Παιζω με το μυαλο μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    davidh
    Guest

Παιζω με το μυαλο μου

Το να παιζεις με το μυαλο σου ειναι επικινδυνο παιχνιδι και γω παιζω μαζι του 13 χρονια τωρα. Μπορει κι απο μικρο παιδι.. δεν ξερω. Ειδικα τωρα αυτη τη περιοδο που ειμαι τελειως μονος ουτε ενας φιλος μια γκομενα κτλ. το εχω ξεσκισει! Βασικα απο μικρο παιδι μ'αρεζαν τα επικινδυνα παιχνιδια-πραγματα. Ψαχνω ολες του τις πλευρες, το στρεσαρω, το ηρεμω, τρελενομαι, σκεφτομαι περιεργα διαφορετικα πραγματα, τρωω ηττες μονος μου, ξανασηκωνομαι, αποσυνθετο το χαρακτηρα μου, ξανα συνθεση μετα.. ζω σπαρτιατικα απο μεσα μου. Αλλα δεν τρελενομαι 100% νομιζω (νομιζω.., εκτος και αν εχω τρελαθει και δεν το πηρα χαμπαρι..). Τρελος πιστευω οτι ειμαι οταν τρωω τις αυτο-ηττες μου μεσα μου μονο και δεν ξερει κανενας το ποσο ασχημα νιωθω εκεινη τη στιγμη απο μεσα μου. Και παλι καλα που δεν το ξερει κανεις γιατι ειναι πολυ οδυνηρο. Το κανω οταν δεν εχω τι να κανω η οταν εχω κενο σκεψης στον εγκεφαλο πχ αναπαντητο ερωτημα.. Και ολα αυτα γιατι; η φυση μου ειναι ετσι;επειδη ειμαι περιεργος;; διαφορετικος;; crazy? ποιος ξερει...αλλα ετσι ειμαι τι να κανω..

Εγω ποναω και οι αλλοι το διασκεδαζουν γυρω μου. Και με βλεπουν που ποναω (δεν ξερω αν το καταλαβαινουν εγω δεν μιλαω παντος) και μου φαινεται οτι το διασκεδαζουν περισσοτερο και αυτο με προκαλει να το κανω πιο οδυνηρο απο μεσα μου..

Μηπως ειμαι μαζοχιστης;

Απο οτι θυμαμαι ειχες ενα θεμα με το αλκοολ, ειχες κανει μια σχεση δεν πετυχε, διεκοπτες και ξανα αρχιζες την αγωγη σου, σωστα ;

Αυτη η αναγκη σου που λες και ο ιδιος την εχεις κανει ως ερωτηση σε ψυχιατρο ή ψυχολογο ;;;
    Τι σημαινει δηλαδη αναγκη για τα ακρα, την ντοπαμινη, τι;

Απορω και εγω με την καλη εννοια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Μήπως να τα εξωτερίκευες όλα αυτά μέσα από την τέχνη. Εννοώ ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι μέσα από τη ζωγραφική ή ένα γραπτό έργο