Πως να ζηλεύω λιγότερο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ε ναι ρε φιλε...ελεος με τον Ρουβα..σαν τον τζον τζον δεν ειναι?ή σαν βουτυρομπεμπες βορειων προαστιων...ελεος! πως κανουν ετσι ολες! ασε που εχω συνεργαστει μαζι του κ ειναι μια ψωναρα κ μιση.

Πες τα χρυσοστομη. Επιτελους και μια γυναικα που το βλεπει.
    Γτ συνεργαστηκατε (αν επιτρεπεται);;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by melancholia View Post
    και εγώ ζηλεύω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Οχι τους όμορφους ή τους έξυπνους. Ζηλεύω στη σχέση μου επειδή νιώθω ανασφάλεια. Το ταίρι μου με κερατώνει κατ εξακολούθηση και εγώ αντί να τον αφήσω, πιστεύω ότι καλά μου κάνει αφού δεν αξίζω αρκετά. Προσπαθώ συνεχώς να καταλάβω που υστερώ και πώς να το διορθώσω. Και μετά πικραίνομαι που δεν μπορώ να είμαι νέα και υγιής και όλα όσα καθιστούν μια φυναίκα επιθυμητή..

Χωρισε τον κοριτσι μου. Δεν αξιζουν τετοιοι αντρες ουτε για φτυσιμο.
    Δεν διορθονεται ο απιστος ανθρωπος και αξιζεις κατι καλυτερο!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πες τα χρυσοστομη. Επιτελους και μια γυναικα που το βλεπει.
    Γτ συνεργαστηκατε (αν επιτρεπεται);;;
    δεν μου επιτρεπεται φυσικα να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by melancholia View Post
    και εγώ ζηλεύω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Οχι τους όμορφους ή τους έξυπνους. Ζηλεύω στη σχέση μου επειδή νιώθω ανασφάλεια. Το ταίρι μου με κερατώνει κατ εξακολούθηση και εγώ αντί να τον αφήσω, πιστεύω ότι καλά μου κάνει αφού δεν αξίζω αρκετά. Προσπαθώ συνεχώς να καταλάβω που υστερώ και πώς να το διορθώσω. Και μετά πικραίνομαι που δεν μπορώ να είμαι νέα και υγιής και όλα όσα καθιστούν μια φυναίκα επιθυμητή..
    σιγουρα κανεις πλακα ε?δλδ νιωθεις οτι σου αξιζει να σου φορανε κερατα?
    ποσο χαμηλη αυτοπεποιθηση?
    εχεις παει σε καποιον ειδικο να σε βοηθησει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολοι οι ανδρες που ασχολουνται πολυ με το σωμα τους και το σωμα αλλων ανδρων και μιλανε πολυ γι αυτο , δεν ειναι αρρενωποι..
    γενικα ο ναρκισισμος στον ανδρα, οχι η παθηση, αλλα η ενασχοληση με την εμφανιση του, ειναι πολυ απωθητικη και πολυ θηλυπρεπης στα ματια μου.
    Θα συμφωνησω , ρεμ , δεν ειναι ενδειξη ανδρισμου η υπερβολικη ενασχοληση με την εμφανιση , καλο ειναι νασαι γυμνασμενος ( σιγα μην ελεγα το αντιθετο !! ) , αλλα οντας γυμνασμενος , δεν το κανω για το αλλο φυλο , το κανω γιατι μου αρεσει η γυμναστικη , ειναι τροπος ζωης για μενα .................. το ντυσιμο μου προσεχω , ιδιως τα παπουτσια ( και τα μπουφαν ) , αλλα κατα ταλλα , νορμαλ πραματα , σε 10 λεπτα , ειμαι ετοιμος για εξοδο .......... οχι φρου-φρου κι αρωματα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα συμφωνησω , ρεμ , δεν ειναι ενδειξη ανδρισμου η υπερβολικη ενασχοληση με την εμφανιση , καλο ειναι νασαι γυμνασμενος ( σιγα μην ελεγα το αντιθετο !! ) , αλλα οντας γυμνασμενος , δεν το κανω για το αλλο φυλο , το κανω γιατι μου αρεσει η γυμναστικη , ειναι τροπος ζωης για μενα .................. το ντυσιμο μου προσεχω , ιδιως τα παπουτσια ( και τα μπουφαν ) , αλλα κατα ταλλα , νορμαλ πραματα , σε 10 λεπτα , ειμαι ετοιμος για εξοδο .......... οχι φρου-φρου κι αρωματα !
    το ¨ασχολουνται" το εννοω στα λογια. οχι οτι ειναι κακο να γυμναζεται κανεις γιατι του αρεσει.
    αλλα να μιλαει για τους μυς του η να θαυμαζει ανδρικα γυμνασμενα σωματα, ε ελεος βρε παιδια, οι ομοφυλοφυλοι θαυμαζουν ανδρικα σωματα. δεν μπορω. μεγαλο ξενερωμα.
    αν ρωτησω τον δικο μου για τον ωραιοτερο και πιο γυμνασμενο ανδρα πως του φαινεται, θα μου πει "πως να μου φανει? κανονικος ειναι", δεν θα του τρεξουν τα σαλια..

Senior Member
    Εμ , ναι , δεν θα μου τρεξουν κι εμενα τα σαλια , αλλα υπαρχουν αντρες που θαυμαζω , οχι βασει της φυσικης τους καταστασης , η της ομορφιας τους , αλλα για καποιο τους χαρισμα ......................... θα μου αποσπασει τον θαυμασμο ενας σεμνος αντρας πχ. , η χαμηλων τονων ....................ενω θα τον ' επαιρνε ' να μην ειναι ετσι ...........

[QUOTE=archangel;621923]
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Φυσικα και θα ηθελα να είμαι στη θεση τους, ποιος δεν θα ηθελε. Το να σου λειπει κατι σημαινει οτι το ειχες καποτε και το εχασες. Εγω δεν το ειχα ποτε.

λιμοκοντόρος αρσενικό (αργκό), παρωχημένος και μειωτικός χαρακτηρισμός φτωχού νεαρού, που ντύνεται επιδεικτικά και παριστάνει τον γόη

Δεν παρεξηγουμε, μην ανησυχεις. Το οτι ειμαι καταδικασμενος το ξερω :( :( . ολη μου την ζωη ειμαι ετσι.... μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση!!! :(
    Και εγώ θα ήθελα να είμαι στη θεση τους (επειδη χασαμε τη ροη του θεματος εννοώ να μαι ζευγαράκι στα παγκακια και στις παραλίες)!
    Κι εγώ δεν το είχα ποτέ! Και κάποτε που βίωσα τετοια κατασταση δεν ήταν με κοπέλα που πραγματικά ήθελα. Αρα δεν το είχα ποτε!

Κι όσο περνάνε τα χρόνια βλέπω να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μου συμβει. Ίσα ισα μου περναει πλέον η σκεψη πως δεν πρόκειται ποτέ να μου συμβεί και εκτός αυτού ολο και περισσότερο μειωνεται η επιθυμία να το έχω αφού νιωθω ότι στνευουν τα ηλικιακα μου περιθωρια.

Απλα θα ειναι κι αυτο ένα άλλο απωθημενο μπροστα στα πολλά άλλα.
    Τα βαζω όμως με τον εαυτο μου επειδη δεν το πάλεψα. Σ αυτο όμως προστιθετε το ότι δεν ειχα κανενα να με καθοδηγησει ουτε ηξερα τον τροπο.
    Γι αυτο οι νεαρότεροι στο φορουμ ας παραδιγματιστουν κι ας κινηθούν νωρίς πριν ειναι αργα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αν το ματι σου δεν βγαζει φλογα κ δνε σταζει αυτοπεποιθηση..πιστεψε με το γυμναστηριο δεν κανει τιποτα..ποιος σου ειπε ......
    ...ξερεις ποσα βουρλα υπαρχουν εκει εξω με τιγκα μυες με τους οποιους δεν μπορεις να ανταλλαξεις μια κουβεντα?
    μπλα μπλα θελει η γυναικα φιλε μου, φλογα στο ματι κ αυτοπεποιηθηση..
    αστα τα βαρακια κ πιασε κανα βιβλιο.
    φιλικα..
    ANXIOUS..
    Η δική μου εμπειρια λέει ότι οι καλογυμνασμενοι κατα κανονα δεν ειναι βουρλα (στο νου και στο χαρακτηρα εννοουμε). Επισης, όσο πιο λίγη εμπειρια έχει μια γυναικα απο σχεσεις τοσο πιο πολύ ποθεί καλογυμνασμενους και τοσο λιγοτερο δινει σημασια στο χαρακτηρα καποιου. Όμως θα επιδιωξει ο επομενος να μην ειναι σωματικα και νοητικα κατωτερος απο τον προηγουμενο.

Αμα "δεν βγαζει φλογα κ δνε σταζει αυτοπεποιθηση" με το πρωτο/πρωτα ραντεβου δώσε του λίγο περισσότερο την ευκαιρια. Καποιοι απλα δεν ξανοιγονται με την πρώτη, με την πρωτη δλδ ειναι καπως πιο μαζεμενοι και συνεσταλμένοι. Αυτο δεν προοιωνίζει τη συνέχεια!
    Ενας που βγαζει αμεσως φλογα και αυτοπεποιθηση μπορει να ναι απλα ενας νταής που στα δυσκολα θα την κανει με ελάφρα πηδηματακια ή θα σου κανει επειτα τη ζωη κόλαση ή που ξερει τον τροπο να παραπλανα τη φαντασια μιας γυναικας. Ενας που δεν τα καταφερνει σ' αυτα δεν σημαινει πως θα την κανει δυστυχησμενη.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η δική μου εμπειρια λέει ότι οι καλογυμνασμενοι κατα κανονα δεν ειναι βουρλα (στο νου και στο χαρακτηρα εννοουμε). Επισης, όσο πιο λίγη εμπειρια έχει μια γυναικα απο σχεσεις τοσο πιο πολύ ποθεί καλογυμνασμενους και τοσο λιγοτερο δινει σημασια στο χαρακτηρα καποιου. Όμως θα επιδιωξει ο επομενος να μην ειναι σωματικα και νοητικα κατωτερος απο τον προηγουμενο.

Αμα "δεν βγαζει φλογα κ δνε σταζει αυτοπεποιθηση" με το πρωτο/πρωτα ραντεβου δώσε του λίγο περισσότερο την ευκαιρια. Καποιοι απλα δεν ξανοιγονται με την πρώτη, με την πρωτη δλδ ειναι καπως πιο μαζεμενοι και συνεσταλμένοι. Αυτο δεν προοιωνίζει τη συνέχεια!
    Ενας που βγαζει αμεσως φλογα και αυτοπεποιθηση μπορει να ναι απλα ενας νταής που στα δυσκολα θα την κανει με ελάφρα πηδηματακια ή θα σου κανει επειτα τη ζωη κόλαση ή που ξερει τον τροπο να παραπλανα τη φαντασια μιας γυναικας. Ενας που δεν τα καταφερνει σ' αυτα δεν σημαινει πως θα την κανει δυστυχησμενη.
    αλλο γυμνασμενος κι αλλο φουσκωμενος με την τρομπα...
    για μενα, αν καποιος θελει να ειναι σαν τρομπαρισμενος, καποιο σοβαρο ελλειμα εχει ειτε σωματικο η πνευματικο..

στο αλλο τονισμενο εχεις δικιο, αλλα δεν λεμε τι θα επρεπε να γινεται, λεμε τι ισχυει.
    η αυτοπεποιθηση, το λεγειν, η αισιοδοξια ,το χιουμορ, το εξυπνο πνευμα, η καλοψυχια (μαζι με νορμαλ εμφανιση, οχι τρελα πραγματα), ειναι αυτα που τραβανε τις γυνακες, οχι οι τρομπες...

οτι παραπανω εχει καποιος η καποια, καλο ειναι, αλλα δεν θα παραβλεψεις ποτε την προσωπικοτητα (αν δεν υπαρχει) επειδη καποιος κανει σαν τρελος γυμναστικη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμ , ναι , δεν θα μου τρεξουν κι εμενα τα σαλια , αλλα υπαρχουν αντρες που θαυμαζω , οχι βασει της φυσικης τους καταστασης , η της ομορφιας τους , αλλα για καποιο τους χαρισμα ......................... θα μου αποσπασει τον θαυμασμο ενας σεμνος αντρας πχ. , η χαμηλων τονων ....................ενω θα τον ' επαιρνε ' να μην ειναι ετσι ...........
    κι εγω, το ιδιο ακριβως. μ αρεσει ενας σεμνος ανδρας, οχι επειδη δεν εχει τα προσοντα, δλδ μαζεμενος στην γωνια του γιατι νοιωθει ¨λιγος¨(αυτο ειναι πολυ απωθητικο), αλλα σεμνος επειδη δεν ειναι ψωναρας παρολο που μετραει σαν ανδρας.
    αυτοι με ελκουν και νομιζω τις περισσοτερες γυναικες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για μενα, αν καποιος θελει να ειναι σαν τρομπαρισμενος, καποιο σοβαρο ελλειμα εχει ειτε σωματικο η πνευματικο..

στο αλλο τονισμενο εχεις δικιο, αλλα δεν λεμε τι θα επρεπε να γινεται, λεμε τι ισχυει.
    η αυτοπεποιθηση, το λεγειν, η αισιοδοξια ,το χιουμορ, το εξυπνο πνευμα, η καλοψυχια (μαζι με νορμαλ εμφανιση, οχι τρελα πραγματα), ειναι αυτα που τραβανε τις γυνακες, οχι οι τρομπες...

οτι παραπανω εχει καποιος η καποια, καλο ειναι, αλλα δεν θα παραβλεψεις ποτε την προσωπικοτητα (αν δεν υπαρχει) επειδη καποιος κανει σαν τρελος γυμναστικη..
    Εδώ ήθελα να κάνω μια επισήμανση:δεν είπα ΠΟΤΕ ότι θέλω να γίνω φουσκωτός κλπ
    Ποια ωραία γυναίκα όμως δεν θα ήθελε έναν καλογυμνασμένο άντρα δίπλα της;

Senior Member
    η..

Επειδη γνωριζω καλα το αντικειμενο , για ναναι καποιος ' φουσκωμενος με τρομπα ' , πρεπει ναχει καταφυγει σε αναβολικα , και δυστυχως τα νεα παιδια , εχουν πληρη αγνοια του κινδυνου που κρυβουν αυτα τα φαρμακα .......... η στανταρ απαντηση τους , οταν ρωτω καποιον που καταλαβαινω , λογω πειρας , οτι παιρνει αναβολικα , ειναι ' μα με παρακολουθει αθλιατρος ' .......... τι να πεις , ειναι η μαστιγα της εποχης τα αναβολικα , δεν νοειται να κατεβεις σε Ολυμπιακους χωρις την βοηθεια φαρμακων ( γι αυτο και αρνουμαι να δω Ολυμπιακους αγωνες ) , τα νεα παιδια δεν εχουν την υπομονη , οπως εγω και αλλοι παλιοι , που εκανα 5 χρονια , για ναποκτησω καποια μυικοτητα , και 10 χρονια , για να φτασω στο max των δυνατοτητων μου , και παροτι γυμναζομαι κοντα στα 30 χρονια , δεν εχω αποκτησει τοσο μεγαλους μυς , αλλα δεν το κανω γι αυτο , ουτε θελω παραπανω ογκο , μαρεσει να γυνμναζομαι απλως ............

Senior Member
    κι εγω, το ιδιο ακριβως. μ αρεσει ενας σεμνος ανδρας, οχι επειδη δεν εχει τα προσοντα, δλδ μαζεμενος στην γωνια του γιατι νοιωθει ¨λιγος¨(αυτο ειναι πολυ απωθητικο), αλλα σεμνος επειδη δεν ειναι ψωναρας παρολο που μετραει σαν ανδρας.
    αυτοι με ελκουν και νομιζω τις περισσοτερες γυναικες.
    Κι εγω ετσι νομιζω , οτι αυτος ο τυπος αντρα , ελκει τις περισσοτερες γυναικες , αυτες που εχουν και καποιο μυαλο ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εδώ ήθελα να κάνω μια επισήμανση:δεν είπα ΠΟΤΕ ότι θέλω να γίνω φουσκωτός κλπ
    Ποια ωραία γυναίκα όμως δεν θα ήθελε έναν καλογυμνασμένο άντρα δίπλα της;
    "η αυτοπεποιθηση, το λεγειν, η αισιοδοξια ,το χιουμορ, το εξυπνο πνευμα, η καλοψυχια "
    ειναι τα σημαντικοτερα.
    ΑΝ τα εχει ολα αυτα, το να ειναι καλογυμνασμενος ειναι ενα συν. μετραει.οχι το αναποδο ομως.
    αν ΔΕΝ τα εχει, το γυμνασμενο σωμα δεν θα τον παει στο επομενο σταδιο. θα απομακρυνθει η κοπελα.

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast