Εγκατάλειψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by off_line View Post
    Μου είπε για γνωσιακή...δεν ξέρω αν τατίζεται με τη συστημική...
    Δικο μου λαθος τοτε, παντως η γνωσιακη ειναι αυτο που λεει - γνωσις εαυτου...
    Αν μπορεσεις καποια στιγμη τολμα το. Εγω βουτηξα και σε καλο μου εχει βγει.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δικο μου λαθος τοτε, παντως η γνωσιακη ειναι αυτο που λεει - γνωσις εαυτου...
    Αν μπορεσεις καποια στιγμη τολμα το. Εγω βουτηξα και σε καλο μου εχει βγει.
    Η επιθυμία υπάρχει...βλέπω αυτά που γράφονται για το πώς οι ψυχοθεραπευτές σε κρατάνε μόνιμα σε μια ενδιάμεση κατάσταση για να σε έχουν σταθερό πελάτη και λίγο αποθαρρύνομαι...:)

Quote Originally Posted by off_line View Post
    Η επιθυμία υπάρχει...βλέπω αυτά που γράφονται για το πώς οι ψυχοθεραπευτές σε κρατάνε μόνιμα σε μια ενδιάμεση κατάσταση για να σε έχουν σταθερό πελάτη και λίγο αποθαρρύνομαι...:)
    Σιγουρα ειναι μια λογικη ανασταλτικη σκεψη, την ειχα και εγω καποτε οπως και αλλες πολλες.
    Οταν ομως οι επιλογες ενος ανθρωπου ειναι να ειναι μονος ή με φιλους που δεν καταλαβαινουν ή να εχει θεματα με καταχρησεις, λαθος σχεσεις, λαθος δουλεια, καταθλιψη, στο τελος ψυχιατρο ε... ισως τελικα να ναι προτιμοτερο να γινεται αντιστροφα.
    Πρωτα μια κουβεντα, ενα γυμνωμα εσωτερικου εαυτου και ενναλακτικοι δρομοι παρα λαθος αγωνες.

Αλλά αντε παλι θα το αντιγυρισω... καθετι και σε καλο !

Member
    Σιγουρα ειναι μια λογικη ανασταλτικη σκεψη, την ειχα και εγω καποτε οπως και αλλες πολλες.
    Οταν ομως οι επιλογες ενος ανθρωπου ειναι να ειναι μονος ή με φιλους που δεν καταλαβαινουν ή να εχει θεματα με καταχρησεις, λαθος σχεσεις, λαθος δουλεια, καταθλιψη, στο τελος ψυχιατρο ε... ισως τελικα να ναι προτιμοτερο να γινεται αντιστροφα.
    Πρωτα μια κουβεντα, ενα γυμνωμα εσωτερικου εαυτου και ενναλακτικοι δρομοι παρα λαθος αγωνες.

Αλλά αντε παλι θα το αντιγυρισω... καθετι και σε καλο !
    Σε ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκρισή σου...ψάχνω στο ίντερνετ για ψυχολόγους αλλά δεν ξέρω πού να πάω...αυτό κι αν είναι άγχος...μήπως να διαλέξω με βάση απλά την περιοχή που μένω, μιας και δεν έχω συστάσεις ειδικές...;

Να ξανα ερθεις σε επαφη με τον γιατρο που σου ειχε συστησει γνωσιακη, να πας σε συστημενο ή συστημενη οχι στα τυφλά.
    θα μου πεις ντρεπομαι... μπα... ξεπερασε το ή κλεισε ραντεβου κ πηγαινε στον ψυχιατρο κ πες μπλα μπλα καιι προτεινε μου ή παρε τον τηλεφωνο και ζητα μια επαναληψη και μια συσταση.

Member
    Να ξανα ερθεις σε επαφη με τον γιατρο που σου ειχε συστησει γνωσιακη, να πας σε συστημενο ή συστημενη οχι στα τυφλά.
    θα μου πεις ντρεπομαι... μπα... ξεπερασε το ή κλεισε ραντεβου κ πηγαινε στον ψυχιατρο κ πες μπλα μπλα καιι προτεινε μου ή παρε τον τηλεφωνο και ζητα μια επαναληψη και μια συσταση.
    Καλη ιδεα! Θα το επιχειρησω!:)

Page 2 of 2 FirstFirst 12