Results 166 to 180 of 180
Thread: Πως να ζηλεύω λιγότερο;
-
27-06-2016, 17:40 #166
Δεν ξέρω πόσο είναι και δεν το πα σε σχέση με την ηλικία του... αλλά σε σχέση μ' αυτά που ζητάει. Ο γουαι ζητάει απλά μία όμορφη, δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο όσο το να είναι όμορφη... και αφού ζητάει περιτύλιγμα μόνο θα πρέπει να προσφέρει περιτύλιγμα κυρίως και μόνο ίσως... και ποιο είναι το περιτύλιγμα στον άντρα? Τα λεφτά
Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
- 27-06-2016, 17:48 #167
27-06-2016, 18:14 #168
το περιτύλιγμα των ανδρών γενικότερα όχι μόνο του γουαι είναι το χρήμα, των γυναικών είναι η εμφάνιση... ο δυνατός στην κοινωνία που ζούμε είναι ο πλούσιος όχι αυτός με τα μουσκουλα
και τα λεφτά είναι για όλες τις ηλικίες που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από αυτά, ανεξαρτήτως ηλικίαςΝα πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
27-06-2016, 19:35 #169
Ε συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι έχει σχέση και η ηλικία, αν είσαι χάλιας σαν σύνολο, όσα λεφτά και να χεις τι? Αν είσαι 20 χρονών...αν είσαι 40 αλλάζει.......
27-06-2016, 19:58 #170
Γουαι αν πάρεις μια μερσεντεσ σπορ και κανείς λογαριασμούς γενικά θα βγάλεις την καλύτερη γκόμενα όπως και να είσαι δε μας ενδιαφέρει αυτό θα έχεις προσωπικότητα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-06-2016, 00:50 #171
07-07-2016, 22:19 #172
07-07-2016, 22:24 #173
Νιώθω ότι με αγαπάει μεν σαν άνθρωπο, αλλά δε με ποθεί ερωτικά σα γυναίκα, λόγω μιας παραμόρφωσης που έχω, μετά από μια χειρουργική επέμβαση. Οπότε νιώθω πως είναι λογικό να επιθυμεί τις πιο όμορφες γυναίκες, ενώ εγώ πασχίζω να αρκετώ στο γεγονός ότι τουλάχιστον δεν είμαι τελείως μόνη.
07-07-2016, 22:52 #174
Σ'αγαπαει; Καποιος που σε αγαπαει σαν ανθρωπο πες μου, θα εκανε οτιδηποτε θα σου προκαλουσε με οποιονδηποτε τροπο το συναισθημα οτι δεν εισαι αρκετη...; Δεν θα επιθυμουσε να νιωθεις ομορφα και σαν ενας ολοκληρωμενος ανθρωπος; Θα εβαζε χι σε ενα ολοκληρο κομματι σου ως γυναικα; Γιατι φανταζομαι ειναι και αυτο ενα κομματι του παζλ που μας κανει να αισθανομαστε πληρεις ανθρωποι...Αισθανεσαι πληρης; Νιωθεις πως σου δινει αξια με το να σου "κανει τη χαρη" να καθεται μαζι σου; Μα ετσι ριχνεις εσυ η ιδια την αξια σου με το να καθεσαι και να το ανεχεσαι, δεν το βλεπεις;
Αν σου τα ελεγε αυτα μια καλη σου φιλη η η αδερφη σου η η κορη σου, τι θα της ελεγες; Ναι δεν δικαιουσαι να νιωθεις γυναικα κατσε μαζι του να σε κερατωνει καλα κανει; Θα το ελεγες σε καποια γυναικα που νοιαζεσαι; Ο, τι και να ειχε η πιο στραβη κουτση γκαβη να ηταν! Θα πιστευες οτι της αξιζει κατι τετοιο; Γιατι κανεις τετοιες σκεψεις για τον ευατο σου λοιπον;
Μιλαμε μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...
Βασικα εισαι μονη...μη λες οτι δεν εισαι...Αν ειχες τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ διπλα σου δεν θα σε αφηνε να νιωθεις ετσι. Θα ειχατε βρει λυσεις σε οτιδηποτε.
Και σου αξιζει κατι καλυτερο ειμαι σιγουρη για αυτο. Ξερεις τι σου το στερει; Ο φοβος της μοναξιας...
Και να σου πω και κατι; Ολοι πεθαινουν μονοι. Οταν κλεινουμε τα ματια μας δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να κανεις κανεις, το βιωνουμε ολομοναχοι οπως και να εχει. Προσωπικα το αν θα με κοιτα κανεις ενω πεθαινω μονη η οχι δεν με απασχολει. Το θεμα ειναι να εχεις ζησει μια ζωη στην οποια εισαι ειλικρινης απεναντι στον ευατο σου...αν δεν εισαι ειλικρινης απεναντι στον εαυτο σου πως θα τολμησεις αυτα που θελεις; Αυτα που θεωρεις οτι σου αξιζουν; Τι θα επιδιωξεις...; Αν δε το επιδιωξεις τι θα κανεις, θα ζεις μια ζωη οπως "πρεπει" να ειναι για τους αλλους; Νιωθεις ενοχες; Ντρεπεσαι; Φοβασαι να ξεκουνηθεις; Μην. Σε παρακαλω. Αφου δεν εισαι χαρουμενη με αυτο τον ανθρωπο...δεν θεωρεις πως μπορεις να εισαι χαρουμενη με αλλον;
Μωρε εγω σου λεω και το αλλο, μπορει να βρεις αλλον μπορει και οχι, δεν σου αρκει να εισαι ηρεμη/χαρουμενη/ειλικρινης και πληρης εσυ μονη με τη παρτη σου; Προτιμας να παιζεις θεατρο με καποιον και να τρως τη ζωη σου;
Ολοι φοβουνται τη μοναξια, αλλα δεν ειναι κατι το τραγικο...μοναξια σημαινει και ελευθερια. Ελευθερια να κανεις οτι θελεις, να γνωρισεις τον εαυτο σου και το τι θελεις καλυτερα, να αγαπησεις τον εαυτο σου, να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.
Κι εγω ειχα εναν που με "αγαπουσε" οπως ο δικος σου εσενα...και σκεφτομουν καπως οπως εσυ...Και ηταν τοσο ΛΑΘΟΣ...ειμαι τοσο μα τοσο καλυτερα μονη μου.
Θα σου αναφερω οτι ειμαι 24, οκ, ισως θα μου πεις μιλαω εκ του ασφαλους, δεν ξερω ποσο εισαι εσυ. Αλλα θα σου πω δεν εχει και καμια σημασια η ηλικια, ξερω γυναικες και 35 και 40 και 60 χρονων να σου πεσουν τα σαγονια κατω. Γιατι αποπνεουν δυναμη...γιατι; Γιατι δεν φοβουνται τη μοναξια. Και. Κανουν οτι γουσταρουν. Και μη νιωθεις αδυναμη, εχω νιωσει και εγω αδυναμη. Απλα μεχρι να γαμηθουν ο Διας και ο Κρονος και το συμπαν σου αναποδα δεν ανακαλυπτεις τη δυναμη σου.
18-07-2016, 00:41 #175
Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά. Δεν εύχομαι να ήμουν στην ηλικία σου ξανά, αλλά να είχα το σθένος σου, την τόλμη σου και την ανεξαρτησία του πνεύματός σου. Θα προσπαθήσω, θα ανασυγκροτηθώ, θα ξαναβρώ τον ευατό μου και στο τέλος πιστεύω ότι θα έχω αυτό μου αξίζει. Ο,τι και αν είναι αυτό...
01-09-2016, 16:11 #176
Η ζήλια πηγάζει απο το αίσθημα του ανικανοποίητου , είναι εν μέρει αποδοχή της (προσωρινής )αποτυχίας του εν λόγω ατόμου, ιδίως αν μιλάμε για επαγγελματικά και ερωτικά θέματα...
Αυτό το κόμπλεξ (αν μου επιτρέπεται )πρέπει κάπως να νικιέται, πρέπει να ψάξεις να βρεις ερωτικό σύντροφο γισ να ικανοποιήσεις το αίσθημα της συτοπραγματωσης....
Για αρχή πιστεύω πρέπει να τα φτιάξεις με μια ασχημουλα ή μέτρια όπου ίσως έχεις επιτυχίες και στην συνέχεια φασούλι το φασούλι, χρονιά με χρονιά θα βρεις και κάποια ωραία....
01-09-2016, 16:51 #177
16-09-2016, 23:35 #178
18-11-2016, 20:15 #179
Εγώ πάλι ζηλεύω την κοπέλα μου σε σημείο που λογικά ενοχλεί και κάνει κακό.. Πάντα είμουν ζηλιαρης και μια από τις σχέσεις μου στο παρελθόν χάλασαν από αυτό και από τότε σχετικά συμμορφωθικα... Αλλά 2 χρόνια σχέση δεν λέω πως δεν ζήλεψα σχεδόν πάντα είμουν συμαζεμενος λίγες φορές έκανα σκηνή και νομίζω με το δίκιο μου άλλωστε βγήκα αληθινός για της ανησυχίες μου σε σημείο να παραδεχτεί και η ίδια ότι της τα έλεγα αλλά κάποια στιγμή λόγο μιας περιόδου με προβλήματα κυρίως ζωής και καθημερινοτητας και λόγω αποστάσεις αυτού του διαστήματος μου έκανε μαλακια τέλος πάντων μετά από διάφορες καταστάσεις και αφού μετανιωσε είμαστε μαζί αλλά εγώ ζηλεύω πολύ δεν ξέρω τη να κάνω πάλι
18-11-2016, 20:18 #180