εγκλημα και τιμωρια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι υποτίθεται μπαίνεις μέσα για να βγεις μετά ως ''σωστός'', έτσι θα προστατευόταν η κοινωνία, τώρα σε χώνουν μέσα για να μειώσουν την εγκληματικότητα...Συμβαίνο� �ν αυτά.....
    Ε ναι οι γονείς φταίνε , αλλά πάει και το άλλο, κανένας γονιός δεν έιναι τέλειος, απλοί άνθρωποι ανενημέρωτοι , αυτά που λέγονται δηλαδή τα κλασσικά......
    Τώρα που λέτε για φυλακές κλπ.,θυμήθηκα παλιά ελληνική ταινία,επειδή ψάχνομαι πολύ με το παρελθόν σε διάφορους τομείς,όπως έχω ξαναπεί.Περίεργο χόμπι,αλλά......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα οι νομοι , δεν σωφρονιζουν , εκδικουνται ............... δεν υπαρχει σωφρονισμος στην φυλακη , απλα δεν κανεις μια αξιοποινη πραξη , απο φοβο μην φυλακιστεις ........ εχει αποδειχτει σε μελετες , οτι πιο καλα δουλευει η τιμωρια , για μια ΄κακη ' πραξη , παρα η επιβραβευση για μια ' καλη ' .......................... και πραγματι , ειτε οι γονεις ειναι ανενημερωτοι , ειτε δεν θελουν να δουν οτι το παιδι τους ειναι προβληματικο , κανενας δεν γεννιεται καλος γονιος , ολοι μαθητευομαστε ειμαστε ........
    Δεν ξέρω για μελέτες εγώ ξέρω ότι διαλέγουν την εύκολη λύση, ναι καλύτερα να τους χώνεις μέσα παρά να τους σωφρονίσεις, πολύ πιο εύκολο με άμεσα αποτελέσματα....αλλά δεν καταπολεμάς τις αιτίες, τα αποτελέσματα μόνο......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω για μελέτες εγώ ξέρω ότι διαλέγουν την εύκολη λύση, ναι καλύτερα να τους χώνεις μέσα παρά να τους σωφρονίσεις, πολύ πιο εύκολο με άμεσα αποτελέσματα....αλλά δεν καταπολεμάς τις αιτίες, τα αποτελέσματα μόνο......
    Σωστο , γι αυτο λεω οτι οι νομοι τιμωρουν , δεν σωφρονιζουν ............. αμα δεν υπαρχει παιδεια , και σεβασμος προς τους αλλους , δεν γινεται δουλεια ...οπως πχ. στην Ελβετια , δεν παραβαινουν τους νομους , οχι απο φοβο , αλλα απο συνειδηση ........βεβαια , αλλο το βιοτικο επιπεδο εκει, διοτι ειδαμε και τα χαλια της Αμερικης , που εχει τους περισσοτερους κρατουμενους ( 2 εκατομ. ) , οι τιμωριες ειναι αυστηροτατες , τρως 10 χρονακια για πλακα , αλλα η εγκληματικοτης δεν μειουται ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    guess what
    δεν εχει καμια σημασια αν βασανιζε ζωα γιατι οι αντικοινωνικοι τρωνε κανονικες ποινες οι ψυχωσικοι μεταφερονται μονο σε πτερυγες ψυχιατρειων ισως και οι διπολικοι αλλα οι antisocial οχι
    Και γιατι ενας αντικοινωνικος να μην φαει κανονικη ποινη ? τι ελαφρυντικο εχει ? προσεχε με τα μαχαιρια , μην πεσεις στον (α)καταλληλο ανθρωπο........... εχω εναν γνωστο , που τα μαχαιρια τα τρωει για πρωινο , σε καναν τετοιον μην πεσεις , δυτης το επαγγελμα ( εβγαλε τους περισσοτερους πνιγμενους απο το Δύστος , το τουμπαρισμενο , ΟΥΚ , και δεν συμμαζευεται ) .......σε εχει στειλει αδιαβαστο ......οπως πολλους αλλους , μεχρι που τον απελασαν απ την Γερμανια , επειδη δαγκωσε μια κοπελα ( δεν σηκωνει χερι σε γυναικα ) , που πιστευε οτι τουχε κλεψει το ρολοι ( ο φιλος της του τοχε κλεψει ) .......... οσος ' επικινδυνος ' και νασαι , παντα θα βρεθει καποιος πιο επικινδυνος απο σενα ..........beware , pal ...........

Senior Member
    οι μεγαλυτεροι εγκληματιες ειναι σε υψηλες θεσεις εξουσιας αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις και αυτους δεν μπορει να τους σωφρονησει κανεις

Senior Member
    Και γιατι ενας αντικοινωνικος να μην φαει κανονικη ποινη ? τι ελαφρυντικο εχει ? προσεχε με τα μαχαιρια , μην πεσεις στον (α)καταλληλο ανθρωπο........... εχω εναν γνωστο , που τα μαχαιρια τα τρωει για πρωινο , σε καναν τετοιον μην πεσεις , δυτης το επαγγελμα ( εβγαλε τους περισσοτερους πνιγμενους απο το Δύστος , το τουμπαρισμενο , ΟΥΚ , και δεν συμμαζευεται ) .......σε εχει στειλει αδιαβαστο ......οπως πολλους αλλους , μεχρι που τον απελασαν απ την Γερμανια , επειδη δαγκωσε μια κοπελα ( δεν σηκωνει χερι σε γυναικα ) , που πιστευε οτι τουχε κλεψει το ρολοι ( ο φιλος της του τοχε κλεψει ) .......... οσος ' επικινδυνος ' και νασαι , παντα θα βρεθει καποιος πιο επικινδυνος απο σενα ..........beware , pal ...........
    πρωτου μου πεις για τον φωνακλα καραβανα φιλο σου να ελεγχεις τις πηγες σου οταν λεω δεν αιαθανομαι τυψεις το εννοω ο φιλος σου προφανως ας κατσει να ασχοληθει με τα χταποδια
    μην μπαινεις σε νερα που δεν μπορεις να κολυμπησεις φιλε μου δεν ξερεις τι γινεται στο κεφαλι μου και προφανως το παθα δεν μου γινεται μαθημα το καταλαβες ρε ντεσπεραντο;

Senior Member
    πρωτου μου πεις για τον φωνακλα καραβανα φιλο σου να ελεγχεις τις πηγες σου οταν λεω δεν αιαθανομαι τυψεις το εννοω ο φιλος σου προφανως ας κατσει να ασχοληθει με τα χταποδια
    ;
    Σα να περηφανευεσαι για το οτι δεν αισθανεσαι τυψεις , δεν γραφει ετσι καποιος που τον προβληματιζει η κατασταση του , γιατι δεν ζητας βοηθεια για να βελτιωθει η κατασταση σου ? ............και τι σχεση εχεις με τον φιλο μου , εχεις βγαλει ποτε στην ζωη σου 9 πτωματα , απο ενα αναποδογυρισμενο πλοιο , το Δύστος ? εχεις τοσα κοτσια ? να ψαχνεις μεναν φακο πτωματα σενα αναποδογυρισμενο πλοιο , που κοντευε απο στιγμη σε στιγμη να βυθιστει ? λυπαμαι που επαθες κατι τετοιο , αλλα αυτο δεν δικαιολογει ελλειψη τυψεων , ουτε να πουλας μαγκια στον καθενα , δεν ξερεις στην εκαστοτε περιπτωση με ποιον εχεις να κανεις , got it , dude ?

Senior Member
    Σα να περηφανευεσαι για το οτι δεν αισθανεσαι τυψεις , δεν γραφει ετσι καποιος που τον προβληματιζει η κατασταση του , γιατι δεν ζητας βοηθεια για να βελτιωθει η κατασταση σου ? ............και τι σχεση εχεις με τον φιλο μου , εχεις βγαλει ποτε στην ζωη σου 9 πτωματα , απο ενα αναποδογυρισμενο πλοιο , το Δύστος ? εχεις τοσα κοτσια ? να ψαχνεις μεναν φακο πτωματα σενα αναποδογυρισμενο πλοιο , που κοντευε απο στιγμη σε στιγμη να βυθιστει ? λυπαμαι που επαθες κατι τετοιο , αλλα αυτο δεν δικαιολογει ελλειψη τυψεων , ουτε να πουλας μαγκια στον καθενα , δεν ξερεις στην εκαστοτε περιπτωση με ποιον εχεις να κανεις , got it , dude ?
    πρωτον ναι δεν με προβληματιζει ουτε η αρση αναστολων ουτε η ελειψη ενοχων ουτε η ανυπαρκτη ενσυναιαθηση ο λογος πουπηγα σε ψυχιατρο ηταν καποια ψυχωτικα απο κει και περα δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο περνω αγωγη σαφως και εχει καλυτερεψει η κατασταση μου δεν ειμαι βιαιος αλλα θα πιανομουν στα χερια μαζι σου αν εισαι απο αθηνα οχι απο μισος η εχθρα αλλα για να φυγει λιγη ενταση απο μεσα μου να γαληνεψω χωρις μνησικακια μετα...τωρα οσο για τον φιλο σου τι να πω ισως να ναι φανταστικος φιλος αλλα ειναι ατυχες να με συγκρινεις με αλλον συγκρινε με με σενα....και δεν πουλαω μαγκιες ουτε ειμαι νταης ειμαι ησυχος ανθρωπος εσωστρεφης που μερικες φορες δεν ελεγχει τις παρορμησεις του και γινεται βιαιος χωρις λογο αν με ρωτας αν στεναχωριεμαι γιαυτο θα σου λεγα πως τα ξεχναω κιολας την επομενη μερα...δεν ειμαι κακος ξερω καλα τι ειναι ηθικη αλλα μερικες φορες συμβαινουν τα παραπανω γιατι δεν ξερω ισως δεν με ελεγχω; ισως επειδη δεν με σταματαει κατι; δεν ξερω και για να σε προλαβω οχι δεν με ενδιαφερει να το ψαξω..καπιςς;;

Senior Member
    Ενταξει , καφκαζ , λαθος καταλαβα , ζητω συγγνωμη , ευχομαι να συνελθεις ταχιστα , χωρις αλλα παρατραγουδα ................ ο φιλος μου , ειναι υπαρκτος , αλλα ειναι τοσο ευεξαπτος , που καποτε ηθελε να πλακωσει κι εμενα , νομιζε οτι τουκανα πλακα .............καπιςς , καπιςς !!

Τωρα αυτο , το να πιανοσουν στα χερια μαζι μου , τι τοθελες ? καταλαβα οτι δεν ελεγχεις τον εαυτο σου , αρκει .........

Senior Member
    οι μεγαλυτεροι εγκληματιες ειναι σε υψηλες θεσεις εξουσιας αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις και αυτους δεν μπορει να τους σωφρονησει κανεις
    Αυτο αληθευει .......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    πρωτον ναι δεν με προβληματιζει ουτε η αρση αναστολων ουτε η ελειψη ενοχων ουτε η ανυπαρκτη ενσυναιαθηση ο λογος πουπηγα σε ψυχιατρο ηταν καποια ψυχωτικα απο κει και περα δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο περνω αγωγη σαφως και εχει καλυτερεψει η κατασταση μου δεν ειμαι βιαιος αλλα θα πιανομουν στα χερια μαζι σου αν εισαι απο αθηνα οχι απο μισος η εχθρα αλλα για να φυγει λιγη ενταση απο μεσα μου να γαληνεψω χωρις μνησικακια μετα...τωρα οσο για τον φιλο σου τι να πω ισως να ναι φανταστικος φιλος αλλα ειναι ατυχες να με συγκρινεις με αλλον συγκρινε με με σενα....και δεν πουλαω μαγκιες ουτε ειμαι νταης ειμαι ησυχος ανθρωπος εσωστρεφης που μερικες φορες δεν ελεγχει τις παρορμησεις του και γινεται βιαιος χωρις λογο αν με ρωτας αν στεναχωριεμαι γιαυτο θα σου λεγα πως τα ξεχναω κιολας την επομενη μερα...δεν ειμαι κακος ξερω καλα τι ειναι ηθικη αλλα μερικες φορες συμβαινουν τα παραπανω γιατι δεν ξερω ισως δεν με ελεγχω; ισως επειδη δεν με σταματαει κατι; δεν ξερω και για να σε προλαβω οχι δεν με ενδιαφερει να το ψαξω..καπιςς;;
    Δηλαδή όταν πήγες στον ψυχίατρο δεν του είπες ότι έχεις έλλειψη τύψεων,συναισθημάτων κλπ.?
    Νιώθεις ότι μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου ή όχι?

Senior Member
    τα χω πει ολα αυτα στην γιατρο μου αλλα εμενα προσωπικα δεν με απασχολουν αυτα μου χαν πει να μπω και σε κλινικη και ειπα οτι μονο δια της βιας θα γινοταν αυτο εξαλου με ειχαν πεταξει εξω απο ενα ψυχιατρειο παλαιοτερα οταν ειχα παει να τσιμπησω υπνωτικα..

magyver αυτο που σου ειπα δεν ειναι θεμα ελεγχου συνειδητα το ειπα απλα για να ξεφορτιστουμε λιγο εγω προσωπικα καταπιεζομαι απο τα συναισθηματα θυμου και θελω να ξεδινω προσωπικα πιστευω πως θα ηταν μια καλη ασκηση

WhyAlwaysMe?
    Guest
    τα χω πει ολα αυτα στην γιατρο μου αλλα εμενα προσωπικα δεν με απασχολουν αυτα μου χαν πει να μπω και σε κλινικη και ειπα οτι μονο δια της βιας θα γινοταν αυτο εξαλου με ειχαν πεταξει εξω απο ενα ψυχιατρειο παλαιοτερα οταν ειχα παει να τσιμπησω υπνωτικα..

magyver αυτο που σου ειπα δεν ειναι θεμα ελεγχου συνειδητα το ειπα απλα για να ξεφορτιστουμε λιγο εγω προσωπικα καταπιεζομαι απο τα συναισθηματα θυμου και θελω να ξεδινω προσωπικα πιστευω πως θα ηταν μια καλη ασκηση
    Υπνωτικά?Γιατί?
    Πάντως θες να βρεις τρόπο να ελέγχεις τον εαυτό σου?

Senior Member
    δεν με απασχολει ιδιαιτερα εγω θελω να φυγει αυτο το μονιμο κενο που νιωθω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast