Θετικά μηνύματα!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να και ενα που μου αρεσει και δεν ειναι ακριβως θετικο αλλα νομιζω δινει λιιιιγο τροφη για σκεψη:

Whether you think you can or think you can’t, you’re right.

Ειτε πιστευεις πως μπορεις, ειτε πιστευεις πως δεν μπορεις, εχεις δικιο.
    Εγω το ξερω αλλιως , ' εαν πιστευεις οτι δεν μπορεις , εχεις δικιο, δεν μπορεις ' ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν διαβασει κανείς αλλος τον διαλογο που προηγηθηκε με αφορμη την ζωγραφια θα με ενδιεφερε να ακουσω οπτικες ... γιατι ή εγω μιλαω αλλη γλωσσα ή διαβαζω λαθος. οκ.
    Αγαπητη cc ,κατ αρχην πολυ καλο αυτο στην #32 , τωρα αμα ανοιγεις κουβεντες με τον γαλαξια Μ87 , μαλλον απο κει ειναι αυτος , γιατι δεν μπορεις να συνεννοηθεις , οποτε κοφτην την κουβεντα , λεω γω ..........ομοφυλοφιλια και πρασινα αλογα , ενα κοριτσακι ειναι , θα μπορουσε ναναι κι αγορακι , κατι επρεπε ναναι , που αν καταφερει κι ανεβει τα σκαλια , θα φτασει και σταστερια , που θεωρουνται οτι πιο μακρινο , και απιαστο , ε , δεν ειναι , δειχνει η ζωγραφια , ειναι μεσα στα ορια μας , να φτασουμε στα ' συμβολικα ' αστρα , the final frontier ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω το ξερω αλλιως , ' εαν πιστευεις οτι δεν μπορεις , εχεις δικιο, δεν μπορεις ' ..
    Το ιδιο ειναι απλα εδω εχει και τη θετικη νοτα γραμμενη ξεκαθαρα, οτι αν πιστευεις οτι μπορεις τοτε οντως μπορεις...εν τελει ειναι θεμα τροπου σκεψης δηλαδη και να μην αυθυποβαλλομαστε αρνητικα.
    Οχι οτι θα γινει κανα μαγικο...απλα αν πιστευεις οτι μπορεις θα καταβαλλεις πολυ καλυτερη προσπαθεια απο οτι αν πιστευεις οτι θα αποτυχεις, για αυτο και πιθανοτατα θα τα καταφερεις :)

Senior Member
    Ε ναι , το ιδιο ειναι , σε υπερθετικο βαθμο γραμμενο , διοτι υπαρχουν πραματα που οντως δεν μπορεις να κανεις η να μην κανεις , ασχετως του τι πιστευεις .............. μην το παρει κανεις τοις μετρητοις ομως !! μια προτροπη ειναι , οπως λες , να πιστευεις στον εαυτο σου δλδ .................

Senior Member
    Μα προυποθετει και μια αυτογνωσια η φραση...αρα σε περιπτωσεις που πιστευεις οτι δεν μπορεις να κανεις κατι που οντως δεν μπορεις να κανεις παλι στεκει. Η φρασουλα αυτη εχει διπλο νοημα...απο τη μια μιλαει απλα για καποιον που ζυγιζει σωστα τις δυνατοτητες του και τους περιορισμους του και απο την αλλη και για το πως το σκεπτικο μας πλαθει τη συμπεριφορα μας και τις πραξεις μας που με τη σειρα τους συμβαλλουν στην επιτυχια η την αποτυχια μας σε καποιο εγχειρημα.
    Τεσπα τι τα αναλυουμε ολα τοσο...οποιος καταλαβαινει οτι καταλαβαινει αυτα τα πραγματα ειναι βιωματικα :)

Senior Member
    Οχι , σωστα τα γραφεις , εδω εχει θεση η αναλυση της ρησης , οι πιο πολλες ρησεις εχουν διττη εννοια .......

Καλημέρες σε ολους μας.
    Οι επισημάνσεις που έκανε ο Loading και ο κόπος να παραθέσει και τα quote που πράγματι και εγώ κατάλαβα ότι κάτι δεν ισορροπεί αρκετά ανάμεσα στην πρόθεση μου και την ανάλυση του συνομιλητή μου νομίζω κάλυψε 100% το μικρό χάσμα περι αυγου και κοτας.
    Το επιχείρημα περί άλλου νοήματος οκ δεκτό καθότι κάθε έργο τέχνης μιλαει στο υποκείμενο για αυτό που το υποκείμενο σκέπτεται για αυτό που βλέπει.
    Εφόσον όμως απλά έμενε στο ότι πληροφοριακά συνάδει με την ενθάρρυνση αποδοχής σεξουαλικής ταυτότητας. Αλλά εφόσον παίρνω θέση αποσαφηνίζω και ακούω το – προτροπή- ναι ζήτησα από τα μελή να συμμετέχουν στην εύλογη απορία μου.
    Σας ευχαριστώ όλους και όλες τον καθέναν ξεχωριστά, ακόμα για αυτό που λες Ναταλία ότι σε ένα τόσο όμορφο θρεντ να γράφονται αναλύσεις των αναλύσεων έχεις δίκιο αλλά μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Είναι θετικό το ότι δεν ήμουν παθητική σε μια δήλωση που δεν αντικατοπτρίζει την πρόθεση μου. Σε όλους εμάς δίνεται αυτή η ευκαιρία σε αυτό το φόρουμ.
    Σείριε να πω ότι έχεις καταπληκτικό χιούμορ. Τόσο γέλιο είχα να ρίξω καιροοοοο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

[IMG]http://i63.tinypic.com/2ql71xg.jpg[/IMG] Επέλεξα αυτό γιατί προϋποθέτει ναι μεν κοπιαστική καθημερινή προσπάθεια αλλά αξίζει σε όλους μας.

Senior Member
    Kαι βεβαια πρεπει ναμαστε επιεικεις με τους εαυτους μας , ανθρωποι ειμαστε , αλλοτε σφαλλουμε , αλλοτε πραττουμε σωστα , ποτε δεν κατηγορω τον εαυτο μου , ουτε και τους αλλους ομως , ετσι ειναι η ζωη , ας το παρουμε αποφαση , τιποτα δεν διδεται δωρεαν , για ολα εχουμε να δωσουμε μικρες η και μεγαλες μαχες ......... η μεγαλυτερη μαχη ομως , ειναι αυτη που δινουμε με τον εαυτο μας ........ ας του δωσουμε αφεση αμαρτιων , εχει πολλα στο κεφαλι του !!!

Kαι βεβαια πρεπει ναμαστε επιεικεις με τους εαυτους μας , ανθρωποι ειμαστε , αλλοτε σφαλλουμε , αλλοτε πραττουμε σωστα , ποτε δεν κατηγορω τον εαυτο μου , ουτε και τους αλλους ομως , ετσι ειναι η ζωη , ας το παρουμε αποφαση , τιποτα δεν διδεται δωρεαν , για ολα εχουμε να δωσουμε μικρες η και μεγαλες μαχες ......... η μεγαλυτερη μαχη ομως , ειναι αυτη που δινουμε με τον εαυτο μας ........ ας του δωσουμε αφεση αμαρτιων , εχει πολλα στο κεφαλι του !!!
    Εγω προσωπικα Μακ το παλευω, ειμαστε καποιοι ανθρωποι που ασκουμε εντονη αυτο κριτικη για το α,β λογο και μεχρι να μαθουμε να ελεγχουμε τη φωνη αυτη παλευουμε. Ασε... σε κρασαρει αυτο, ριχνει αυτο εκτιμηση, αυτο σεβασμο, αυτοπεποιθηση... αλλα ευτυχως διορθωνεται ή εστω μαζευεται.

Banned
    Πως σουρθε αυτο ? τι σχεση εχει ο τεμπελης με τον απαισιοδοξο ? τοτε πρεπει οι αισιοδοξοι ναναι εργατικοι , κατι που σιγουρα δεν ισχυει ......................... περισσοτερο εχει ταση προς την φυγοπονια ο αισιοδοξος .....ασε ,σου λεει , θα πανε καλα τα πραματα , χωρις ομως να καταβαλλει την αναλογη προσπαθεια , η πολλη αισιοδοξια βλαπτει , οπως και η πολλη απαισιοδοξια , καλυτερα ναχεις μια αμεροληπτη και ρεαλιστικη αποψη ....
    Το διάβασα δεν μου ήρθε και το έθεσα ως ερώτηση για τον λόγο που λες εσύ...αλλά έχει και αυτό μια λογική...''αφού δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, τι να προσπαθω?''

Senior Member
    Πρέπει να προσπαθείς κάθε μέρα γι αυτά που έχεις γιατί μπορεί να τα χάσεις τίποτα δεν είναι δεδομένο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Πρέπει να προσπαθείς κάθε μέρα γι αυτά που έχεις γιατί μπορεί να τα χάσεις τίποτα δεν είναι δεδομένο
    Ελις παλια αυτο το οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο με ειχε κανει τοσο φοβισμενη αλλα ταυτοχρονα εκτιμουσα πολλα, μετα αρρωστησα ας το βραχυκυκλωσα, στο σημερα ομως εξακολουθω να το νιωθω οτι ναι μεν τιποτα δεν ειναι αλλά μακαρι να εχω και τα κοτσια να αντιμετωπιζω οτι χανω.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναι όλοι παλεύουν για αυτά που δεν έχουν συνήθως....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι όλοι παλεύουν για αυτά που δεν έχουν συνήθως....
    Υπαινιγμός,μπηχτή σε άλλους?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast