Δεν θέλω να ειμαι μόνος - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 220
    Senior Member
    Τώρα είναι αργά, έφτασα 30. Μέχρι να τα κάνω όλα αυτά που πρέπει θα περάσουν πολλά χρόνια και μετά θα είμαι ένας κωλόγερος με μηδενική εμπειρία, ποιά θα γυρίσει να με κοιτάξει τότε; Θα γελάνε.
    Σε κάθε περίπτωση, δεν τίθεται αυτοβελτίωσης, απλώς δεν αρέσω - το ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Τώρα είναι αργά, έφτασα 30. Μέχρι να τα κάνω όλα αυτά που πρέπει θα περάσουν πολλά χρόνια και μετά θα είμαι ένας κωλόγερος με μηδενική εμπειρία, ποιά θα γυρίσει να με κοιτάξει τότε; Θα γελάνε.
    Σε κάθε περίπτωση, δεν τίθεται αυτοβελτίωσης, απλώς δεν αρέσω - το ξέρω.
    Μα ποιος σου ειπε οτι πρωτα πρεπει να γινουν ΟΛΑ και μετα να αρχισεις να γνωριζεις γυναικες; Γινεται να τα κανεις και παραλληλα...δε θελει παρα πολλα, αρκει να αρχισεις να κανεις ενα δυο καινουρια πραγματα που θα σου ανεβασουν λιγο το ηθικο και μετα δοκιμαζεις στη πορεια...κατι θα πετυχει κατι θα αποτυχει...στο εντωμεταξυ εσυ συνεχιζεις με την αυτοβελτιωση, κατι πετυχαινει κατι αποτυχαινει στις προσεγγισεις σου...και ουτω καθεξης συνεχιζεις...κανεις δεν ξεκιναει να κανει σχεσεις γνωριζοντας τα ολα, πολλα τα μαθαινεις στη πορεια και ακομα και οι αποτυχιες και τα λαθη σε βοηθουν να προχωρησεις μπροστα, να ανακαλυψεις πραγματα για τον εαυτο σου...ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο και η "αποτυχια"...εγω πχ στο παρελθον εκανα οτι να ναι, ειναι πολλα που δεν ηξερα και απλα ειπα οκ βουρ...πρωτα το μετανιωσα με το στραπατσο. Αλλα τωρα χαιρομαι που εγινε και αυτο το" κακο" γιατι αλλο εγω εφτα χρονια πριν και αλλο εγω τωρα. Σε κατι εχω εξελιχτει. Και ετσι κανουν οι ανθρωποι...βλεποντας και κανοντας, δεν περιμενει κανεις να ειναι ετοιμος για ολα, ποτε δεν ειμαστε βασικα επαρκως προετοιμασμενοι για την οποια εμπειρια μας μελει να ζησουμε. Μα για αυτο πρεπει να τη ζησουμε, προσφερει ενα καινουριο μαθημα που συνεισφερει στη προσωπικη μας προοδο!
    Ακομα και η δικια σου αρνητικη εμπειρια ως τωρα ειναι ενα μαθημα: Οτι εχεις δοκιμασει μεχρι τωρα δεν πιανει, αρα πρεπει να κανεις κατι αλλο. Αν δε τα ειχες δοκιμασει και δεν ειχες απογοητευτει θα ηξερες οτι δεν πιανουν; Οχι. Επισης και το να μη κανεις τιποτα ειναι προφανες πως δεν σε βοηθαει σε κατι, αλλο μαθημα και αυτο. Αρα;;; Πρεπει να ωθησεις τον εαυτο σου να μαθεις κατι καινουριο, ειτε μεσα απο κατι που θα οδηγησει σε επιτυχια ειτε μεσα απο κατι που θα οδηγησει σε αποτυχια, το ιδιο ειναι! Αυτο εννοω οταν λεω πως μονο με πραξεις και κινηση πας μπροστα στη ζωη και την εξελιξη σου...
    Εσυ απλα θες να μεμψιμοιρεις...δε βλεπεις καθολου πως στεκει οτι σου λεω; Τιποτα; Το παραμικρο;
    Κι εγω εχω κανει σκεψεις τυπου "ειναι αργα τωρα πια" για πολλα πραγματα.
    Αλλα παρ'το πρεφα, ποτε δεν ειναι αργα, δεν θα κατσω καν να σου φερω παραδειγματα ανθρωπων που εκαναν πραγματα φαινομενικα "αργα" στη ζωη τους, το ξερεις οτι υπαρχουν.
    Και να σου πω και το αλλο: Ας πουμε πως εισαι καταδικασμενος να μη σταυρωσεις ουτε θηλυκια σκια σε ολη τη ζωη σου (που δεν εισαι κατα τη γνωμη μου αλλα ας το υποθεσουμε). Τι ΑΛΛΟ μπορεις να κανεις για να εισαι καλα και για να εχεις μια ωραια ποιοτικη ζωη και να εισαι οσο πιο ευτυχισμενος γινεται να εισαι;
    Ας υοοθεσουμε πως οι γυναικες ειναι εκτος της εικονας τελειως αφου ετσι θες. Και τι θα κανεις; Θα ξοδεψεις την υπολοιπη ζωη σου μες στην αυτολυπηση;
    Γιατι να μην δεις πως μπορεις να εισαι εσυ μονος σου καλα και χαρουμενος για αρχη; Γιατι να μη δεις τι δυνατοτητες εχεις, τι σε γεμιζει, πως μπορεις να εξελιχτεις εσυ για εσενα, ετσι, για το γαμωτο;;
    Εχεις ΜΙΑ ζωη και θα την φας κλαιγοντας και στην αυτολυπηση που δε βρισκεις γυναικα; Γιατι να μη τη φας κανοντας κατι αλλο αφου θεωρεις το συγκεκριμενο θεμα ληξαν;
    Προσπαθησε να το δεις ετσι τουλαχιστον...σα προσωπικη προκληση...

Senior Member
    Αν το κανεις αυτο τοτε στην καλυτερη θα δεις που θα ερθει και κατι ωραιο στη προσωπικη σου ζωη φυσιολογικα και αβιαστα και στην χειροτερη θα εχεις πετυχει ενα επιπεδο προσωπικης πληρωσης και ευδαιμονιας ουτως η αλλως. Αρα;;; Πες μου ενα λογικο επιχειρημα γιατι να μην παρεις εμπρος να κανεις κατι λοιπον για τη προσωπικη σου βελτιωση και τη βελτιωση της ζωης σου...λογικο επιχειρημα ετσι; Δεν δεχομαι τα προσωπικα συναισθηματα αναξιοτητας σαν επιχειρημα.

Senior Member
    Δεν με ένοιαζε μέχρι τα 28 μου. Και αυτοπεποίθηση είχα, και έξω έβγαινα με φίλους, και ναααα χαμόγελα, και νααα έξω καρδιά αλλα........ δεν με είχε πλησιάσει καμία. Με ένα διάλλειμα τεσσάρων εβδομάδων (όσο διήρκησε ο παράδεισος) το καλοκαίρι του 2014.
    Τί βελτίωση;
    Ή σε θέλει ή δε σε θέλει τελικά. Εγώ μάλλον είμαι αόρατος ή άσχημος απλά, και άτυχος και όλα μαζί. (καλά θα μου πεις τώρα άλλοι έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα, τεσπα)

Senior Member
    Δεν με ένοιαζε μέχρι τα 28 μου. Και αυτοπεποίθηση είχα, και έξω έβγαινα με φίλους, και ναααα χαμόγελα, και νααα έξω καρδιά αλλα........ δεν με είχε πλησιάσει καμία. Με ένα διάλλειμα τεσσάρων εβδομάδων (όσο διήρκησε ο παράδεισος) το καλοκαίρι του 2014.
    Τί βελτίωση;
    Ή σε θέλει ή δε σε θέλει τελικά. Εγώ μάλλον είμαι αόρατος ή άσχημος απλά, και άτυχος και όλα μαζί. (καλά θα μου πεις τώρα άλλοι έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα, τεσπα)
    Επιμενεις στον αρνητισμο σου και δεν βλεπεις τι σου λεω...εγω σου λεω καποια πραγματα με μια λογικη διαδοχη και συνοχη και εσυ απλα βρισκεις ποικιλους τροπους να μου λες "ολα σκατα ολα σκατα ολα σκατα"...καταβαθος ξερεις πως εχω δικιο αλλα θελεις να αντιδρας και να τα αρνεισαι, αμυνεσαι στην αλλαγη, το μυαλο σου παλευει πεισματικα να μεινεις στη πνευματικη κατασταση που εισαι και υψωνεις ενα τειχος σε καθε λογικη που σου λεει οτι γινεται να βελτιωθει η κατασταση αλλα θα κοπιασεις...Δεν θες να το ακουσεις/δεχτεις, ειναι συναισθηματικη αντιδραση...Αλλα δεν ξερω πως να σε βοηθησω να ξεπερασεις αυτο το τειχος δυστυχως.
    Αν νιωσεις στο ελαχιστο προθυμος/ετοιμος να το ξεπερασεις και να σταματησεις να λες σε ολα οχι καθαρα απο συναισθηματικη αντιδραση εδω ειμαι, μιλα μου οποτε θες... Μεχρι τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω, στο χερι σου ειναι.

Senior Member
    πιστεψε με φιλε μου δεν ειναι η ασχημια το προβλημα. Εγω πχ δεν ειμαι σχημος αλλα ειμαι στην ιδια θεση με σενα....
    Οι γυναικες με βλεπουν σαν φίλο και αυτο ειναι το καλυτερο. Ομως δε τα παραταμε, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και ποιος ξερει στο κοσμο υπάρχουν πολλες γυναικες, θα υπάρχουν και για μας κάποιες!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μην εγκαταλείπεις ποτέ! Προσπάθησε με όλες σου τις δυνάμεις για τα όνειρα σου.

https://www.youtube.com/watch?v=aLp_D4KQ4iA
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μια αγκαλιά θα βοηθούσε καλύτερα τέτοιες ώρες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οι γυναικες με βλεπουν σαν φίλο και αυτο ειναι το καλυτερο. Ομως δε τα παραταμε, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και ποιος ξερει στο κοσμο υπάρχουν πολλες γυναικες, θα υπάρχουν και για μας κάποιες!!!!
    Κι εγω πρωτα απ ολα , ειμαι φιλος με μια γυναικα , ολα ταλλα επονται ........και συνδυαζονται .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εγω πρωτα απ ολα , ειμαι φιλος με μια γυναικα , ολα ταλλα επονται ........και συνδυαζονται .....
    Το τερπνόν ... μετά του ωφελίμου!Γι'αυτό σε λένε Macgyver!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Το τερπνόν ... μετά του ωφελίμου!Γι'αυτό σε λένε Macgyver!
    Kαλο , stavros , καλο !!!

Junior Member
    Τί βελτίωση;
    Και εγώ τα ίδια αναρρωτιεμαι αλλά δεν είναι ετσι. Βασικα σε έχουν πλησιάσει πότε γυναικες; Και εγώ 29 και χωρίς σχέση ακόμα αλλά μου την έχουν πέσει κοπέλες. Στο σχολείο δεν έκανα τίποτα λόγω πανελληνίων κ στη σχολη κομπλαρα λόγω απειρίας στο σεξ. Αυτό που λες οτι είσαι άσχημος δεν ισχύει απλά δεν έτυχε. Εχω δει άπειρα ζευγάρια έξω κατι γυναικαρες με κατι τύπους άστο άρα δεν ισχύει. Λέω που τις βρισκουν; άραγε;

Senior Member
    Eμενα δεν μεχει προσεγγισει ποτε κοπελα στα χρονικα , κι ειμαι 54 , αλλα προσεγγιζω εγω , επιτυχως ενιοτε .............ο αντρας ειναι ο κυνηγος , αν και τελευταια , αυτο εχει αντιστραφει ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vas13 View Post
    Εχω δει άπειρα ζευγάρια έξω κατι γυναικαρες με κατι τύπους άστο άρα δεν ισχύει. Λέω που τις βρισκουν; άραγε;
    Ε, θα έχουν λεφτα μάλλον τότε

Banned
    Eγώ λέω να πας σε ένα ψυχολόγο γιατί βγάζεις πολύ αρνητισμό έως και κόμπλεξ, εκτός αν τα γράφεις από αντίδραση εδώ στο φόρουμ για να πεις τα παράπονά σου...
    Εσύ ξέρεις τι νιώθεις και αν μπορείς να τα δουλέψεις μόνος σου....
    Και συνέχεια λες δεν με πλησιάζουν....μπορεί εσύ να πρέπει να τις πλησιάσεις....αυτές θα περιμένεις?

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast