Results 1 to 15 of 67
-
05-06-2016, 16:17 #1
Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ οπωσδήποτε!
Η μαμά μου δεν είναι ευτυχισμένη γιατί ο αδελφός μου και εγώ δεν είμαστε παντρεμένοι και θέλει οπωσδήποτε να παντρευτούμε εμείς οι δυο και να κάνουμε παιδάκια και δεν την νοιάζει αν είμαστε και κακοπαντρεμένοι αρκεί να παντρευτούμε και εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά με τον χαρακτήρα που έχω δεν το βλέπω να παντρεύομαι θα μείνω στο ράφι για πάντα και στενοχωριέμαι πολύ για αυτό. Είμαι 40 χρονών και πρέπει κάποτε να γίνει και αυτό αλλά δεν το βλέπω. Εδώ και 5 χρόνια είμαι εντελώς ελεύθερη και δεν έχω ούτε καν μία σχέση και κανένας δεν με θέλει γιατί είμαι χοντρή 72 κιλά με 1,60 ύψος. Και εγώ δεν θέλω να γεροντοκοριάσω θέλω να παντρευτώ.... τι θα κάνω ;;; Έχω μια θεία ζωντοχήρα που έχει ένα παιδί και δεν θέλω να της μοιάσω καθόλου γιατί είναι πολύ κακιά και δυστυχισμένη και μίζερη και δεν θα ήθελα να γίνω σαν εκείνη.
- 05-06-2016, 16:34 #2
και τι εκανες για να αλλαξεις το χοντρη?κανε κατι που θα σου δημιουργησει αυτοπεποιθεση αν αυτο ειναι ενα καλυτερο σωμα πραξε το παντως γνωμη μου ειναι οτι δεν εισαι ιδιατερη παχια γιαυτο ψαξε μηπως ειναι κατι αλλο αυτο που απωθει τους αντρες και οχι το παχος σου
05-06-2016, 16:38 #3
H μαμά σου θέλει. Οκ!
Εσύ τί θέλεις? Ξέρεις??
05-06-2016, 16:45 #4
Γεια σου δελφινι... καταρχήν άλλο τη θέλει η μαμα σου άλλο τι θέλεις εσύ, μεγάλη γυναίκα εισαι. Δεν γίνεται να ζούμε με το αχτι των γονιών μας.
Από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως ο λόγος που δεν τα καταφερνεις στη προσωπική σου ζωή είναι τα κιλά σου ή οι αναλογίες σου. Καλά οκ μπορεί να παίζουν ρόλο εν μέρει αλλα ξέρω διπλάσιες γυναίκες απο εσένα με οικογένεια αν αυτός είναι ο δικός σου ο καημός.
Το πρόβλημα νομίζω είναι πως εκπέμπεις αυτό τον καημό πολύ και αυτό τρομάζει...δεν αγαπάς και πολύ τον εαυτό σου και ψαχνεις από που να γατζωθεις.
Ε έλα λιγο στη θέση του υποψηφίου γαμπου,φαντασου άντρα για παράδειγμα με τα εξής χαρακτηριστικά:
Δεν αγαπάει τον εαυτό του, φοβαται να είναι μονος, έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και ως εκ τούτου θεωρεί ότι έχει περιορισμένες επιλογες, ψάχνει ωστόσο καποια να παντρευτεί, έτσι γενικά και αοριστα να παντρευτεί. Θα σε κολακευε να είσαι με έναν τέτοιο άντρα; Θα ήθελες; Θεωρείς πως θα μπορούσε να σε αγαπήσει κάποιος που δεν αγαπά ούτε τον εαυτό του; Θα σε αγαπούσε αληθινά καποιος που θέλει απλά να το σκάσει από τη μοναξιά του; Θα σε αγαπουσε αληθινά καποιος που θα έψαχνε κάποια να τη βάλει στο κουτάκι "σύζυγος" για να μη στενοχώριεται ή μαμα του και για να αισθανεται ότι ανταπεξερχεται ο ίδιος στις κοινωνικές προσδοκίες και στα πρέπει; Θα ήσουν απλά ένας ρόλος για εκείνον...δεν θα έβλεπε πισω από τον ρόλο ΕΣΕΝΑ αρα ούτε θα μπορούσε να σε αγαπήσει πραγματικά.
Και αυτό κανείς όταν εκπέμπεται ο καημός σου να παντρευτεις λοιπόν...λες στον αλλον ουτε λίγο ούτε πολύ "δεν με νοιάζει ποιος είσαι, δεν με αγαπώ άρα ούτε εσένα μπορώ να αγαπήσω, σε θέλω καθαρα για να συμπληρώσεις το ρόλο του συζυγου δίπλα μοτ και να μη λένε ότι είμαι γεροντοκόρη...για να προσδιορίσεις εμένα δηλαδη ως αξια αγαπης στα ματια του κόσμου...κι ας μην το πιστεύω ούτε η ίδια"....
Ε λογικό δεν είναι να μην αρέσει/απωθεί αυτό; Είναι δύσκολο να το προσέξεις και να το συμμαζεψεις αυτό όσο περναει ο καιρός και φοβάσαι όλο και περισσότερο πως θα μείνεις μόνη...αλλά ξέρεις τι; Νομίζω το κλειδι για εσένα είναι να πάψεις να το φοβάσαι...να συμφιλιωθείς πραγματικα μέσα σου με την ιδέα. Όχι όμως τάχα μου να συμφιλιωθείς για να έρθει κάτι ωραιο στη ζωή σου...αλήθεια να το αφήσεις και μα τα βρεις με τον εαυτό σου...έτσι αν τελικά έρθει κάτι καλώς, αν όχι πάλι δεν θα σε νοιάζει, θα έχεις βρει την ηρεμία σου...
05-06-2016, 17:08 #5
05-06-2016, 17:17 #6
εισαι λιγο υπερβολικη δεν νομιζω οτι ολοι εκει εξω που εχουν κανει οικογενειες αγαπουσαν τον εαυτο τους τοσο πολυ απλοι καθημερινοι ανθρωποι ειναι και οι διπλασιες γυναικες που βλεπεις εξω να εκαναν οικογενειες η καρδουλα τους το ξερει ποσες υποχωρησεις μπορει να εκαναν για να μην μεινουν στο ραφι. μην εισαι τοσο αυστηρη με τις σχεσεις μπορει να μην εχεις τον βαθμο τελειοτητας που εσυ λες και ομως να κανεις μια πολυ ικανοποιητικη σχεση
05-06-2016, 17:20 #7
Σωστά το λέτε αλλά θέλω τόσο πολύ να παντρευτώ μακάρι να μου συνέβαινε θα ήταν ότι καλύτερο θα μου τύχει στην ζωή μου και θα ήμουνα και εγώ ευτυχισμένη ενώ τώρα τι να περιμένει κανείς...
05-06-2016, 17:58 #8
Ρε δελφίνι..; Αλήθεια; Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί μπορείς να φανταστείς για να είσαι ευτυχισμένη; Να παντρευτεις; Πες παντρεύεσαι με νυφικό με παπα και με κουμπάρο...μετά τι; Πως θα ζεις καλά με κάποιον άλλον αν δεν τα έχεις καλά ούτε με τη παρτη σου;
Ο ironman το λέει για να με διαψεύσει ή να μου δείξει ότι είμαι αυστηρή τελοσπαντων αλλά ίσα ίσα με επιβεβαιώνει παραπανω..ο γάμος είναι γεμάτος υποχωρησεις και προβληματα. Ειδικα αν και οι δύο δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους είναι σκατά επι σκατων.
Και η ίδια ξέρω παντρεμένα ζευγάρια πολλά...και παντρεμένα και αρραβωνιασμενα και; Είναι καλά νομίζεις; Αυτό είναι η ευτυχία; Χτες μπήκα σε ένα τσατ απο τη βαρεμαρα να πουλησω λίγο τρέλα και έναν αδέσμευτο δεν πετυχα χαχαχαχα οι γυναίκες τους το ξέρουν πιστεύεις ότι τσαταρουν και καυλαντιζουν; Αυτό είναι μόνο ένα μικροσκοπικο παράδειγμα του γιατί ο γάμος δεν ισούται με ευτυχια. Αν είναι αδύναμοι στη μοναξιά τους και βαρεμενοι οι άνθρωποι βαρεμενος θα ειναι και ο γάμος τους και δυστυχής. Δεν θα μιλήσω καν για ενδοοικογενειακή βία σωματική και λεκτικη που κάθονται παντρεμένοι χρόνια καποιοι έτσι και μετά τους βλέπεις παππουληδες και λες αααα τι ωραία 40 χρόνια γάμου. Συγχαρητήρια ρε κοπελια/γιαγιά που ετρωγες το σκατο με το κουτάλι και ξύλο χρόνια για να χαίρεται ή μαμα σου και η κυρα κατινα απέναντι ότι είσαι παντρεμένη.
Και θα πιστευα ότι απλά θες συντροφικότητα και έναν άνθρωπο να τον λες ανθρωπο σου αλλά δεν πειθομαι οτι έχεις τις σωστές προτεραιότητες...λες τόσο καιρό θέλω γάμο θέλω να παντρευτώ, δεν ειπες μία φορά "θέλω να βρω τον άνθρωπο μου"....αν τον εβρισκες και δεν παντρευοσασταν; Θα σε χαλαγε;
Τι προτιμάς...να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου ή να ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ αν υποθέσουμε ότι το ένα για κάποιο λόγο αποκλείει το άλλο...; Καλό ερώτημα δεν είναι...; Για απάντησε το στον εαυτό σου, όχι σε εμένα...τι θα διάλεγες;
05-06-2016, 18:02 #9
05-06-2016, 18:04 #10
πιστεύω οτι ο γάμος δεν έχει ηλικία στο πότε θα πρέπει να γίνεται ,νομίζω ειναι θέμα καθαρά επιλογών σωστού timing και κατάλληλου προσώπου ....εσύ θες να παντρευτείς επειδή πραγματικά το θες η επειδή με αυτόν τον τρόπο θα κανεις την μητέρα σου χαρούμενη?αν το κάνεις για εσένα ίσως θα πρέπει σχετικά σύντομα να λες στον άλλον τις προθέσεις σου ώστε να ξεκαθαρίσεις απο την αρχή ότι αυτό θες με διακριτικό τρόπο...αν θα το κάνεις για την μητέρα σου και την ικανοποίηση των δικών της θέλω μάλλον δεν είναι και το καλύτερο γιατί θα βρεθείς ίσως εγκλωβισμένη σε κάτι που δεν είσαι σίγουρη...τα κιλά είναι το λιγότερο,πιστεύω ότι αν ο άλλος θέλει να είναι μαζί σου θα κινήσει γη και ουρανό να τα βρείτε και δεν θα σταθεί σε κάτι τέτοιο εκτός και αν στέκεται σε επιφανειακά πράγματα μόνο..από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι κανείς δεν σε θέλει?
05-06-2016, 19:20 #11
εδω θα συμφωνησω και εγω δυνατο ποστ
05-06-2016, 19:21 #12
05-06-2016, 22:08 #13
Εγώ ήθελα να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ άτυχη .... αν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση να παρακαλάω να παντρευτώ ενώ σε άλλους απλά συμβαίνει χωρίς να το καταλάβουνε....ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ....ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.... θέλω να βρίσω την τύχη μου....
05-06-2016, 22:13 #14
ε προσπαθησε να γνωρισεις καποιον ρε δειλφινι ,αμα δεν γνωρισεις πως θα παντρευτεις?
οι αλλοι παντρευονται γτ βγαινουν εξω και ψαχνουν ,δεν καθονται και περιμενουνε
05-06-2016, 22:14 #15
Όταν λέμε να παντρευτώ εννοώ αυτό που έχουνε οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουνε βρει τον άνθρωπό τους και είναι ευτυχισμένοι.... τέτοιο γάμο εννοώ!