Μετά το one-night τι??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι να κάνω???

Voters
12. You may not vote on this poll
  • να πάρω τη κοπέλα.

5 41.67%
  • να τον στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να περιμένω να δω αν θα μου στείλει

0 0%
  • να του στείλω μήνυμα χωρίς να τον κάνω φίλο

0 0%
  • να μην κάνω τίποτα

7 58.33%
  • να τον κάνω φίλο και να του στείλω μήνυμα.

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμ , ανξιους , υπαρχουν πολλα βληματα , εσυ θα φτιαξεις τον κοσμο ? μερικες , τα θελει ο πισινος τους , δεν αλλαζει αυτο ........... εμενα δεν μου φαινεται ασυνηθες , υπαρχουν βληματα ειτε αντρες , ειτε γυναικες ........που το περιεργο ?
    ρε συ..ναι..βληματα να φανε κ οι κοτες..
    κ αφου της πηδαγε του ελεγε το εξης τροπαριο μερα "κοιτα..εγω εχω κοπελα κ δεν ειμαι για τηλεφωνακια κ σχεσεις κλπ.."
    αλλα η κοπελα που την πηδηξε ηθρεκ μου το πε η ιδια οτι μετα της ειπε ετσι..
    κ μου λεει..αφου με πηδηξε ενω παιζομασταν καιρο(κ δεν της ειχε πει οτι εχει σχεση) μολις μου λεει τελειωσαμε κ αραζαμε μου ανοιχτηκε κ μου ειπε οτι εχει κοπελα κ οτι δεν θελει κατι παραπανω..κ της λεω καλα γιατι δνε τον εδειρες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ αφου της πηδαγε του ελεγε το εξης τροπαριο μερα "κοιτα..εγω εχω κοπελα κ δεν ειμαι για τηλεφωνακια κ σχεσεις κλπ.."
    κ μου λεει..αφου με πηδηξε ενω παιζομασταν καιρο(κ δεν της ειχε πει οτι εχει σχεση) μολις μου λεει τελειωσαμε κ αραζαμε μου ανοιχτηκε κ μου ειπε οτι εχει κοπελα κ οτι δεν θελει κατι παραπανω..κ της λεω καλα γιατι δνε τον εδειρες?
    Αν αυτός που λες δεν βλεπόταν,τότε έχω ακόμη και εγώ ελπίδα...

Senior Member
    αν θες να το πεις στη κοπελα του για να τους χωρισεις και να τον παρεις μην κακεις καλυτερα τιποτα. Αλλα αν ειναι για να σωσεις την κοπελα κανε το. αν δεν μπορεις μαλιστα πες μου ποια ειναι και θα το κανω εγω για σενα.
    Τετοιοι αντρες δεν θα επρεπε ουτε να τους πλησιαζουν οι γυναικες. Εχουν μια και τους αγαπαει αλλα οχι δεν τους φτανει αυτη.... θελουν και αλλες 50 για να περνανε το χρονο τους.... που κακο χρονο να 'χει!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Παντως,νηματοθετρια,μετα απο αυτο που εγραψες οτι λιγο πολυ τα θελε ο κωλος της αλλης και δε σε νοιαζει για αυτη,βγαζω το συμπερασμα οτι τα κινητρα σου ειναι κατινιστικα και τιποτα παραπανω οποτε αστους στην ησυχια τους.

Ασε που οπως εσυ τα ριξες σε αυτην,ετσι και η γκομενα του ακομα και αν πειστει οτι την κερατωσε,θα τα ριξει και αυτη σε σενα πιθανον.

Δεν εισαι η μονη που σκεφτεται αναποδα,μην ανησυχεις.
    Αυτο ακριβως.

Banned
    να πάρω τη κοπέλα.
    Όχι λέω εγώ, γιατί να ανακατευτείς? αυτός θα μπορούσε και να της το πει για παράδειγμα, άρα βγαίνεις κατίνα και κακιά και για καλό να το έκανες δηλαδή μπορεί να μην κάνεις....
    να τον στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να περιμένω να δω αν θα μου στείλει
    Ναι αλλά να είσαι και προετοιμασμένη και για πλήγωμα του εγωισμού σου...αλλά θα μάθεις και όλας αν απαντήσει τι σκέφτεται κλπ
    να του στείλω μήνυμα χωρίς να τον κάνω φίλο
    Και τι να πεις? ''ξέρω και θα τα πω? '' όχι....
    να μην κάνω τίποτα
    Σωστό και αυτό.....
    να τον κάνω φίλο και να του στείλω μήνυμα.
    ναι αν δεν θες να τον κράξεις...

Senior Member
    Θα συμφωνουσα στο σχολιο σου Μακ,αν η κοινωνια μας ηταν υγιης,και επιβραβευοταν το ηθος και οχι η πουστια.

Γιατι οσοι κανουν τετοια,στο δικο μου συστημα αξιων,υστερουν σε πολλα,δεν υπερτερουνα :p
    Aγαπητε Αλαφ , ποτε δεν ισχυριστηκα οτι οι κοινωνια μας ειναι υγιης , αλλα αυτην εχουμε , τι να κανουμε .................οσο για το συστημα αξιων , δεν μαρεσει να κανω τον κριτη , και να δικαζω ( η και καταδικαζω ) ανθρωπους , και παλι , ετσι ειναι τα πραματα , ειτε μας αρεσει , ειτε οχι ................. δεν υποστηριζω κανεναν απολυτως , δεν ειχα ποτε ανω της μιας κοπελας /ανα φορα , απλως εκθετω μια κατασταση , αυτο δεν σημαινει οτι παιρνω το μερος καποιων .................εχω τις δικες μου αξιες , οπως κι εσυ τις δικες σου , κατι μου λεει οτι δεν διαφερουν ιδαιτερως .............οσο για τα one night stands , εχω κανει δυο , οταν ημουν κατω των 24 ετων , δεν ειμαι υπερ , δεν με εκφραζουν .............

Θα συμφωνησω παραυτα μαζι σου , οτι κατα και την δικη μου γνωμη , θαπρεπε η νηματοθετρια ναφησει το ' ζευγος ' στην ησυχια του , ειδαλλως , παει στο κατινιά ( τογραψα και παραπανω ) ....ας κανει οτι την φωτισει ....... Αγγελος ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    να πάρω τη κοπέλα.
    Όχι λέω εγώ, γιατί να ανακατευτείς? αυτός θα μπορούσε και να της το πει για παράδειγμα, άρα βγαίνεις κατίνα και κακιά και για καλό να το έκανες δηλαδή μπορεί να μην κάνεις....
    Ναι αλλά να είσαι και προετοιμασμένη και για πλήγωμα του εγωισμού σου...αλλά θα μάθεις και όλας αν απαντήσει τι σκέφτεται κλπ
    να μην κάνω τίποτα
    Σωστό και αυτό.....
    Αυτα τα μηνυματα φιλιας , ειναι ο κωδικας επικοινωνιας της νεας γενιας ? ετσι δειχνει το πραμα , μου θυμιζει οτν ημουν κατω των 10 ετων , και λεγαμε , θες να γινουμε φιλοι ? αστειο ακουγεται , μετα απο μια ' θυελλωδη ' νυχτα , να προβληματιζεσαι αν πρεπει να στειλεις μηνυμα φιλιας , ερωτα , μισους , η ξερωγω τι ............... ολη η συνεννοηση γινεται μεσω γραπτων μηνυματων ? παραξενα πραματα .............................

Banned
    Αυτα τα μηνυματα φιλιας , ειναι ο κωδικας επικοινωνιας της νεας γενιας ? ετσι δειχνει το πραμα , μου θυμιζει οτν ημουν κατω των 10 ετων , και λεγαμε , θες να γινουμε φιλοι ? αστειο ακουγεται , μετα απο μια ' θυελλωδη ' νυχτα , να προβληματιζεσαι αν πρεπει να στειλεις μηνυμα φιλιας , ερωτα , μισους , η ξερωγω τι ............... ολη η συνεννοηση γινεται μεσω γραπτων μηνυματων ? παραξενα πραματα .............................
    Κοίτα όμως πόσες επιλογές έχεις σήμερα...και καλό και κακό είναι αυτό....

Senior Member
    Εμ , καλα τα λες , αγαπητη ανξιους !! ετσι ειναι .............. να τον δειρει ? μα , δεν ειναι ολη η ευθυνη δικη του , κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι , μιση -μιση δλδ .............. λεω γω ...

Senior Member
    Κοίτα όμως πόσες επιλογές έχεις σήμερα...και καλό και κακό είναι αυτό....
    Γιατι βρε Κιουμπ , νομιζεις οτι παλια δεν ειχαμε επιλογες ? τα γραπτα μηνυματα με ξενιζουν , δεν ειμαι μαθημενος σε μια σχεση , οιουδηποτε ειδους , να συνεννοουμαι μεσω γραπτων μημυματων , σηκωνω το τηλεφωνο , και λεω αυτα που θελω , βλεπεις , ειμαι παλαιας κοπης γενια ...........των γνησιων διαπροσωπικων σχεσεων , οχι δια τηλέγραφου , η σημάτων Μορς ................

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν αυτός που λες δεν βλεπόταν,τότε έχω ακόμη και εγώ ελπίδα...
    Ο καθενας με τον πονο του .................αγαπητε Γουαι !!!!

Banned
    Γιατι βρε Κιουμπ , νομιζεις οτι παλια δεν ειχαμε επιλογες ? τα γραπτα μηνυματα με ξενιζουν , δεν ειμαι μαθημενος σε μια σχεση , οιουδηποτε ειδους , να συνεννοουμαι μεσω γραπτων μημυματων , σηκωνω το τηλεφωνο , και λεω αυτα που θελω , βλεπεις , ειμαι παλαιας κοπης γενια ...........των γνησιων διαπροσωπικων σχεσεων , οχι δια τηλέγραφου , η σημάτων Μορς ................
    Ε μας αρέσει δεν μας αρέσει έτσι είναι σήμερα...Μήπως η κοπέλα να του γράψει γράμμα? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by SpongeBob25 View Post
    natalia το λέω απ την άποψη ότι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους δεν θα έκαμνε τίποτα... δεν ξέρω και γω τι και πως να το σκεφτώ... δεν το έχω ξανακάνει με δεσμευμένο και ούτε ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο... το γιατί το έκανα είναι ένα άλλο θέμα... αντιδράσεις τις στιγμής...
    ...

αυτο που γραφεις παραπανω ειναι πολυ περιεργο. το ηξερες δηλαδη οτι ειναι δεσμευμενος αλλα το αποδιδεις στην τρελα της στιγμης?

Quote Originally Posted by SpongeBob25 View Post
    .... και στην τελική μια αρπαχτή ήθελε να κάνει το παιδί... αν ήταν τόσο καλή κ αυτή ας μην τον άφηνε να πάει μόνος του... δεν την λυπάμαι τόσο αυτή... εγώ ηθικά δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα... και θέλω να κάνω κάτι να ταρακουνήσω αυτόν...
    Παντως,νηματοθετρια,μετα απο αυτο που εγραψες οτι λιγο πολυ τα θελε ο κωλος της αλλης και δε σε νοιαζει για αυτη,βγαζω το συμπερασμα οτι τα κινητρα σου ειναι κατινιστικα και τιποτα παραπανω οποτε αστους στην ησυχια τους.

Ασε που οπως εσυ τα ριξες σε αυτην,ετσι και η γκομενα του ακομα και αν πειστει οτι την κερατωσε,θα τα ριξει και αυτη σε σενα πιθανον.

χαχαχαχαχαχα!!
    α ρε αλαφροτετοιε, μονο εσυ το πιασες.

σφουγγαρακη, απο την στιγμη που ο τυπος σου ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ελευθερος, δεν εχεις καμια ηθικη ευθυνη οτι πηγες με δεσμευμενο.(αν ειχες ηδη δει το φμ η ειχες ακουσει για τον δεσμο τους κι εκανες το κοροιδο για να πηδηχτεις, θα ηταν αλλο θεμα).

την κοπελα του που ουτε ξερεις και την στολιζεις κιολας, σαφως και δεν την πονας, αρα δυο μπορει να ειναι τα κινητρα σου.
    η θελεις να τον τιμωρησεις που σου ειπε ψεματα γιατι νοιωθεις εξαπατημενη κι οτι σε εκμεταλλευτηκε,
    η θελεις κατα βαθος μια συνεχεια κι επειδη δεν σου εχει δωσει το θαρρος, συζητας να του χωθεις μεσω φμ.... (πανω σε αυτο το δευτερο ειναι και οι ιντριγκαδορικες συμβουλες του κεραση να του χωθεις στο φμ για να κανεις παιχνιδι. μηπως κι ενδιαφερθει για σενα, δηλαδη)

μα καλα, ακομα κι αν θες να του πεις κατι, τηλεφωνα δεν ανταλλαξατε, πρεπει να σε κανει δεκτη στο φμ για να του μιλησεις καν???

πιθανολογω οτι ο τυπος αν και απατεωνας, σου ξεκαθαρισε πολυ καλα, οτι δεν θελει καμια συνεχεια περα απο την ξεπετα, γιαυτο και δεν εχεις προσβαση και ψαχνεις τροπο να συνεχισεις την επικοινωνια.
    πιθανολογω ακομα οτι παρολο που ηταν τοσο συντομη η γνωριμια σας, εσενα σου αρεσε και θα ψηνοσουν και για κατι παραπανω αν ηταν ελευθερος.
    να μην εισαι καθολου βεβαιη οτι σαν ελευθερος θα ηθελε κατι παραπανω απο την ξεπετα, οποτε μην συσχετιζεις την καταληξη σας με τον δεσμο του.

οταν κανεις μια τοσο συντομη γνωριμια γιατι ετσι θελεις. θελεις δλδ απλα μια σεξουαλικη επαφη , μην προσπαθεις μετα να το ντυσεις και με προεκτασεις.
    αν αυτο ηθελες, καλα εκανες και προχωρησες.
    αν κατα βαθος ηθελες σχεση, πολυ κακως προχωρησες με καποιον που δεν ξερεις τιποτε για την ζωη του. επρεπε να τον γνωρισεις καλα πρωτα.
    στο δια ταυτα.
    αν ψαχτεις με το φμ του, κανεις μπαμ οτι θελεις να του χωθεις και θελεις μια συνεχεια.
    αν το μονο που θελεις ειναι να του πεις οτι δεν ισαι ηλιθια και οτι ειναι μαλακας που ειπε ψεματα για να κανει μια ξεπετα, του το λες ξεκαθαρα σε τηλεφωνο η τηλεφωνικο μηνυμα . αυτο θα ειναι αρκετο και για να τον τσουξει σε περιπτωση που δεν το ξερει η κοπελα του.

φοβαμαι ομως , οτι η γνωριμια σας ηταν τοσο ασημαντη γι αυτον κι αυτος τοσο ξεκαθαρος μαζι σου οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια, που δεν θεωρει οτι σου οφειλει εξηγησεις...
    ισως γι αυτο σκεφτεσαι να χρησιμοποιησεις την 'ενημερωση" της κοπελας του, ωστε να τον αναγκασεις να ασχοληθει με τον ασχημο τροπο μαζι σου, μιας και δεν σε ερωτευτηκε ωστε να ασχοληθει με τον καλο:rolleyes:.
    δηλαδη, αφου δεν του αρεσες αρκετα ωστε να θελει κατι απο σενα, να τον εκβιασεις ωστε να θελει εστω να μην μιλησεις. κατι να θελει απο σενα, βρε αδερφε...

ετσι θα επρεπε να ηταν και για σενα (ασημαντο), αν πραγματι δεν θες ουτε εσυ συνεχεια.
    εσυ δεν εκανες κατι κακο, δεν ηξερες οτι εχει δεσμο οταν πηγες μαζι του. το οτι σου ειπε ψεματα βαραινει εκεινον, οχι εσενα.
    ποιο ειναι το προβλημα σου που ειπε ψεματα αφου δεν ηθελες συνεχεια αλλα απλα μια ξεπετα?
    εκειονος εχει το προβλημα, οχι εσυ.
    για να το κανεις δικο σου, κατι αλλο θελεις, και απογοητευτηκες.
    Last edited by Remedy; 24-06-2016 at 17:05.

Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μην ανακατευτείς... ακομα και αν σου ειπε ψεμματα.. λογικα το διασκεδασατε και οι δυο! όλα τα αλλα είναι εγωισμος!
    νουμακ ευχαριστώ για την άποψή σου...ναι το διασκεδάσαμε αλλά μετά μου το χάλασε...

Εμ , one night stand δεν ηθελες , τι περιμενες μετα απο 4 ωρες γνωριμια ? ουτε που τον ηξερες , ουτε που θα τον μαθεις , δεν εχουμε απαιτησεις μετα απο one night stand , κι εκφραση το λεει , ONE NIGHT .............. αστην κοπελα του ησυχη , παει στο κατινιά , και αν του στειλεις κατι , στειλτου ......................... ενα σκατο σε μικρο κουτι , τυλιγμενο , να μην μυριζει στο ταχυδρομειο , με την καρτα σου , αρκετα ευγλωττο ( δεν κανω πλακα ) ...........
    μακάρι να είχα κάποια διεύθυνση να του στείλω όχι απλά σκατό αλλά πολύ περισσότερα... ;)

πωωω ειχα κ γω εναν τυπο στην μπαντα μας ο οποιος εκτος του οτι για μενα ηταν σαν γαμω το κερατο μου, τα ειχε χρονια με μια κοπελα κ γνωστη (εννοω διασημη)..
    κ ηταν κ ειναι κ κουκλα..κ περασε σουβλακι ολες τις γκομενες εκτος απο μενα..
    οταν ρωτησα μια κοπελα γιατι του κατσες?μου λεει εχει λεγειν...
    ελεος!
    ημουν στο τσακ να την πιασω την κοπελα του κ να της τα πω..αλλα τελικα προτιμησα να μην ανακατευθω γιατι λεω που ξερεις..κ αυτη διασημη ειναι μπορει να κανει μαλακιες ή να εχουν κανει μια ιδιαιτερη συμφωνια..το ποσο με θυμωνε ο τυπος δεν λεγεται!!!
    μην κανεις τιποτα..μην ανακατευεσαι..κ στο τελος θα βρεις κ μπελα! ασε που θα σε παριε αυτος τηλ κ θα σε ξεχεσει..αστο!
    μορέ αν την ήξερα την κοπέλα κάπως θα μπορούσα να την προετοιμάσω...για αυτό δεν θέλω να των πω κάτι...

Quote Originally Posted by archangel View Post
    αν θες να το πεις στη κοπελα του για να τους χωρισεις και να τον παρεις μην κακεις καλυτερα τιποτα. Αλλα αν ειναι για να σωσεις την κοπελα κανε το. αν δεν μπορεις μαλιστα πες μου ποια ειναι και θα το κανω εγω για σενα.
    Τετοιοι αντρες δεν θα επρεπε ουτε να τους πλησιαζουν οι γυναικες. Εχουν μια και τους αγαπαει αλλα οχι δεν τους φτανει αυτη.... θελουν και αλλες 50 για να περνανε το χρονο τους.... που κακο χρονο να 'χει!!!!
    έχεις απόλυτο δίκιο... απλά ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρει χαμπάρι απο μόνη της... δεν θέλω να μπλεχτώ μαζί της γιατί όπως μου προείπαν μπορεί να βρω κ τον μπελά μου, και έχουν δίκιο...

να πάρω τη κοπέλα.
    να μην κάνω τίποτα
    Σωστό και αυτό.....
    1ο. κ κάτι τέτοιο να γίνει θα μου περάσει... το θέμα είναι να ταρακουνηθεί αυτός λίγο...
    2ο. όχι οτι ξέρω κ θα τα πω... απλά ότι είναι λίγο πολύ μαλάκας που το έκανε αυτό... και επειδή του είχα πει ότι αν βρω ότι έχει κοπέλα θα της μιλήσω θα ταρακουνηθεί πιστεύω... άσχετα αν δεν της μιλήσω, αυτός θα το έχει σαν σκέψη...
    3ο. σωστό κ αυτό αλλά με ψηλο τρώει...
    4ο. no comment... :)

έχεις ένα δίκιο αλλά δεν έχω κανένα στοιχείο επικοινωνίας... για αυτό καταφεύγω σε αυτό το μέσων...

Εμ , καλα τα λες , αγαπητη ανξιους !! ετσι ειναι .............. να τον δειρει ? μα , δεν ειναι ολη η ευθυνη δικη του , κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι , μιση -μιση δλδ .............. λεω γω ...
    τι εννοείς? ότι το επιδίωξα εγώ??? αν ήξερα απο πριν την κατάστασή του δεν θα άφηνα να προχωρήσει τόσο...

Quote Originally Posted by Remedy View Post

αυτο που γραφεις παραπανω ειναι πολυ περιεργο. το ηξερες δηλαδη οτι ειναι δεσμευμενος αλλα το αποδιδεις στην τρελα της στιγμης?

όχι δεν το ήξερα... μετά το έμαθα... απλά λέω πως εκείνη την ώρα δεν είχα και πολύ χρόνο να το ψάξω...

χαχαχαχαχαχα!!
    α ρε αλαφροτετοιε, μονο εσυ το πιασες.

σφουγγαρακη, απο την στιγμη που ο τυπος σου ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ελευθερος, δεν εχεις καμια ηθικη ευθυνη οτι πηγες με δεσμευμενο.(αν ειχες ηδη δει το φμ η ειχες ακουσει για τον δεσμο τους κι εκανες το κοροιδο για να πηδηχτεις, θα ηταν αλλο θεμα).

την κοπελα του που ουτε ξερεις και την στολιζεις κιολας, σαφως και δεν την πονας, αρα δυο μπορει να ειναι τα κινητρα σου.
    η θελεις να τον τιμωρησεις που σου ειπε ψεματα γιατι νοιωθεις εξαπατημενη κι οτι σε εκμεταλλευτηκε,
    η θελεις κατα βαθος μια συνεχεια κι επειδη δεν σου εχει δωσει το θαρρος, συζητας να του χωθεις μεσω φμ....

μα καλα, ακομα κι αν θες να του πεις κατι, τηλεφωνα δεν ανταλλαξατε, πρεπει να σε κανει δεκτη στο φμ για να του μιλησεις καν???

όχι δεν αλλάξαμε τίποτα...οπότε δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσω...

πιθανολογω οτι ο τυπος αν και απατεωνας, σου ξεκαθαρισε πολυ καλα, οτι δεν θελει καμια συνεχεια περα απο την ξεπετα, γιαυτο και δεν εχεις προσβαση και ψαχνεις τροπο να συνεχισεις την επικοινωνια.
    πιθανολογω ακομα οτι παρολο που ηταν τοσο συντομη η γνωριμια σας, εσενα σου αρεσε και θα ψηνοσουν και για κατι παραπανω αν ηταν ελευθερος.
    να μην εισαι καθολου βεβαιη οτι σαν ελευθερος θα ηθελε κατι παραπανω απο την ξεπετα, οποτε μην συσχετιζεις την καταληξη σας με τον δεσμο του.

δεν γινόταν να γίνει κάτι παραπάνω... ήξερα πολύ καλά που βάδιζα... και δεν περίμενα κάτι παραπάνω...

οταν κανεις μια τοσο συντομη γνωριμια γιατι ετσι θελεις. θελεις δλδ απλα μια σεξουαλικη επαφη , μην προσπαθεις μετα να το ντυσεις και με προεκτασεις.
    αν αυτο ηθελες, καλα εκανες και προχωρησες.
    αν κατα βαθος ηθελες σχεση, πολυ κακως προχωρησες με καποιον που δεν ξερεις τιποτε για την ζωη του. επρεπε να τον γνωρισεις καλα πρωτα.
    στο δια ταυτα.
    αν ψαχτεις με το φμ του, κανεις μπαμ οτι θελεις να του χωθεις και θελεις μια συνεχεια.
    αν το μονο που θελεις ειναι να του πεις οτι δεν ισαι ηλιθια και οτι ειναι μαλακας που ειπε ψεματα για να κανει μια ξεπετα, του το λες ξεκαθαρα σε τηλεφωνο η τηλεφωνικο μηνυμα . αυτο θα ειναι αρκετο και για να τον τσουξει σε περιπτωση που δεν το ξερει η κοπελα του.

φοβαμαι ομως , οτι η γνωριμια σας ηταν τοσο ασημαντη γι αυτον κι αυτος τοσο ξεκαθαρος μαζι σου οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια, που δεν θεωρει οτι σου οφειλει εξηγησεις...
    ισως γι αυτο σκεφτεσαι να χρησιμοποιησεις την 'ενημερωση" της κοπελας του, ωστε να τον αναγκασεις να ασχοληθει με τον ασχημο τροπο μαζι σου, μιας και δεν σε ερωτευτηκε ωστε να ασχοληθει με τον καλο:rolleyes:.
    δηλαδη, αφου δεν του αρεσες αρκετα ωστε να θελει κατι απο σενα, να τον εκβιασεις ωστε να θελει εστω να μην μιλησεις. κατι να θελει απο σενα, βρε αδερφε...

όχι βρε άνθρωπε...καμία σχέση... δεν θέλω ούτε να ασχοληθεί μαζί μου ούτε τίποτα... απλά να τον ταρακουνήσω λίγο γιατί απ ότι φαίνεται κάποιοι "άντρες" μας περνάνε για χαζές... και μπορεί οι άλλες να μην έχουν πρόβλημα αλλά εγώ έχω... και στη τελική είναι γνωστός γνωστού της παρέας μου... και είναι πολύ μικρός ο κόσμος... αν κάποια στιγμή κάτι θα αναφερθεί για μένα θα έχει την εικόνα της χαζής που της είπε ψέματα και την κατάφερε... και το χειρότερο θα καυχιέται και όλας...

ετσι θα επρεπε να ηταν και για σενα, αν πραγματι δεν θες ουτε εσυ συνεχεια.
    εσυ δεν εκανες κατι κακο, δεν ηξερες οτι εχει δεσμο οταν πηγες μαζι του. το οτι σου ειπε ψεματα βαραινει εκεινον, οχι εσενα.
    ποιο ειναι το προβλημα σου που ειπε ψεματα αφου δεν ηθελες συνεχεια αλλα απλα μια ξεπετα?
    εκειονος εχει το προβλημα, οχι εσυ.
    για να το κανεις δικο σου, κατι αλλο θελεις, και απογοητευτηκες.

ε ναι σίγουρα...δεν ξέρω τι φάση είναι αυτή... για αυτό δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπλεχτώ μαζί της...

Senior Member
    βρε κοπελια, απο ανθρωπο που δεν σου εδωσε κανεναν τροπο επικοινωνιας μαζι του και σου ξεκοψε οτι μπορει να υπαρξει κατι μεταξυ σας, και τον γνωρισες για μια ξεπετα, τι ψαχνεις να βρεις?
    αν σε εχει τοσο εξω απο την ζωη του, στο τελος θα βρεις τον μπελα σου απο τον ιδιο, ουτε καν την κοπελα του.
    να σου πω το πιο απλο. σου λεει "ναι οντως ειχαμε προβληματα και τελικα τα λυσαμε, εσενα τι σε νοιαζει? λογαριασμο θα σου δωσουμε?" και μενεις παγωτο. τι εχεις να απαντησεις, σαμπως εχετε παρε δωσε?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast