Δεν θέλω να ειμαι μόνος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 220
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Celtic1984 View Post
    Αν και καινούργιος στο site φίλε μου έχω προσέξει και σε άλλα Post οτι χρησιμοποιείς συχνά να μην πώ αποκλειστικά το συγκεκριμένο παράδειγμα που σου έχει τύχει. Απλά δέξου οτι έπεσες σε μια κοπέλα που πολύ απλά δεν σε γούσταρε για χ ψ λόγους. Δεν είναι κακό αυτό και δεν χρειάζεται να τσουβαλιάζετε όλες τις γυναίκες εξ αιτίας κάποιων κακών εμπειριών που μπορεί να είχατε στο θέμα της προσέγγισης. Το θέμα θέλει απλά υπομονή και επιμονή. Το λέω απλά γιατί εαν εσύ προσωπικά είσαι 29 ετών και έχεις να διηγείσαι μέχρι τώρα 2-3 προσπάθειες για προσέγγιση σημαίνει οτι και εσύ κάνεις κάτι λάθος.

ωωω τι χαριτωμένο!!

Νομιζες πως μονο αυτη μου φερθηκε ετσι!!!!!

Δυστηχως εχω πανω απο 200 τετοιες γυναικες (μερικες με εβρισαν κιολας επειδη της ενοχλησα). ΑΠλως η συγκεκριμμενη ιστορια με πονεσε περισσοτερο γτ ειχα καταφερει να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου και αυτη με εκανε να φανω σαν ηλιθιος. Και τουλαχιστον οι αλλες, δεν εγραψαν εμενα και 5 λεπτα μετα εγλυφαν τον αλλον. Με λιγα λογια μπορει να μου φερθηκαν χειρότερα αλλα τουλαχιστον πιστευα πως ειχαν κατι και ηταν νευριασμενες και πληρωσα εγω την νυφη και ακομα και να τις πλησιαζε ο Μπραντ πιτ, θα του φαιρονταν το ιδιο. Αυτη ομως μου διαλυσε αυτην την ψευδαίσθηση!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Και να του κανω χαλαστρα;;;

Οχι, σαν αντρας προς αντρα επρεπε να κανω στην ακρη.
    Γιατί φίλος σου ήταν? Οι άντρες διεκδικούν δεν φεύγουν τρέχοντας...και στη φύση/ ζώα το ίδιο συμβαίνει...

Member
    Τι εννοείς 200 γυναίκες; Φλέρταρες 200 γυναίκες και δεν κατάφερες να κάνεις μια να νιώσει λίγο πιο άνετα έτσι ώστε να να την κάνεις να σου δώσει ένα τηλέφωνο λόγω του οτι της κέντρισες το ενδιαφέρον και θα ήθελε να σε ξαναδεί; Έφτασες μάλιστα στο σημείο να σε βρίσουν κιόλας; Πως τις πλησίασες; Τι της είπες; Υπο ποιές συνθήκες έγινε το φλέρτ; Είμαι 32 ετών και είμαι στο "κουρμπετι" απο τα 16 μου. Υπήρξαν περίοδοι που περιτρυγιριζόμουν απο πολλές γυναίκες και με λίγη προσπάθεια ήμουν πάντα σε σχέσεις, υπήρξαν και περίοδοι όμως που ήμουν μόνος μου και έξι μήνες και ένα χρόνο. Εβγαινα με παρέες και φλερτάραμε πολύ. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Πότε όμως δεν έφτασα στο σημείο να με βρίσει γυναίκα επειδή της μίλησα με ωράιο τρόπο και της εξέφρασα πόσο μου άρεσε και ποτέ δεν μου μίλησε με αγένεια η ακόμα χειρότερα να με βρίσει επειδή την ενόχλησα. Πάντα ήταν ευγενικές και πρόσχαρες μαζί μου ακόμη και εαν δεν με γούσταραν εμφανισιακά ή δεν ήμουν ο τύπος τους γενικότερα.

Banned
    Τι εννοείς 200 γυναίκες; Φλέρταρες 200 γυναίκες και δεν κατάφερες να κάνεις μια να νιώσει λίγο πιο άνετα έτσι ώστε να να την κάνεις να σου δώσει ένα τηλέφωνο λόγω του οτι της κέντρισες το ενδιαφέρον και θα ήθελε να σε ξαναδεί; Έφτασες μάλιστα στο σημείο να σε βρίσουν κιόλας; Πως τις πλησίασες; Τι της είπες; Υπο ποιές συνθήκες έγινε το φλέρτ; Είμαι 32 ετών και είμαι στο "κουρμπετι" απο τα 16 μου. Υπήρξαν περίοδοι που περιτρυγιριζόμουν απο πολλές γυναίκες και με λίγη προσπάθεια ήμουν πάντα σε σχέσεις, υπήρξαν και περίοδοι όμως που ήμουν μόνος μου και έξι μήνες και ένα χρόνο. Εβγαινα με παρέες και φλερτάραμε πολύ. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Πότε όμως δεν έφτασα στο σημείο να με βρίσει γυναίκα επειδή της μίλησα με ωράιο τρόπο και της εξέφρασα πόσο μου άρεσε και ποτέ δεν μου μίλησε με αγένεια η ακόμα χειρότερα να με βρίσει επειδή την ενόχλησα. Πάντα ήταν ευγενικές και πρόσχαρες μαζί μου ακόμη και εαν δεν με γούσταραν εμφανισιακά ή δεν ήμουν ο τύπος τους γενικότερα.
    Xαλάρωσε λίγο....το ύφος σου είναι κάπως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γιατί φίλος σου ήταν? Οι άντρες διεκδικούν δεν φεύγουν τρέχοντας...και στη φύση/ ζώα το ίδιο συμβαίνει...

Δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος ή οχι. Οι αντρες πρεπει να αλληλοβοηθουνται σε αυτα τα θεματα αλλιως θα καταντησουμε σαν τις γυναίκες που η μια βγαζει τα ματια της αλλης :p:p
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος ή οχι. Οι αντρες πρεπει να αλληλοβοηθουνται σε αυτα τα θεματα αλλιως θα καταντησουμε σαν τις γυναίκες που η μια βγαζει τα ματια της αλλης :p:p

Ε ναι αλλά μόνο εσύ βοήθησες, άραγε το εκτίμησε αυτός? Σώθηκες...
    Απλά πιστεύω ότι παραδίδεις τα όπλα και λόγω ευκολίας, δεν ξέρω...

Senior Member

πέρυσι το καλοκαίρι σε μια καφετερεια ηταν μια γυναικα και καθόταν. την πλησιασα λοιπον και τις ειπα "γεια σου κουκλα. Σε ειδα μονη σου και είπα να ερθω να σου κανω παρεα"
    Γυρισε με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω και ξυνισε τα μουτρα της. Σε αυτο το σημειο καταλαβα πως δεν επρεπε να της μιλήσω. Ειπε φωναζοντας δυνατα:
    "Ρε αϊ γ@μησου που θα με πεις κουκλα. δεν κοιτας τα μουτρα σου στον καθρευτη που θες και να γ@μησεις κιολας μ@λακα. Αντε τρεχα να αυτοκτονήσεις να ομορφύνει ο κόσμος λίγο σαχλαμαρα, που νομιζεις πως θα σου κάτσω κιολας...." και αλλα πολλα, κανοντας με ρεζίλι στην καφετερεια.
    Αυτο με θυμωσε και της απαντησα κανοντας την να εξαφανιστει, αλλα με εκανε να νιωσω χαλια

Senior Member
    Ε ναι αλλά μόνο εσύ βοήθησες, άραγε το εκτίμησε αυτός? Σώθηκες...
    Απλά πιστεύω ότι παραδίδεις τα όπλα και λόγω ευκολίας, δεν ξέρω...

Αν την εριξε στο κρεββατι ναι σιγουρα το εκτιμησε, αλλα δεν το εκανα ουτε για να μου πει ευχαριστω ουτε για τιποτα τετοιο. Απλως βοηθησα εναν συντροφο να περασει καλα. περα απο αυτο δεν με νοιαζει!

Κοιτα αν δεν με θελει γυναικα δεν θα κατσω να παλευω. Εξαλλου αν δεν θελει μονο με δυο τρόπους μπορεις να την εχεις, ο ενας ειναι να την πεισεις για το αντιθετο και ο αλλος ειναι να την βιασεις. Ουτε βιαστης είμαι, ουτε πειθω εχω!!!!!!!!

Banned
    πέρυσι το καλοκαίρι σε μια καφετερεια ηταν μια γυναικα και καθόταν. την πλησιασα λοιπον και τις ειπα "γεια σου κουκλα. Σε ειδα μονη σου και είπα να ερθω να σου κανω παρεα"
    Γυρισε με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω και ξυνισε τα μουτρα της. Σε αυτο το σημειο καταλαβα πως δεν επρεπε να της μιλήσω. Ειπε φωναζοντας δυνατα:
    "Ρε αϊ γ@μησου που θα με πεις κουκλα. δεν κοιτας τα μουτρα σου στον καθρευτη που θες και να γ@μησεις κιολας μ@λακα. Αντε τρεχα να αυτοκτονήσεις να ομορφύνει ο κόσμος λίγο σαχλαμαρα, που νομιζεις πως θα σου κάτσω κιολας...." και αλλα πολλα, κανοντας με ρεζίλι στην καφετερεια.
    Αυτο με θυμωσε και της απαντησα κανοντας την να εξαφανιστει, αλλα με εκανε να νιωσω χαλια
    Ο χριστός και η παναγία!!!

Banned
    Αν την εριξε στο κρεββατι ναι σιγουρα το εκτιμησε, αλλα δεν το εκανα ουτε για να μου πει ευχαριστω ουτε για τιποτα τετοιο. Απλως βοηθησα εναν συντροφο να περασει καλα. περα απο αυτο δεν με νοιαζει!

Κοιτα αν δεν με θελει γυναικα δεν θα κατσω να παλευω. Εξαλλου αν δεν θελει μονο με δυο τρόπους μπορεις να την εχεις, ο ενας ειναι να την πεισεις για το αντιθετο και ο αλλος ειναι να την βιασεις. Ουτε βιαστης είμαι, ουτε πειθω εχω!!!!!!!!
    Εντάξει εσύ ξέρεις εγώ τόνισα ότι ήταν και πιο εύκολο, καμιά φορά παραμυθιαζόμαστε κιόλας λόγω ευκολίας.....
    Τα όπλα που λέει ο λόγος, δεν είπα να γίνεις βιαστής....
    Τι πειθώ και τι να πείσεις? Εντάξει δεν πας και για δήμαρχος! Αλλο και τούτο :p

Senior Member
    Ο χριστός και η παναγία!!!

Μαλλον το "γεια σου κουκλα" στην γλωσσα της θα σημαινε "παμε στο κρεββατι να σε Γ@μησω απο κωλο". Και οταν λεω γλωσσα εννοω στην γλωσσα των νεάντερταλ

Member
    Είχες κάθε δικαίωμα να νιώσεις χάλια γιατί πολύ απλά ο τρόπος της ήταν τραγικός. Τέτοια άτομα πολύ απλά ούτε την καλημέρα σου δεν αξίζουν πόσο μάλλον για οποιαδήποτε είδους σχέση. Είμαι όμως της γνώμης ότι 1) Οι καφετέριες δεν ενδείκνυνται καθόλου για προσέγγιση γιατί απλά εκεί ο καθένας κοιτάει την παρέα του και όχι τα άλλα τραπέζια και 2) ο τρόπος σου να αποκαλέσεις κούκλα μια άγνωστη γυναίκα που δεν ξέρεις το χαρακτήρα της ούτε γνωρίζεις πως θα αντιδράσει συν δεν ξέρεις και αν όντως είναι μόνη της (μπορεί να τα έχει με τον σερβιτόρο, με τον μπουφετζή η ακόμα και με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας) δεν είναι και ο καλύτερος. Πιστεύω οτι εαν είσαι μόνος σου (εννοώ χωρίς αντρική παρέα) καλύτερα να ξεκινήσεις ένα χομπι απο το οποίο εαν υπάρχουν και γυναίκες θα είναι πιο εύκολο να γνωριστείς η αν έχει αντρική παρέα βγείτε τα ΣΚ σε μπαράκια η κλαμπ και αν δείτε γυναίκες μόνες τους πλησιάστε τες. Ποτέ δεν ξέρεις.

Senior Member
    Εντάξει εσύ ξέρεις εγώ τόνισα ότι ήταν και πιο εύκολο, καμιά φορά παραμυθιαζόμαστε κιόλας λόγω ευκολίας.....
    Τα όπλα που λέει ο λόγος, δεν είπα να γίνεις βιαστής....
    Τι πειθώ και τι να πείσεις? Εντάξει δεν πας και για δήμαρχος! Αλλο και τούτο :p

Εχω φιλο που μπορει να μην ειναι ομορφος αλλα εχει λεγειν. Δεν εχω δει γυναικα να του αντιστεκεται πανω απο ωρα

Banned
    Εχω φιλο που μπορει να μην ειναι ομορφος αλλα εχει λεγειν. Δεν εχω δει γυναικα να του αντιστεκεται πανω απο ωρα
    Ναι ισχύει αυτό, αλλά είναι και θέμα αέρα κλπ ...δηλαδή και ένας λιγομίλητος μπορεί να έχει πέραση , μη λέμε συνέχεια λέγειν και λέγειν...

Senior Member
    Είχες κάθε δικαίωμα να νιώσεις χάλια γιατί πολύ απλά ο τρόπος της ήταν τραγικός. Τέτοια άτομα πολύ απλά ούτε την καλημέρα σου δεν αξίζουν πόσο μάλλον για οποιαδήποτε είδους σχέση. Είμαι όμως της γνώμης ότι 1) Οι καφετέριες δεν ενδείκνυνται καθόλου για προσέγγιση γιατί απλά εκεί ο καθένας κοιτάει την παρέα του και όχι τα άλλα τραπέζια και 2) ο τρόπος σου να αποκαλέσεις κούκλα μια άγνωστη γυναίκα που δεν ξέρεις το χαρακτήρα της ούτε γνωρίζεις πως θα αντιδράσει συν δεν ξέρεις και αν όντως είναι μόνη της (μπορεί να τα έχει με τον σερβιτόρο, με τον μπουφετζή η ακόμα και με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας) δεν είναι και ο καλύτερος. Πιστεύω οτι εαν είσαι μόνος σου (εννοώ χωρίς αντρική παρέα) καλύτερα να ξεκινήσεις ένα χομπι απο το οποίο εαν υπάρχουν και γυναίκες θα είναι πιο εύκολο να γνωριστείς η αν έχει αντρική παρέα βγείτε τα ΣΚ σε μπαράκια η κλαμπ και αν δείτε γυναίκες μόνες τους πλησιάστε τες. Ποτέ δεν ξέρεις.

1)κοιτα το "κουκλα" το λεω επειδη και ενας φιλος μου παντα οταν ξεκινουσε μια συζητηση με μια γυναικα το ανεφερνε.... για να σπασει τον παγο... και απλως το υιοθετηθείσα!!!

2)αποκλειεται να τα ειχε με καποιον απο εκει γτ σιγουρα θα ελεγε κατι οταν την αρχισα εγω.....

3)μα και παλι το να της μιλησω δεν βλεπω το κακο για να μου φερθει ετσι... Αν ειχε αγορι να μου το ελεγε, αν δεν της αρεσα να μου ελεγε δεν ενδιαφερομαι, εαν περιμενε παρεα το ιδιο. Εαν της αρεσα και της ελεγα το ιδιο αυτα θα ελεγε;;; δεν το νομιζω!!!

4)Το εχω κανει αυτο που λες στο τελος. Μια φορα ημασταν 4 και ειχαμε παει σε μπαρακι και ειδαμε 4 κοπελιες απεναντι μας. τις πλησιασαμε και τελικα οι 3 φιλοι μου περασαν καλα.
    Περυσι παλι ειχα παει σε ενα μπαρακι με εναν φιλο μου απο το στρατο και του λεω ποια σου αρεσει μετα απο 1 ωρα να μου λεει "αυτη. οχι, αυτη. οχι, αυτη...." διαλεξε μια η οποια ηταν μαζι με μια αλλη. του λεω θα κολησω εγω στην αλλη. Πλησιασαμε και τους λεμε "Hi..." (ηταν τουριστριες) πλησιαζει αυτος αυτην που του αρεσε και πλησιασα εγω την αλλη. Με το που με κοιταξε σηκωνεται και φευγει. Με το που βλεπει πως η φιλη της δεν την ακολουθησε γυρναει την αρπαζει απο το χερι και την κωλοσερνε να φυγουν.....

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast