Μετά το one-night τι???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι να κάνω???

Voters
12. You may not vote on this poll
  • να πάρω τη κοπέλα.

5 41.67%
  • να τον στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να περιμένω να δω αν θα μου στείλει

0 0%
  • να του στείλω μήνυμα χωρίς να τον κάνω φίλο

0 0%
  • να μην κάνω τίποτα

7 58.33%
  • να τον κάνω φίλο και να του στείλω μήνυμα.

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65
    Member

Question Μετά το one-night τι???

Καλησπέρα σε όλους.
    Θέλω να άποψή σας για κάτι. Μετά το one night με κάποιον, που γνώρισα 4 ώρες πριν τη πράξη, ανακάλυψα ότι ο τύπος έχει κοπέλα. Όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι έχει κάτι βδομάδες που χώρισε, και μάλιστα του είπα ότι αν μου λέει ψέματα θα την πάρω τηλ κ θα της το πω... Τελικά ανακάλυψα ότι έχει σχέσει κ μάλιστα 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν τα πάνε καλά ή όχι, αλλά αν κρίνω από φώτο στο φμπ δεν μου φαίνονται ότι πάνε για χωρισμό.
    Και τώρα??? :confused: :confused: Τι κάνω? Να πάρω την κοπελιά να της πω με τι άτομο έχει μπλέξει? Να του στείλω αίτημα φιλίας στο φμπ και να του στείλω μήνυμα? Ή καλύτερα να μην κάνω τίποτα και να το αφήσω να περάσει έτσι...
    Να σημειώσω ότι αν κάνω το οτιδήποτε, θέλω να το κάνω μόνο κ μόνο επειδή μου είπε ψέματα και όχι επειδή θέλω να κρατήσω κάποια επαφή ή να ξανακάνω κάτι μαζί του... :rolleyes:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Senior Member
    Δυο ειναι οι λογικες επιλογες σε αυτη τη περιπτωση αμα οντως δεν σε ξυνει ο κωλος σου για αλλα μπλεξιματα (που αμα δε σε ξυνει τι σε νοιαζει αν τα πανε καλα η οχι, εσυ θες τπτ παραπανω με καποιον που στις δυσκολιες ξενοπηδα; Ευκολακι να το κανει και σε εσενα):
    Η δεν κανεις τιποτα (το συνιστω) η σε περιπτωση που δεν ξερει οτι ξερεις του στελνεις ενα μηνυμα με ενα ομορφο ψυχραιμο κραξιμο (αν θες να το βγαλεις απο το συστημα σου) και μετα παλι τιποτα. Κοβεις καθε επαφη. Εγω σε παρομοια περιπτωση εκανα το δευτερο, ειναι και στον ανθρωπο. Αυτος σε καθε περιπτωση στα @@ του να ξερεις.
    Εκτος και αν το πεις στη κοπελα...εκει θα του κοπει η μαγκια. Αλλα δεν το συνιστω. Πρωτον που ξερεις τι κανει και αυτη, μπορει να αξιζουν ο ενας τον αλλον. Δευτερον και ετσι να μην ειναι θα βγει η αληθεια στην επιφανεια και χωρις να κανεις κατι εσυ αργοτερα.
    Απο που και ως που να μπεις στη διαδικασια να ταραξεις τη κοπελα/να παρεις μεριδιο ευθυνης στο να πληγωθει; Ασε τον μαλακα να το κανει μονος του. Δε ξερω εγω λυπηθηκα να πω κατι στη κοπελα.

Member
    Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να κάνω κάτι και να μην μείνω άπραγη είναι επειδή αν ήμουν στη θέση της κοπέλας του θα ήθελα κάπως να το μάθω... Αλλά δεν μου πάει η καρδιά να κάνω κάτι τέτοιο... Οπότε σκεφτόμουν να του στείλω ένα μήνυμα... Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή αν είναι υπερβολικό εκ μέρος μου...
    Δεν νομίζω να τον πάρει χαμπάρι άλλη γιατί φαίνεται πολύ εντάξει παιδί ο τύπος... Δεν σου πάει το μυαλό ότι μπορεί να κάνει μαλακία... Χαμηλών τόνων και λίγο ντροπαλός...
    Εννοείται και δεν θέλω να συνεχίσω κάτι μαζί του... Εξ άλλου αυτό θέλαμε και οι 2, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξανασυναντήσω..

Senior Member
    Μωρε και εγω θα ηθελα να το μαθω...αλλα αμα σου ερθει ο ντουβρουτζας καμια φορα αναρωτιεσαι, ηθελα να το μαθω;
    Το σωστο ειναι να της το πεις ναι...αλλα απο την αλλη οπως λες δεν σου παει η καρδια...ουτε εμενα μου πηγαινε κι ας εχω βρεθει στη θεση της. Ειδικα αμα φαινεται οπως λες "καλο ντροπαλο παιδι" (τα χειροτερα και κομπλεξικοτερα παρεπιπτοντως) θα γαμηθει το συμπαν της. Και πιστευω η αληθεια θα βγει ουτως η αλλως στην επιφανεια αργα η γρηγορα. Με αλλη γκομενα τωρα; Θα γυρισει να της πει τιποτα; Κατι θα γινει, προφανως η σχεση νοσει οπως και να εχει...και μπορει και απλα να χωρισουν και να μη μαθει τιποτα αυτη ποτε...ξερω 'γω; Ισως ειναι καλυτερο να ζει στη κοσμαρα της; Πφφφφ δε ξερω ειναι μεγαλο το ηθικο διλημμα :/
    Απο εκει και περα...αυτουνου να του στειλεις μηνυμα να του πεις τι;

Member
    αν του στείλω θα του πω κάτι του στυλ ότι δεν είναι ηλίθιες οι γυναίκες...απλά κάνουμε τα στραβά μάτια καμιά φορά... μην νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος που κατάφερε με ξεγέλασε και ότι εγώ είμαι τόσο χαζή που μόνο που μου είπε οτι είναι free εγώ το χαψα...

Member
    Εγώ θα έλεγα να μην ξαναασχοληθείς...δεν φταις εσύ που σου είπε ψέματα..και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν ωραίο να συνδράμεις στη δυστυχία ενός ανθρώπου, γιατί δεν ξέρεις πως είναι η σχέση τους και τι άνθρωποι είναι, που ξέρεις η κοπέλα πως θα αντιδράσει??Εγώ θα έλεγα να μην πεις τίποτα σε εκείνη....αν πάλι θες να ξεσπάσεις και έχεις τσατιστεί τόσο στείλε του ένα μήνυμα να του πεις τι ''γάιδαρος'' είναι, όμως και εγώ δεν νομίζω να πάρεις απάντηση στο μήνυμα...

Senior Member
    Μωρε σε ξεγελασε δε σε ξεγελασε ξεδωσε αυτος, τον νοιαζει νομιζεις τωρα;

Senior Member
    Εγω αν εστελνα θα εστελνα κατι λιγοτερο πλαγιο απο το δικο σου. Τεσπα οπως νιωθεις...εγω λεω γαμα το τωρα. Οτι ηθικοπλαστικο μηνυμα και να του στειλεις στα @@ του, αυτος πηρε αυτο που ηθελε και δεν εχεις και καμια προσωπικη επενδυση στο ζητημα...

Senior Member
    Βασικά θέλει να ξαναβρεθείτε; Αμα του πεις να βγείτε θα ρθει;

Member
    Λιλ77 δεν με πειράζει αν θα μου απαντήσει ή όχι... δεν με απασχολεί καθόλου αυτό... μόνο που θα σκέφτεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να μιλήσω στη δικιά του μου αρκεί...
    Ναταλία μόνο που θα δει ότι ξέρω και παίζει να μιλήσω στη δικιά του μια χαρά θα τον νοιάζει...
    Άρα λέτε να μην κάνω τίποτα,ε? ευχαριστώ πολύ πάντως... :)

Member
    Ναι μην ξαναασχοληθείς..πραγματικά δεν του αξίζει, μη νομίζει ο,τι τον ερωτεύτηκες κιόλας και του τα χώνεις πλαγίως για να κρατήσεις επαφή χαχα...υπάρχουν και τέτοιοι...κρίμα για το κορίτσι..αλλά δυστυχώς συμβαίνουν αυτά...

Member
    kerasi δεν νομίζω... είναι μακριά... εκτός Ελλάδας... ΑΝ τυχών βρεθούμε κάπου τυχαία είτε σε κοινή παρέα θα είναι γραφτό απ τη μύρα...
    για αυτό θέλω να του στείλω... αλλιώς θα επιδίωκα κ άλλη συνάντηση να του τα χώσω από κοντά...

Member
    Quote Originally Posted by Lil77 View Post
    μη νομίζει ο,τι τον ερωτεύτηκες κιόλας και του τα χώνεις πλαγίως για να κρατήσεις επαφή χαχα...
    αυτό ακριβώς φοβάμαι και δεν στέλνω να σας πω την αλήθεια...μην νομίζει ότι τον γουστάρω κ ότι τον διεκδικώ κ μαλακίες...

Senior Member
    Βασικα καλα λες...αμα δειξεις οτι ξερεις παιζει να χεστει λιγο αν θα πεις τιποτα. Ε ας φαει εστω αυτη τη μικρη φρικη...μη ξεκαθαριζεις αν θα πεις κατι η οχι...καντο γιατι οχι. Ολο αλλαζω γνωμη κι εγω χαχα
    Μωρε και να πεις κατι ειναι το σωστο. Απλα εγω κοτεψα. Αν εχεις το θαρρος καντο και αυτο. Αλλα να εισαι ετοιμη να μη το εκτιμησει η κοπελα ιδιαιτερα...σκεψου να πεταχτει μια αγνωστη και να σου πει "το κανα με τον γκομενο σου"....η πρωτη αντιδραση δεν ειναι α καλα που μου το ειπες...ειναι μαλλον α στο διαολο χλαμουτσα :P
    Μεχρι να ηρεμησει εστω και να εξηγηθεις ΑΝ θα εχεις την ευκαιρια να εξηγηθεις. Αυτο...Θελει κοτσια.

Member
    Διαφωνώ σε αυτό, για τον απλούστατο λόγο, ότι μπορεί για την κοπέλα να είναι το παν αυτός ο άνθρωπος και να γκρεμίσει έτσι όλη τη ζωή της, τα όνειρα της..δεν ξέρεις τι είναι...κορίτσια αργά η γρήγορα θα το βρει μπροστά του ο κύριος..αποκλείεται να μείνει για πάντα μυστική η κρυφή ζωή του και τότε θα υποστεί τις συνέπειες όπως πρέπει...

Page 1 of 5 123 ... LastLast