Προβλημα με κοπελες και φιλους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Junior Member
    Δεν κανω ναζια... ισως το εγραψα με λαθος τροπο αλλα η υπερβολικη ευγενεια που εχω σιγουρα λειτουργει αρνητικα....ο κοσμος δεν θελει τους ευγενικους την σημερινη εποχη αλλα εκεινους που ειναι στα....τους..και οποιος δεν ειναι ετσι καλως η κακως εχει <<φιλους>> μετρημενους στα δαχτυλα οπως εγω η δεν εχει καθολου...δυστυχως ετσι ειναι..οταν δειχνεις ανετος και δεν φοβασαι τιποτα και κανεναν παντα ερχονται παρεες εχω ζωντανα παραδειγματα..απλα εγω δεν ειμαι ετσι..αυτο ειναι ολο

Junior Member
    επισης μην μεταφραζεις το <<να δειχνεις οτι δεν τους εχεις αναγκη>> ως αγενεια και ως οτι αν το δειξεις εσυ μια αυτοι θα στο δειξουν 10....δεν εννοω να εισαι αγενης απεναντι τους ουτε να τους προσβαλλεις απλα να τους βγαζεις μια δυναμικοτητα μια ασφαλεια και μια σιγουρια που τους κανει να σε εχουν ψηλα στα ματια τους...το θεμα μου δεν ειναι αν ειναι σωστη αυτη η λογικη γιατι ξερω οτι ειναι...το ζητημα ειναι πως θα το περναω στους αλλους...αλλωστε και μια κοπελα οσο και να σε γουσταρει εμφανισιακα αν δεν της εκπεμπεις ασφαλεια το εχεις χασει το παιχνιδι...αυτο ακριβως ειναι κ το προβλημα μου

Banned
    Quote Originally Posted by iliaskar7 View Post
    επισης μην μεταφραζεις το <<να δειχνεις οτι δεν τους εχεις αναγκη>> ως αγενεια και ως οτι αν το δειξεις εσυ μια αυτοι θα στο δειξουν 10....δεν εννοω να εισαι αγενης απεναντι τους ουτε να τους προσβαλλεις απλα να τους βγαζεις μια δυναμικοτητα μια ασφαλεια και μια σιγουρια που τους κανει να σε εχουν ψηλα στα ματια τους...το θεμα μου δεν ειναι αν ειναι σωστη αυτη η λογικη γιατι ξερω οτι ειναι...το ζητημα ειναι πως θα το περναω στους αλλους...αλλωστε και μια κοπελα οσο και να σε γουσταρει εμφανισιακα αν δεν της εκπεμπεις ασφαλεια το εχεις χασει το παιχνιδι...αυτο ακριβως ειναι κ το προβλημα μου
    Το να γίνει θεωρώ ότι είναι εύκολο, τους έχεις λίγο ''χεσμένους'' δεν τρέχεις από πίσω τους, έχεις και την δική σου ζωή, δεν τους έχεις σε προτεραιότητα....
    Last edited by cdeleted29517; 18-06-2016 at 22:29.

Banned
    Εγραφα και άλλα αλλά τα έσβησα.....πάντως διαφωνώ με την λογική αυτή...

Junior Member
    Διαφωνείς ακομα κ με το τελευταίο οτι πρεπει να βγάζεις μια ασφάλεια κ σιγουριά στην κοπελα? πως θα την ρίξει κάποιος τοτε?

Banned
    Διαφωνώ με το να βγάζεις κάτι με το ζόρι, αν το έχεις καλώς, αν δεν το έχεις δεν ξέρω τι να πω...

Senior Member
    Διαφωνείς ακομα κ με το τελευταίο οτι πρεπει να βγάζεις μια ασφάλεια κ σιγουριά στην κοπελα? πως θα την ρίξει κάποιος τοτε?
    Συμφωνω με την Κιουμπ , οτι αν δεν τοχεις , πως θα το βγαλεις .......... αν αισθανεσαι ο ιδιος ασφαλης και σιγουρος , το διαισθανεται η αλλη , οπως διαισθανεται και το αντιθετο , ξεχασες και το ' αξιοπιστος ' και ' εντιμος ' , κι αυτο ειναι σημαντικο να εκπεμπεις ............. οι γυναικες , εχουν πιο ισχυρη διαισθηση απο μας .................

Junior Member
    Αναφέρω ποιο ειναι το σωστό..το οτι δεν το έχω ειναι αλλο θέμα..κατα την δικη μου άποψη κ μονο..όπως κ αν εισαι αν δεν βγάζεις ασφάλεια δεν ρίχνεις γκομενα με τιποτα..αυτο ειναι κ το προβλημα μου..οτι αυτο δεν το βγάζω...Η το εχεις η δεν το εχεις σύμφωνοι εγω προφανώς κ δεν το έχω αλλα πρεπει να το αποκτήσω..η αυτοπεποιθηςη μπορει να αποκτηθεί σιγα σιγα...τελος πάντων ευχαριστω πολυ

Banned
    ε έτσι να το λες πως θα το αποκτήσεις όχι πως θα το βγάλεις...

Senior Member
    Αναφέρω ποιο ειναι το σωστό..το οτι δεν το έχω ειναι αλλο θέμα..κατα την δικη μου άποψη κ μονο..όπως κ αν εισαι αν δεν βγάζεις ασφάλεια δεν ρίχνεις γκομενα με τιποτα..αυτο ειναι κ το προβλημα μου..οτι αυτο δεν το βγάζω...Η το εχεις η δεν το εχεις σύμφωνοι εγω προφανώς κ δεν το έχω αλλα πρεπει να το αποκτήσω..η αυτοπεποιθηςη μπορει να αποκτηθεί σιγα σιγα...τελος πάντων ευχαριστω πολυ
    Δλδ οι ντροπαλοι αντρες δεν ριχνουν γκομενα επειδη δεν βγαζουν σιγουρια?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αυτό πάλι είναι ολόκληρη κουβέντα άλλο ντροπαλός, άλλο αυτοπεποίθηση κλπ ....

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Επειδή δε πάνε να μιλήσουν και να εκτεθούν.Πολλές φορές η ντροπή κρύβει απο πίσω την έλλειψη αυτοπεποίθησης

Junior Member
    Ακριβως αυτο που ειπε ο admforall...κατάλαβε ακριβως τι θελω να πω

Member
    Φίλε μου Ηλία, απλώς να είσαι ο εαυτός σου.. Δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα το να το υποδυθείς κάποιον άλλον μπροστά σε μια γυναίκα. Απλώς να είσαι ο εαυτός σου, και πίστεψε με, θα βρεθεί γυναίκα να το εκτιμήσει αυτό.. Γενικά μην πιέζεις και μην κυνηγάς καταστάσεις.. Όλα θα έρθουν.. Αν μια γυναίκα σε δει απελπισμένο θα το καταλάβει, και θα απομακρυνθεί.. Προς το παρόν απόλαυσε τη ζωή σου, διαμόρφωσε τις παρέες σου, και η κοπέλα θα έρθει :)

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Επειδή δε πάνε να μιλήσουν και να εκτεθούν.Πολλές φορές η ντροπή κρύβει απο πίσω την έλλειψη αυτοπεποίθησης
    Συμφωνώ αλλά άλλο είναι το να μην πας, δεν είναι ότι δεν βγάζεις γκόμενα έτσι ή ότι φταίει που είσαι ντροπαλός και δεν σε γουστάρουν, είναι ότι δεν πας ....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast