πολύ μεταβατική. Τελείωσα τη σχολή μου, θα μπω σε λίγο καιρό στρατό και είμαι συνεχώς σε μια κατάσταση αγχωτική. Η κοπελιά όμως αντί να με ηρεμεί συνήθως με κάνει χειρότερα διότι είναι και αυτή πολύ αγχώδης, την ενοχλούν πολλά με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ συχνούς καβγάδες για μόλις 6 μήνες σχέση, με θέλει δίπλα της συνεχώς, και εγώ σε κάθε τι πρόβλημα που έχει πρέπει να είμαι κοντά της, αλλά το αποτέλεσμα είναι να χαλιέμαι, να στεναχωριέμαι γι αυτή που έχει τα άγχη της, και να αγχώνομαι περισσότερο.. Πιο πολύ όμως με εκνευρίζει το ότι πολλές φορές δε μένει ικανοποιημένη από τίποτα.. Οπότε εγώ νιώθω ότι τρέχω συνεχώς να ικανοποιήσω τις επιθυμίες τις, υποβαθμίζοντας τις δικές μου και από πάνω αρκετές φορές να τα ακούω κιόλας(εντάξει αρκετές φορές τα εκτιμάει, δεν λέω).
Με ανησυχεί λοιπόν το ότι καταρχάς από τη πίεση έχω ήδη αρρωστήσει 2 φορές, που εγώ είχα να αρρωστήσω 6 χρόνια, και γενικά έχω πάρα πολύ δυνατό οργανισμό.. Είναι ένα κακό σημάδι από το σώμα μου αυτό..
Με ανησυχεί το ότι η κοπέλα φαίνεται να κοιτάει πολλές φορές τον εαυτό της, και να μην την ενδιαφέρει τη θέλω εγώ, και αν όντως περνάω καλά.
Με ανησυχεί το ότι μου μιλάει άσχημα κάποιες φορές με αποτέλεσμα να κλονίζεται η ήδη κλονισμένη μου αυτοπεποίθηση.
Με λίγα λόγια έχω αρχίσει να αμφιβάλω για το αν μου προσφέρει αυτή η σχέση περισσότερα θετικά από ότι αρνητικά..
Από την άλλη η κοπελιά φαίνεται όντως ένα πολύ καλό άτομο, ότι νοιάζεται για εμένα, εγώ νιώθω αρκετά άνετα μαζί της, και αυτά με μπλοκάρουν και μου λένε μείνε.. Όπως επίσης η χαμηλή μου αυτοπεποίθηση και η πίστη το ότι δε θα βρω άλλη. Δηλαδή λέω έφτασα 23 χρονών για να βρω μια κοπέλα, αν την αφήσω, θα περάσει πόσο διάστημα μέχρι να την ξεπεράσω και μετά ποιος ξέρει πότε θα ξανά βρω... Δε ξέρω λοιπόν αν σκέφτομαι ηλίθια, αλλά έτσι νιώθω... Δηλαδή αν την αφήσω, θεωρείτε πως θα είμαι πολύ καλύτερα;
16-06-2016, 18:39 #119
Μα της τα έχεις πει αυτά????? Με στρεσάρεις , με κάνεις χειρότερα κλπ???? Δεν είσαι ικανοποιημένη με τίποτα?
Όχι μπορεί και να μην είσαι , να σου λείπει η κοπέλα, να νιώθεις μοναξιά, να σκέφτεσαι αν έκανες καλά κλπ
Αλλά δεν πάει και έτσι, πόσο καιρό θα είμαι μόνος μου κλπ....
Μίλα στην κοπέλα σου αν δεν θες να χωρίσεις με περισσότερη ειλικρίνεια.....ή άστο φλου και ότι γίνει! Μπορεί να τελειώσει όλο αυτό από μόνο του πιο ομαλά όταν πας στρατό......
Αλλά και σε ένα χρόνο να χωρίσετε πχ πάλι μετά μπορεί να αργήσεις να βρεις κάτι άλλο ή μπορεί και όσο τα έχετε να βαρεθείς και να κοιτάξεις κάτι άλλο....ε έτσι είναι η ζωή , δεν είσαι μέντιουμ να ξέρεις τι θα συμβεί......
16-06-2016, 20:16 #120