Results 16 to 18 of 18
-
16-06-2016, 18:11 #16
Εδω , ρεμ , θα αντιταξω την θεωρια του χαους ........... ναι , αλλαζει η ζωη σου με μια αποφαση , ειναι αληθεια , αλλα , οπως πρεσβευει η θεωρια του χαους , της οποιας ειμαι φανατικος υπερμαχος , μια επιλογη στην ζωη σου, πυροδοτει μια αλυσιδα γεγονοτων , που η καταληξη της ειναι αγνωστη .................... διαλεγεις την ' καλη ' δουλεια ., η οποια στην πορεια , μπορει να μην αποδειχτει αξια των προσδοκιων σου , εν ολιγοις , αυτο που σημερα φανταζει καλο , στο μελλον μπορει να αποδειχτει το αντιθετο , η πολυ διαφορετικο , ισχυει και το αναποδο .................. αρα δεν ξερεις αν αυτο που επιλεγεις σημερα , ειναι το καλο η το κακο ........ οποτε τι κανεις ? προσωπικα , βασιζομαι στο ενστικτο μου , παντα βασιζομουν σε αυτο , και οποτε δεν το ακουσα , μου βγηκε σε κακο ..................εχω διαβασει παμπολλες ιστοριες γνωστων ηθοποιων ( φανταζομαι κι εσυ ) , που για χ-ψ λογους , δεν επελεξαν την σουπερ εταιρεια για να συνεργαστουν , αλλα μια μικρη , και διεπρεψαν , η απορριφτηκαν ως ηθοποιοι , πηγαν σε αλλη εταιρεια , και διεπρεψαν ...........παραδειγμα ? ο Κλιντ Ηστγουντ , απερριφθη απο την πρωτη εταιρεια που εκανε οντισιον , επειδη μιλουσε αργα ( ! ) , οντως μιλαει αργα ........... η συνεχεια ειναι γνωστη ...................κατι τετοιο εννοω ...
- 19-10-2016, 09:04 #17
19-10-2016, 13:32 #18
Εγω θεωρω οτι παιζει σημαντικο ρολο.
πχ αν ειμαι σε φαση εντατικης δουλειας και δεν εχω μυαλό και κεφια για ρομαντικες γνωριμίες, εξοδους και σχεσεις, τι να το κανω που μου ετυχε να γνωρισω τον τελειο τυπο με τη σουπερ μορφωση και την καλη δουλεια?
αν αυτος ειναι σε φαση που θελει να περασει καλα και εγω ειμαι φρικαρισμενη στη δουλεια, υπαρχει περιπτωση να δεσουμε ακομη κι αν ταιριαζουμε? με την καμια!!!
ή αν εγω θελω σχεση και ο αλλος μολις χωρισε, παχυνε, παραμελησε τον εαυτο του και δεν θελει αμεσα να προχωρησει ενω εγω επιμενω γιατι τον γουσταρω τρελα, υπαρχει περιπτωση να γινει κατι? με την καμια!
και στις δουλειες το καλο timing παιζει ρολο! να δεσεις στα υπαρχοντα δεδομενα, να αφομοιωσεις και να αφομοιωθεις απο το περιβαλλον.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!