Results 1 to 4 of 4
Thread: μπερδεμα!
-
24-06-2016, 00:23 #1
μπερδεμα!
γεια σας τι κανετε;; πως τα πατε; καποιοι μπορει να με εχετε διαβασει σε θεματα αγχους. Τωρα με προβληματιζει αλλο θεμα οχι αρρωστοφοβιες οπως συνηθως! απο τη μια καλο ειναι αυτο! απο την αλλη παλι αγχος και κυριως τύψεις. Ειμαι σε μια κατασταση ομηριας σε μια σχεση που μαλλον εχει τελειωσει επισημα απο παραμονη πρωτοχρονιας. Οταν λεω επισημα το λεω γιατι ολοι ξερουν οτι εχω χωρισει, φιλοι συγγενεις ολοι! ενω στην ουσια μιλαμε κρυφα με τον πρωην νυν και συναντιομαστε. Ο λογος που δεν το εχουμε πει ειναι οτι ο συγκεκριμενος πρωην- νυν ( θα τον λεω Χ για να μη μπερδευομαστε) ηταν φιλος με τους φιλους μου αλλα μετα τον χωρισμο μας τσακωθηκε μαζι τους για δικους τους λογους. Ετσι λοιπον υπαρχει κακο κλιμα για εκεινον και εγω δεν ηθελα να πω οτι ξαναμιλαμε γιατι χωρισαμε ασχημα, εβριζε εμενα και την οικογενεια μου χωρις να υπαρχει λογος να το κανει αυτο. Εγω δεν τολμησα να το πω πουθενα ουτε καν σε φιλες μου γιατι ξερω οτι θα μου πουν πως δεν εχει νοημα να το κραταω, θα με βρισουν θα με κοροιδεψουν κλπ. Βεβαια δεν νιωθω καλα να τους λεω ψεμματα οταν συναντιεμαι κρυφα με τον Χ αλλα απο την αλλη δεν ειχα να δωσω και λογαριασμο σε κανεναν. Η σχεση μου με τον Χ ειναι περιεργη απο το γεναρη και μετα. Ξεκινησε να ειναι μονο σεξ, απο τον μαρτιο ομως που εφυγε λογω δουλειας με περνει τηλεφωνα καθε μερα μιλαμε κανονικα σαν να εχουμε σχεση. Καποια στιγμη τον Μαιο τσακωθηκαμε χοντρα και μου ειπε να μη ξαναμιλησουμε ποτε, το ιδιο του ειπα και εγω. Στις 10 μερες τον πηρα τηλ εγω. Επειδη ειναι πολυ μεγαλος εγωιστης δεν περιμενα να το σηκωσει ομως το σηκωσε και ηταν πολυ θερμος. Μου ειπε οτι χαρηκε που τον πηρα τηλεφωνο και τα σχετικα. Απο τοτε παλι τα ιδια, κρυφες συναντησεις τηλεφωνηματα κλπ. Στο μεταξύ εγω ειμαι σε ηλικια που θα επρεπε να με απασχολει ο γαμος κλπ και οντως με απασχολει απλα ο συγκεκριμενος μου εχει πει οτι δεν θελει να παντρευτει ποτε. Ενας λογος που φτασαμε σ αυτην την κατασταση ειναι γιατι τοσα χρονια που ημασταν μαζι 3 στο συνολο με δουλευε οτι θα με παντρευτει, οτι θα συζησουμε κατι τελος παντων. Οτι θα προχωρησει καπως αυτη η σχεση. Ξαφνικα μια μερα μου ειπε οτι τοσο καιρο μου λεγε ψεματα οτι δεν θελει να παντρευτει ποτε γιατι εχει φοβιες περι ευθυνων, μου βαζει προφαση οτι εχει οικονομικο προβλημα ενω ξερω πως δεν εχει. Αυτα σας τα λεω για να εχετε μια εικονα της σχεσης. Ο περιγυρος μου τωρα ξερωντας οτι εχω χωρισει μου γνωριζε διαφορους μνηστηρες. Γνωρισα καποιον ο οποιος μου αρεσε πολυ εμφανισιακα. Ηταν ομως σε σχεση. Ειχαμε μια επικοινωνια στο facebook αλλα μεχρι εκει. Τωρα ομως χωρισε και εχει δειξει ενδιαφερον. Μου στελνει να βρεθουμε και τετοια. Εγω νιωθω ομως ασχημα γιατι δεν ξερω τι θα γινει με τον Χ. Απο την μια δεν θα επρεπε να νιωθω ασχημα γιατι μου ειχε φερθει πολυ ασχημα απο την αλλη ομως νιωθω οτι επρεπε να ειχα κοψει τελειως καθε επαφη και να εκανα κατι αλλο. Τωρα νιωθω οτι το κανω παραλληλα. Ο Χ τοσο καιρο λεει στους φιλους του οτι μιλαμε αλλα μεχρι εκει. Δηλαδη δεν το εχει παραδεχτει και εκεινος και αυτο με βαζει σε σκεψεις οτι αν οντως ειχε μετανιωσει για την ασχημη συμπεριφορα του την πρωτοχρονια θα μου φεροτανε καλυτερα. Εσεις τι λετε; ειμαι 32 και ο Χ 35.
- 24-06-2016, 02:38 #2
Καλησπέρα. Το Μάιο που λες οτι τσακωθήκατε με τον Χ, γιατι είχατε μαλώσει;
24-06-2016, 03:08 #3
Εγω λεω χεσε τον Χ και πανε στον Ψ. Απλα και ομορφα. Δεν βλεπω το μπερδεμα. Δεν θελει οικογενεια, εσυ θελεις, αυτος βολευεται με οσα του προσφερεις και τα περιθωρια που του αφηνεις και διαιωνιζεις μια αχρηστη κατασταση. Μαλακας ειναι να πει οχι στο σεξ η τις κουβεντες σας και την οποια συντροφικοτητα αφου εχετε βγαλει την δεσμευση απο την μεση (τη ταμπελα της σχεσης δλδ) και δεν χρειαζεται να ανησυχει για γαμους; Επισης εσυ τι θες να αλλαξει γνωμη ξερω 'γω; Καθεσαι και τον ψηνεις παντρεψου με παντρεψου με; Δεν θες ο ανθρωπος με τον οποιο θα κανεις αυτο το βημα να το θελει πραγματικα; Κοψε επαφη λεω εγω και πανε βρες κανα σοβαρο ανθρωπο.
24-06-2016, 17:57 #4
καλησπερα. την διαβασα την περιγραφη σου περι των ασχημων σχεσεων του Χ με το περιβαλλον σου, αλλα καλη μου, με αυτο δεν εξηγειται, ουτε το οτι δεν το λεει στους δικους του φιλους, ουτε ολες αυτες οι αναστολες περι γαμου και δεσμεσεων.
αυτο που πιστευω, ειναι οτι ο Χ το μεθοδευσε να χαλασετε 'επισημως" τις σχεσεις σας γιατι δεν θελει να δεσμευτειτε, ειχε ομως εξαρχης σκοπο να επιστρεψει και να βρισκεστε 'ανεπισημα" χωρις να εχει αυτος δεσμευσεις.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ειτε παραλληλα , ειτε καθετα, ξεκαθαρισε τα αισθηματα σου για την νεα γνωριμια. αν υπαρχουν, δοκιμασε να το ζησεις, οχι ομως σαν προβατο στην σφαγη να πας με το ζορι επειδη περνανε τα χρονια.
εννοειται οτι θα ξεκαθαρισεις πρωτα τι θα κανεις με τον πρωην σου.
η του ξεκαθαριζεις οτι εσυ ενδιαφερεσαι να ειστε κανονικα μαζι χωρις δικους του φοβους, η το κοβεις και πας παρακατω.
σορι κιολας, αλλα δεν σε προσβαλει που σου βαζει οριο οτι δεν δεσμευεται? σιγα το κελεπουρι που θα παρακαλας!!!