Πως να ζηλεύω λιγότερο; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 180
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο που εχω βαλει σε bold δειχνει οτι σε απασχόλει υπερβολικα το να "ικανοποιησεις" το αλλο ατομο, καθεσαι και αναλωνεσαι στο τι θελει απο εσενα χωρις να τσεκαρεις τι θελεις απο εκεινο και αν στο προσφερει. Βαζεις τον ευατο σου ψυχολογικα σε θεση να "κριθει", σε θεση "αντικειμενου" χωρις να τον βαζεις σε θεση υποκειμενου και να κρινεις κι εσυ αν σου κανει το αλλο ατομο.
    Καθεσαι και αναλωνεσαι στο αν αξιζεις για καποια χωρις να τη βαζεις στο τρυπακι να αναρωτηθει αν αξιζει για εσενα. Ειναι δηλαδη εγωκεντρικη η προσεγγιση σου.
    Στο κατω κατω ας πουμε πως καποια θελει να εισαι λιγομιλητος και μυστηριος αλλα εσυ εισαι ομιλητικος και ανοιχτος ανθρωπος απο τη φυση σου. Τι θα κανεις θα παιζεις ενα ρολο; Για ποσο καιρο; Αρα αντι να κοιτας τι θελει η αλλη απο εσενα κοιτα κατα ποσο ταιριαζετε ενω εισαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου. Εσυ δεν ξερεις αν εισαι λιγομικητος η ομιλητικος; Ποια ειναι η φυσικη σταση του σωματος σου; Ποιος εισαι; Αυτα να προβαλλεις τι θα πει "πως πρεπει να εισαι". Ναι θα φας απορριψεις. Πολυ απλα επειδη δεν ταιριαζεις με ολες ομως. Και αυτο ειναι καλο, ειναι ενα ξεσκαρταρισμα η απορριψη δεν σημαινει οτι πρεπει να πεφτει η αυτοπεποιθηση σου. Μα πρεπει να θελεις να σε απορριψει μια που δεν σου ταιριαζει και δεν μπορεις να εισαι μαζι της ο εαυτος σου! Ειναι καλο, δε θα χανετε το χρονο σας. Ενω αν φερεσαι οπως γουσταρεις οποια ανταποκριθει θα ειναι καταλληλοτερη.
    Το θέμα είναι να ανταποκριθεί αυτή που θέλει κανείς....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    sorry που πεταγομαι, αλλά διαφωνώ ως προς το ότι πρέπει να δείξει εξαρχής οτι πλησιάζει ερωτικά.

Archangel, θα σου πρότεινα να κανεις την προσέγγιση σου ουδετερα. Ουτε ξεκαθαρα φιλικα ουτε ξεκαθαρα ερωτικά. Και η πορεία θα δείξει προς τα που θα γείρει η κατάσταση.
    Με το χιουμορ οδηγο σου θα τα καταφερεις. Κάνε και κανενα τυχαίο αγγιγμα να δεις αντιδραση και να κοψεις κατάσταση. Και αναλογως συνεχιζεις...
    Το ξεκαθαρα ερωτικο από την αρχή μιας γνωριμίας ενέχει τον κίνδυνο η κοπελα να γουσταρει αλλα να ξενερώσει από την απότομη προσέγγιση αν ο αλλος δεν το εχει εξασκησει το σπορ. Το ακομψο και αποτομο πεσιμο ειναι πολυ ξενερωτικό!!
    Για περιέγραψε μας,πως αρέσει σε μια γυναίκα να την πέφτουν.
    Ή πως θα σου άρεσε να σου την πέσουν.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μωρέ υπάρχουν....
    Όπως και μέτριες και όμορφες κλπ.
    Δεν επιασες το αστειο ................αυτοι εχουν πιει , που ταχουν κοπανησει , , πως τα βλεπουν τα πραματα , καλυτερα ? χειροτερα ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν επιασες το αστειο ................αυτοι εχουν πιει , που ταχουν κοπανησει , , πως τα βλεπουν τα πραματα , καλυτερα ? χειροτερα ?
    Α,τώρα κατάλαβα.
    Μωρέ αυτοί βλέπουν τα άσχημα και τα μέτρια σαν θεϊκά!

Senior Member
    Δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες , υπαρχουν αντρες που δεν πινουν .........

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μα η ιδια λογικη ισχυει και για την πρωτη εντυπωση. Καποιου ειδους πρωτη εντυπωση που ειναι θετικη για μια γυναικα μπορει να ειναι αρνητικη για καποια αλλη. Και η πρωτη εντυπωση πρεπει να ειναι τετοια ωστε να συναδει με το ποιος εισαι.

Μα ολοι οι ανθρωποι οταν πανε να γνωρισουν καποιον ανθρωπο του δειχνουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα τους.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Με χιουμορ! διερευνητικά! και για τη χαρα της πλάκας και της παρεας!
    και μετά βλέπεις... αναλόγως με την αντιδραση προχωρας!

Δλδ φιλικα με στοιχεια φλερτ;;;

Senior Member
    Για μενα , δεν θεωρειται απορριψη αν σε απορριψει καποια σε καποιο πλησιασμα σου ................απορριψη ειναι να κανεις δεσμο , να σε γνωρισει καλα , και τοτε να σε απορριψει .......................

Απλως δεν μου αρεσει να λεω χυλοπιτα και χυλοπιτα!!!
    Κανω διαιτα και θα πεινασω :Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Δλδ φιλικα με στοιχεια φλερτ;;;
    Την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Α,τώρα κατάλαβα.
    Μωρέ αυτοί βλέπουν τα άσχημα και τα μέτρια σαν θεϊκά!

Αργησες αλλα το καταλαβες :Ρ:Ρ:Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αργησες αλλα το καταλαβες :Ρ:Ρ:Ρ
    Όταν θέλω,παίρνω μπροστά.

Senior Member
    Μα ολοι οι ανθρωποι οταν πανε να γνωρισουν καποιον ανθρωπο του δειχνουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα τους.
    Ναι τα καλυτερα χαρακτηριστικα ΤΟΥΣ ομως...τα δικα τους :)
    Εσυ παραπανω μας ελεγες οτι αναρωτιεσαι "αν πρεπει να εισαι ομικητικος η λιγομιλητος, να κανεις αστεια η οχι, να σταθεις ετσι η αλλιως" κλπ...ε θα προβαλλεις αυτα που εχεις, δε θα καθεσαι να σκοτιζεσαι με το "τι πρεπει"...μπορει εσυ να εισαι πχ λιγομιλητος και καποια να σε θελει παρλαπιπα οκ...τι θα κανεις θα παριστανεις το παρλαπιπα; Οχι. Ωστοσο θα δωσεις εμφαση σε κατι θετικο που εχεις, το χιουμορ σου για παραδειγμα. Και αν ειναι η καταλληλη περιπτωση τα θετικα θα υπερτερησουν στη ζυγαρια εναντι των αρνητικων ΑΛΗΘΙΝΩΝ σου στοιχειων.

Senior Member
    Μπα , εγω δειχνω αυτο που ειμαι , δεν μαρεσει να προσποιουμαι , δεν ειναι στον χαρακτηρα μου ........... ασε που αργα η γρηγορα , η αλλη-ος θα ανακαλυψει ποιος πραματικα εισαι , γλυτωνεις και χρονο ετσι ........και δραματα ......

Senior Member
    http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...fage-chilopita
    Απλως δεν μου αρεσει να λεω χυλοπιτα και χυλοπιτα!!!
    Κανω διαιτα και θα πεινασω :Ρ
    Aμα διαβασεις απο που βγηκε η λεξη ΄χυλοπιτα ' , στο λινκ , θα δεις οτι πιο πολυ ταιριαζει η λεξη απορριψη , η ' χυλοπιτα ' αναφερεται σερωτευμενους μονον ............. αλλα περι ορεξεως , ουδεις λογος ........

Senior Member
    Ναι τα καλυτερα χαρακτηριστικα ΤΟΥΣ ομως...τα δικα τους :)
    Εσυ παραπανω μας ελεγες οτι αναρωτιεσαι "αν πρεπει να εισαι ομικητικος η λιγομιλητος, να κανεις αστεια η οχι, να σταθεις ετσι η αλλιως" κλπ...ε θα προβαλλεις αυτα που εχεις, δε θα καθεσαι να σκοτιζεσαι με το "τι πρεπει"...μπορει εσυ να εισαι πχ λιγομιλητος και καποια να σε θελει παρλαπιπα οκ...τι θα κανεις θα παριστανεις το παρλαπιπα; Οχι. Ωστοσο θα δωσεις εμφαση σε κατι θετικο που εχεις, το χιουμορ σου για παραδειγμα. Και αν ειναι η καταλληλη περιπτωση τα θετικα θα υπερτερησουν στη ζυγαρια εναντι των αρνητικων ΑΛΗΘΙΝΩΝ σου στοιχειων.

Κοιτα εγω οταν αγχωθω ή θα μιλαω πολυ ή καθολου, (εχω παρει απορριψη και στις δυο περιπτωσεις) και οσο για το χιουμορ.... σπανια μου βγαινει στο πρωτο ραντεβου (ουπς λαθος επιλογη λεξεων, πάντα με στήνουν οι γυναικες στα ραντεβου και δεν ερχονται ποτε. Μαλλον πρωτη γνωριμια καλυτερα) για αυτο ρωταω αν θα πρεπει να μιλαω πολυ ή λιγο και για τα αστεια μπορει να μην βρω κατι καλο να πω, μην τα βαψω μαυρα αλλα να εχω μια εναλλακτικη

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast