Μετά το one-night τι??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι να κάνω???

Voters
12. You may not vote on this poll
  • να πάρω τη κοπέλα.

5 41.67%
  • να τον στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να περιμένω να δω αν θα μου στείλει

0 0%
  • να του στείλω μήνυμα χωρίς να τον κάνω φίλο

0 0%
  • να μην κάνω τίποτα

7 58.33%
  • να τον κάνω φίλο και να του στείλω μήνυμα.

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by SpongeBob25 View Post
    αυτό ακριβώς φοβάμαι και δεν στέλνω να σας πω την αλήθεια...μην νομίζει ότι τον γουστάρω κ ότι τον διεκδικώ κ μαλακίες...
    Και τι σε νοιαζει τι νομιζει; Αμα δεν εχει αξια για εσενα ο τυπας χεστηκες τι θα νομιζει. Εγω με αυτη τη λογικη εστειλα. Και το ξεκαθαρισα...οτι μη νομιζεις δεν εχω καποια προσωπικη επενδυση στο ζητημα απλα ειναι κριμα που η ταδε (εριξα και ονομα) δεν ξερει τι μαλακας εισαι. Και ας ψαχνοταν μετα αν θα μιλησω η οχι. Αυτο...εγω ξεδωσα και δεν με πειραζει οτι και αν νομιζε. Σου λεω δεν παιζει να τον νοιαζει στο ελαχιστο. Οτιδηποτε τετοιο δεν θα τον τσουξει.

Member
    Βασικά λέω να του στείλω απλά ένα αίτημα φιλίας, γιατί αν του στείλω μνμ στο φμπ παίζει και να μην το δει καν γιατί αποθηκεύεται στα ανεπιθύμητα κάτι το οποίο δεν το ξέρουν πολλοί... οπότε λέω να του στείλω ένα αίτημα φιλίας και θα καταλάβει ότι τα ξέρω... και από κει και πέρα να δω πως θα αντιδράσει και αυτός... αν θα με δεχτεί, αν θα μου στείλει από μόνος του για να δικαιολογηθεί κλπ... τι λέτε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lil77 View Post
    Διαφωνώ σε αυτό, για τον απλούστατο λόγο, ότι μπορεί για την κοπέλα να είναι το παν αυτός ο άνθρωπος και να γκρεμίσει έτσι όλη τη ζωή της, τα όνειρα της..δεν ξέρεις τι είναι...κορίτσια αργά η γρήγορα θα το βρει μπροστά του ο κύριος..αποκλείεται να μείνει για πάντα μυστική η κρυφή ζωή του και τότε θα υποστεί τις συνέπειες όπως πρέπει...
    Τη ζωη και τα ονειρα της με εναν καραγκιοζη...ε δεν πρεπει να γκρεμιστουν για να φτιαξει αλλα; Χωρις καραγκιοζιλικια; Για να χτισεις κατι καλο δεν πρεπει να γκρεμισεις το σκατενιο πρωτα; Επισης γιατι να ειναι το παν για εκεινη ενας μαλακας; Ισως πρεπει να ξυπνησει...να επαναπροσδιορισει τι ειναι το παν και τι οχι για εκεινη...

Senior Member
    Βασικά λέω να του στείλω απλά ένα αίτημα φιλίας, γιατί αν του στείλω μνμ στο φμπ παίζει και να μην το δει καν γιατί αποθηκεύεται στα ανεπιθύμητα κάτι το οποίο δεν το ξέρουν πολλοί... οπότε λέω να του στείλω ένα αίτημα φιλίας και θα καταλάβει ότι τα ξέρω... και από κει και πέρα να δω πως θα αντιδράσει και αυτός... αν θα με δεχτεί, αν θα μου στείλει από μόνος του για να δικαιολογηθεί κλπ... τι λέτε???
    Ναι ενω με το αιτημα φιλιας δεν παιζει να νομιζει οτι τον θελεις -_-

Senior Member
    Εμένα η γνώμη μου είναι παίξε λίγο ακόμα. Μην προδικάζεις τα πράγματα και προτρεχεις. Κάνε το αίτημα και βλέπουμε στην πορεία.

Member
    στην κοπέλα δεν νομίζω να αντέξω να στείλω... απλά μου έβαλε ιδέες μια φίλη μου για αυτό το έχω σαν εναλλακτική...
    απλά δεν θέλω να του δώσω τη ικανοποίηση ότι τον γουστάρω και όλας... αλλά απ την άλλη αφού δεν πρόκειται να τον ξαναενοχλήσω θα του περάσει...

Member
    kerasi τι εννοείς να παίξω???

Member
    [QUOTE=Natalia_sups;623036]Τη ζωη και τα ονειρα της με εναν καραγκιοζη...ε δεν πρεπει να γκρεμιστουν για να φτιαξει αλλα; Χωρις καραγκιοζιλικια; Για να χτισεις κατι καλο δεν πρεπει να γκρεμισεις το σκατενιο πρωτα; Επισης γιατι να ειναι το παν για εκεινη ενας μαλακας; Ισως πρεπει να ξυπνησει...να επαναπροσδιορισει τι ειναι το παν και τι οχι για εκεινη...[/QU΄

Εχείς δίκιο σε αυτά απόλυτο και ίσως να ανησυχώ υπερβολικά..ο λόγος είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος (Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κοπέλα)εννοώ αν είναι υγιής ψυχικά και σωματικά..γι'αυτό και μόνο..

Member
    εν μέρη κρίμα η κοπέλα γιατί απ το λίγο που έχω δει, δεν το κόβω να ξυπνάει... οι παρέες τις είναι οι φίλοι του (που δεν παίζει να κρεμάσουν τον φίλο τους). Έχουν φύγει μαζί εξωτερικό. Οπότε δύσκολα να βρεθεί κάποιος να της ανοίξει τα μάτια πιστεύω... αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό... στην ουσία εγώ δεν ήξερα και τίποτα... γιατί να εκτεθώ και να γίνω βούκινο στις παρέες μου... και στην τελική μια αρπαχτή ήθελε να κάνει το παιδί... αν ήταν τόσο καλή κ αυτή ας μην τον άφηνε να πάει μόνος του... δεν την λυπάμαι τόσο αυτή... εγώ ηθικά δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα... και θέλω να κάνω κάτι να ταρακουνήσω αυτόν...

Senior Member
    kerasi τι εννοείς να παίξω???
    Εννοώ να βολιδοσκοπήσεις, να δεις τι θα σου πει, τι σκέφτεται κλπ. Και αν γίνετε φίλοι εκει θα μπορείς να δεις και περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ απ' οτι τωρα. Ετσι να δεις τι γίνεται και βλέπουμε, να κόψεις αντιδράσεις.

Member
    kerasi κάπως έτσι το κόβω και γω... μάλλον αυτό θα κάνω... απ τη μια λέω να μην ασχοληθώ, αλλά απ την άλλη δεν μπορώ...θα σκάσω... θα στείλω αύριο το μεσημεράκι ένα αίτημα και βλέπουμε...

Senior Member
    Δε νομίζω οτι έχεις να χάσεις κατι, ετσι απο περιέργεια και βλεπουμε. Θα σου πω κ γω ιδέες στη συνέχεια. Επισης δεν μπορείς να είσαι και 100% σίγουρη για το αν έχει σχέση, τι γίνεται με τη σχέση αυτή, τι θα ήθελε για σενα κλπ. Έχεις μια ιδέα αλλα ας μην προτρέχεις. Παίζουν πολλά σενάρια και θα δείξει στην πορεια.

Senior Member
    εν μέρη κρίμα η κοπέλα γιατί απ το λίγο που έχω δει, δεν το κόβω να ξυπνάει... οι παρέες τις είναι οι φίλοι του (που δεν παίζει να κρεμάσουν τον φίλο τους). Έχουν φύγει μαζί εξωτερικό. Οπότε δύσκολα να βρεθεί κάποιος να της ανοίξει τα μάτια πιστεύω... αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό... στην ουσία εγώ δεν ήξερα και τίποτα... γιατί να εκτεθώ και να γίνω βούκινο στις παρέες μου... και στην τελική μια αρπαχτή ήθελε να κάνει το παιδί... αν ήταν τόσο καλή κ αυτή ας μην τον άφηνε να πάει μόνος του... δεν την λυπάμαι τόσο αυτή... εγώ ηθικά δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα... και θέλω να κάνω κάτι να ταρακουνήσω αυτόν...
    Τι λες καλε; Θα μας τρελανεις; Μηπως πρεπει να τους βαζουμε και τσιπακι με εντοπισμο gps στο κινητο και κολαρο ηλεκτροσοκ στο λαιμο να τους χτυπαει οταν βγαινουν απο τα ορια για να μην κερατωνουν; Ακουσε εκει να μην τον αφηνε μονο του...τι ειναι σκυλος μη φυγει χωρις λουρι;
    Καλα εκανε που τον αφησε και επρεπε να ηταν ελευθερη επιλογη του να μη κανει μαλακιες...μια αρπαχτη ηθελε να κανει το ερμο το παιδι λεει -_-
    Ε καλα τον δικο σου αλλη φορα αφηνε τον απο το λουρι που και που να ξεσκαει...
    Συγνωμη αλλα πυροδοτησαν κατι μεσα μου αυτα τα λογια και μου φαινονται παραλογα.
    Αν το προβλημα σου ειναι να βγεις ηθικα απο πανω μην κανεις τιποτα. Υποτιθεται δεν ξερεις τιποτα και εισαι ηθικα απο πανω ηδη. Ουτε γατα ουτε ζημια τι το συζηταμε;
    Εκτος αμα σε καιει να δειξεις και το οτι εισαι εξυπνη και οχι χαζη...που τωρα παει. Οτι και να πεις εξυπνη δεν θα του φανεις οποτε παλι αστο λεω καλυτερα.
    Αλλιως κατσε να ασχολεισαι με αυτα που σου λεει το κερασι...κατσε να βολιδοσκοπεις και να αναλυεις.

Member
    natalia το λέω απ την άποψη ότι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους δεν θα έκαμνε τίποτα... δεν ξέρω και γω τι και πως να το σκεφτώ... δεν το έχω ξανακάνει με δεσμευμένο και ούτε ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο... το γιατί το έκανα είναι ένα άλλο θέμα... αντιδράσεις τις στιγμής...

kerasi, αλήθεια, τι είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι??? :)

Senior Member
    Κάνε μια μαντεψιά μπομ σφουγγαράκη! By the way, πώς σου ήρθε αυτό το όνομα; Σ' επιασε παλιμπαιδισμός βραδυάτικα;:p:p Μ 'εκανες και γέλασα....!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast