apisteuti monaksia mesa sti sxesi - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Member
    Αν δεν σε ικανοποιεί αυτή η σχέση βρες τρόπους να την αλλάξεις. Μίλησε μαζί του και όταν σου ξαναπεί πως είσαι υπερβολική πες του πως μπορεί και να είσαι αλλά, έτσι αισθάνεσαι και αυτό δεν αλλάζει. Είναι κουτό μα προσπερνάμε τα συναισθήματα των άλλων επειδή δεν τα αντιλαμβανόμαστε. Και εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια συναισθήματα των άλλων γιατί μου φαίνονται παράξενα όμως οι άλλοι τα αισθάνονται άσχετα με τη γνώμη μου. Η ουσία όμως είναι πως πρέπει να σε ακούει ο σύντροφος σου γιατί είναι αδύνατο να ξέρει καλύτερα από σένα πως αιθάνεσαι και ακριβώς επειδή είναι ο σύντροφος σου. Η επικοινωνία είναι σημαντική σε μία σχέση και πρέπει να την έχεις. Δικαιούσαι να αισθάνεσαι ικανοποίηση από τη σχέση σου, άλλωστε αν δεν ικανοποιείς κάποιες ανάγκες σου μέσω αυτής για ποιό λόγο να συνεχίσεις να την έχεις?;)

Junior Member
    Έχεις δίκιο sofiabi2 το ξέρω ότι πρέπει να του μιλήσω. Πάντα το ήξερα.. αυτό που με φοβίζει και δεν το έχω κάνει ακόμα είναι η κατάληξη αυτής της κουβέντας… αισθάνομαι όμως ότι δεν πάει άλλο.. δεν είναι σωστό για κανέναν να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς. Ούτε για μένα ούτε και για κείνον.. θα του μιλήσω… το συντομότερο δυνατόν θα του μιλήσω…

Banned
    Οι σχέσεις iliana δεν μένουν ίδιες με το πέρασμα του χρόνου, περνάμε διάφορες φάσεις στη ζωή, μπορεί οι προτεραιότητες να αλλάξουν, αλλά η αποξένωση και το τέλμα δεν είναι η δεδομένη κατάληξη, ούτε αν αυτό συμβεί είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε.

Μια σχέση δεν κρατιέται και δεν εξελίσσεται μόνο από το αρχικό πάθος, σκέψου λοιπόν τι άλλα σας ενώνουν, τι μπορείτε να μοιράζεστε, σε τι ταιριάζετε, σε τι μπορεί να συμπληρώσει ο ένας τον άλλον και βέβαια πες του τα...γιατί σε φοβίζει η κατάληξη της κουβέντας; Θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα σε καταλάβει ή ότι δεν θα σου εξηγήσει τη δική του άποψη; Τη βλέπεις σαν προοίμιο χωρισμού;

Junior Member
    Πίστεψέ με μια σχέση κρατιέται από τον έρωτα… Η αγάπη δεν είναι αρκετή πολλές φορές να διατηρήσει μια σχέση. Όταν υπάρχουν υποχρεώσεις παιδία κλπ ναι είναι λογικό.. Αλλά μια σχέση χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις θα βαλτώσει χωρίς έρωτα…
    Από τη μία σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστώ σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που ζητάω, από την άλλη ΕΓΩ είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του… Θα του μιλήσω και σύντομα μάλιστα αλλά ξέρω ότι δεν θα βγάλει πουθενά. ΑΝ ήτανε ερωτευμένος όπως δηλώνει όταν κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις θα είχε την ανάγκη να βρεθεί μαζί μου… Ξέρω ότι μʼ αγαπάει και μάλιστα πολύ αλλά είναι αρκετό αυτό? Δηλαδή σε 5-6 χρόνια από τώρα πόσο ακόμα θα έχει βαλτώσει αυτή η σχέση?

Member
    Ρε παιδια ετσι ειναι οι σχεσεις,
    αλλοτε εχουν τα πανω τους και αλλο τα κατω τους

Δεν σημαινει οτι καθομαι σε μια σχεση μονο οταν περναω καλα.....
    Και στα δυσκολα καθομαι και προσπαθω να τα αλλαξω....
    Αρκει βεβαια να θελουμε να αλλαξει η κατασταση.....

Καντε αλλαγες μπορει να βοηθησουν.....
    Αλλαγες στην καθημερινοτητα, στην εμφανιση, στο κρεββατι...
    Ανανεωθητε μεταξυ σας δοκιμαζοντας καινουργια πραγματα....
    Δουλεψτε την σχεση σας για να μην σας αφησει.....

Junior Member
    Τζένη μου δεν μπορεί όμως να το δουλεύει μόνο ο ένας… μια σχέση για να πάει μπροστά θέλει και τους δύο. Πόσο μπορείς να την κρατήσεις μόνος?

Senior Member
    Originally posted by iliana12
    Τζένη μου δεν μπορεί όμως να το δουλεύει μόνο ο ένας… μια σχέση για να πάει μπροστά θέλει και τους δύο. Πόσο μπορείς να την κρατήσεις μόνος?
    Έχω την εντύπωση, και να κάνω λάθος με διορθώνεις, οτι ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα. Οτι νιώθεις μόνη σου σε αυτή τη σχέση. Εσύ μόνη την κρατάς, μόνη αναρωτιέσαι, μόνη προβληματίζεσαι. Ίσως αυτή την αίσθηση της μοναξιάς να χρειάζεται να μοιραστείς με τον άλλον. Μήπως τότε το μόνη γίνει μαζί.
    Μάκια...

Member
    Αν ειναι μονο ενας σε μια σχεση και δεν υπαρχει πιθανοτητα βελτιωσης τοτε παιρνεις την αποφαση και φευγεις...
    Μια ζωη θα ζησουμε και ειναι πολυ μικρη για να καθομαστε να συμβιβαζομαστε............
    Δεν σημαινει βεβαια οτι αν φυγουμε απο αυτην την σχεση θα κανουμε ευκολα αλλη η οποια βεβαια θα ειναι καλυτερη.........Υπαρχει πολυ μοναξια γυρω μας...
    Και οι σχεσεις ολοενα και δυσκολευουν.Πιστεψτε με σας το λεω γιατι εχω μεγαλη πειρα.............

Banned
    Iliana η \'αγάπη\' βέβαια δεν αρκεί, είτε υπάρχουν παιδιά είτε όχι. Συχνά δύο ασύμβατοι άνθρωποι που έχουν χάσει την ερωτική τους διάθεση και απλά συντηρούν τις \'υποχρεώσεις\' που δημιούργησαν σαν ζευγάρι, ονομάζουν \'αγάπη\' την οικειότητα, τη συνήθεια, το βόλεμα.

Αν πάλι μια σχέση κρατιέται από τον έρωτα τελειώνει όταν ο έρωτας τελειώσει, είτε μονόπλευρα είτε κι από τους δύο. Το να νιώθει κανείς \'ερωτευμένος\' δεν αρκεί για μία επιτυχημένη και αμοιβαία ικανοποιητική σχέση. Υπάρχει μια γερή βάση πάνω στην οποία ο έρωτας συνεχώς ανανεώνεται; (ταίριασμα, επικοινωνία, κοινές επιθυμίες κλπ) Αν ναι τα όσα λέει η tzeni σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν. Και αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση για βελτίωση επίσης σωστά λέει ότι φεύγεις...

Junior Member
    Επειδή και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει τη μοναξιά στο έπακρον ήρθε η ώρα να φύγω (αν και απίστευτα ερωτευμένη) .. Καλύτερα να νιώθεις μόνος και να είσαι, παρά μέσα στη σχέση.

«Βαρετός είναι ένας άνθρωπος που αφαιρεί τη μοναξιά σου χωρίς να σου παραχωρεί συντροφιά». Gian Vincenzo Gravina

Member
    Κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για σενα...............

Ξερω παντως οτι οι εντονες σχεσεις με πολυ παθος δεν κρατανε για παντα............

Junior Member
    Originally posted by Tzeni
    Κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για σενα...............

Ξερω παντως οτι οι εντονες σχεσεις με πολυ παθος δεν κρατανε για παντα............

Η δικιά μου δεν είχε ποτέ το έντονο πάθος… είχε λίγο απʼ όλα και γιʼ αυτό πίστευα ότι θα κρατήσει… το κακό ήταν ότι όσο πέρναγε ο καιρός εγώ τον ερωτευόμουνα όλο και περισσότερο και εκείνος έχανε σιγά σιγά το τόοοσο ενδιαφέρον.. χάσαμε τις ισορροπίες....

Senior Member
    Έχεις καμία ιδέα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό?Αυτή η ανισσοροπία?
    Μάκια...

Senior Member
    Originally posted by iliana12
    Επειδή και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει τη μοναξιά στο έπακρον ήρθε η ώρα να φύγω (αν και απίστευτα ερωτευμένη) .. Καλύτερα να νιώθεις μόνος και να είσαι, παρά μέσα στη σχέση.

Καλή μου μη βιάζεσαι ν\'αντιδράσεις.
    Δεν υπάρχει ηλικία στο συμβιβασμό, αν εσύ έτσι θες να ονομάζεις τον αγώνα για τη θεμελίωση μιας σχέσης.
    Οι σχέσεις καμμιά σχέση δεν έχουν στην πραγματική καθημερινή ζωή μ\'αυτές που βλέπουμε στην τηλεόραση.
    Μάλλον δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένη.
    Όταν είναι κανείς μέσα στη δίνη του έρωτα θέλει να δίνει, να δίνει, να δίνει και πάλι να δίνει.
    Αυτό που πέρνει είναι η χαρά απ\'την προσφορά του.

«Βαρετός είναι ένας άνθρωπος που αφαιρεί τη μοναξιά σου χωρίς να σου παραχωρεί συντροφιά». Gian Vincenzo Gravina

Senior Member
    Τελικά τι έκανες?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast